Asalia | Livsstil og mote

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

 • 21.03.2016 - 19:55

 

♥ Favoritt sminkemerke?

På ungdomsskolen var jeg veldig fascinert av Lancôme og Christian Dior. Men har egentlig bare hatt maskaraer fra begge merkene, øyeskygge og lipgloss fra Lancôme. I tillegg til parfymer da fra begge to. Som student har jeg vel ikke hatt kjempegod råd, så da har jeg kjøpt mest sminke på H&M og fra iHerb. Har egentlig ikke noe favoritter av de rimeligere merkene. Jeg kjøper fondation og concealer av nytt merke nesten hver gang. Jeg synes E.L.F er rimelig og bra! Det kan være min billigfavoritt. 

 

dinbryllupsmesse

Foto: Natalia Pipkina 

 

♥ Hva gjør du når du kjeder deg og ikke blogger?

Da er jeg med samboeren min, eller så er jeg på nettet, lager mat eller baker, trener, ser en dokumentar, leser, er med venner eller maler. Det er sjeldent at jeg faktisk kjeder meg. Jeg har hele tiden noe å gjøre eller bedrive tiden med som jeg synes er interessant og givende. 

 

♥  Når startet du å blogge og hvorfor?

Jeg startet å blogge i juni i fjor. Fordi jeg har mye på hjertet og synes det er gøy. I tillegg føler jeg at jeg utvikler skriveferdighetene mine og får muligheten til å være litt kreativ. Jeg blir også flinkere til å ta bilder og får en fin erfaring med blogg som plattform. 

 

♥ Hvilke innlegg er du mest fornøyd med?

Outfit uten tvil! Også på ferie kan jeg bli ganske fornøyd med bildene mine, haha. Siden at det er mye fint man kan ta bilder av og havet er veldig vakkert. Dessuten er man brunere om sommeren også. Da føler man seg så mye mer fresh! Bare at nå har jeg mye bedre digitalkamera enn det jeg hadde i fjor sommer, weee! 

 

 

 

♥ Hva driver du med? Jobb/skole.

Jeg tar mine to siste fag på BI. Ved siden av jobber jeg freelance som modell og statist. Jeg skal også starte med hundeluftning, men det har ikke blitt enda. Og så holder jeg på å søke etter fulltidsjobb fra juni eller august. 

 

♥ Hva er drømmereisen din?

Det er USA! LA og Miami! 

 

♥ Hvis du kunne jobbe med hva du ville; hva ville du valgt da?

Hadde vært kult å prøvd seg som advokat, hvis jeg var 19 år og motivert til det. Det er mange år på skolebenken. Det jeg tenker aller mest på er at jeg har hørt det er ganske tørt. Jeg har lest litt i boken Norges lover og jeg synes egentlig det er interessant. Jeg hadde også litt lyst til å bli politi da jeg var yngre, men tror det er veldig tøft.. Mange triste skjebner. Jeg har også lyst til å starte mitt eget selskap, ikke minst. Jeg har jo dessuten en utdanning innenfor markedskommunikasjon som jeg egentlig er ganske fornøyd med! 

 

♥ Hvilke hudprodukt bruker du?

Nå har jeg brukt rensegelen Harmoni fra Vita. Ellers bruker jeg serum, dagkrem, nattkrem og øyekrem. Også skrubber jeg huden i ansiktetet en gang i uken og bruker ansiktsmaske. Håper det var utfyllende nok! Haha. Disse produktene bruker jeg akkurat nå. Jeg liker å teste ut litt forskjellig. A-creme har mamma sagt er bra da. Ganske fet og god til huden på vinteren. 

 

 

 

♥ Hvilke blogger leser du/liker du best?

Det er nok Sophie Elise sin. Den leser jeg mest, men jeg er jo innom flere fordi. Det varierer litt, men for tiden er det mest: Sraad, Idawulff og Maddepaddee. 

 

♥ Hva liker du best og hva liker du minst med å blogge?

Det jeg liker best med å blogge er at det er gøy! Å skape noe eget, altså knipse bilder og skrive tekst. Det jeg liker minst med å blogge er at det er veldig vanskelig å få opp lesertallet! 

 

♥ Hva er hobbyen(e) dine?

Svarte på dette spørsmålet litt lengre oppe under "Hva gjør du når du kjeder deg og ikke blogger?" 

 

♥ Har du noen favorittbloggere, i såfall, hvem?

Sophie Elise.

 

♥ Hva synes du om nettroll i kommentarfeltene?

Helt håpløst! Veldig synd de holder på slik. Men de har det jo tydeligvis ikke bra med seg selv, siden de holder på slik. 

 

♥ Er du blitt nominert til Liebster Award?

Ja, ble det tre ganger. Du kan lese innlegget HER. Den tredje gangen jeg ble nominert tenkte jeg å svare igjen, men det ble ikke. Sorryyy! 

 

♥ Hva skal du gjøre i påska?

Stå på ski og kose meg med krimboken "Jenta med ballongen" som tanten min har skrevet. 

 

 

 

♥ Hva inspirerer deg til å skrive blogginnlegg ?

Andre blogger og magasiner. 

 

♥ Hvor får du bloggidèene dine fra?

Det er vanskelig å svare på. Jeg har nevnt hva jeg blir inspirert av. Idèer bare popper opp i hodet, hehe. 

 

 

♥ Hva gjør du med blogginnlegg de ukene du føler tiden ikke strekker til eller du føler deg uinspirert?

Hvis tiden ikke strekker til i det hele tatt må man en bare la være å blogge den dagen og eventuelt blogge sjeldnere. Når jeg føler meg uinspirert sjekker jeg ut andre blogger for inspirasjon eller magasiner. Jeg lager også en ukesplan på søndag eller mandag hvor jeg skriver ned hva jeg skal blogge om fremover. 

 

♥ Hvor lenge har du blogget?

Siden juni 2015. 

 

♥ Hva gjør deg engasjert til å blogge?

Hmm, si det. Føler jo at jeg har mye på hjertet og at det er gøy å blogge. Det gir jo også noen mennesker jobbmuligheter og andre muligheter de ellers ikke ville fått. 

 

♥ Hva er dine beste bloggtips?

Ta gode bilder, skriv om noe du interesserer deg for og sørg for å les igjennom teksten en gang eller to før du publiserer. Godt innhold er nøkkelen. Skrivefeil er ikke bra. 

 

 

#spørsmålsrunde #spørsmål #svar #sbproduksjoner #hudprodukter #personlig #blogg 

 

Tusen takk til alle dere som stilte spørsmål! Liker du spørsmålsrunder? 

 

Asalia 

 

Follow me HERE

 

SOV PÅ RYGGEN

 • 18.03.2016 - 18:05

Husker jeg så 4-stjerners middag for noen år siden da Kathrine Sørland var med. Det var forresten favorittprogrammet mitt før. Hun sa hun lå som en død mann og sov på ryggen, om jeg ikke husker helt feil.

 

Jeg må si at jeg forstår hennes sovevalg godt. Hun lever jo av utseendet sitt som modell. Lucky girl. Husker fra en fotoshoot for et par år siden hvor fotografen sa til meg: "We don't care about how you feel. We care about how you look." Hahaha! Så sant. Litt morsomt å tenke tilbake på. Han sa det ikke med noe kvass tone. Det var bare et faktum og kanskje han prøvde være litt morsom. Bildet er fra en shoot med denne fotografen. 

fotoshoot foto modell asalia

Foto: Saq Imtiaz

 

Dette samme sier Ingrid Holm som nå er IsaDoras nye ambassadør i et intervju: Sov på ryggen. (Ref. IsaDora vår/sommer 2016.) Det er hennes beste skjønnhetstips. Hvorfor? Hun sier at over flere år kan man lettere få rynker av å sove på siden eller på magen. Hun begrunner det med at stoffet på sengetøyet ofte ikke er det beste for huden og at den stjeler (absorberer) litt av den dyrebare nattkrem din.  

 

Jeg forstår hva hun mener. Jeg har ikke akkurat så veldig lyst på rynker selv, men jeg elsker å sove på siden! Rynker er så klart naturlig og alle får det og så videre. Hver natt legger jeg meg til siden for å sovne. Det er så deilig. Jeg har forsøkt å sove på ryggen. Senest i går natt faktisk, slik at jeg kunne bidra med noe mer til dette innlegget. Hodet havner uansett til den ene siden. Så klarer jeg ikke ligge helt i ro. Etter fem eller 10 minutter må jeg se slaget tapt og snu meg til siden. De få gangene i året jeg forsøker å sove på ryggen. 

 

Det er ikke meningen å henge ut noen, håper ikke noen oppfatter det slik. Jeg siterer kun hva de har sagt, og jeg synes bare at dette er et interessant tema. Jeg kjenner verken Kathrine Sørland eller Ingrid Holm. Synes de er to er flotte jenter! 

 

Sover du på ryggen?

 

#skjønnhet #skjønnhetstips #tips #blogg #fotoshoot #foto #modell #personlig

 

Asalia 

 

Follow me HERE

 

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 16.03.2016 - 19:42

Jeg føler at slike innlegg er "forbeholdt" toppbloggerne og de på topp 60-listen på blogg.no. Det drysser inn spørsmål i haugevis når de har sine spørsmålsrunder. Lenge har jeg tenkt på dette, men vært usikker. Så nå prøver jeg meg, haha. Er det noe du lurer på? Jeg skal forsøke å svare så godt jeg kan så lenge spørsmålet er saklig. Spør i vei! Samler opp spørsmålene og svarer på de i et eget innlegg på mandagen.

#spørsmålsrunde #spørsmål #hverdag #mote #vår #blogg 

I dag fikk jeg endelig se Timmy igjen. Nå var det to måneder siden sist. I morgen skal jeg passe på han. Det blir kjempekoselig!

 

Så helt til slutt, er det noe du ønsker at jeg skal skrive mer om fremover? Jeg skriver jo ikke så mye, tar mest bilder. Bare å kom med forslag. Tusen takk! Ha en fin kveld videre. 

 

Asalia 

 

Follow me HERE

 

THE LIEBSTER AWARD

 • 09.03.2016 - 20:49

Jeg har blitt nominert av filippaa.blogg.no og annkristinolsen.blogg.no. Veldig hyggelig! Tusen takk for nominasjonen. Det setter jeg pris på. Dette er en slags utfordring hvor bloggere nominerer andre bloggere. Jeg besvarer alle spørsmålene i dette innlegget, altså 22 svar.Slenger med et bilde fra i går. Sjekk ut alle de småhårene, haha! Gleder meg veldig til å få lysere hår! ♥

 

1. Hvorfor startet du å blogge?

Jeg startet å blogge fordi jeg har mye på hjertet egentlig. I tillegg var jeg den som kunne oppdatere statusen min på Facebook flere ganger daglig før! Da tenkte jeg blogg var en bedre plattform å gjøre det på. Jeg er også evig misunnelig på de som får diverse sponset, haha.

 

2. Hva er det viktigste du har lært i livet? 

Oi! Det er et komplekst spørsmål. Jeg har lært mye viktig på BI i hvert fall. Mamma lærte meg at avtaler er til for å holdes. Det synes jeg er veldig viktig. Allerede som barn ble jeg lei meg om noen avlyste en avtale. Enda den dag i dag synes jeg det er veldig kjipt.. Selv avlyser jeg sjeldent avtaler selv. Jeg synes en del har altfor lett å avlyse avtaler. 

 

3. Hvis du fikk en flybilett som tok deg hvor du ville akkurat nå. Hvor ville du reist og hvorfor?

Los Angeles! Fordi 1) det er varmere der, 2) jeg elsker USA og 3) har ikke vært i LA før. 

 

4. Hvis du måtte velge. Blogg eller instagram?

Absolutt blogg. No doubt about it! Jeg er litt lei av Instagram for tiden. 

 

5. Hva gleder du deg mest til akkurat nå og hvorfor? 

Akkurat nå gleder jeg meg aller mest til frihelg med kjæresten min. Fordi jeg ikke har fri hver helg, da setter jeg mer pris på de helgene jeg har fri. 

 

6. Hvordan vil du beskrive deg selv? 

Snill, beskjeden (hvis du ikke kjenner meg), pratsom (hvis du kjenner meg) og ærlig. 

 

7. Hvis du fikk gjøre en viktig ting for menneskeheten i dag, hva ville det vært og hvorfor?

Dratt til Lesvos og hjulpet flyktningene i en ukes tid. Fordi jeg leste en artikkel i avisen om det denne helgen som var. En nordmann som fortalte om at han hadde møtt ei lita jente. Hun snakket farsi og han norsk. Likevel klarte de å kommunisere på et vis. Så dagen etterpå eller noe når hun sa han igjen, hadde hun smilte bredt og ropt "Atle!" Da følte han at oppholdet hadde gitt han noe. Det rørte meg. Det var også gøy å lese at hun pratet farsi. Jeg kunne vært en ressurs der. Jeg kan jo litt farsi (persisk). Jeg har i tillegg heller aldri følt meg som noe viktig person. En vakker dag håper jeg at jeg kan gjøre noe som får meg til å føle meg i alle fall litt viktig. 

 

8. Hvis du kun fikk ha med deg en gjenstand på en øde øy, hva ville det vært og hvorfor? 

Uhm. Det jeg først tenker på er mobilen min, men det hadde jo ikke vært så mye vits uten WiFi og mulighet til å lade den... Så.. kanskje en fiskestang? Så har jeg noe bra mat å spise. Ikke at jeg noen gang har drept og renset en fisk for innvollene, men.. 

 

9. Ville du ha deltatt i Paradise Hotel? 

Nei. Det var faktisk en periode at jeg hadde litt lyst siden jeg ble kjent med Louis fra Paradise. Det samholdet de hadde virket så sterkt og hyggelig! Men jeg er veldig glad jeg ikke har vært med. 

 

10. Hva er ditt favorittdyr og hvorfor? 

Uten tvil hund! Fordi de er lojale og fantastiske dyr. En vakker dag skal jeg ha min egen hund. Den dagen er faktisk utrolig vakker! 

 

11. Hvilket blogginnlegg er ditt mest leste som ligger på statestikken din akkurat nå?

"Markedsføringsdagen @ BI" faktisk.

 

Så enda en runde! 

 

1. Hvor ser du deg selv om 5 år? 

Det er vanskelig å si. Forhåpentligvis bor jeg i utlandet og trives godt med det sammen med kjæresten min. 

 

2. Hvorfor startet du å blogge? 

Dette har jeg svart på over. 

 

3. Favoritt sport og hvorfor? 

Jeg tenker øyeblikkelig dans, siden jeg danset fra jeg var tre eller fire år gammel selv. Så sluttet jeg på ungdomsskolen fordi vi egentlig skulle flytte. 

 

4. Hva har du studert? 

Markedskommunikasjon på BI. 

 

5. Hva er dine planer dette året? 

Bli ferdig med mine to siste fag på BI. Reise. Få meg fulltidsjobb i august/september eller jobbe 80 prosent. 

 

6. Blogg eller Instagram?

Jeg har svart på dette over.

 

7. Hvor er drømme ferien å hva gjør du der? 

På stranden i USA med en drink i hånden og nyter livet!

 

8. Har du noen tattoveringer? Har di en mening? 

Nopes. Tro meg, jeg har hatt lyst på tatovering opp gjennom årene faktisk! Men så har jeg likevel vært usikker. Første gang jeg hadde lyst på tatovering var jeg 16 eller 17 år. Jeg ønsket meg en slik tribal "alle" hadde på korsryggen. Veldig glad jeg ikke tok en slik en, for å si det sånn. Så hadde jeg lyst på tatovering på håndleddet en slik en Gisele Bundchen har, en liten stjerne. Så fikk jeg lyst på skrift mellom fingrene, altså langs fingerne. Med skriften "love life forever". Hadde også lyst på en tatovering på armen, et portrett av min mamma. Men jeg er glad jeg ikke har noen. Før tenkte jeg faktisk at jeg ikke burde tatovere meg på grunn av modellyrket, selv om at jeg ikke jobbet som modell. Hahaha! 

 

9. Hva mener du er meningen med livet? 

Lære seg det man vil, bli det man vil. Ha det bra, være lykkelig. Tilbringe tid med mennesker som vil en godt, kjæreste, familie og venner. Spise god mat. Trene. Ha en meningsfull jobb. Og så videre.

 

10. Hvis huset ditt brant ned hvilken gjenstand hadde du reddet om du bare kunne valgt en ting?

Macen min sikkert, haha! Nei da, fotoalbum. 

 

11. Hva gir deg inspirasjon i hverdagen? 

Kjæresten min som også er samboeren min, flinke forelesere, sunne mennesker som blant annet svigermor (høhø), venner, sosiale medier, nettaviser, Costume og helgeabonnementet vårt på DN. Blir man ikke inspirert av det meste egentlig? 

 

Her er reglene: 

1. Nevn bloggeren som tagget deg og takk vedkommende for nominasjonen.

2. Svar på de 11 spørsmål som du blir stilt.

3. Nominer 11 nye bloggere og tag dem.

4. Gi de 11 spørsmål som de kan svare på.

5. Gjør de du har nominert oppmerksom på nominasjonen.

 

Mine spørsmål:

1. Hva brenner du for? 

2. Hva ønsker du bloggere kunne skrive mer om? 

3. Hva synes du om at bloggere skriver om kosmetiske operasjoner? 

4. Hva er din største bragd i livet? 

5. Hvis du kun fikk spise èn matsort resten av livet, hva ville du valgt? 

6. Hva tenker du om global oppvarming? 

7. Hva mener du om flytkningkrisen? 

8. Hvilken dokumentar så du sist?

9. Hvilke/hvilken avis leser du? 

10. Hvilke/hvilken serie følger du med på?

11. Hva synes du er mest urettferdig her i verden? 

 

Jeg nominerer: 

maddepaddee.blogg.no

malindahl.blogg.no

leahisabellv.blogg.no

nouw.com/anneliaaland

lisarorvik.blogg.no

gilmakeup.blogg.no

juneholm.com 

gigglesndimples.com

sofiekvelland.no

ingridholm.no

krist.in

 

Les mer om reglene HER.

 

Asalia 

 

Follow me HERE.

 

10 KJAPPE SPØRSMÅL

 • 26.02.2016 - 17:49

 

Hvordan ser din vår-garderobe ut? 

Det blir så klart lysere klær. Mine favoritter er lys dongeri, hvite klesplagg, blomstrete mønster og plagg inspirert av det maritime. 

 

Hva er det beste med våren? 

At det allerede er mye lysere ute både tidlig og sent. Ooooh yeeeehhhh!!
 

Hva har du på ønskelisten akkurat nå? 

Nye solbriller med styrke faktisk. Har blitt anbefalt å gå med briller daglig av brillelegen (les: optikeren). I tillegg ser jeg etter nye sko til våren og et par nye briller. 

 

Hvilken blogg leser du mest for tiden?

Det er vel som vanlig Sophie Elise sin. Jeg titter også innom Caroline Berg Eriksen, Fitliving, Sraad, Krisssy, Maddepaddee ++ noen ganger i uken. 

 

Hva er ditt favoritt hårprodukt? 

Jeg tenker først på hårolje egentlig, men også hårkur. Sistnevnte er vel aller viktigst. Jeg elsker å ta vare på håret mitt og pleie det. Nå bruker jeg Redken sin Color Extend Magnetics og er veldig fornøyd med den. 

 


 

Hvem inspirerer deg for tiden?

Kunstneren Yayoi Kusama. Vi har tenkt å ta turen til Henine Onstad kunstsenteret denne helgen for å se utstillingen hennes, link HER. Jeg gleder meg!

 

Hva har du alltid med deg på farten? 

Mobil og visakortet. Helst lypsyl også, selv om at jeg stadig blir flinkere til å klare meg uten. (Når det er snakk om cirka en time ute, lol.) 

 

Hvor kunne du tenke deg å tilbringe en hel dag?

Et varmt sted i sydenland... Can't wait.

 

 

Hvem håper du vinner presidentvalget i USA?

Hvert fall ikke Donald Trump! Må si jeg er ganske lei av han allerede. Jeg følger egentlig ikke med på det der, men har jo fått med meg litt. 

 

Hvordan blir verden et bedre sted? 

Spis mindre kjøtt, kildesorter plast og metall (ref. Schrödingers katt), ikke forsøple, pant alltid flasker, kjør mindre bil, reis kollektivt og finn frem sykkelen. 

 

#10kjappespørsmål #spørsmål #personlig #våren 

 

Asalia 

 

Follow me HERE.

 

ÅRET SOM GIKK

 • 31.12.2015 - 18:19

Årets opplevelse: Road trip 2015! Det er absolutt et veldig fint minne for livet. Under ser du to bilder fra turen vår, når vi var i Albania. 

Årets beste innkjøp: Digitalkamera, sykkel og nye joggesko. Gleder meg til å få brukt sykkelen mer fra våren av. 

Årets beste bok: En bok jeg leste på skolen som heter "Medieplanlegging". Jeg leste også mye interessant da vi holdt på med bacheloroppgaven vår. 

Årets største oppturer: Da kjæresten min og jeg offisielt ble sammen på Facebook. Pluss at jeg fikk litt modelljobber gjennom SB Produksjoner. Det er veldig gøy, synes jeg.

Årets største nedtur: Terroren i Paris var veldig trist og kjedelig. 

Årets låter: Tja, tenker å begrense meg til to låter som må bli Sam Feldt - Show Me Love (EDX's Indian Summer Remix) og Felix Jaehn - Ain't Nobody (Loves Me Better) featuring Jasmine Thompson. De to minner meg om sommeren 2015. 

Årets beste filmer: "Fifty Shades of Grey", "We're the Millers" og "Bølgen". 

 

Da ønsker jeg deg et riktig godt nyttår! Kos deg masse.

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

MINE JULETRADISJONER

 • 23.12.2015 - 17:14

Jeg vet ikke om jeg er den personen med flest juletradisjoner. Det er egentlig bare det vanlige(?) som å spise julegrøt, pynte til jul, handle inn julegaver og feire julaften med pinnekjøtt. Gløgg holder jeg meg generelt langt unna. I tillegg drar vi innom kirkegården på julaften. Det har også vært et familietreff hver 1. juledag, som i år blir flyttet til 2. juledag. Da spiser vi masse god mat i flere timer. 

Jeg har ikke sunget noe særlig julesanger eller bakt julebakst før i år. Eller vi har vel sunget julesanger de gangene vi har gått rundt juletreet, men det har ikke vært årlig. Jeg kan nesten ingen julesanger, haha. Dessuten synes jeg julesangene fra Amerika er hundre ganger finere enn de norske. Oh yes. Pepperkakehus har jeg heller ikke bakt og satt opp enda. Kanskje en gang som barn. Først i år har jeg kjøpt inn adventsstake og tent lys hver søndag i advent. Jeg husker vi gjorde dette på barneskolen. Det var koselig. Da jeg var barn fikk jeg også julekalender. Det er jo så gøy! Hva er dine juletradisjoner? 

#Juletradisjoner #throwback #julen97 #90tallet #juletre 

 

Jeg elsker julen og juleforberedelser. Dessuten drømmer jeg om å feire julen i New York en gang, det tror jeg er helt magisk! Har du feiret julen i New York? 

 

Noen av mine favoritt julesanger:

♥ Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

♥ Chris Rea - Driving Home For Christmas

♥ Disney - Marry Christmas Jingle Bell Rock 

♥ Wham! - Last Christmas 

♥ Britney Spears - My Only Wish (This Year) 

♥ Destiny's Child - 8 Days of Christmas

 

I år bestemte jeg meg for å kjøpe denne julekalenderen til meg selv for 10 kroner på Rimi, haha. Jeg kjøpte den så sent som den 19. desember. Så da åpnet jeg like så greit alle lukene og spiste opp all sjokoladen frem til den 19. desember. Men på mandagen bestemte jeg meg for å åpne alle de resterende lukene og gofle i meg resten. 

#Førjulstid #julekalender #sjokolade #barnslig 

 

Da ønsker jeg deg en riktig god jul! 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

10 UINTERESSANTE FAKTA OM MEG

 • 13.11.2015 - 14:30

Denne listen må jo selvsagt supplementeres med et uinterresant bilde av bloggern sjæl

1. I fjerde klasse ble mor og far enig om å bytte navnet mitt. Før var navnet mitt: Asalia Masiha (eller Mashia) Kamali. Det var jo veldig lite norskt. Jeg husker jeg satt i den røde Mazdaen til pappa og han tok opp temaet. Husker han spurte hva jeg syntes om navnet "Anne". Men jeg forsto ikke alvoret, tror jeg ikke. At jeg skulle hete det for resten av livet! Jeg synes Anne er et helt OK navn. Okei da, jeg liker det egentlig ikke. Vurderte en periode å fjerne Anne og bare hete Asalia til fornavn, men i Norge er det vel kjekt med et norsk fornavn. Jeg er glad de byttet navnet mitt. De beholdte kun "Asalia", som nå er mellomnavnet mitt. 

2. Da jeg var 18 år jobbet jeg som bartender. På grunn av min lave alder, fikk jeg kun servere øl. zzZZzzZ.

3. Jeg må alltid ha et glass vann ved siden av meg, hvert fall når jeg sitter i sofaen hjemme eller ligger i sengen. Jeg har dessuten lagt merke til at jeg drikker mye mer vann enn alle andre jeg kjenner. 

4. Jeg gikk på karate et semester i fjerde klasse. Venninnen min (Nora) som fortsatte i mange år fikk til slutt svart belte. Ikke misunnelig i det heeele tatt.

Foto: Lånt fra Nora sin Facebook-profil

5. Yndlingsfargen min er rød. Etter det kommer rosa. Jeg er også veldig glad i svart og hvitt, men det er jo ikke farger. 

6. Jeg har lenge tenkt å plante egne urter hjemme på kjøkkenet. Nærmere bestemt basilikum, timian, kruspersille og dill.

7. Før da var jeg katteelsker, så ble jeg hundeelsker. Vet ikke helt hvorfor det ble slik. Sikkert fordi jeg ble kjent med flere hunder i voksen alder, og oppdaget at de er jo mye mer koselig å ha med å gjøre enn de fleste katter. Dessuten er mamma veldig glad i katter, sikkert derfor jeg likte katter godt som barn. Det er jo ikke slik at jeg ikke liker katter, de er fine de og. Så lenge de er kosen. 

8. Jeg vil lære meg flere språk, men vet ikke når/om det skjer. Språk jeg har touchet innom tidligere er: spansk, tysk og persisk. Det hadde vært lettere å lære et av disse igjen, men jeg vet ikke helt. Det frister med fransk eller italiensk. Fransk snakkes jo i veldig mange land, men slik er det med spansk og tysk også. Hmmm!

9. Jeg har aldri vært i Russland eller Finland. Kommer jeg noen gang til å dra dit? Russland hadde vært fint, tror jeg. Finland er ikke et must.

10. Jeg lager hjemmelaget knekkebrød. Helst en gang i uken eller med en gang det går tomt. De er gluten- og laktosefri. Jeg er ganske fornøyd med de, egentlig. I starten ble de for tynne, men nå er de bedre. Og bra nok! 

#10uinteressantefaktaommeg #lister #uinteressant #ommeg #blogg 

Jeg ble forresten inspirert av Rebecca Holder sin blogg til å lage denne listen, klikk HER for å komme til bloggen hennes. Lik gjerne Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

 

15 TING SOM GJØR MEG LYKKELIG

 • 04.11.2015 - 09:05

 

1. Sol. Jeg synes definitivt våren og sommeren er de beste årstidene. Det er så deilig å sole seg! De aller fleste blir jo glad av solen og det herlige været. Bildet er fra Cannes i sommer. 

 

2. Kjæresten min. Fordi han er best. Vi har det så fint sammen.  


 

3. Timmy. Han er så utrolig søt og nusselig. Det er så kos å komme hjem de dagene han er her, å vite at han er hjemme og blir så glad for å se meg.  

4. God mat. Både hjemmelaget og ute på restaurant. Jeg elsker å spise sunt, samtidig som jeg også unner meg litt søtsaker. 

5. Lønningsdag. No words necessary. 


 

6. Balanse. Som i balanse i livet.

7. Dansing. Jeg danset i 10 år, og har alltid likt det. 

8. Trening. Det frigjør endorfiner, styrker selvbildet, er bra for helsen og så videre. 


 

9. Bra helse. Hver gang jeg er forkjølet eller har vondt en plass, tenker jeg "Åh, så deilig det er å være helt frisk, hvorfor er jeg ikke mer takknemlig for det når jeg er det!" 

10. WiFi, haha. Jeg er jo avhengig av internett. 

11.  Venner. Her har du et bilde av meg og min bestevenninne i fjor sommer. Haha, tulla. Det er fra en reklameinnspilling hvor jeg var statist og Jenny Skavlan hadde hovedrollen. Hun virket veldig hyggelig, da. 


 

12. Meningsfylt hverdag. Gjøre noe meningsfylt. Dette kan være for seg selv og andre.

13. Reise. Særlig å reise til nye (varme) steder. Bildet er fra Italia i sommer. 

 

14. Bevitne lykke. Se mine nærmeste være glad og lykkelige.

15. Pleie meg. Ansiktsskrubb, ansiktsmaske, hårkur, fotbad og så videre. Bildet er fra en photoshoot tidlig i år. 

 

#Lykke #happy #lister #personlig #blogg #hverdag

 

Hva gjør deg lykkelig? 

Lik gjerne Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 


Asalia 

 

FAVORITTAPPER 2015

 • 03.11.2015 - 19:48

 Favorittapper

 • SnapChat. Appen lar deg dele uhøytidelige øyeblikk med dine kjente (og ukjente?). 

 

 • Shazam. Dette er appen du trenger når du hører en låt du liker/digger/elsker og ikke vet hva den heter. Arrrgh, det er så irriterende! De fleste kan vel kjenne seg igjen i det? Det er så plagsomt å ikke finne ut av hva sangen heter, men det problemet har Shazam løst! Det er bare å koble seg til WiFi eller 4G hvis du ikke er det fra før, trykke på appen og trykke på "Touch to Shazam". Vipps, så er låten funnet og du har artistnavnet og sangtittelen. Genialt! 

  

 • Instagram. Kanskje den beste appen for inspirasjon?

 

 • RuterBilett. Gjør det veldig enkelt å reise kollektivt i Oslo-området. Du slipper å kjøpe billett på buss, kjøpe ruterkort gjennom automaten hvor det alltid er kø eller dra innom hovedkontoret for å kjøpe månedskort. VISA-kortet ditt lagres i appen og gjør det svært enkelt å kjøpe ny billett, uten at du trenger å fylle inn kortinformasjonen din hver bidige gang. Du ser også eksakt tidspunkt for når billetten din utgår. Det er ikke mulig å ta screen shot av det på grunn av sikkerhetsmessige årsaker. 

 

 

 • Dokumenter. Du kan skrive noe på macen/pcen din på docs.google.com uten å lagre det, så gå inn på appen dokumenter på mobilen, så står det presist det samme som du skrev på docs.google.com. Uten at du trengte å overføre noe som helst. Alt som skrives i dokumenter lagres automatisk. Veldig praktisk og tidsbesparende.

 

 • Mobile Pay og Vipps. Gjør det superenkelt å overføre penger kun ved å ha et telefonnummer. Du kan også be om penger, om du for eksempel la ut for middagen på restauranten. 

 

Her er min home screen med mine apper. 

 

#Homescreen #telefon #app #shazam #ruter #blogg #hverdag 

 

Hva er dine favorittapper? 

Lik gjerne Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

 

BLOMST OG MISLYKKET KAKE

 • 26.10.2015 - 15:57

Vi fikk blomster av middagsgjestene våre på fredagen. Det er jo alltid hyggelig. I tillegg fikk vi en flaske vin. Tusen takk, Ingrid, Vetle og Hamid. 

Jeg prøvde å bake sjokoladekake med mandelmel i stedenfor hvetemel. Jeg synes ikke det ble så veldig godt. Det smaker alt for mye mandel. I oppskriften står det 4 dl mandelmel. Ole tåler ikke gluten så bra, derfor tenkte jeg å lage en sjokoladekake han også kan spise. Selv om at han ikke er så begeistret for kake. Jeg ser at glasuren holder på å renne av, haha. Tror ikke det er nødvendig med noe oppskrift. 

#Blomst #mat #kake #blogg #hverdag

Lik gjerne Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.


Asalia 

 

 

REUNION AFTER 18 YEARS

 • 25.09.2015 - 19:32

Vi møttes tilfeldigvis på Coop forrige helg. Jeg kjente igjen moren til min barndomsvenninne. Jeg så ei kjent iransk dame som sakte kom mot meg der jeg sto. Så sa jeg: "Mina?", og hun så det var meg og ble veldig glad. Selv ble jeg ble veldig overrasket og syntes det var veldig hyggelig. Det var egentlig litt rørende også, haha. 

 

Etter å ha pratet sammen i kanskje fem minutter, sa hun at hun skulle hente noen. Hun sa jeg ikke skulle si hvem jeg var, for å se om de kjente meg igjen. Så kom hun tilbake med Neda og to andre familiemedlemmer. Jeg og Neda lekte sammen som barn. Vi alle pratet sammen og Neda spurte om nummeret mitt. Så avtalte vi å treffes igjen på cafe. Vi ble heller enig om å dra på restaurant. Jeg spurte om ikke vi skulle dra på persisk restaurant, siden at vi begge er fra Iran. Jeg er halvt persisk. Så her er bildene fra dagen på Shiraz. Det var kjempekoselig. 

reunion gjenforening venner

Shiraz persisk mat food Oslo

Dette hadde jeg hatt lyst til sååå lenge. Dra på persisk restaurant. De hadde jo ikke det i Trondheim, så dette var etterlengtet. Retten heter koobideh om jeg ikke tar helt feil. Kebaben ligger da under risen, heh. Veldig mye ris, men det var godt, det. 

reunion gjenforening venner

#Shiraz #gjenforening #reunion #mat #restaurant #persian #persisk 

Har du noen gang blitt gjenforent med noen du ikke har møtt på veldig mange år? 

 

Asalia 

LIVET SOM STATIST

 • 18.09.2015 - 20:49

Jeg visste at jeg var veldig i bakgrunnen i denne reklamefilmen, men ikke at jeg var så lite synlig, haha. Jeg så ikke meg selv engang, før vi hadde sett reklamensnutten for andre, eller var det tredje gang? Jeg vises såvidt på 1.41, helt til høyre i en rød bikini og hvor jeg løper vekk. Egentlig ser man bare kroppen min i et sekund, om man stopper opp reklamesnutten. Likevel var det en gøy og hyggelig filminnspilling. Man kan ikke forvente å få mye screen time. Slik er livet som statist. 

Denne reklamefilmen for Human-etisk forbund har uansett et bra budskap. Den humanetiske uke i år har valgt å sette fokus på kjærligheten og at alle skal ha rett til å velge å leve med den de vil (human.no). 

#humanetiskforbund #reklame #reklamefilm #humaetiskuke 

 

Asalia 

PRØVEKJØRING OG TV-INNSPILLING

 • 17.09.2015 - 20:04

I dag prøvekjørte kjæresten min en Audi A3. Jeg har lest i skoleboken og vært på TV-innspilling. I programmet er jeg på en date. Programmet heter "Kjendiskveld med Magnus Devold" og vises allerede på TVNorge tirsdag klokken 21.30, haha. Mye av daten vår blir sikkert klippet bort. Det varer nok ganske kort på TV-skjermen, selve opptaket tok cirka tjue minutter bare. Jeg er spent på hva av samtalen som kommer med. Jeg grugleder meg til å se det. Hahaha. 

selfie asalia prøvekjøring

selfie asalia prøvekjøring

selfie asalia prøvekjøring

#blogg #hverdag #selfie #duckface #bil 

Ha en fin kveld. 

 

Asalia 

HAR DU SETT ELEFANTEN?

 • 14.09.2015 - 20:00

#Indiskmat #Gandhi #takeaway #mat #nam 

I går spiste vi deilig take away fra Gandhi, en indisk restaurant. Jeg prøvde meg på Saag Gosht, som var lam med spinat, yoghurt og krydder. Ved siden av ble det nanbrød med hvitløk og Ole kjøpte nanbrød med kjøtt. Sistnevnte hadde jeg ikke sett før. Genialt da! Haha.

#kjæledyr #husdyr #hund #kjærlighet

Timmy min! 

#Hermansavnerelefanten #kosebamse #savnet 

Jeg så denne savnet-lappen i dag, så søt. Kan se for meg hele verden rase sammen hos en liten gutt på et og et halvt år, når han mister sin favoritt kosebamse. Sikkert fortvilet og savnet er sikkert stort. 

I morgen etter skolen skal jeg sitte hårmodell for Wael som skal teste ut noe styling på håret mitt.

Ha en fin kveld. Asalia

WHAT'S IN MY PURSE?

 • 10.09.2015 - 21:51

Nå har blogg.no en liten konkurranse for alle bloggere på denne plattformen. Dette er hva som befinner seg i min veske akkurat nå. Beklager litt dårligere bildekvalitet for tiden, kompaktkameraet mitt tok nemlig kvelden på søndagen. Skal få et kompaktkamera igjen snart. 

I vesken min er jeg helt nødt å ha:

 • Lypsyl, cocoa butter er min favoritt
 • Håndkrem, særlig nå som høsten er her og vinteren nærmer seg.

 

Dette kommer også godt med:

 • Vannflaske, dette ble en vane som student
 • Penn, vet aldri når man trenger å skrive ned noe, eller på noe
 • Tranebær/gojibær, veldig kjekt å ha noe lett å spise på om man blir veldig sulten på vei hjem. 

 

#iminveske #veske #personlig #blogg #hverdag

Hva er det du er helt nødt å ha i din veske?  

 

Asalia 

40 SPØRSMÅL OG SVAR

 • 14.08.2015 - 09:51
 1. Tre ord om meg: Snill, nysgjerrig og forfengelig.
 2. Det første jeg gjør om morgenen: Skrur av alarmen på telefonen. Eller ber Ole skru av alarmen på telefonene. 
 3. Når jeg hører på radio blir jeg: Glad eller oppgitt. Liker ikke tullsnakk. Jeg setter på radioen før å høre på musikk og ikke diskusjoner. 
 4. Jeg gleder meg til: Neste utenlandsturene og min første jobb som nyutdannet.
 5. Klesskapet mitt er fult av: Sommerklær.
 6. Når jeg skal pynte meg: Bruker jeg nesten alltid kjole. Hvis ikke skjørt eller shorts.
 7. Jeg brenner for: USA! Jeg vil så ubeskrivelig gjerne bo der i framtiden.
 8. En liten hemmelighet om meg: Hmm.. Må nok skuffe her.
 9. Jeg føler meg mest bra: Når jeg trener, spist sunt, har sminket meg og fikset neglene.
 10. I kaffebaren bestiller jeg: Grønn te. Æ lik itj kaffi! 
 11. I baren bestiller jeg: Øl eller drink. 1. I vennegjengen er jeg: Den pratsomme. Desto bedre jeg kjenner en person, desto mer hull i hodet prater jeg på vedkommende. 
 2. I familien er jeg: Datter og (halv)storesøster.
 3. Jeg kan ikke leve uten: Lypsyl, ifølge Ole. 
 4. Barn er: Joda, søte de!
 5. Om natta: Sover jeg veldig godt.
 6. I veska har jeg: Det aller mest nødvendige. Uhm. Prøver i alle fall på det.
 7. Trening er: Kjempedeilig!
 8. Politikk er: Kjedelig, men håper jeg interesserer meg mer for det i framtiden. 
 9. Kjærlighet er: Størst av alt!
 10. I høst skal jeg unne meg: Hmm, ikke så mye. Akkurat kjøpt meg ny mobil. Må spare til utenlandsturene i vinter.
 11. Ved sengekanten har jeg: Mobil, lypsyl og vannglass. Vannglasset blir aldri drukket opp.
 12. På kjøkkenet er jeg: Litt ivrig. Jeg har lyst å lære masse mer! Jeg liker å teste ut nye oppskrifter ukentlig. Denne uken har jeg laget hjemmelagd mandelmelk, knekkebrød og kokos lime split (is).
 13. Jeg er dårligst til: Å være spontan kanskje? Jeg liker å planlegge og ha kontroll. Har hørt fra en person tidligere at jeg er kontrollfreak, haha.
 14. Jeg er flinkest til: Da jeg spurte Ole, sa han: Lage mat? Med spørsmålstegn, vel og merke, haha. Jeg er flinkest til å trene for tiden.
 15. Jeg elsker: Mye! Blant annet Ole.  1. Hva jeg vil med livet mitt: Jeg vil starte min egen bedrift i framtiden. Jeg vil flytte til utlandet, helst USA.
  2. Jeg beundrer: Gründere, toppsjefer, noen supermodeller og mamma.
  3. Det beste jeg vet: Det er mye. Blant annet sove, god mat, trening, ferie og lønningsdag.
  4. Uvane eller ikke uvane: Jeg sier liksom. Jeg må virkelig slutte å si det! Helt forferdelig.
  5. Jeg er medlem i: SATS/ELIXIA, om det teller, haha.
  6. Jeg tror på: Forskning.
  7. Du visste kanskje ikke at jeg: Har byttet navn. Helt frem til fjerde klasse var navnet mitt Asalia Masiha (faktisk litt usikker på om det skrives Mashia eller Masiha) Kamali. Det var mor og far som bestemte navnebyttet.
  8. På kvelden er jeg: Klar til å legge meg.
  9. Som venn er jeg: Pratsom, ærlig og snill.
  10. Når jeg har fri: Prøver jeg å ta meg helt fri og kose meg.
  11. Når jeg jobber: Er jeg fokusert.
  12. Det er lov å lyve hvis: Du er Pinocchio, ha ha ha.

Foto: google.com 

 1. Om fem år er jeg: I fulltidsjobb og bor forhåpentligvis i utlandet.
 2. Om ti år er jeg: Sikkert (nybakt)mamma og har min egen bedrift.

#40spørsmålogsvar #personlig #blogg

 

Asalia  

LATEST SNAPS

 • 13.08.2015 - 19:35

Snaps fra de siste dagene. 

#Snapchat #latestsnaps #mat 

 

Asalia  

MINE FAVORITTBLOGGERE

 • 11.08.2015 - 20:29

#blogg #bloggere #favoritter

 

Jeg leser kun norske blogger. Disse er jeg innom fast:

 • Sophie Elise
 • Caroline Berg Eriksen
 • Maddepaddee
 • Pilotfrue
 • Fitliving

 

Leser du noen av disse fast?

Jeg er på utkikk etter gode utenlandske bloggere, gjerne fra USA.

 

Asalia 

MY BUCKETLIST SUMMER 2015

 • 26.06.2015 - 08:27

 Ser det er flere bloggere som lager seg en bucket list, over hva de skal få gjort i sommer. Da slenger jeg meg på "trenden", haha. Her er en noe av det jeg skal få gjort i sommer. Dette bildet av meg er forresten to år gammelt. 

Foto: Sirwan Barzigar

 

Skal du gjøre noe av det samme? Tipper de fleste vil bli brun, bade i Norge og ønsker seg noen late dager på stranden, hehe.  

 

#Bucketlist #sommer 

 

Asalia

Asalia

Jeg har studert markedskommunikasjon og ble ferdig sommeren 2016. For tiden jobber jeg deltid som modell hos SB Produksjoner og statist. Jeg er også med som frivillig i BI Alumni sin nettverksgruppe for markedsføring. Håper du liker bloggen min og vil følge meg. Dersom du ønsker et bloggsamarbeid eller å sponse meg, ta kontakt på asalia_blogg@hotmail.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Bloglovin'
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no