Asalia | Livsstil og mote

Jeg gjør som Sophie Elise

 • 23.09.2016 - 17:33

Jeg leste på bloggen hennes her om dagen at hun ryddet opp i leppesminken sin. Jeg har egentlig samtlige leppestifer, lipglosser og liplinere i en egen toalettmappe stående på baderomshyllen, med unntak av en lipliner jeg bruker daglig. Den kom ikke med på dette bildet fordi den ligger trygt plassert i vesken min. Lypsylene mine har jeg for det meste ved siden av sengen, en i stuen og i vesken min. 

 

 

Jeg kastet nettopp en lipgloss som jeg har hatt i minst fem år. Den var ganske uttørket, haha. Den brune leppestiften til venstre i bildet vet jeg ikke om jeg får brukt mer. Den er faktisk helt krønsjet! Sånn kan det gå om man tar på toppen i all hui og hast uten å skru ned leppestiften. Jeg liker den fargen så godt, tenkte at jeg kunne få brukt den mer om jeg brukte en leppepensel. Hvor ofte bruker jeg det egentlig? Aldri, om jeg i det hele tatt har en lengre.

 

Når jeg likevel skriver om leppepensel og den slags; En gang kjøpte jeg et helt sett med mange forskjellige sminkekoster fra ELF. Noe sier meg at jeg burde kjøpe litt bedre koster av naturhår. De kostene jeg har røyter og føles ikke så bra på huden. Her om dagen så jeg meg i speilet etter et møte med gruppen min (kollegaene mine). Jeg hadde et kølsvart hår fra sminkekosten midt på kinnet og et hår fra øyevippen min som hadde falt av under øyet. Da følte jeg meg skikkelig fin... Ganske ofte egentlig ser jeg at jeg har et hår igjen på min nysminkede hud. Som ikke er hår fra min kropp! 

 

Tittet akkurat på en artikkel om hvordan sminkekost man burde velge. Disse syntetiske kostene som jeg har fra ELF egner seg til produkter i kremform og produkter som inneholder mye olje. Det vil si primer, foundation, concealer, eyeliner og leppestift. Disse er også enklere å rengjøre enn de i naturhår. Mens sminkekoster av naturhår passer best til tørre produkter som pudder, rouge og øyenskygger (referanse her). And that makes sense! For faktisk så har jeg merket at øyenskygge blir veldig stygt på meg og det samme med pudderet. 
 

Jeg har funnet ut av at leppestifter i nude og slikt bruker jeg nesten aldri, så det trenger jeg ikke kjøpe mer. Røde leppestifter kan jeg bruke en sjelden gang det er noe spesielt. Jeg vil ha et par matte leppestifter som er brune og/eller mørke. Det er lekkert. 

 Jeg kjøpte en hel pakke med masse lipglosser fra ELF til sikkert maks 100-lappen på nett for en god stund siden. Når jeg tenker meg om, så var det ei som kalte meg for "Lipgloss-Anne" på ungdomsskolen, hahahaha! Ganske komisk, spør du meg. Jeg gikk vel alltid med lipgloss på leppene, da. Nå bruker jeg mest lypsyl egentlig. Det er mest praktisk i forhold! Leppestift har en tendens til å smitte veldig av på glass og kopper når man drikker. Og å gå med lipgloss på leppene når man går med løst hår og det blåser, haha! Det er håpløst. 

 Rød leppestift er en klassiker. Alle jenter burde ha en rød leppestift, hehe. 

 

Rydder du opp i sminken din i blant? 

 

Jeg fikk akkurat vite at jeg skal jobbe på Arkaden i morgen, var litt usikker på om det var Bryn eller Arkaden. Trodde jeg kom til å starte klokken 10.00 som forrige helg, men det blir klokken 11.50 istedenfor. Det er jeg skikkelig glad for siden at nå trenger jeg virkelig å sove ut! Våkne av meg selv. Det fikk jeg ikke forrige helg som jeg vanligvis gjør. Så det gleder jeg meg til i morgen. Jubel og glede. 

 

Ønsker deg en fin fredagskveld. 

 

#skjønnhet #sminke #makeup #hverdag

 

Asalia

Nye linser

 • 08.09.2016 - 15:23

I dag fikk jeg mine nye dagslinser i posten. Fra før bruker jeg linsene 1-Day Acuvue Moist som jeg fikk fra brilleoptikeren for å teste de ut. De funker ikke så bra for meg. Eller synet blir vel perfekt med de på, men øyene blir så irriterte utover på kvelden. Øyene føles såre og det er sånn at jeg ikke kan vente med å få de av. Er dette et vanlig problem ved linsebruk? Venninnen min som bruker denne typen linser er visst fornøyd. How is that possible? Haha, nei da. 

 

 

Nå bruker jeg -1,25 på høyre øyet og -1 på det venstre. For tiden er jeg ikke så glad i å bruke briller. Jeg bruker de når jeg må. Det vil si når jeg kjører bil, er på kino eller andre steder hvor jeg blir sittende mer enn tre meter fra tavlen/skjermen. Til og med i stuen ser jeg teksten mye klarere med linser og briller. Uten blir teksten blurry, lol.  

Jeg husker jeg så en annonse i Dagens Næringsliv i sommer. Annonsen lovte behagelige linser som skulle være komfortable og verdt å betale cirka 6000 kroner for i året. Det er ganske dyrt for linser. Disse kjøpte jeg på nett for 628 kroner inkludert frakt på 50 kroner. Det er da 90 linser som varer i tre måneder, eller så sjeldent som jeg bruker linser har jeg kommet frem til at jeg kommer til å ha disse i et og et halvt år. Får se da, skulle helst brukt de daglig. Til sammenligning koster disse 2512 kroner årlig. 

 


 

Jeg håper i alle fall disse fra Focus Dailies All Day Comfort er bedre. Hvis ikke får jeg prøve et annet merke etterhvert. Om et og et halvt år? Haha. 

 

Bruker du linser? Har du prøvd disse før? Har du noen tips til linser som ikke irriterer øyene?! 

 

By the way, har du vært hjemme når naboen pusser opp? Det er til å bli gal av. De skal visst holde på frem til november om jeg ikke husker feil. Borring og banking, time etter time. Lol, jeg sitter her med ørepropper. Det hjalp ikke med musikk. Vurderte dra på biblioteket. Vurderte dra til parken. Men jeg hadde innstilt meg på å jobbe hjemmefra i dag. Heldigvis har jeg bare vært hjemme siden klokken 13 da. Forresten så skal jeg på et intervju i morgen for en midlertidig jobb som vil vare i to måneder. Håper jeg får den! :) 

 

Ønsker deg en fin kveld. 

 

#linser #lensway #hverdag #blogg

 

Asalia 

12 tips til nettshopping

 • 07.09.2016 - 20:35

Selv handler jeg hudpleie, sminke, klær, helsekost, bøker og annet småtteri på nett. Jeg synes det er veldig kjekt å sitte hjemme og klikke hjem varer, istedenfor å dra ned på kjøpesenteret hvor det er overfylt av mennesker. 

  

 • Du kan finne mye rimelig på nett. Iherb er en av mine favoritter. De har blant annet rimeligere helsekostprodukter enn i Norge. Dette gjelder også sminke samt andre skjønnhetsprodukter. 

 

 • Se på reviews, ergo hva andre kjøpere har sagt om produktet. For eksempel på Shein er det mange som har gitt tilbakemeldinger. De skriver om klesplagget er liten eller stor i størrelsen, om plagget var som forventet og så videre. Shein har dessuten "Style Gallery" hvor du og andre kan dele antrekksbilder. 

 

 • Handler du fra utlandet ville jeg handlet for maks 350 kroner inkludert frakt og forsikring, hvis ikke må du betale merverdiavgift og toll. Du kan lese mer om 350-kronersgrensen her

 

 • Bestill god tid i forveien. Særlig dersom du bestiller fra Kina og USA. Det kan ta tre til fire uker før du får varen. 

 

 • Ikke kjøp noe bare fordi at det er på salg. Er dette noe du faktisk har behov for? Når kommer du til å bruke det? 

 

 • Ikke kjøp vitamin- og kosttilskudd på nett. Hvis du likevel skulle gjøre det, les innholdsfortegnelsen nøye. Gjør litt research. Vær sikker på at varen ikke inneholder for høye verdier av noe eller kan være skadelig. Helsen din er viktig.  

  

 • Kjøp varen med en gang med kort, ikke utsett betalingen eller delbetal over tid. Har du ikke penger, ikke bruk penger. Du vil vel ikke ende opp på Luksusfellen? 

 

 • Lagre alle plaggene du liker i Wishlist, trykk på hjerte-ikonet til høyre. Deretter kan du gå til My Wishlist når du har sett deg ferdig og se på dine favoritter igjen. Ofte er det mye som kun ser bra ut bare ved første øyekast. I denne fasen kan du vurdere varen ordentlig. Er dette noe du kommer til å bruke? Til hva? Matcher det noe annet du har? Du må ha registrert deg på nettsiden for å få tilgang til dette. 

 

 • Se etter produktinformasjonen som gjerne står på samme side som produktet. For eksempel på Asos da jeg klikker meg inn på en kjole, står det «Product» «Brand» og «Info» til høyre. 

 

 • Se etter "Model Measurements". Da får en pekepinn på hvordan plagget i størrelse small sitter på en høy person for eksempel. 

 

 • Pass deg for for falske nettsider med merkevarer til latterlige lave priser. Ser det ut til å være for godt til å være sant, så er det for godt til å være sant! Forbrukerombudet har en oversikt over falske nettbutikker her.

 

 • Sko er ikke enkelt å kjøpe på nett bestandig. Her tar du en sjanse uten å ha prøvd på deg skoene. Kommer du til å bruke sko som ikke sitter bra på foten din? Dersom du skulle være så uheldig å kjøpe et skopar som ikke sitter godt, kan du kan likevel sende pakken tilbake og få det samme paret i en annen størrelse eller få pengene tilbake. Du betaler vel bare frakt tilbake, tror jeg.

 

#nettshopping #sko #tips #klær #skjønnhet #iherb 

 

Asalia 

Fall Nails

 • 30.08.2016 - 14:25

Titter bare innom en liten tur. Jeg føler meg litt uinspirert på bloggfronten for tiden. Noen ganger lurer jeg på om jeg skal fortsette å blogge eller ikke. Det er ikke så ofte jeg lurer på det heldigvis, en god stund siden sist nå. Tror det også har litt med andre ting å gjøre også. Jeg har søkt en god del fulltidsjobber og det er så kjedelig at det tar så lang tid å få noe relevant. Det er ganske demotiverende å få mail med avslag gang på gang. Likevel må man aldri gi opp! Jeg har jo en deltidsjobb nå, men det er kun et engasjement som vil si at den ender i starten av oktober. Utenom dette får jeg noen modelloppdrag hos byrået mitt, i tillegg til at jeg tar statistjobber. 

 Jeg la ny gellack på neglene mine i går. Hva synes du? 

 Jeg har litt lyst å lære meg å sette på tip/negler selv, men klarer ikke bestemme meg for om jeg skal bruke akryl eller gelè. Har du noen erfaringer med påsetting av akryl eller gelè? 

 

Har sett noen videoer på YouTube om hvordan man fikser neglene sine selv. Først trodde jeg at man måtte bruke en tip for å legge akryl, men da jeg så noen videoer hvor de la på akryl uten tip, ble jeg litt forvirret. Trodde det kun var med gelè man ikke la på tip, haha. 

 


 

Ellers er det ikke så mye nytt. Jeg stusset håret på fredagen hos Wael, det var deilig å få bort de tørre tuppene. Selv om at det føles en god del kortere, haha. Noen ganger får jeg litt lyst på en lang bob, spesielt da jeg ser skuespillerne i Orange Is the New Black i sesong fire, men jeg tør ikke. Har spart til langt hår så lenge, så jeg kan ikke klippe det så mye. No no no!

 

I morgen skal jeg på et ganske annerledes modelloppdrag, det blir gøy. Vi skal gå med klær av aliminium! Laget av for eksempel makrellbokser. Ganske kult, da! Ønsker deg en fortsatt fin dag. 

 

#negler #nails #skjønnhet #beauty #høst #blogg

 

Asalia 

Jeg farget håret hos Lean Studio

 • 12.08.2016 - 12:16

God fredag, jenter. Jeg synes dere er så flinke til å kommentere for tiden. Det setter jeg pris på. Tusen takk. ♥

 

Jeg farget håret mitt hos Wael på Lean Studio som ligger på superfine Barcode i Oslo. Først farget vi etterveksten. Så tok vi en minicolor for å dempe det oransje i håret mitt. Deretter tok vi en slags superrens for å få lysnet håret litt. Etterhvert vil jeg ha lysere hår i lengdene og min naturlige hårfarge i bunnen.

 

I dette innlegget har jeg ikke endret noe som helst på fargekontrastene som jeg vanligvis gjør med bildene mine på bloggen, for å vise hårfargen mest mulig slik som den faktisk er. Da jeg redigerer fargekontrastene til vanlig blir håret mitt seende litt mer oransje ut enn det faktisk er. 

 

Lean Studio Barcode
 

Slik ble resultatet, ble det ikke fint?

 

Lean Studio Barcode
 

Fra siden med dagslys. 

 

Lean Studio Barcode
 

Litt hårolje og siste finish. 


Lean Studio Barcode

 

Lean Studio feirer år og inviterer til 1-årsfest torsdag den 18. august i neste uke. Det starter klokken 14.30 og utover blir det mingling og tapas både klokken 16.00 og 18.00. Ta deg turen innom! Sjekk ut Lean Studio sin Facebook-side her


Lean Studio Barcode

 

Du kan også bestille time for hårklipp, oppfriskning av hårfargen eller noe annet sprell hos Wael som jeg har gått til i fire år nå. På torsdager er får du 20 % rabatt på hårklipp hos Lean Studio. Selv skal jeg stusse håret der etterhvert på en torsdag. Jeg stusser håret cirka hver tredje måned. 


Lean Studio Barcode

 

Vi glemte ta bilder av håret før vi begynte med fargingen, så slik ble det. Her farget vi etterveksten. 


Lean Studio Barcode
 

En selfie før vi startet å farge håret. 

 

Hva synes du om hårfargen? 

 

Nå kommer jeg ikke til å oppdatere bloggen før på søndag, siden vi skal bort i helgen. Jeg har frivillig sagt ja til å være med på en fjelltur! Jeg som nesten aldri har gått i fjellet, kun på skoleturer for 100 år siden, skal gå i åtte timer i strekk på lørdagen. Åtte timer! Hjelpes. I tillegg til en kortere tur på søndag. Haha, det blir nok sikkert en hyggelig opplevelse. Håper jeg får tatt fine bilder på fjellet som jeg kan legge ut på søndagskvelden. 

 

Ha en kjempefin helg. 

 

#leanstudio #barcode #oslo #frisør #skjønnhet #hår 

 

Asalia 

My New Perfume from Marc Jacobs

 • 28.07.2016 - 17:56

På flyplassen på tirsdagen benyttet jeg muligheten til å kjøpe meg en ny parfyme. Noe jeg ikke har gjort på lenge. Jeg hadde utsatt det til denne utenlandsreisen. Egentlig hadde jeg lyst på Miracle fra Lancôme, men endte opp med denne. Det er min første parfyme fra Marc Jacobs. Den lukter kjempegodt! 

 

Marc Jacobs parfyme

Marc Jacobs parfyme

Marc Jacobs parfyme

Marc Jacobs parfyme

 

Har du parfyme fra Marc Jacobs? 


#parfyme #marcjacobs #nytt #nyttinn #velvære #skjønnhet

 

Asalia

60 % på produkter fra Yves Rocher

 • 18.07.2016 - 19:55

Annonselenker

 

Nå har Yves Rocher en salgskampanje med opptil 60 % rabatt på en mengde av varer! Tilbudet gjelder fra den 17. til 26. juli. Akkurat nå er det også fraktfritt!

 

I tillegg får du 10 % ekstra på handlekurven om du bruker rabattkoden EXTRA10. Da er det bare å slå til.

 

Her er det jeg klikker hjem i går natt.

Yves Rocher

 

Dusjgele her / Håndkrem her / Serum her

 


 

Dusjgele kostnadsfri premie / Håndkrem her / Lypsyl her

 

Har du prøvd noen av disse produktene før? 

 

Jeg fikk noen produkter sponset fra Yves Rocher en gang for et par måneder siden, og de var jeg veldig fornøyd med. Derfor gleder jeg meg til å teste ut flere produkter fra Yves Rocher. 

 

#yvesrocher #skjønnhet #produkter #tilbud #kampanje 

 

Asalia

My latest beauty favorites

 • 08.07.2016 - 17:02

Et sponset produkt 

Revlon UV-spray

Beskytt håret i solen! Håret mitt elsker meg for denne sprayen i sommer. Jeg sprayer håret med denne rett før jeg skal i solen. I Italia kommer jeg til å ha den med meg i strandvesken.


 

Olaplex hårkur

Jeg bruker denne en gang i uken. Den skal visst brukes før sjampo og balsam. 


 

Maybelline Top Coat

Dette er all in one som kan brukes som både base coat og top coat. Som regel bruker jeg bare top coat. Har hørt fra en negledesigner at hvis man bruker mørk neglelakk, burde man bruke base coat under for å unngå gule negler i ettertid. Denne får lakken til å bli glansfull og fin. Dessuten sitter lakken bedre og lengre. Det er så kjedelig når lakken begynner å flasse samme dag som den kom på.

 

 

Yves Rocher Scrub 

Sponset. Denne dufter aprikos og er ikke for grov. Jeg bruker den før jeg ansiktsmaske ukentlig. 

Maybelline BB-cream

Denne er rimelig og god. Jeg synes det er finere med en veldig lett dekkende foundation på sommeren som lar huden skinne gjennom!  

MAC concealer 

Den dekker godt og blir fin på huden under øyene. 

ELF setting spray 

Jeg sprayer på et lag når sminken har tørket. På flyturer prøver jeg å bruke denne flere ganger, siden luften er ekstra tørr. 

Hva er dine favoritt skjønnhetsprodukter?

 

#beauty #skjønnhet #hår #sminke #sommer #favoritter #tips 

 

Asalia 

Resultatet av Olaplex-kur hos frisøren

 • 24.06.2016 - 19:59

Jeg hadde gledet meg veldig til frisørtimen i går. Etter å ha googlet rundt noen dager i forveien, sett masse bilder og lest artikler om Olaplex - følte jeg meg sikker på at håret mitt kom til å bli veldig glansfullt.

 

Disse bildene tok jeg i dag. Jeg har ikke vasket håret siden i går hos frisøren, sovet med flette som vanlig og børstet det før jeg tok bildene. Håret mitt ser litt mindre sunt ut rett etter børsting, mer brusete. Hårolje har jeg ikke brukt. Jeg vet ikke hva frisøren tok i håret mitt i går av produkter, hehe. Jeg var opptatt med å lese Shape up og svare på meldinger. 

 


 

Disse to første bildene tok jeg tidligere i dag ved vinduet med naturlig dagslys. Håret mitt er jo litt brusete av natur siden jeg har naturlig fall. Det var dødsdigg å få slappet av i frisørstolen, kuret håret, få hodebunnsmassasje og hårvask. Jeg elsker hodebunnsmassasje! Da vi skulle tørke håret, spurte frisøren meg hvordan jeg ville ha det. Siden jeg foretrekker å la håret lufttørke, sa jeg at jeg ønsket hun gjorde det som sliter minst på håret og brukte varmebeskyttende. Hun ville krølle det, eller bruke noe i håret som fremhevet mitt naturlige fall.  

Jeg kjente at håret ble mye mykere og mindre flokete etter Olaplex-kuren. På bildene på Google har sikkert flesteparten fått rettet ut håret etter behandlingen slik at det ser mer mye glansfullt ut, har jeg kommet frem til. Haha. Håret mitt ser jo også supersunt ut etter en omgang med glattjernet. 

 Dette bildet tok jeg i gangen hvor vi ikke har naturlig lys fra vinduer. 

 Deretter gikk jeg på badet i godt lys for å ta et par bilder til. Da jeg skriver godt lys, mener jeg kun lys fra lyspære da vi ikke har vindu på badet. Kuren skal visst gjenoppbygge håret fra innsiden. 

 

 

Det er heller ikke lenge siden jeg stusset det nå. Lurte litt på i ettertid om jeg kanskje skulle tatt noen flere centimeter. Som regel er jeg streng og sier maks to centimeter. Jeg sparer tross alt til langt hår, haha. 


 

Denne kuren kjøpte jeg med meg hjem for 262 kroner. Det synes jeg det var verdt. Den skal være drøy og brukes en gang i uken. 

 

Jeg konkluderer med at jeg anbefaler Olaplex-kuren. Fra før bruker jeg hårkur i vanligvis to ganger i uken - og merker ikke særlig forskjell. Jeg merker i dusjen at håret kjennes mykere ut når jeg har skylt ut kuren. 

 

Hva synes du? 

 

#olaplex #frisør #hår #skjønnhet #beauty #newin #hverdag 

 

Asalia 
 

HVORDAN BLI BRUN UTEN SOL

 • 18.05.2016 - 14:27

 

Sponsede produkter 

 

Nå var det lenge siden jeg hadde brukt brun uten sol-produkter! Eller okei da, lenge siden jeg har brukt noe slikt på kroppen. Jeg prøver å bruke spraytan i ansiktet et par ganger i uken egentlig, tro det eller ei. Men vanligvis blir det kanskje til at jeg får sprayet meg maks en gang i måneden, litt mer i noen perioder. Jeg er alltid ganske blek i ansiktet uansett. Får aldri noe særlig farge i ansiktet, derfor kommer slike selvbruningsprodukter godt med. Da får jeg faktisk farge i ansiktet uten å skade huden. I tillegg som et skjønnhetstips har jeg lest at man ikke burde få så altfor mye sol i akkurat ansiktet. 

 

Yves Rocher products autobronzant 

Yves Rocher products

Jeg starter med å skrubbe kroppen, først på tør hud og så fukter jeg huden og jobber meg oppover med skrubbingen. Så sprayer jeg denne selvbruneren på huden og smører det utover slik at det blir jevnt. Jeg skylder hendene flere ganger underveis mens jeg smører kroppen. Husk å rist flasken godt før bruk.

 

Yves Rocher autobronzant products

Deretter bruker jeg denne aprikos-skrubben i ansiktet. Først renser jeg huden, så smører jeg den på tør hud og skrubber forsiktig. Deretter tar jeg litt vann på hendene og skrubber videre med fuktede hender. Så smører jeg inn ansiktet med denne autobronzanten. 

 

Yves Rocher products

Dette er en spray som aktiverer huden før soleksponering. Den skal gi en finere og mer holdbar brunfarge. Brukes morgen og kveld tre uker før soling og under den første uken i solen. Den inneholder ikke noe solfaktor. Jeg har akkurat startet å bruke den selv. 

Disse to selvbruningsproduktene fra Yves Rocher Autobronzant gir en gradvis, fin og gyllen farge. Jeg smurte meg først inn 16. mai, så gjorde jeg det igjen i dag. Du får farge allerede etter kun en time! På nettsiden til Yves Rocher står det: Smør deg inn daglig til ønsket resultat, maks fire dager på rad. Deretter smører du deg hver tredje dag for å opprettholde fargen. 

 

Hjelp, var jeg faktisk å blek? Hahaha.. Til og med (!) siden jeg fikk litt skygge på armen, ser den faktisk litt "brunere" ut enn det den egentlig var. Enda den var så blek, haha. 

 

En liten anelse farge. 

 Nå begynner det virkelig å bli en fin og gyllen farge.

 

Mine best tips for å bli brun uten sol med Yves Rocher autobronzant for kroppen

♥ Rist flasken godt før bruk 

Skrubb kroppen godt før påføring*

♥ Bruk god tid når du smører deg inn, gni produktet godt utover hele kroppen

♥ Vær ekstra nøye med føttene, armene og hendene 

♥ Prøv å spray like mange sprut på venstre arm som på høyre og så videre 

 

Mine beste tips for å bli brun uten sol med Yves Rocher autobranzant for ansiktet

♥ Rens huden først

♥ Skrubb huden godt* 

♥ Bruk øyekrem på huden rundt øyene 

♥ Unngå å smør deg i hårfestene, på øyekonturen og rett over øyenbrynene

 

* Skrubb huden om det er første gang du skal smøre deg. Hvis du velger å smøre deg inn to til fire dager på rad i starten for å få ønsket farge, så ville jeg ikke skrubbet meg to til fire dager på rad. Da ville jeg heller skrubbet huden hver tredje dag før påføring eller eventuelt en gang i uken. 

 

Har du noen gode tips til påføring av selvbruningsspray? 

 Hva synes du om fargen? 

 

Nå har Yves Rocher et kampanjetilbud på dette settet med fem produkter til kun 229 kroner! Ordinær pris er 545 kroner. Du betaler ingenting for frakt. Benytt muligheten til å teste et nytt sett med selvbrunere. Kampanjen varer til 15. juni. Se tilbudet her

 

Jeg har faktisk brukt selvbruning helt siden ungdomsskolen. Husker da jeg oppdaget den første flasken med selvbruning og var veldig spent på resultatet. Jeg smurte på et veldig tykt lag kvelden før vi skulle på Tinestafetten. Det må det ha vært, siden at dagen etterpå var jeg kjempemørk i ansiktet. Og kun ansiktet. Jeg fikk spørsmål fra en gutt i klassen som spurte meg X antall ganger om jeg hadde brukt brunkrem. Jeg svarte flere ganger at "Nei, det er ikke brunkrem!" Så orket jeg ikke å si at det var selvbruner, haha. Det er faktisk en forskjell. 

Den gang så ble man jo enten oransj eller altfor brun etter bare èn påføring. Jeg husker også noen av de populære jentene på ungdomsskolen som var helt oransj i ansiktet. Det ble snakket om. Heldigvis i dag så har selvbrunere blitt utrolig bra. Bare med litt tålmodighet, så får man en fin og flott farge uten sol. Jeg har faktisk hørt at Jennifer Lopez bruker spraytan. Vet ikke om det er sant eller ikke. Hun har i alle fall superfin brunfarge året rundt virker det som om! Den ser ikke fake ut. Det forundrer meg ikke om hun bruker det, hun er jo 46 år og holder seg kjempebra. Tipper hun er meget klar over hva solen gjør med huden. Rynker, kremt. Og solskader, i verste fall: kreft! 

 

#yvesrocker #selvbruner #autobronzant #tan #brunutensol #brun #skjønnhet #produkter #hudpleie 

 

Asalia 

 

Følg meg her

I LOVE THIS CONCEALER FROM MAC

 • 26.04.2016 - 19:51

 

I går kjøpte jeg mitt aller første produkt fra MAC! Faktisk så kjøpte jeg den fordi Gilmakeup anbefalte den. Og selvfølgelig fordi jeg var misfornøyd med min concealer. Jeg brukte Superstay 24H fra Maybelline. Jeg merket etterhvert som jeg hadde brukt den i et par måneder at den ble veldig tør. Jeg synes ikke det så noe bra ut i det hele tatt. Den ble stygg og ujevn på huden. For noen uker siden forsøkte jeg å dryppe et par dråper jojobaolje i concealeren i håp om at den skulle bli bedre. Vet ikke om det gjorde den verre eller bedre, haha.

 

I tillegg så får man en helt annen service på MAC Cosmetics enn H&M. De er ekstra behjelpelige, ikke gretne og reserverte. Jeg fikk tilbudet om å få testet den på huden av ekspeditøren og det sa jeg ja til, slik at jeg kunne se hvordan den så ut på og om fargen passet. Hun spurte om jeg trengte noe mer og sa at jeg gjerne måtte komme tilbake ved en senere anledning. Jeg synes det var hyggelig. 

 

MAC concealer
 

Denne concealeren fra MAC føles veldig lett på huden. Den er definitivt den beste jeg har prøvd. Nå har jeg kun prøvd concealere fra rimelige merker, men uansett. Jeg tror at alle concealere legger seg i den fine linjen eller de fine linjene under øyene uansett. Jeg kommer aldri til å gå tilbake til Maybelline sin. 

 

#skjønnhet #beauty #sminke #makeup #nyttinn #newin #mac #blogg 

 

Har du prøvd denne concealeren fra Mac?

 

Asalia

 

Følg meg her

MAKEUP BY HERMINE

 • 23.04.2016 - 16:39

 

På fredagen satt jeg modell for Hermine på Tone Lise akademiet. Hun sminket meg og ordnet håret mitt. Her ser du hvordan jeg ser ut helt usminket til venstre (som om at det skulle være noe tvil, haha). Vi fant forresten ut av at bildet vi tok uten sminke med AV-funksjonen fikk meg til å se blekere ut og at fargene ble kalde. På det høyre bildet brukte vi auto-funksjonen og da ble fargene varme. Jeg kan fortsatt for lite om kameraet mitt og alle de forskjellige funksjonene. Ting tar tid. Sjekk ut Hermines fine blogg her

 Hva synes du om resultatet? / What do you think about the result? 

 

I dag var vi på et stort marked på Majorstuen. Det var masse boder i hele Bogstadveien og ned til slottsparken som solgte alt mulig rart. Ingen av oss visste om markedet, vi skulle bare ut og gå en tur. Så følte jeg en dragning mot Bogstadveien. Jeg fant meg en macveske til kun 50 kroner på Morris, haha. Da jeg sto i kassen og skulle betale for den, sto det en tenåringsjente ved siden av kassen som sa: "50 kroner? Det var sykt billig!" 

 

Jeg har lett etter en veske til mac'en i over et år. Den jeg brukte før var for stor og egentlig til en laptop jeg hadde for seks år siden, haha. Lenge har jeg hatt lyst på en macveske i svart fra Marc by Marc Jacobs, men det får vente litt. Også er jeg litt usikker på om jeg vil ha med bærereim eller ikke. Tror det er like så greit uten. Enn så lenge klarer jeg med denne knallrosa macvesken fra Don Donna med vaffelmønster. 

 

#makeup #sminke #skjønnhet #modell #toneliseakademiet #førogetter #blogg 

 

Asalia 

 

Følg meg her

NYTT INN FRA BLIVAKKER

 • 08.04.2016 - 17:43

 

blivakker sminke max factor

Jeg har aldri vært noe storforbuker av pudder, synes det er kjekt å bruke en sjelden gang. Siden jeg har kombinasjonshud og blir fort blank i T-sonen. Dette pudderet har jeg kun brukt en gang så vidt. Funker sikkert bra, har egentlig ingen formening, hehe. 


blivakker sminke lashtastic

Denne maskaraen har jeg begynt å bruke istedenfor den jeg har fra E.L.F. Denne gir litt mer fylde og volum på vippene synes jeg. Minus at den drysser! Det opplevde jeg som et problem med maskaraer før. Den fra E.L.F drysser ikke og jeg hadde glemt hvor digg det var, helt til denne drysset helt fra en av de første dagene jeg brukte den. Den drysser ikke mye og ikke daglig, men likevel kjedelig når det skjer. 

 

blivakker sminke burt's bees

Denne gir en fin farge på leppene. 

 

blivakker hudpleie naobay

Denne bruker jeg litt nå og da, prøver å få en rutine på å bruke denne på dag og ansiktsrensen min fra Harmoni på kveld. Likevel bruker jeg Harmoni sin både dag og kveld stort sett. Den er veldig drøy i bruk og funker fint. Denne fra Naobay derimot er ikke drøy. Vet ikke om det er et pluss å bruke mye ansiktsrens? Renser man da huden bedre...? Pluss at denne er organisk! 

 

Har du prøvd noen av disse produktene? 

 

#blivakker #nyttinn #newin #sminke #hudpleie #blogg

 

I kveld skal vi faktisk på kino for å se filmen "Hardcore" som er en thriller, hvilket er en av mine favorittsjangere. Så jeg er med andre ord spent! Prøver å ikke ha høye forhåpninger, da. Haha. Også har jeg blitt Kinopluss-medlem i dag. Veldig fornøyd og greier. Ha en god helg!

 

PS: Jeg legger ut outfit-bilder på søndag. 

 

Asalia

 

Follow me here

 

NEW IN: BEAUTY STASH FROM MAKESTYLE

 • 21.12.2015 - 21:01

Annonselenker

MakeStyle beauty stash skjønnhet produkter

Denne hjelper deg å holde orden på sminkesakene dine og annet beauty stash. Link HER

MakeStyle beauty stash skjønnhet produkter

Også ser den jo veldig stilig ut på baderomshyllen eller på soverommet. 

MakeStyle beauty stash skjønnhet produkter

Hva synes du? 

MakeStyle beauty stash skjønnhet produkter

Dette hadde jeg også bestilt. Et tips er å sette øyemasken i kjøleskapet før du bruker den. Da er den ekstra deilig å ha på. Link til eyes (øyemaske) HER

MakeStyle beauty stash skjønnhet produkter

Økologisk bodybutter med argan! Den er veldig kjekk å ha med seg i veksen, treningsbagen eller kofferten. Den åpnes ved å klikke på midten og lukkes ved å klemme taggene rundt. Veldig praktisk. I tillegg dufter den friskt og godt. Link HER

MakeStyle beauty stash skjønnhet produkter

Veldig søt innpakning. Denne heter Crème Brulee, som selvfølgelig er en av de beste dessertene. Lukter kjempegodt! 

MakeStyle beauty stash skjønnhet produkter

Særlig nå på vinteren er det ekstra fint å skrubbe de tørre vinterleppene. Deretter smøre de inn med en god lypsyl. Link HER

MakeStyle beauty stash skjønnhet produkter

Dette er nok til å skrubbe leppene en gang. Viktig å skrubbe forsiktig. 

MakeStyle beauty stash skjønnhet produkter

Denne lille minineglakken fra OPI fulgte med pakken min gratis! Det var gøy. Tusen takk, MakeStyle! ♥ Link HER.

MakeStyle beauty stash skjønnhet produkter

Litt flisete negler rett etter å ha filet de, haha. 

#Makestyle #newin #skjønnhet #beauty #lebestif #organizer #neglakk #OPI #SaraHapp #eyes #blogg 

 

Har du prøvd noen av disse produktene før? 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

MINE FAVORITT HÅRPRODUKTER

 • 18.12.2015 - 19:38

Haha, det ser ut som om at håret på min høyre side er fem centimeter lengre enn den andre siden. Før-bildet ble tatt før jeg påførte to dæsj med Redken Outshine 01 i håret mitt. Jeg ser at håret mitt er litt rufsete ut øverst, pluss småhår. Slik er håret mitt, særlig når det er nyvasket. Videre er det synlig at jeg hadde det litt travelt når jeg tok på meg genseren. Halsen ble ikke trukket ordentlig ned, pytt pytt! Hvilket bilde synes du håret mitt ser finest ut på? Jeg synes det ser tykkere ut på før-bildet, men mer glansfullt og samlet ut på etter-bildet.

Redken hårprodukter favoritter

Her ser du hårproduktet fra Redken som jeg hadde brukt i håret mitt på det øverste bildet. Mitt første møte med dette produktet var da jeg jobbet som modell denne høsten. Frisøren brukte en liten dæsj eller to av dette i håret mitt rett før jeg skulle på catwalken. Jeg husker jeg syntes håret mitt ble så glanstfullt! Foreløpig har jeg ikke fått brukt den så mye enda, men kommer absolutt til å bruke den mer i julen. 

Redken hårprodukter favoritter

Hårkur bruker jeg hvert fall en gang i uken, mellom sjampo og balsam. Jeg har også en annen hårkur som jeg bruker. Denne bruker jeg da jeg har mulighet til å la den virke i håret minst 10 minutter, helst 15 minutter. En frisør jeg satt hårmodell hos mente at 15 minutter var nødvendig. 

Redken hårprodukter favoritter

Denne bruker jeg i nyvasket og håndkletørt hår. To pump i lengdene og spissene. Denne vant jeg forresten i en premie fra Adam og Eva Arkaden (Oslo). 

Redken hårprodukter favoritter

Dette er en varmebeskyttende med proteiner. Den blir ikke klissete i håret. Denne fikk jeg fra flinke Wael som jobber på Adam og Eva Arkaden. 

Redken hårprodukter favoritter

Jeg bruker denne oljen i nyvasket hår noen ganger. Hvis jeg har brukt produktet fra Pureology, dropper jeg denne. Denne fikk jeg i julegave i fjor.

Redken hårprodukter favoritter

#Hår #produkter #skjønnhet #favoritt #favoritter #Redken

Har du prøvd noen av disse produktene? Og hva synes du om innlegget? Jeg må noen ganger prøve meg litt frem, hehe. 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

 

MY FAVORITE PARFUME #1

 • 22.11.2015 - 19:05

Denne parfymen fra Jean Paul Gaultier "Classique" er min favoritt. Jeg bruker den på date med kjæresten min, når jeg vil dufte ekstra godt og føle meg forførende. Til hverdags bruker jeg en litt mer mild og "roet ned" parfyme. Andre favoritter jeg har hatt opp gjennom tiden er Hugo Boss "Deep Red", Lancôme "Hypnose" og Christian Dior "J'adore". Generelt liker jeg parfymene fra Lancôme og Estèe Lauder veldig godt.

#Skjønnhet #beauty #parfyme #favoritt #sminke #helg #blogg 

 

Hvilken parfyme en din favoritt?

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

6 FAVORITE FALL NAIL POLISHES

 • 06.11.2015 - 20:42

Hallo i stuggo! Som StyleConnection sier. Her i stuggo ser vi "Norske talenter" på TV2. Det er veldig med helg og få ladet opp batteriene. Særlig nå som jeg er forkjølet og ikke føler meg helt på topp.

Så over til temaet overskriften handler om; neglelakk! Dyp rød, lilla og mørke neglelakker er etter min mening de flotteste fargene på neglene denne høsten. 

Til hverdags er det også ganske greit med en hudfarget neglelakk, som ikke så fort flasser av og blir stygg. Husk å bruk base coat når du lakker neglene dine i mørke farger, hvis ikke kan du få gule misfargede negler. Det er ikke så lekkert. 

Her er flere av mine høstlige neglelakker. Metalliske neglelakker er jo også veldig stilig. 

#Neglelakk #høst #skjønnhet #blogg 

Lik gjerne Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

 

PAKKE FRA COVERBRANDS OG GELISH NEGLER

 • 02.11.2015 - 19:38

Jeg skulle bare bestille denne ansiktsmasken og trioen med bronzer, blusher og highlighter i ett. Så fikk jeg med vareprøver også! Haha, det synes jeg er veldig stas, da. Gleder meg til å teste det ut, spesielt stripsene fra SmileLab. Har noen prøvd de før? Eller kanskje noe annet av dette? 

#Coverbrands #makeup #ansiktsmaske #vareprøver #skjønnhet #beauty #newin #pakke #blogg #hverdag

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Også fikk jeg ordnet gelish på neglene mine i dag hos Tone Lise akademiet. Så da er jeg neglefin i noen uker. Deilig å slippe å fjerne negllakk og ta det på igjen hver fjerde, femte eller sjette dag en periode. 

#Gelish #negler 

Ha en fantastisk kveld. 

 

Asalia

PERFECT EYEBROWS

 • 22.10.2015 - 19:02

God kveld. 

Jeg trengte litt nye redskaper og øyenbrynsskygge til øyenbrynene. Jeg har aldri brukt øyenbrynskniv tidligere, men de brukte det på Beauty House da jeg fikk brynene nappet der. Vanligvis bruker jeg kun pinsett og øyenbrynsblyant, men nå fremover skal jeg bruke litt øyenbrynsskygge og kniv også. Kniven er kjekk å bruke for å få bort småhår over eller under brynene. Alt kjøpte jeg på H&M, utenom øyenbrynsknivene som jeg fant på Cubus. 

#Beauty #skjønnhet #øyenbryn #eyebrows 

 

Asalia

NEW EYEBROWS

 • 20.10.2015 - 21:12

God kveld, fine lesere. Håper dere har det fint. I dag har jeg hatt to møter jeg vil fortelle litt om. Den første avtalen gikk ut på å prøve klær til torsdagen, jeg skal nemlig være levende utstillingsdukke for første gang! Det tror jeg blir veldig gøy.

Rett etter det hadde jeg et møte med sjefen min angående mine kommende arbeidsoppgaver som PR-ansvarlig for To The Pointe Ballet Productions. Veldig gøy med en deltidsjobb som PR-ansvarlig. Det er kun et engasjement som varer i to måneder, men jeg er glad for erfaringen jeg får og menneskene jeg kommer til å bli kjent med. 

Så over til saken. Siden at jeg sparer ut øyenbrynene mine ville jeg få proff hjelp. Valget falt på Beauty House her i Oslo. Jeg har vært opptatt av øyenbryn ganske lenge. Husket jeg begynte å nappe de ganske tidlig, tror det var på barneskolen! I fjerde klasse om jeg ikke tar helt feil. Ganske utrolig, haha. Husker jeg ble sår i ettertid, fordi jeg sikkert nappet for mye, eller at jeg bommet på hårene og nappet i huden. Hahaha. Lekkert.

Nå i det siste har de vært ganske ujevne og det er vanskelig å få de til symmetriske selv. Jeg har kun gått til en profesjonell en gang tidligere rett før New York i fjor. Slik ble resultatet i dag. 

Slik så det ut tidligere i dag, ganske forferdelig, haha. Da mener jeg ujevne. Selv om at jeg synes begge brynene kunne sett mer ut som det brynet som er på min høyre side. Bare litt jevnere. Naturlig, tykke og lite påtegnet. Jeg hadde spart de i litt over en måned forresten. 

Dette siste bildet er fra i sommer en gang. Da hadde jeg som vanlig nappet de selv. Selv om at jeg synes de var litt for tynne, ser de naturlig og ikke påtegnet ut.

#BeautyHouse Øyenbryn #eyebrows #bitchneyebrows #skjønnhet #førogetter #blogg #hverdag

 

Hvilke bryn synes du var finest? 

 

Asalia 

HÅRMODELL HOS ADAM OG EVA

 • 13.10.2015 - 20:09

God kveld, fininger. 

I dag etter skolen satt jeg hårmodell hos Wael som er lærling hos Adam og Eva Arkaden her i Oslo. Ja, jeg har rufsete og fæle øyenbryn for tiden. Det er fordi jeg sparer de ut til den 20. oktober. Da har jeg nemlig bestilt en time for bryn design hos Beauty House. Jeg gleder meg masse! Det er så vanskelig å få de til fine selv. Særlig når jeg sparer de ut og jeg vil ha en ny form. Altså rette og tykke. 

AdamogEva oppsett Wael

AdamogEva oppsett Wael

AdamogEva oppsett Wael

#AdamogEva #frisør #oppsett #hårmodell #hår #blogg #hverdag

Nå skal jeg bare slappe helt av etter middagen. Er litt forkjølet, så kjenner at jeg er redusert. I morgen kommer jeg til å legge ut bilder fra testshooten for Yfashion World som fotografen tok. Ha en fortsatt fin kveld.

 

Asalia 

 

 

HÅROPPSETT PÅ ADAM OG EVA SKOLEN

 • 15.09.2015 - 22:00

I dag var jeg på Adam og Eva skolen. Jeg skulle sitte hårmodell for Wael. Han øver seg til 17. mai allerede, hehe. 

Dette var da oppsett nummer to. 

#AdamogEva #AdamogEvaskolen #oppsett #styling #hår #frisør 

Var ikke flettefrisyren fin? Det synes jeg. 

 

Asalia 

HOS ADAM OG EVA

 • 01.09.2015 - 19:00

I dag fikk jeg endelig farget etterveksten og håret mitt. Fargen hadde blitt bleket av solen og sikkert tatt litt skade av klorvann og saltvann fra i sommer. 

Ser jo faktisk ikke etterveksten noe særlig på dette bildet, men slik ble det. Fargen ble hvert fall fin. 

Selfie fra prøverommet i dag, etter frisørbesøket. Her ser dere hele håret mitt. 

Dette er da Wael, som er den flinke lærlingen hos Adam og Eva Arkaden.

#AdamogEvaArkaden #AdamogEva #frisør #farge #skjønnhet 

 

Nå skal jeg avgårde på reklameinnspilling som statist. Jeg har tenkt å legge ut en vlog (videoblogg) fra denne dagen, når jeg kommer hjem i kveld. Hvis jeg ikke sovner først, haha. 

 

Asalia 

EYES EYE MASK FROM MAKESTYLE

 • 20.08.2015 - 21:21

Endelig fikk jeg kjøpt Eyes Eye Mask fra MakeStyle. 

 • Sett Eyes i kjøleskapet før du bruker den, slik at Eyes kjennes ekstra deilig og avkjølende på huden.
 • La den virke i 15 minutter, mens du slapper av og tenker på noe fint. 

Her ser dere meg med Eyes Eye Mask på. Den er gjennomsiktig og litt geléaktig. Jeg slo to fluer i en smekk med ansiktsmaske og øyemaske samtidig. 

Føler at jeg ser mer opplagt ut etter å ha brukt Eyes Eye Mask. Bildet ble tatt rett etterpå. 

#MakeStyle #Eyes #EyeMask #velvære #skjønnhet #beauty #blogg #hverdag 

 

Har du prøvd Eyes Eye Mask? 

Produktet kan du få kjøpt her HER


Asalia 

MINE FAVORITT SOLPRODUKTER

 • 21.07.2015 - 11:58

Jeg har bare blitt mer og mer opptatt av å beskytte meg i solen. Ikke bare huden, men også håret og leppene. Dette er mine favoritt solprodukter denne sommeren.

Lypsyl fra Labello, solkrem fra L'oréal, UV-spray til håret fra SP og solkrem fra Harmoni. 

#Sol #skjønnhet #tavarepådegselv #produkter #solkrem 

 

Asalia 

FRISØRFIN PÅ HÅRET

 • 02.07.2015 - 22:56

I dag var jeg hos Wael på Adam og Eva Arkaden og fikk stusset håret. Han sa det var en formklipp med gradering foran, om jeg ikke tar helt feil. 

Slik ble håret. Det er så deilig å få bort litt slitte tupper. Det ser ut som om at jeg har rødt hår på disse bildene, men det er ikke tilfelle. Jeg har litt rødskjær i håret, men vanligvis ser det brunt ut. Blitz og sol får det til å se ekstra rødt ut. 

Veldig glansfult. Dette er da Wael, biker-frisøren, hehe. 

#AdamogEva #frisør 

 

Asalia 

PAKKE I POSTEN

 • 26.06.2015 - 21:44

God kveld! 

I dag fikk jeg pakke i posten. Jeg var nødt til å bestille en pakke fra iHerb. Fordi jeg trengte maskara og kroppsskrubb hovedsakelig. Jeg elsker dessuten denne cocoa butter lypsylen, jeg er helt avhengig. Jeg har prøvd flere uliked lypsyler, alt fra de vanlige til EOS sin lypsyl, men liker denne best. Den fukter bra og gir leppene en fin og lett glans. 

#iHerb #skjønnhet #pakkeiposten

 

Asalia 

NOEN AV MINE SKJØNNHETSPRODUKTER

 • 25.06.2015 - 22:20

 Tja, vet ikke helt om skjønnhetsprodukter er helt riktig navn. Kom ikke på noe bedre, haha. Ukentlig bruker jeg ansiktsmaske. Først fjerner jeg sminken, renser huden, skrubber med ansiktsskrubb, bruker ansiktsmaske og sprayer ansiktet med selvbruningsspray. Jeg får liksom nesten aldri noe farge i ansiktet, uansett hva. Så dette hjelper en smule. Denne Micellar Cleansing Water fra Garnier liker jeg godt, den fjerner sminken enkelt med bomullspad og du trenger ikke vaske den av. Men jeg foretrekker å vaske den av uansett. Pluss at jeg fukter alltid ansiktet med vann før jeg bruker bomullspad med sminkefjerner. Produktet pureology vant jeg i en premie fra Adam og Eva Arkaden. Pumper to ganger og har det i fuktig hår, i lengdene og i tuppene. Gir glans og fuktighet. Jeg har blitt helt avhengig av å bruke slike produkter i håret og olje. Særlig når jeg sparer til langt hår, føler jeg det er ekstra viktig å bruke hårkur og stelle pent med det. 1 Ansiktsrens Harmoni Vita / 2 Sminkefjerner Garnier HM / 3 Ansiktsskrubb iHerb / 4 Ansiktsmaske iHerb / 5 Hårprodukt Pureology Adam og Eva / 6 Selvbruningsspray Garnier HM

 

#Produkter #skjønnhet #beauty 

 

God natt. 

 

Asalia 

Asalia

Jeg har studert markedskommunikasjon og ble ferdig sommeren 2016. For tiden jobber jeg deltid som modell hos SB Produksjoner og statist. Jeg er også med som frivillig i BI Alumni sin nettverksgruppe for markedsføring. Håper du liker bloggen min og vil følge meg. Dersom du ønsker et bloggsamarbeid eller å sponse meg, ta kontakt på asalia_blogg@hotmail.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Bloglovin'
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no