Asalia | Livsstil og mote

Pink Coat & Sneakers

 • 28.09.2016 - 16:27

Denne kåpen kjøpte jeg høsten 2014 da vi var i New York, like etter at søsteren min hadde kjøpt den først. Haha! Da følte jeg meg litt hermegås, men hun sa det var greit at jeg kjøpte den, hehe! Jeg syntes det var så fin. Så da drar jeg den frem i år også. :) 

 

outfit antrekk høst

 

outfit antrekk høst

 

Hva synes du om antrekket? 

 

I morgen skal jeg på opplæring til den nye jobben min som varer i fem uker. Jeg ser frem til å møte mine nye kollegaer. 

 

Ønsker deg en fortsatt fin dag. 

 

#antrekk #høst #hverdag

 

Asalia 

Antrekk 11.09.16

 • 11.09.2016 - 18:30

Antrekk høst

 

God søndagskveld. Har du hatt en fin helg? Her ble det ikke bowling likevel på fredagen, det var litt kjedelig. I går fikk jeg spist en god bacon-frokost med stekt egg og tomatbønner, lest avis, svømt, dratt innom markedsdagen i Bogstadveien og dratt i konfirmasjon. I dag har jeg bare tatt det rolig. Holder på å lage en showreel sammen med kjæresten min som har tatt noen timer. Må bare bruke det materialet jeg har til å sette sammen noe. Jeg drømmer jo om å få en eller annen større rolle i fremtiden, haha. Mamma var jo litt skuespiller i Iran da hun var yngre, så jeg synes det er inspirerende. 

 


Antrekk høst

 

Nå skal jeg snart sette i gang med å lage suppe. Det er jo suppesøndag! Prøver å ha en eller annen grønnsakssuppe hver søndag. Tanken er å prøve ha en kjøttfri dag i uken. I dag blir det en ganske enkel suppe med gul løk, gulrøtter, purre og potet. Egentlig er de fleste supper ganske enkle å lage, haha. Vanligvis bruker jeg stavmikseren til å mose suppen til slutt, men ikke med denne oppskriften. Jeg synes purre er så godt. Det spiser jeg heller ikke så altfor ofte. Yum yum! 

 

Antrekk høst

 

Har du noen kjøttfri dager i uken? 

 

Antrekk høst

 

Kåpe Shein / Genser GinaTricot / Bukse H&M / Sko Ellos 


#antrekk #outfit #shein #høst 

 

Asalia 

Black Dress & Bomber Jacket

 • 09.09.2016 - 17:45

Må si jeg liker denne bomberjakken godt. Den er god og varm til å være en høstjakke. Kjolen er jeg også glad i. Må prøve å bruke den litt mer fremover før vinteren tar fullstendig overhånd. 

 

Ser jeg begynner å få ettervekst igjen. Tror jeg må farge håret slik at jeg ikke får synlig ettervekst hver fjerde uke. Da må håret mitt bli lysere. Jeg har lyst å farge det lysere med Olaplex. Har du prøvd det? 

 


 

Jeg ser noen ganger at kvaliteten på bildene mine kunne vært litt bedre. Det kan være at kameramannen min ikke alltid holder kameraet helt i ro når bildene tas. Vet ikke om dette blir noe bedre med et speilreflekskamera? Har vurdert å kjøpe det noen ganger, men tenker at det egentlig ikke er så mye vits. I alle fall ikke for meg. Kamerastativ kan jo være en god idè, men litt tungvint å drasse med seg ute hver gang, haha. 

 Det ble så få fine bilder fra i går at jeg nøyer meg med å legge ut kun to stykker. Vi måtte skynde oss å ta disse bildene rett etter middagen før kjæresten hadde frisørtime klokken 18.10. Da hadde vi tre eller fire minutter på oss. Pleier ikke å bruke så lang tid vanligvis heller på å ta bilder, kanskje 10 minutter. Noen ganger kortere. Orker ikke stå der i en halvtime for å få helt "perfekte" bilder. 

 

Nå skal vi straks spise middag. I kveld skal jeg faktisk på bowling med kjæresten, ei venninne og hennes kjæreste. Jeg tror det må være fem år siden sist jeg spilte bowling, haha! Ha en fin fredagskveld! :)

 

#antrekk #outfit #høst 

 

Asalia

Trend Alarm: Leopard Print

 • 05.09.2016 - 18:08

God mandag! Håper du har hatt en bra start på uken. Disse bildene er fra lørdagskvelden. Ser bildene ble litt uskarpe, klokken var vel 20.20. Det tok litt tid å få spist opp all maten, hehe. Vi skulle jo på utekino, men vi rakk det ikke. Det var en dokumentar som skulle vises om ei jente fra Tehran faktisk. 

  

Nå skal jeg straks sette i gang å lage laks med fullkornsris, spinat og soyasjy. Senere skal vi spille tennis. 

 

Ønsker deg en fin kveld. 

 

#leopard #fashion #mote #høst #antrekk

 

Asalia 

Outfit & Amy Schumer

 • 02.09.2016 - 17:03


 

Disse antrekksbildene er fra i går. Da hadde jeg faktisk på meg toppen slik den skal være på, haha. Sist gang hadde jeg den på skuldrene. Det er mye mer behagelig å gå med på den på skuldrene, fortenk. 

 


 

Jeg kunne vel ha strøket toppen litt ser jeg i ettertid. Det er bare så altfor sjeldent jeg orker å ta frem strykebrettet og strykejernet. Hvorfor? Jo, fordi det er sinnsykt kjedelig å stryke. Det må være noe av det kjedeligste jeg gjør ever. Når jeg først er i gang, stryker jeg gjerne 4-5 plagg i slengen, ber en stille bønn og håper det blir lenge til neste gang. Som regel går det noen uker eller måneder før jeg tar frem strykesakene igjen. Heldigvis har jeg ikke behov for å stryke plagg så ofte. Jeg bruker helst skjorter, bluser og topper som ikke krøller seg. Fremdeles er ikke kunnskapen min om hvilke stoffer som krøller seg og ikke helt på topp, men det kommer seg sikkert. Jeg burde likevel gå til innkjøp av en steamer. Et annet ord for steamer er tøydamper. Det har jeg tenkt på lenge. Da slipper man å sette opp det tunge strykebrettet. Har du prøvd steamer før?  

 


 

Hva synes du om antrekket? 

  

Dette er da et bilde av Amy Schumer. Hun var utrolig morsom! Pratet en del om sex, menn, kroppen sin og kjendistilværelsen. Jeg prøvde å ta bilder av henne på scenen, men siden vi satt så sykt langt bak, ble bildene dårlig. Kameraet mitt klarte ikke å fokusere så langt ifra. Jeg zoomet inn og tror jeg tok seks bilder av denne skjermen minst før det ble ok. Da jeg bestilte billettene for noen uker siden, klikket jeg på rad fem. Jeg trodde vi fikk plasser nesten helt foran. Tydeligvis viste ikke nettsiden alle sitteplassene i salen. Det samme sa venninnen min i går som jeg møtte på, at da de bestilte så salen helt annerledes ut. Da vi kom inn på Oslo Spektrum og gikk inn feil 208, forsto jeg raskt at vi satt gaaanske langt bak. Så jeg var meget glad jeg hadde på meg linser i går. 

 

Nå skal vi snart ut for å spise sushi. Jeg elsker sushi! Yum yum. Så skal vi til en venninne og kjæresten hennes senere i kveld. Håper du får en fin start på helgen. :) 

 

#antrekk #outfit #høst #standup #oslospektrum 

 

Asalia

Black & Blue

 • 25.08.2016 - 19:13

Dette er en fargekombinasjon jeg enda liker ganske godt. Svart og mørkeblått. Jeg hadde egentlig tenkt å gå med denne toppen ned på skulderne som tydeligvis er meningen, men det ble ikke slik. Den er egentlig finest da, haha. Next time. I tillegg har jeg buksesmekken åpen på bildene... Men det vises nesten ikke, haha. Ofte har jeg det så travelt før vi tar antrekksbildene. Kjenner du deg igjen? 

  

Nei, toppen er ikke asymmetrisk. Det var bare jeg som ikke så den var krøllete. 

 

 

Topp Shein / Bukse H&M / Sko Ellos / Chocker Accessories

 

I dag har jeg vært på et lite kurs og lært litt mer om SEO og SEM. Etter det var jeg på et statistoppdrag for serien "Helt perfekt". Det var så gøy å få sitte på samme bord som Thomas Gjertsen, eller han sto ved bordet og pratet til oss. Jeg satt ved hans venstre side. Oh yeah! 

 

I morgen skal vi ha en presentasjon på jobb. Jeg gleder meg til å få det overstått! Går sikkert veldig bra. Ha en fin kveld.

 

#antrekk #outfit #mote #fashion #sommer 

 

Asalia

De mislykkede antrekksbildene

 • 23.08.2016 - 18:57

Her kommer de mislykkede antrekksbildene mine fra i sommer. Litt småflaut å dele egentlig, men jeg synes det er gøy. Har jo delt slike bilder en stund nå, haha. Hvorfor ta seg selv så høytidelig egentlig? Må da gå an å le litt av seg selv. 

 


 

Nå har jeg akkurat blitt ferdig med middagen som var spinatsuppe med hardkokte egg. Om ikke lenge skal vi ut å spille tennis.

 

Ha en fin kveld. :) 

 

#antrekk #mislykket #mote #fashion 

 

Asalia 

Antrekk 11.08.16

 • 11.08.2016 - 20:57

I dag har jeg fått gjort en del ærender og vært på Astrup Fearnley museumet for å se utstillingen til Alex Israel. Jeg legger ut bilder fra utstillingen i neste uke. Etter det spiste vi ute på Burger Joint, det var min første gang der. Det var kjempegodt med grillet burger, nam nam. Jeg som elsker grillmat. Deretter måtte vi innom sportsbutikk og jeg fant meg tennisantrekk til halv pris! Jubel og glede. 

 

 

Fancy stol. 


 

Finn èn feil..? Synes vel ikke så godt på bildet egentlig, haha. 

 Prate mindre og smile mer, tror jeg er tingen når vi tar antrekksbilder. 

  

Håper du har en fin torsdagskveld. Blogges i morgen. 

 

#antrekk #outfit #mote #minmote #hverdag

 

Asalia

All Black

 • 09.08.2016 - 11:23

Det er ikke like varmt ute lengre, håper vi får litt mer sommer før høsten overtar. Èn hel dag med sol og minst 20 grader står på ønskelisten min i august. Jeg vil helst ha fri akkurat den dagen. Om den kommer. Jeg krysser fingrene i alle fall.

 

Ifølge Yr sitt langtidsvarsel for Oslo kommer den dagen 17. august. 

 

Uansett så er jo høsten koselig den også. Det blir tidligere og tidligere mørkt på kvelden, noe som gjerne betyr flere kvelder innendørs med en kopp varm drikke, et godt pledd, levende lys og favoritt boken eller serien. 

 

antrekk outfit

antrekk outfit

antrekk outfit

antrekk outfit

antrekk outfit
 

Hva liker du best med høsten? 

 

I dag skal jeg farge etterveksten min hos Wael. han har begynt å jobbe Lean Studio og er nå nyutdannet frisør. Også skal jeg på cafè med ei venninne og etter det skal vi på yoga. Det blir hyggelig. 

 

Ha en strålende tirsdag. 

 

#outfit #antrekk #høst #hverdag #blogg 

 

Asalia 

Black Skirt & Blouse

 • 06.08.2016 - 19:12

Da var det på tide med antrekksbilder igjen. Vi fikk endelig tatt de i går etter at vi hadde spist sushi. 

 

antrekk sommer

antrekk sommer

antrekk sommer

antrekk sommer

 

Jeg fikk beskjed om å la meg inspirere av statuen bak meg. 


antrekk sommer

 

Jeg kan nok dessverre ikke skryte på meg å være en skøyteløper av noe slag. 

 

antrekk sommer

Bomber jacket SheIn / Veske fra Italia / Skjørt Cubus / Bluse gammel / Sko Reebok 

 

Kom akkurat hjem fra Gatesmak øl- og matfestival. Jeg legger ut bilder i morgen. 

 

Nå skal vi snart på kino for å se Suicide Squad. Skal du se den på kino? :) 

 

Ha en riktig god lørdagskveld. 

 

#outfit #antrekk #sommer #helg #blogg

 

Asalia 

Pokémon-jakt i Vigelandsparken

 • 27.07.2016 - 19:22

I dag startet jeg dagen med meditasjon, hjemmetrening og en sen frokost. Jeg hadde noen ærender jeg skulle få unnagjort den første dagen hjem igjen etter ferien. Jeg måtte innom Tone Lise Akademiet for å få kjøpt en poleringsfil og gellack-fjerner. Jeg hadde to pakker på Posten som jeg måtte hente. Jeg måtte søke på noen jobber, ta bloggbilder, handle og lage middag. Så hadde jeg lovt kjæresten min å bli med å spille Pokémon Go, haha. Vi hadde forsøkt å spille det i Italia, men da hadde vi ikke 4G ute. I Vigelandsparken er det ganske mange som leter etter disse virtuelle dyrene. Jeg synes det var litt gøy, men kanskje ikke helt min greie. Jeg kom til level fire. Egentlig er jeg ikke så glad i spill på mobil og data. Derimot Scrabble og Memory synes jeg er kjempegøy! I fjor spilte vi det førstenevnte spillet ganske mye i Sør-Frankrike og i år ble det Memory på ferien vår i Italia. Så nostalgisk, haha! ♥

 

 

Har du spilt Pokémon Go? 

 

Nå skal jeg se ferdig Dagsrevyen, fjerne gellacken, fikse ny gellack hjemme og så se Orange Is the New Black! Jeg så første episode i går, hahaha. På den første sesongen altså, enn det da! Jeg liker serien veldig godt så langt. :D 


#antrekk #outfit #vigelandsparken #sommer #oslo

 

Asalia 

De mislykkede antrekksbildene del 3

 • 12.07.2016 - 19:00"Du må jo ikke gjøre sånn!"

 Hånda og håret ble litt rart her.

 Håret lå helt feil og føttene ser veldig rare ut.

 Viktig å gi "fotografen" instrukser, haha.

 Må fikse på håret.

 Ikke helt klar.

 Hadde sett for meg at det kunne se kult ut om jeg holdt dongerijakken min slik, haha.

 Ikke så lekkert med en stygg søppelbøtte i bakgrunnen.

 Dette skulle være et hoppebilde hvor jeg var i luften, haha.

 

I morgen kveld oppdaterer jeg med bilder fra Roma. :) Ha en fin tirsdagskveld. 

 

#antrekk #outfit #mote #mislykket #fail #hverdag

 

Asalia 

De mislykkede antrekksbildene del 2

 • 11.07.2016 - 21:35

Jeg synes disse bildene taler for seg selv, haha. Man kan vel ikke bli like heldig på alle bildene? Særlig når fotografen tar bilder før jeg er klar, hahaha. Det er lov å le litt av seg selv. 
 


 


 
  


 

#antrekk #outfit #mote #mislykket #fail #lol 

 

Håper du har en fin mandagskveld. I ettermiddag har jeg nesten bare gjort kjedelige ting. Kjørt hjem fra hytta, handlet inn mat, vasket en del klær, laget middag, pakket ut fra hytta og pakket på nytt til Italia.

 

Vi reiser i morgen kveld! Jeg er så spent på Roma. Jeg gleder meg aller mest til å se Colosseum. Vi kommer til å bo litt under en kilometer i fra Colosseum den første natten. 

 

Asalia 

Jumpsuit and sandals

 • 10.07.2016 - 14:18

Et hverdagslig sommerantrekk fra i går. Jeg elsker behagelige klesplagg slik som denne jumpsuiten. Bare å slenge på seg ett plag og gå ut! Nesten i alle fall, hehe. 

summer outfit
 

Jeg synes skyene ble så fine på det øverste bildet. 

 


 

Bilen rett bak meg ødela bildet litt, haha. 

 

 

Nå er det ikke lenge igjen til vi reiser til Roma! Det er kun to dager igjen. Jeg er glad vi bor sentralt slik at vi kan rusle rundt uten å ta taxi. Jeg kommer til å ta masse bilder mens vi er der og spise deilig italiensk mat. 

 

Har du noen tips til hva vi kan gjøre i Roma? Utenom å se Colosseum og Peterskirken. 

 


 

Jumpsuit H&M / Sandaler Urban / Solbriller Ted Baker 

 

Ønsker deg en fin søndag. 

 

#outfit #antrekk #mote #fashion #helg #sommer #sol #tønsberg 

 

Asalia 

Flower Power

 • 02.07.2016 - 15:25

 

Location på disse bildene ble ikke det fineste akkurat. Det begynte nemlig å regne akkurat da vi gikk ut. Så uflaks kan man ha. Så jeg måtte finne ly for regnet, haha. 


 

Dette er et enkelt og hverdagslig sommerantrekk som passer bra på regnværsdager og mindre varme dager. Denne toppen har jeg faktisk hatt i to eller tre år. Har ikke fått brukt den så alt for mye egentlig. Buksen fikk jeg av min tidligere i bestevenninne Silje i Trondheim. Den hadde jeg egentlig sluttet å bruke fordi O ikke synes det er noe fint med hullete dongeribukser, haha. Jeg har noen av de i boden. Som regel føler jeg meg litt mer fin og ordentlige i ikke-hullete-bukser.


 

I kveld skal vi til venninnen min for å ha en liten feiring av bursdagen hennes. I morgen skal vi spille tennis, og spise på en restaurant vi aldri har vært på før. Den heter Brasserie Paleo og ligger i Rosenkrantz' gate. Jeg synes det er gøy å teste ut litt forskjellige spisesteder. Vi ble inspirert av en dokumentarserie på NRK som faktisk handler om hipstere. I en episode er temaet hva hipstere spiser. Paleomat som er det samme som steinalderdiett. Ekte, ren og naturlig mat. Jeg har ikke tenkt å spise hjerne eller hjerte til noe dyr, som de gjorde i serien, haha. Jeg så at denne restauranten har lam og mye annet godt på menyen. Jeg er veldig spent, med andre ord!  

Har du prøvd ut paleomat? 

 

Topp Bik Bok / Bukse lignende her / Sko Nelly 

 

#antrekk #outfit #mote #floral #fashion

 

Asalia 

I'm so happy happy!

 • 28.06.2016 - 18:08

Rett før vi tok disse bildene i går, hadde jeg fått en mail om at statistrollen jeg hadde fått ble oppgradert. Så jeg får muligens replikker! Det er veldig gøy. Jeg elsker jo det, men det er ikke så ofte man får muligheten som statist akkurat. Så jeg måtte øve meg på manus og filme meg selv i går kveld. Det styret jeg med før vi dro på middag til tanten til O. Vi spiste wok og fikk norske jordbær med fløte til dessert. Det var kjempegodt, nom nom! 

 

 

I formiddag fikk jeg sendt avgårde alle de tre videosnuttene. Jeg fikk et svar om at hun skulle se gjennom de i kveld. Ikke vet jeg når de tar den endelige avgjørelsen om hvem det blir. Det er så nervepirrende! Jeg er så redd for at det ikke er bra nok. Jeg håper at jeg får rollen. Det er en reklamefilm. Regissøren er virkelig profesjonell og han har laget reklamefilmer for Audi, Coca Cola og L'Oréal. Jeg fikk en link til reklamefilmene han har regissert på Vimeo.


 

På lørdagskveld skal vi feire venninna mi Anne Kristin som fylte år for noen uker siden. Vi skal spise grillmat og kose oss med noe godt i glasset. Så blir det vel en aldri så liten tur ut på byen. 


 

Ellers har jeg benyttet dagen til å farge etterveksten og øyenbrynene mine. Det føles så bra! Allerede på disse bildene ser du jo etterveksten min. Den kommer så fort. Jeg gleder meg sånn til å farge håret når sommeren er over. Jeg har lyst på min naturlige hårfarge øverst og litt lysere resten. Egentlig har jeg litt lyst til å bli blond i lengdene. Nesten slik det var rundt oktober, tror jeg. Kanskje litt lysere/blondere. Jeg ville jo aldri selv ha farget håret mitt oransje, men slik ble det.  

Sko Nelly / Bukse Zara / Topp Primark 

 

Og generelt er livet er bare så mye bedre når det er sommer! Jeg nyter virkelig sommeren :) Det håper jeg du også gjør. 

 

Har noen andre en lignende topp som jeg har på meg på disse bildene? Først tenkte jeg at den var for liten, siden den er så sykt trang over skuldrene. Men den er jo i small som burde passe. 

 

#sommer #outfit #antrekk #mote #hverdag 

 

Asalia 

All black summer outfit

 • 22.06.2016 - 12:55

 

Lol, jeg synes dette bildet var litt komisk. Vet at kvaliteten på disse to første bildene ikke ble så bra, aner ikke hvorfor. Vi brukte auto-funksjonen. Legg merke til hvor tørt og slitt håret mitt ser ut? I morgen skal jeg til en frisørsalong i nærheten for å ta en Olaplex-kur. Håper håret mitt blir glansfullt som det var før all den fargingen det siste året. For et par år siden tok jeg en sånn annen behandling som fikk håret mitt til å bli superglansfullt. Det var brasiliansk keratin eller noe, husker ikke helt hva navnet var.  

Har du noe erfaring med Olaplex?

 

Jeg spurte også om dette på Facebook i går uten å få noe som helst respons, haha. Det kan brukes som kur eller i fargebehandlinger som bleking og vanlig farging slik at håret blir langt fra like slitt, påstås det. Dette er visst noe Kim Kardashian sverger til når hun går fra svart til platinablondt. Ikke at jeg er noe superfan av henne. Jeg bare googlet det i går og leste en artikkel hvor hun anbefalte det. Jeg vil kun farge håret med Olaplex fremover! 
 

Jeg var på andregangsintervjuet mitt i dag. Herregud, så nervøs jeg var før fremføringen... Jeg føler ikke at jeg var noe heldig som kom til andre runden, siden vi alle skal lage en presentasjon som vi legger ned en del arbeid i. Desto flere som kommer, desto bedre er det for de. Vanligvis så tror jeg arbeidsgiveren siler ut ganske mange før andregangsintervjuet? Disse bildene er fra i går forresten, går ikke med magetopp på intervju, haha.

 

Nå snart skal jeg på et statistoppdrag med en kompis som jeg ikke har sett på lenge. Det blir gøy! Det er så morsomt at det er Jon Almås og Charlotte Frogner som er skuespillerne på sett i dag. Gleder meg til å se de in real life! Sist gang var det Pernille Sørensen som var skuespilleren. Hun er jo dødsrå i serien Side om side hun også. Veldig morsom dame. 

 

#antrekk #outfit #summer #hverdag

 

Asalia 

Hurra for bloggen min!

 • 19.06.2016 - 20:49

I dag er det akkurat et år siden jeg startet denne bloggen! Når jeg ser tilbake på det har jo tiden gått fort. Sier man ikke alltid det når man ser tilbake på noe? Haha. Jeg vurderte en stund om jeg skulle fortsette å blogge eller ikke. Så forsøkte jeg å ikke blogge på noen dager, men etter to dager måtte jeg bare blogge igjen. Det er vel fordi jeg har blitt veldig vant til å blogge daglig. Jeg håper at jeg kommer til å blogge i flere år fremover! Det er en morsom hobby som gir meg mye. 

 

 

I dag våknet jeg med skikkelig hodepine. Jeg dro ut i går med ei venninne jeg ikke hadde møtt på over et år. Det var veldig hyggelig. Vanligvis blir jeg ikke i noe særlig dårlig form dagen derpå, men denne dagen var et unntak. Jeg følte meg rar i magen og ble skikkelig spykvalm. Heldigvis spydde jeg ikke. Sitronvann med salt hjalp på formen. 


 

Senere gikk vi ut for å spille tennis. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle begynne å spille tennis. En tennisspiller, jeg? Haha. Det er moro da. Fint å ha en aktivitet sammen med samboeren på sommeren, eller fra mai til september tror jeg sesongen er. Har du spilt tennis før? Nå har jeg kjøpt meg rekkert og mangler bare tennissko. Egentlig har jeg lyst på et helt hvit tennisantrekk med sånn typisk tennisskjørt. 

Hva synes du forresten om det nye designet mitt? Dette designet er responsivt, som vil si at det tilpasser seg enheten du er på. Slik at designet er like fint både på mobil, nettbrett, pc og mac. Endelig! Jeg leter etter et bedre bilde til å ha i headeren, da. Klarer ikke helt å bestemme meg. De fleste bildene jeg kunne tenke meg å ha i headeren er avlange og ikke tatt i bredvinkel (landskap?) eller hva det heter. Slik som disse bildene i dette blogginnlegget. 

 

T-skjorte fra India / Belte fra Iran / Bukse fra Iran / Veske Morris / Sko Nelly 

 

Har du forresten noen ønsker om hva jeg kan blogge om fremover? Hadde blitt glad for forslag :) ♥ 

 

#outfit #antrekk #sommer #ferie 

 

Asalia

ALL WHITE SUMMER INSPIRATION

 • 16.06.2016 - 17:36

Annonselenker

Summer is the best time of the year ♥ 

 

all white summer inspiration outfit

all white summer inspiration outfit

Never ending summer all white summer inspiration outfit

all white summer inspiration outfit

all white summer inspiration outfit

all white summer inspiration outfit

all white summer inspiration outfit
 

Topp H&M her / Skjørt Ellos (tilbud 119 kr) her / Sko Nelly her / Klokke lignende her / Veske Morris 

 

Bildene til dette innlegget ble jeg for det meste egentlig ganske fornøyd med! Vi hadde litt bedre tid enn sist, og "fotografen" min vet hvordan jeg liker bildene blir tatt. Det er så deilig nå for tiden at det er mulig å ta bilder ute klokken helt frem til klokken 21. Lenge leve sommeren ♥

 

Hva synes du om bildene/antrekket?

 

Husk konkurransen min - ukens blogg. Klikk her.

 

#outfit #antrekk #sommer #hvitt #mote #fashion #hverdag #blogg  

 

Asalia 

 

Følg meg her

FLAUSE. FETT HÅR. VENNELØS?!

 • 13.06.2016 - 21:40

 

For en ræva dag. Jeg vurderte å ikke blogge i dag. Jeg vurderte om jeg skulle publisere dette eller ikke. 

 

Først startet dagen med en ordentlig flause. Jeg sendte mail til bloggeren Maria Høili med en forespørsel om å få komme på hennes Pretty Smooth-event i august. Jeg leste blogginnlegget hennes i sengen og var tydeligvis i ørska da jeg leste og sendte avgårde mailen. Hun søker sponsorer og samarbeidspartnere, ikke gjester til eventet, som jeg trodde. Herregud, så flaut. Da jeg hadde sendt avgårde mailen, sto jeg opp, somlet meg til kjøkkenbordet og leste det samme innlegget på nytt. Var det ikke litt rart at hun søkte gjester til et event? Hmmm. Så fikk jeg svar like etterpå, hun brukte vel litt under en time på å svare. Jeg tenkte siden hun er en kjent blogger, bruker hun sikkert lang tid på å svare. Om jeg i det hele tatt kom til å få svar, da. Heldigvis var hun veldig hyggelig, forståelsesfull og vi hadde en fin tone på mailene som ble sendt frem og tilbake. 


 

På vei i dusjen tenkte jeg å kure håret med castor oil. En brilliant idè! Jeg var veldig skeptisk fordi oljen er veldig tykk. Seig er kanskje det riktige ordet. Nylig hadde jeg lest en artikkel om castor oil på forhånd hvor det ble anbefalt å sove med oljen i håret (så klart med noe plastikk rundt), eller la den trekke inn i mange timer før den ble vasket ut. Det gjorde ikke jeg da. Lot det trekke i håret i en times tid mens jeg gjorde aerobic og styrketrening hjemme. Jeg brukte sjampo i håret to ganger før jeg hadde i balsam og skylte håret ekstra grundig. Likevel ble det fett i lengdene noen steder i håret da det ble tørt. Så jeg fikk en slags uønsket wet-look. I tillegg har jeg et utrolig merkelig fall i håret som jeg til tider misliker veldig sterkt. Jeg har nemlig bestemt meg for å ikke bruke krølltang og glattjern - bare en sjelden gang hvis jeg skal noe spesielt. Jaja, det er bedre at håret er fett i lengdene enn i hodebunnen til i morgen, når jeg skal til Wael og sitte hårmodell. 

 

Deretter fikk jeg gjort en del på en forberedelse jeg holder på med. Så fikk jeg ikke til rette streker i Photoshop som går skrått utover... Ikke bare å holde inn shift altså. Etter et par timers arbeid med Power Point og Word, var det på tide med litt soling. Jeg har nemlig bestemt meg for å bli brun nå uten selvbruning! Da jeg kom til parken hadde jeg glemt boken jeg leser i som jeg regnet med var i vesken. Jeg hadde heldigvis med aviser, mobilen og høretelefoner dersom jeg skulle ønske å høre på muzika. Utenom en asiatisk familie som satt og bråket, hostet høylytt og så videre var det fint å få solet seg i et par timer. Virkelig kjenne at solen steker på huden. Sko Bianco / Shorts Vero Moda / Tunika SheIn / Singlet H&M / Solbriller Ted Baker 

 

Planen var å ta turen innom Kiwi, men like før jeg skulle dra fra parken fikk jeg en mail fra SATS om at jeg kan låne bort medlemsskapet mitt i sommer. Jeg tenkte: Hva i alle dager?! Er jeg enda medlem?? Å nei! Jeg har ikke tenkt å betale 700 kroner for ingenting. Jeg har jo ikke vært på SATS siden 10. mai eller noe. Før jeg reiste til Iran. Jeg prøvde å ringe til SATS, men så utålmodig som jeg var måtte jeg bare legge på siden det var kø. Jeg måtte nemlig skynde meg hjem, logge inn på SATS fra macen og finne ut av dette. Siden at jeg alltid før hadde problemer med å logge inn fra mobilen av en eller annen merkelig grunn. Da jeg kom hjem forsøkte jeg å ringe de igjen siden at jeg ikke fant ut av stort på SATS sine innloggingssider. Var jeg enda medlem eller ikke? Da kom jeg gjennom. Hun sa jeg enda var medlem om jeg ikke hadde meldt meg ut. Bare flaks for meg at jeg ikke meldte meg inn hos et annet treningssenter som jeg forsøkte på for en uke siden. Heldigvis var jeg ikke lengre aktiv. Takk Gud for det! 

 

Tenkte jeg skulle trå på med litt ekstra sminke for en gangs skyld før antrekksbildene, og det ble ikke vellykket. Den ene sminkekosten til øyenskyggen var ikke ren da jeg startet, så skyggen ble mørk der den skulle være hvit. Jeg glemte å "kakke" eller riste kosten før jeg påførte øyenskyggen, så det drysset ned under øyene mine. Da jeg var ferdig så jeg skitten og oversminket ut etter å ha eksperimenter og påført øyenskygger i fem forskjellige farger. Alright! Eller så jeg egentlig ut som en hore? Ikke vet jeg. 

 

Så fikk jeg høre at jeg ikke har noen venner. Begrunnelsen var fordi jeg ikke møter de noe ofte og at de da blir bekjente. Det er jeg ikke enig i. Vet at dette ikke var vondt ment av vedkommende som sa det, og det ble trukket tilbake. Så det går helt fint. Jeg vet at jeg kunne tilbrakt mer tid mer venner. Det var et av nyttårsforsettene mine faktisk. Jeg var mye mer sosial da jeg var yngre. Når man er voksen har man så mye annet å styre med. I hverdagen er det ofte skole og/eller jobb, trening x antall ganger i uken, matlaging, ærender og husarbeid. Da jeg bodde i Trondheim hadde jeg jo flere venner. Der har jeg jo bodd nesten hele livet mitt. Når man er i et forhold synes jeg ikke det er like enkelt å få nye venner som da man er singel. Når man er i et forhold er man heller ikke like sosial som ellers, eller er det bare meg..? Dette endte med at jeg la meg i sengen, ikke lengre hadde jeg lyst til å gå tur ute og se dokumentar.

 

Satser på at morgendagen blir bedre. Det må den bare bli! Jeg gleder meg veldig til onsdagen da, for da kommer nemlig Naldo!! Jeg skal passe på hunden til søsteren min en ukes tid! ♥ ♥ ♥

 

Hvordan har dagen din vært? Håper den har vært bedre enn min. Det skal ikke så mye til akkurat i dag. 

 

#antrekk #outfit #sommer #tanker #personlig #venner

 

Asalia 

Følg meg her

I JUST LOVE THE FLORAL DRESS

 • 07.06.2016 - 19:47

 

Disse bildene ble tatt før et bursdagsselskap på lørdagen. Jeg liker å pynte meg om det er noe spesielt jeg skal.

antrekk floral dress sommerantrekk floral dress sommer

Kjolen kjøpte jeg i Iran. Hva synes du om antrekket?

 

Jeg ser at håret mitt ser jo lilla og oransje ut på disse bildene, haha. Jeg farget etterveksten selv nå nylig. Har funnet ut av at jeg ikke gidder å farge det eller gjøre noe med det før slutten av august eller starten av september. Siden at solen bleker håret litt og klorvann kan gjøre det grønt. Bedre å vente til sommeren er over med ny hårfarge, tenker jeg. 

 

Håper du har hatt en fin dag og at du koser deg i kveld. :) 

 

#antrekk #outfit #mote #fashion #floraldress #blomsterkjole

 

Asalia 

 

Følg meg her

SHIRT AND JEANS

 • 04.06.2016 - 17:20

 

Inneholder annonselenke

 

Nå har jeg vært elendig til å blogge i det siste. Først på torsdagen skulle jeg egentlig blogge som vanlig på tidlig kvelden, men så møtte jeg tilfeldigvis på ei venninne fra Trondheim i Oslo sentrum som jeg ikke hadde møtt på sikkert 10 år! Jeg skulle stusse håret og prøvde å finne en salong jeg hadde stusset håret på tidligere for 300 kroner, haha. Så gikk jeg inn feil dør, den første personen jeg fikk øye på var venninnen min. Jeg skjønte ingenting. Vi begge virket veldig overrasket. Hun spurte hun om jeg ville ta en matbit etterpå. Ja, hvorfor ikke, tenkte jeg. Så endte vi på byen og var de to siste som dro fra nattklubben, hahaha. Vi danset og hadde det gøy. Jeg er jo veldig sjeldent ute for tiden, husker faktisk ikke sist jeg var ut i Norge. Det er over et år siden, tror jeg. I tillegg har jeg lest til min siste eksamen, søkt på jobber, vært på jobbintervju og været har vært helt fantastisk. I dag er det også skyfri himmel sol og deilig temperatur. I love it so much!

 

Jeg fant noen bilder fra i vår som jeg aldri fikk postet. Det er vel fordi jeg ikke er helt fornøyd med kvaliteten på bildene. 

 

antrekk

antrekk

antrekk

Sko fra Nelly her

 

Jeg kunne vel ha gått slik på en litt kjølig sommerdag også! :) 

 

Jeg har et par blogginnlegg til jeg har tenkt å poste fra Iran. Har bare ikke kommet så langt enda. Håper du har like fint som meg og at du koser deg maks i helgen. ♥

 

#outfit #antrekk #sommer #mote 

 

Asalia 

 

Følg meg her

FLORAL DRESS WITH DENIM JACKET

 • 12.05.2016 - 20:26

 

Inneholder annonselenke

 

Inspirert av Julia Roberts sitt 90-tallsantrekk i Costume nå nylig. Hun gikk med dongrijakke, blomsterkjole og boots. Jeg har egentlig ikke boots, altså sånne som ligner på cowboysko. Ikke helt min stil, hehe. I artikkelen i magasinet var det også avbildet Hunter-støvler, det har jeg faktisk. Men det hadde ikke passet dette antrekket, haha. Da hadde det i så fall måtte regnet eller vært på festival. 

 

outfit antrekk vår

outfit antrekk vår

outfit antrekk vår

Dongrijakke Cubus / Kjole Vero Moda / Sko Nelly her


outfit antrekk vår

Og en aldri så liten selfie. 

 

#mote #fashion #antrekk #outfit #vår #hverdag 

 

Asalia 

 

Følg meg her

BLACK AND YELLOW

 • 10.05.2016 - 20:04

 

Disse bildene ble tatt rett før vi reiste til London i slutten av forrige uke. Jeg kunne ikke gått med så mye klær ute i dag, haha! Helt fantastisk vær disse dagene. Håper det blir like bra vær på torsdagen, for da skal vi grille. Og ikke minst håper jeg været blir like flott til 17. mai! 

 

outfit antrekk

outfit antrekk

outfit antrekk

Hva synes du om antrekket?

 

Jeg innser i ettertid at beltet ikke er så altfor lekkert, hmmm. Hvert fall ikke til denne genseren, haha. Jeg må kjøpe meg et par nye belter; et i svart og et i hvitt. Lenge har jeg vært på leting etter et belte i helt kritthvit uten hell. De jeg ser i butikker og på nett er litt mer kremhvite. 

 

#outfit #antrekk #vår #hverdag 

 

Asalia 

 

Følg meg her

YOUR BOMBER JACKET DOESN'T HAVE TO BE GREEN

 • 27.04.2016 - 20:21

 

Hei vakre! I dag var jeg på linse-opplæring hos Brilleland. Så jeg gikk med linsene i kun to timer som jeg fikk beskjed om. I morgen skal jeg gå med linsene i en halv dag og på fredag en hel dag. Ganske uvant å se bra uten briller og med linser. En helt ny opplevelse. Et helt nytt liv! Det er jo noen ting jeg må være obs på; ikke sove med linsene, ikke bade eller dusje med de og ikke bruke de når jeg er forkjølet eller syk for å nevne noe. Da jeg var på vei ut fra Brilleland tenkte jeg: "Nå trenger jeg jo ikke solbriller med styrke mer!" Men joda. Etter at jeg fikk tenkt meg litt om kom jeg frem til at når jeg ligger på stranden hadde det vært skikkelig styr med å ta av og på linsene, det går jo ikke. Da kan jeg bruke solbrillene mine med styrke og se bra. Jippi! Har du noen erfaringer med linser? 

 

Jeg synes jeg ser militærgrønne bomberjakker overalt for tiden. Denne kjøpte jeg på Urban for snart to år siden. Jeg har brukt den ganske lite og kommer til å bruke den litt mer fremover. Føler at jeg skiller meg ut i den, haha. For at bomberjakken trenger ikke være grønn. Misforstå meg rett, det er ikke slik at jeg ikke liker grønt. Jeg har faktisk en grønn vårkåpe som jeg ikke har fått vist på bloggen enda. Men grønn er nok ikke favorittfargen min nei, haha! Grønn grønn grønn. 

 

bomber jacket outfit

bomber jacket outfit

bomber jacket outfit

bomber jacket outfit

bomber jacket outfit

 

Hår: Wael Handal, Adam og Eva Arkaden. 

 

Hva synes du om bomber-jacket-trenden? 

 

Jeg synes forresten det ble litt dårlig bildekvalitet på bildene i dag. Får forsøke å lese litt om kameraet mitt på nett. Vi brukte auto-funksjonen i dag, trodde kameraet da valgte den beste innstillingen og fargen da? Jeg tror det er en idè å bli ordentlig fortrolig med dette kameraet, før jeg i det hele tatt vurderer et speilreflekskamera. Sistnevnte er jo enda mer kompleks og avansert! 
 

#outfit #antrekk #mote #hverdag #trend #blogg

 

Asalia 

 

 

Følg meg her

SKIRT AND CURLS

 • 24.04.2016 - 16:31

 

Hei! Håper du har hatt en fin helg. Her er noen antrekksbilder fra fredagen denne uken. 

 

Sminke og hår: Hermine 

Genser Vero Moda / Skjørt H&M / Sko Bianco 

 

Hva synes du om antrekket? 

 

#outfit #antrekk #vår #hår #hverdag

 

Asalia 

 

Følg meg her

BOMBER JACKET AND STRAIGHT HAIR

 • 22.04.2016 - 13:05

 

Det er så sjeldent jeg har så stritt hår! Egentlig trives jeg aller best med rett hår. Grunnen til at jeg ikke retter det ut selv lengre, er først og fremst fordi jeg ikke vil slite på håret siden jeg sparer til langt. I tillegg synes jeg det er kjedelig å bruke tid på det, haha. Så det er veldig sjeldent jeg retter det ut. Det blir heller ikke så rett og glatt som dette, langt ifra. Det var flinke Wael som ordnet meg slik på håret denne onsdagen. Jeg ble kjempefornøyd. På et av de bildene lengre ned ser du hvordan håret ser ut bak også. :) 

 

outfit antrekk bomber jacket asalia

outfit antrekk bomber jacket asalia

outfit antrekk bomber jacket asaliaoutfit antrekk bomber jacket asalia

outfit antrekk bomber jacket asalia

outfit antrekk bomber jacket asalia
 

Jakke SheIn her / Blondebluse Vero Moda / Bukse H&M / Klokke Olivia Burton 

 

Hva synes du om antrekket? 

 

I dag har jeg vært makeup modell for superhyggelige Hermine på Tone Lise akademiet. Bildene legger jeg ut i morgen. Det er så deilig at det snart er helg! Nå skal jeg få gjort litt skolearbeid, søke på noen jobber og passe Timmy. I kveld får vi en middagsgjest og vi skal kose oss med god mat. Ønsker deg en riktig god helg!

 

#outfit #antrekk #mote #fashion #bomberjacket #shein #vår #hår #hverdag #blogg 

 

Asalia 

 

Følg meg her

BLACK AND WHITE

 • 17.04.2016 - 16:47

 

Inneholder annonselenker

 

Disse hundene har jeg ingen kjennskap til. De bare kom helt oppi meg og lekte, hihi. ♥

 Et lite smil har aldri skadet noen. 

 Det er bare så deilig med vår! Jeg tenkte her om dagen at vi har faktisk overlevd vinteren. 

 

Skjorte Ralph Lauren her / Bukse Vero Moda  / Sko lignende her

 

Disse bildene er fra tidligere denne uken forresten. Den dagen jeg var på et frokostseminar og lærte litt om inbound marketing. Hva er det beste du vet med våren? 

 

#outfit #antrekk #helg #vår 

 

Asalia 

 

Følg meg her

CASUAL LOOK

 • 14.04.2016 - 21:20

 

Nå kom jeg akkurat inn døren! Ble oppringt tidligere i dag og spurt om jeg ville være med på et statistoppdrag. Jeg noterte ivrig mens damen i den andre enden pratet kjapt og nesten ustoppelig. Det jeg fikk notert ned på macen min mens hun snakket var: Colosseum kino, utstyr, krysse kamera, bluse og skjørt, pentøy under kåpe, ta med sko som jeg kan gå i, varm vinterjakke, hudfarget. Vet ikke hva utstyr i denne sammenhengen vil si, hudfarget vil si hudfarget tynnstrømpebukse. Flaks jeg hadde en likblek en liggende som jeg aldri ellers ville fått brukt. Jeg kjøpte en dobbelpakke med strømper fra H&M til 49 kroner i fargen "London". Ikke kjøp den! Men ellers er det jo veldig kjekt å få brukt klær jeg ellers aldri ville fått bruk for.

 

Det var som vanlig veldig hyggelig å treffe nye mennesker og få servert sunn og usunn snacks, hihi. Jeg fikk til og med ha på to forskjellige outfit i ordentlig 60-talls stil. Veldig feminint og lekkert, synes jeg. Kåper med veldig tydelig midje, skjerf rundt halsen, snertne små vesker, hansker og hæler. 

 

Det er visst en dokumentar som skal gå på høsten på NRK som heter "Granatmannen". Den skal jeg se! Ikke fordi jeg er synlig, for det er jeg ikke. I beste fall ser du bakhodet mitt eller kanskje venstre armen min, hahaha. Story of my life, som venninnen min ville sagt. Jeg er jo veldig glad i dokumentarer på NRK til min samboers ergelse. Eller han liker dokumentarer, men han liker de mye bedre på engelsk. Fåtallet av dokumentarene på NRK er britiske eller canadiske, naturlig nok på en norsk kanal. 

 

Vanligvis har vi ikke lov til å legge ut bilder fra sett før dokumentaren/serien/filmen/reklamen har blitt vist på TV eller nett, så derfor slenger jeg opp noen antrekksbilder. Jeg tar som regel heller ikke med kameraet mitt på innspillinger, bare mobilen. 

 

outfit antrekk

Våren har ankommet ! !

 

outfit antrekk

Det var så sterk sol da vi tok disse bildene. Øyene mine rant, haha. 

Fluffy genser Vero Moda / Tynn stripet genser H&M / Bukse Bik Bok / Sko Nike 


Nå skal det bli deilig med pasta bolognese som har stått og fått godgjort seg mens jeg har rablet ned på tastaturet. Så skal jeg se endelig få sett andre episode av serien "Jeg mot meg" på NRK. Håper du har hatt en fin dag! ♥

 

Jeg har forresten tenkt på en konkurranse her på bloggen, som veldig mange andre har for tiden. Kan du gjette hvilken en jeg tenker på? Jupp, ukens blogg. Synes du jeg burde ha en slik konkurranse? :) 

 

#outfit #antrekk #hverdag #statist #vår #blogg 

 

Asalia

 

Følg meg her

ALL BLACK WITH FLATS

 • 10.04.2016 - 13:20

Annonselenker

 

Her er noen bilder kjæresten min knipset av meg før daten vår på fredagen ♥

 

outfit antrekk flate sko

outfit antrekk flate sko

outfit antrekk flate sko
 

Genser H&M lignende her / Skjørt Vero Moda lignende her / Sko Nike lignende her

 

Det er så deilig å gå med flate sko! Selv om at de er litt trange, haha. Jeg puttet disse skoene som jeg kjøpte i New York (veldig viktig at jeg sier hver gang), i vaskemaskinen! Følte de ble så gode som nye :) 

 

Hva synes du om antrekket? 

 

#outfit #antrekk #black #flats #helg #blogg

 

Asalia

 

Follow me here

 

SAY HELLO TO NERDY ME

 • 06.04.2016 - 19:13

 

Nesten litt flaut å hashtagge dette innlegget med antrekk og outfit, hahaha. Jeg skulle på skolen og hadde det travelt. What's new? Egentlig tenkte jeg å ha på meg et svart skjørt med strømpebukse i samme farge. Pynte meg litt antrekksbildene, men så passet ikke skjørtet i det hele tatt til denne genseren. Kroppen min så feil-proporsjonert ut. Så jeg ble nødt til å finne noe annet. Kjapt. Så slik ble resultatet.. Fin flekk jeg har på skoen og greier. Jau, din sau.

 

Jeg begynner å få skikkelig eksamensnerver by the way. Jeg føler og tror at eksamen i praktisk økonomi og virksomhetsstyring vil gå bedre enn statistikk. Førstnevnte eksamen har jeg allerede 12. mai. UÆ! Tiden går så fort. Så er det nesten en hel måned til siste eksamen som er 7. juni. Siste eksamen! Det skal bli helt ufattelig digg, da. I det minste. Stort smil! 

 

Rundt eksamensperioden skal jeg også på to utenlandsturer, haha. Passer egentlig ikke så bra, men det måtte bli sånn. Den ene turen er dessuten ganske kort. Gleder meg særlig til Iran! Kan ikke fatte at det er fire år siden sist jeg så mamma snart. Så det blir veldig hyggelig og fint. 

 


 

#hverdag #outfit #antrekk #eksamen #tanker

 

Har du noen eksamener nå i vår? 

 


Asalia 

 

Follow me here

 

LOVE MY NEW SHOES

 • 30.03.2016 - 17:22

Inneholder annonselenke

 

Så deilig med et par nye sko jeg bare kan gli inn i uten sokker. Jeg bruker vanligvis 40 i sko, og disse passer ganske bra i den størrelsen. Noen ganger bruker jeg 39 i sommersko, men ved flere anledninger opp gjennom årene har det vært for trangt. Jeg husker særlig da jeg var yngre skulle jeg skvise føttene mine inn i trange sko. Why? Jo, fordi jeg følte jeg fikk så store føtter i størrelse 40. Tull og tøys! 

 

Hvite sko er så fint, særlig nå på våren og til sommeren. Lyse farger ♥

 


 

Klokke Michael Kors / Bukse SheIn / Genser gammel / Sko her

 

Hva synes du om antrekket?  

 

#outfit #antrekk #mote #newin #vår #sol 

 

Asalia 

 

Follow me here

 

IKKE LETT Å TA ANTREKKSBILDER MED HUNDEN

 • 26.03.2016 - 17:59

 

For ikke å kjede deg med bilder fra skiturer daglig denne påsken, så sparte jeg noen antrekksbilder til i dag. Det var ikke spesielt enkelt å få tatt bilder med Timmy sist gang, hahaha. Han hadde veldig lyst til å gå videre. Jeg ville bare stoppe opp i noen minutter (maks fem) for å få tatt noen bilder.Forsøker å smile mens han drar i båndet. 

"Nei, kom her!" 

 Jeg får ikke låst den, hahaha. Det er ikke min hund forresten. Bare låner han litt i blant. 

 "Kom da, gutten min. Vi er jo bestevenner." 

 Jada, du ser på blikket hans at han koser seg! ♥

 "Say cheeese!"

 Så innendørs igjen. Synes dette bildet av Timmy er ganske morsomt, hahaha. Søtnosen min.

 

#antrekk #outfit #mote #hund #kjæledyr #vår 

 

Håper du har en fin påskeaften. Vi skal feire med å spise middag ute i kveld. Det ble ikke noe påskeegg på oss, haha. Blir aldri for voksen til det! 

 

Asalia

 

Follow me HERE

 

DENIM SHIRT AND INZPIRE

 • 17.03.2016 - 18:47

I dag har jeg registrert meg på Inzpire som er en helt ny markedsplass hvor bloggere og annonsører møtes. Dette synes jeg høres veldig spennende ut. De satser stort og jeg ønsker de ordentlig lykke til. Dette er ikke kun for bloggere, men også for deg med profil på Instagram, Snapchat eller YouTube for å nevne noe. Klikk HER for å komme til siden.

outfit spring asalia

outfit spring asalia

outfit spring asalia

outfit spring asaliaOgså et tøysebilde på slutten. Inspirert av han ene fyren i en dokumentar vi så på NRK som heter "Ung og rik på Instagram" for noen dager siden. Han ble tatt outfitbilder av mens han snurret rundt på gata, haha. Det var morsomt å se på. Enda morsommere var det å gjøre det selv. Haha, jeg ser helt dust ut. Ha en fin kveld. 

 

#inzpire #outfit #antrekk #mote #vår #moro #hverdag #blogg 

 

Asalia 

 

Follow me HERE

 

DE MISLYKKEDE ANTREKKSBILDENE

 • 15.03.2016 - 18:55Seriously? Er dette meg? Hahaha! Se hvordan jeg går... Heldigvis gikk jeg kun slik på dette ene bildet, hahaha. Jeg er ikke kromrygget. Skjer med å gå med huet fremover? Jada, det ser veldig naturlig ut å gå ut fra fjellet...? "Jeg heter Asalia og er isdronningen som kommer ut fra denne snøbelagte fjellveggen." No words needed.Noe var ikke som det skulle være. Innser dessuten i ettertid at dette ikke var mitt mest vellykkede antrekk. 

"Bare vent litt." 

#outfit #antrekk #mote #mislykket #lol #blogg 

 

Har du noen gang lagt ut mislykkede antrekksbilder? Jeg synes det er litt morsomt, haha. Litt flaut for meg å poste, men skitt au! 

 

Asalia 
 

Follow me HERE.

 

RED HAIR, BLUE SHIRT AND WHITE SHOES

 • 10.03.2016 - 19:34

Det er så deilig med vår og mildere vær. I vår reiser jeg både til London og Iran. Det blir så bra! Mamma har allerede lagt noen planer for hva vi skal. Vi skal visst et sted hvor vi får svømt og muligheten til å sole oss. Wæow. Can't wait! Det må være et område bare for kvinner, haha. Hvert fall sist jeg var på stranden i Kish i 2010, så var det en egen strand for kvinner. Før vi skulle på stranden måtte vi gjennom en sikkerhetskontroll. De sjekket veskene våres og gjorde et kroppssøk, slik de gjør på flyplassen. Mamma bare: "De tror vi er terrorister!" 

antrekk outfit

antrekk outfit

outfit antrekk

outfit antrekk

outfit antrekk

#antrekk #outfit #hverdag #mote #blogg 

 

Har du noen planer for våren? 

 

Asalia
 

Follow me HERE.

 

NEW IN: HIGH WAIST AND BLUE STRIPES

 • 02.03.2016 - 19:18

vår mote antrekk shein asalia

vår mote antrekk shein asalia

vår mote antrekk shein asaliavår mote antrekk shein asalia

Genser: SheIn / Bukse: SheIn / Sko: Reebook 

#outfit #antrekk #vår #maritimt #mote #highwaist #moteblogg #newin #nyttinn #hverdag

 

Jeg måtte kjøpe både genser og bukse i to størrelser større enn hva jeg vanligvis bruker! Det vil si genser i large og bukse i ekstra large! Genseren skulle være litt stor tenkte jeg da jeg bestile, ikke tettsittende. Hullet til bukseknappen i livet var faktisk litt for trang, haha. Så jeg måtte klippe den opp litt. Jeg har kun kjøpt klær fra SheIn en gang før. Da kjøpte jeg en hettegenser som skulle være i medium. Den så stor ut på bildet. Når jeg fikk den vil jeg si det var en ekstra small. Har du handlet noe fra SheIn før? 

 

Hva synes du om antrekket? 

 

Asalia 

 

Follow me HERE.

 

NEW SHOES AND DARK JEANS

 • 28.02.2016 - 18:34

Disse skoene fant jeg faktisk på Ellos til kun 159 kr på salg! Jeg hadde aldri bestilt noe derifra før. Det er egentlig ikke en butikk jeg liker spesielt godt, men de kan ha noe fint der. Link HER.

Vi slet med veldig sterk sol, haha. Visste ikke helt hvordan vi skulle få best mulig bilder.

Så jeg stilte meg i skyggen til "fotografen". Da fikk jeg ikke all solen i øyene.

#outfit #antrekk #februar 

 

Har du kjøpt noe fra Ellos før? 

 

Håper du har hatt en fin helg og kost deg masse. 

 

Asalia 
 

Follow me HERE.

 

DARK BLUE BLOUSE AND BLACK SHORTS

 • 24.02.2016 - 19:47

antrekk mote vinter

antrekk mote vinter

antrekk mote vinter

antrekk mote vinter

Hva synes du om antrekket?

 

#mote #moteblogg #antrekk #outfit #hverdag #blogg

 

Asalia 

 

Follow me HERE.

 

SPRIT OPP ANTREKKET MED EN SPREK STRØMPEBUKSE

 • 21.02.2016 - 20:33

Slik ble hårfargen min! Jeg ville aldri selv ha valgt en slik farge på håret mitt, men det er gøy med noe nytt. Det var jo en jobb jeg gjorde faktisk, og får betalt for. Dessuten varer ikke fargen for alltid. Frisøren bleket noen striper i underhåret mitt for å få frem denne fargen, også fordi jeg ønsker å bli lysere fremover. Så mot eller til sommeren ser jeg for meg slik hårfarge jeg hadde før, bare litt lysere kanskje. Mersom beige striper. Oh yeh! 

outfit antrekk mote rødt hår

outfit antrekk mote rødt hår

outfit antrekk mote rødt hår

#outfit #antrekk #mote #inspo #hår #februar #vinter 

 

By the way. Grunnen til at jeg ikke skriver hvor klærne mine er fra, er fordi mye jeg har er ikke nytt. Altså at det er kanskje noen år siden jeg kjøpte plagget, men bare brukt det lite. Som for eksempel denne strømpebuksen. Faktisk så har jeg aldri brukt den før. Det var en periode jeg var fascinert av tynnstrømper i forskjellige farger og mønstre, haha. 

 

Ha en fortsatt fin søndagskveld videre. 

 

Asalia
 

 

Følg meg på Facebook HER.

BRAIDED HAIR, GLASSES AND COAT

 • 17.02.2016 - 18:55

Snakk om å være blek! Men som min far så klokt sa en gang, så bor vi faktisk i Norge. 

Jeg sluttet helt med solarium for cirka et år siden. Der jeg bodde før hadde vi tilgang til veldig billig sol i første etasje. Jeg har aldri vært en person som har tatt mye eller lenge sol heldigvis. Maks rundt 20 minutter, men ofte kun 15 minutter. Jeg tok sol i perioder. De periodene tok jeg det som regel maks en gang i uken. Ofte ble det ikke til at jeg oppnådde ønsket farge, eller så fikk jeg aldri opprettholdt fargen min.

Skulle ønske jeg aldri hadde tatt det, men jeg kan ikke spole tiden tilbake. Nå sprayer jeg meg med selvbruner i ansiktet om jeg trenger litt farge. Kroppen får vanligvis en gradvis selvbruner de få gangene jeg gidder smøre meg inn. Det er i perioder. Nå har jeg ikke smurt kroppen med selvbruner på noen uker. 

Her er noen antrekksbilder vi tok på lørdagen som jeg ikke fikk postet. Det er ikke helt meg å gå rundt med oppsatt hår. Jeg føler at jeg ser ut som en gutt, men frisørene som jobber på Modern Design Sandvika hadde ordnet det så fint. Det er jo kjekt å erfare at jeg hvert fall ikke skal gå med oppsatt hår på den store dagen senere i livet. 

antrekk

antrekk

antrekk

#outfit #antrekk #vinter #februar #hverdag #flette #sol #solarium #føflekkreft #blogg

 

Tar du solarium? Eller bruker du selvbruner? Eller kanskje holder du deg vekk fra begge deler? 

 

Vi skal faktisk leve veldig lenge. I Norge har vi veldig høy forekomst av føflekkreft. Vi ligger faktisk på verdenstoppen! Det er veldig synd. Du kan lese mer om føflekkreft HER.

 

Derfor er jeg veldig nøye med å smøre meg med solkrem. En halvtime helst før jeg går ut. Jeg smører meg hver 2. til 3. time mens jeg er ute i solen. Jeg ta pauser fra solen. Steker meg ikke i timesvis.

 

Pass godt på deg selv. 

 

Asalia 

 

Følg meg på Facebook HER.

 

OUTFIT AND MY LOVELY NEW NAILS

 • 01.02.2016 - 18:59

outfit antrekk

outfit antrekk

outfit antrekk

Gleder meg veeeldig til å få farget etterveksten min på fredagen! Det er på høy tid. Egentlig så vil jeg ha min naturlige farge, men det er ikke bare bare å skifte farge når man jobber som modell og blir booket på grunn av hårfargen. Det har hvert fall skjedd en gang. Jeg vet ikke helt hvordan kundene tenker, men det er det jeg har hørt. Føler at jeg er litt lys egentlig. En vakker dag så blir det!

Jeg tror ikke det er enkelt å finne en frisør som fikser å faktisk farge det til min naturlige farge, uten at det koster skjorta, haha. I tillegg må man i så fall si fra til modellbyrået, noen må vel spørre om lov også? Er ikke sikker. Og så må man ta nye bilder, fordi da har man jo helt ny hårfarge. Så jeg lar håret være slik en lengre periode. Jeg er jo fornøyd til vanlig når jeg ikke har masse ettervekst. 

negler negledesign

#outfit #antrekk #moteblogg #negler #negledesign #hverdag #blogg 

Hva synes du om neglene? Jeg elsker de hvert fall! Formen og fargen ♥ Flinke Semhal hos Tone Lise akademiet som ordnet de. 

 

Asalia 

 

Følg meg på Facebook HER.

 

 

BLACK COAT AND TURTLENECK

 • 27.01.2016 - 19:14

Antrekk nummer to fra denne helgen. Det er så herlig når temperaturen ligger rundt null. Selv om at jeg liker vinteren bedre og bedre, så gleder jeg meg veldig til våren og sommeren. Veldig. Når jeg tenker på våren, tenker jeg først og fremst på at vi ser mer til solen, kjenner at den treffer huden og varmer oss. Mindre klær. Lysere klær. Lettere å våkne av seg selv om morgenen. Lyst ute etter middag. Oh yes! 

outfit antrekk mote januar

outfit antrekk mote januar

outfit antrekk mote januar

outfit antrekk mote januar

#outfit #antrekk #mote #moteblogg #blogg 

 

Asalia

 

Husk konkurransen min. Link HER

Følg meg på Facebook HER.

 

BLACK COAT AND BOOTS

 • 20.01.2016 - 19:13

Dette innlegget ble gjort ferdig på tirsdag (19. januar) og "lagret for tidsinnstilt publisering" som det heter på blogg.no. Veldig kjekt når man ikke har god tid til å blogge en dag, så kan man gjøre ferdig et innlegg dagen før eller når det måtte passe. Så når du leser dette er jeg på et statistoppdrag. Siden oppmøte er klokken 17.30 og vi blir der noen timer, blir det fort sent når jeg kommer hjem. Da vil jeg nok bare legge meg kjappest mulig. Trenger jo så mye mer søvn nå på vinteren, haha. Jeg legger ut bilder fra photoshooten i morgen. 

outfit vinter

outfit vinter

outfit vinter

#outfit #antrekk #fashion #mote #vinter #hverdag #blogg 

 

Asalia

 

Husk konkurransen min. Link HER

Følg meg på Facebook HER.

 

HIGH WAIST WITH FAUX FUR

 • 17.01.2016 - 15:18

Her er noen bilder antrekksbilder fra i sted. Helgen har vært kjempefin, vi sto på skøyer i går for første gang i år. Sist jeg sto på skøyter må ha vært på barneskolen! Hahaha, det begynner å bli veldig lenge siden. Så det var veldig gøy. Selv om at jeg følte meg litt som bambi på isen i starten, så kommer man fort inn i det. Jeg falt kun èn gang og det var ikke min feil! Hahaha. 

outfit antrekk mote vinter

outfit antrekk mote vinter

outfit antrekk mote vinter

outfit antrekk mote vinter

#mote #fashion #outfit #antrekk #januar #vinter #blogg

 

Asalia

 

Husk konkurransen min. Link HER.

Følg meg på Facebook HER

 

 

MY NEW WINTER COAT

 • 10.01.2016 - 20:29

Svart og mørkeblått er så fint sammen, synes jeg. Her er noen bilder fra tidligere i dag. 

#outfit #antrekk #mote #kåpe #zara #vinter #januar #blogg

Hva synes du om kåpen? 

 

Husk konkurransen min, link HER

 

Asalia

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

THE LITTLE BLACK DRESS WITH LONG BOOTS

 • 23.12.2015 - 18:55

Disse bildene ble tatt for en og en halv uke siden, faktisk! Jeg valgte å "spare" innlegget til nå, haha. Det er jo ikke så ofte jeg får tatt outfit-bilder. Minner på om at bloggvenninne til det søkes enda. Det må da være flere i Oslo som behøver noen til å ta bilder av seg, samtidig som de kan ta bilder av bloggvenninnen også? Det er jo en vinn-vinn-situasjon, hehe. 

faux fur mote outfit

faux fur mote outfit

faux fur mote outfit

#Outfit #antrekk #mote #moteblogg #fauxfur #thelittleblackdress #kjole #støvletter

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

PINK SHIRT AND IMITATION LEATHER PANTS

 • 20.12.2015 - 17:52

Titter innom igjen og slenger med noen nye bilder. 

Outfit antrekk skjorte

outfit antrekk skjorte

#Outfit #antrekk #mote #smil #helg #blogg 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

YESTERDAYS OUTFIT: BLACK, BLUE AND BEIGE

 • 19.12.2015 - 18:51

Ah, endelig er det søndag. Det er så deilig å ha en dag hvor jeg kan gjøre minst mulig. Sove lenge, våkne av meg selv og stå opp akkurat når jeg vil. Julaften nærmer seg med stormskritt. Jeg har fortsatt kun handlet inn en julegave, resten har jeg tenkt å handle inn i morgen. Det er litt koselig å pakke inn julegaver og høre på julemusikk samtidig. I år har jeg faktisk ikke benyttet meg de søndagsåpne butikkene og kjøpesentrene, har du? 

 

Før julaften har jeg skikkelig lyst til å bake kakemenn igjen, det var sykt godt! Bare at denne gangen vurderer jeg å bruke stevia og/eller sukrin, men jeg klarer ikke helt å bestemme meg. Jeg er redd for at det ikke blir like bra som med vanlig sukker. Vet ikke helt om jeg liker stevia smaken så godt. De oppskriftene jeg har sett de har brukt 50/50 med en type Sukrin og Sukrin gold, så blir jo kakemennene beige! Oh noes.. haha. De skal jo være hvite. Dette kan virkelig sies å være et luksusproblem! Hahaha.

outfit mote vinter

outfit mote vinter

outfit mote vinter

#Outfit #antrekk #mote #moteblogg #kåpe #desember #helg #blogg

Håper du har hatt en fin helg og nyter søndagen din. 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia

MY FAVORITE FAUX FUR JACKET

 • 13.12.2015 - 13:18

I det siste har jeg forsøkt å rydde litt opp i kategoriene mine på bloggen. Jeg hadde veldig mange før, enda har jeg en god del kategorier. Vurderte slå sammen "mote" og "outfits", men synes det egentlig er greit å skille de to. Jeg slettet noen kategorier som blant annet "trening", "Timmy", "vlog week", "ferger", "omdømmedagen" og "BI Alumni". Mye av dette tenker jeg heller kan gå under hverdag. Ikke noe vits i å kategorier med kun et innlegg i hvert fall.

Uansett, her er noen bilder fra gårsdagen med min favoritt fuskepelsjakke. Jeg er også veldig glad i de støvlettene. De er bare ikke så behagelig å gå rundt mye med, haha. 

Jeg synes dette siste bildet ble så vakkert! Det var egentlig bare et testbilde jeg tok. 

#Fauxfur #favoritt #støvletter #mote #fashion #helg #ute #desember #blogg 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

SVART OG PALJETTER I GULL

 • 08.12.2015 - 19:09

Så kjedelig at bildene blir så ufokusert på øyene mine, og bakgrunnen som var så fin er bare hvit! Haha. Den var gul og lyseblå, altså en solnedgang. Jeg får trøste meg med at ingen av oss er profesjonelle fotografer og at de færreste er det. 

Her er uansett noen antrekksbilder fra helgen som jeg ikke fikk postet. Jeg ble litt usikker på om jeg skulle poste dette innlegget på grunn av skjørtet, haha. Det er kanskje ikke det fineste jeg har. Ser de selger mye paljettkjoler på Nelly for tiden. Det hører jo til desember, synes jeg. Selv om at jeg ikke trives kjempegodt i paljetter, så er det fint på andre. Foreløpig har jeg aldri hatt en paljettkjole heller da, kan jo være jeg føler meg vel i det. Who knows. Jeg elsker hvert fall disse støvlettene fra Nelly. Fant ikke link. 

Så lekkert med lebestift på tennene! 

#Outfit #newin #Nelly #desember #blogg #helg #mote #støvletter 


Asalia 

BLACK AND BLUE

 • 21.11.2015 - 16:08

Heisann!

I dag sto jeg opp rundt halv ni, siden kjæresten min måtte stå opp klokken åtte for å jobbe. Jeg fikk dusjet, ordnet meg, spist, vasket klær, hengt opp klær, ryddet litt og tatt bilder av dagens outfit før klokken 10.45. Det er ikke hver lørdag det, nei. Så det var herlig. Det er godt med alt som er gjort.

Jeg lagde min første linsesalat til lunsj i dag. Veldig kjekt med tanke på at linser er sunt og inneholder proteiner. Gøy å prøve noe nytt også. Du kan lese om hvorfor du burde spise mer linser HER.

#Mote #fashion #outfit #antrekk #helg #lørdag #november #blogg 

 

Senere i kveld skal vi ut og spise. Jeg gleder meg! Ha en riktig fin lørdagskveld. Blogges i morgen.

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer. Snapchat: Asalia.

 

Asalia 

 

READY FOR BDAY PARTY

 • 20.11.2015 - 19:39

Heisann!

Her er en rask oppdatering mens jeg er på vei ut døren. Jeg skal være med kjæresten på et bursdagsvors hos en tidligere kollega av han. Det blir hyggelig. Det blir en tidlig kveld for vår del, siden kjæresten jobber i morgen og jeg skal på skolen.

#Helg #fredag #party #bursdag #outfit #antrekk #mote #blogg 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer. Du kan legge meg til Snapchat: Asalia. Ha en riktig fin kveld. 

 

Asalia

FAUX FUR JACKET

 • 08.11.2015 - 21:06

Dette er antreksbilder fra i går. Jeg valgte å gå for helt svart, ingen hemmelighet at jeg synes sort er lekkert. Det passer til alt og ser bra ut.

#Mote #fashion #outfit #antrekk #kjole #blogg #helg

Lik gjerne Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

 

CAMEL COAT

 • 01.11.2015 - 19:22

Kamelfarge er så fint! Jeg er veldig fornøyd med denne kåpen jeg kjøpte på Vero Moda denne høsten. 

camel kamelfarget mote Asalia

camel kamelfarget mote Asalia

camel kamelfarget mote Asalia

#mote #kamelfarge #camel #kåpe #blogg #høst 

Lik gjerne Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

Ha en fin kveld, fine lesere. 

 

Asalia 

 

WEARING SKIRT TODAY

 • 24.10.2015 - 17:32

Det skal ikke så mye til for å føle seg litt mer feminin. Et skjørt gjør mye med antrekket og selvfølelsen. Oh yeah! Også et stort pluss at kjæresten liker det også. #Girlpower 

#Outfit #antrekk #mote #fashion #høst #blogg #helg 

Det er så utrolig ubeskrivelig deilig med frihelg. Faktisk så føles det litt uvirkelig, haha. Før da jeg jobbet, jobbet jeg fredager og lørdager i cirka ni til ti timer begge dagene. Da forsvant nesten hele helgen bare på jobbing. Så i kveld skal vi kose oss og spise fårikålrestene fra i går med noe rødt i glasset. Ha en fin kveld videre. Kos deg masse. 

Lik gjerne Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

Asalia

OUTFIT AND DOG LOVE

 • 12.10.2015 - 20:33

Tenkte å ha "uken som gikk" i dag, men jeg har enda cravings på pizza eller rettere sagt pizzasnurrer. Også har jeg cravings på urter av alle ting... Spesielt kruspersille, ikke så spennende akkurat. Ta bilde av en frossen pizzasnurr eller urten stående på kjøkkenbenken? Jeg har ingen ukens låt, har ikke sett noe film, bare prøvd å se ferdig en dokumentar vi startet på i forrige uke. Høydepunkt har jeg allerede delt, det var hårfarging, photo shoot og catwalk. Jeg kommer ikke på noe spesiell nedtur. Jeg har ikke kjøpt inn noe nytt uken som var, har heller ikke noe nytt jeg ønsker meg som jeg ikke har delt før. Da får jeg se om jeg fortsetter med "uken som gikk" neste mandag. Jeg har dessuten ikke fått et inntrykk av et dere synes "uken som gikk" er så spennende. 

Derfor legger jeg heller ut noen outfit-bilder av meg fra tidligere i dag. Ikke et spennende antrekk, blir jo mye jakker og kåper utenpå alt nå. Men omgivelsene ute er jo kjempefine. Håret mitt ser forresten sykt fett ut etter all hårsprayen i går, haha. Jeg hadde ikke tid til å vaske det i morges. Ser dessuten at det er på tide med en aldri så liten stuss. Det blir fint. Timmy har vært her i en uke nå snart da, det er jo kjempekoselig! 

#Outfit #mote #blogg #hverdag #kjæledyr #hund 

Ha en fin kveld videre.

 

Asalia

AUTUMN OUTFIT

 • 08.10.2015 - 20:47

#Outfit #mote #antrekk #høst #blogg #hverdag 

 

Asalia 

BLACK AND WHITE OUTFIT

 • 30.09.2015 - 19:37

Heisann!

I dag var jeg på et statist-oppdrag som krevde drakt, dress, skjorter og lignende. Jeg synes det er litt gøy når de skriver "drakt". Jeg har også fått beskjed om å ha på det tidligere på slike oppdrag. Husker jeg spurte en gang: hva er en drakt? Det høres veldig gammeldags ut, haha. 

#Outfit #antrekk #mote #blogg #hverdag 

Lik gjerne Facebook-siden min for å få de nyeste oppdateringene mine. Ha en fortsatt fin kveld. 

 

Asalia 

 

 

BLACK COAT

 • 25.09.2015 - 20:43

kåpe black coat mote fashion asalia

kåpe black coat mote fashion asalia

kåpe black coat mote fashion asalia

kåpe black coat mote fashion asalia

#Outfit #antrekk #mote #kåpe #høst 

Ha en fortsatt fin kveld til alle dere der ute. 

 

Asalia 

TODAY´S OUTFIT

 • 16.09.2015 - 21:45

I dag har jeg vært på et jobboppdrag, lest og vært på middag. Vi ble servert biff med hjemmelaget potetstappe med en slags sopp- og sjalottløksaus. Til dessert fikk vi crème brûlée, noe jeg hadde lyst på Sør-Frankrike i sommer, men det ble aldri, haha. Så det var etterlengtet. 

asalia klær mote fashion outfit antrekk

asalia klær mote fashion outfit antrekk

asalia klær mote fashion outfit antrekk

asalia klær mote fashion outfit antrekk

#outfit #mote #antrekk #høst #blogg #hverdag

 

Asalia 

TODAY'S OUTFIT

 • 09.09.2015 - 21:22

Prøvde å gjøre som Caroline Berg Eriksen på bildet over, nemlig gå mens hun blir tatt bilder av til sine antrekkbilder på bloggen sin. Jeg synes det ser veldig bra ut når hun gjør det. Jeg må nok øve meg litt mer, haha. 

Skjorte HM / Genser HM / Bukse Nudie Jeans / Sko Bianco 

#outfit #antrekk #høst #sennepsgul #trend #mote #blogg #hverdag 

 

Det var ikke meningen at jeg skulle ha på meg treningsarmbåndet mitt når vi tok bilder da, haha. Vi hadde det så travelt, måtte skynde oss ut for å ta noen bilder, før jeg måtte inn igjen og snu kotelettene i ovnen. 

Sov godt når du legger deg.

 

Asalia 

TODAY'S OUTFIT

 • 19.08.2015 - 19:38#mote #fashion #outfit #blogg 

Topp Bik Bok / Bukse Sør-Frankrike / Sandaler Urban

Ja, jeg er litt fjortiss i blant, haha. Peace!

Dette var bare et testbilde av Ole, men jeg likte det.

Awww, jeg smelter litt av dette bilde av Ole og meg. #Skyggekyss!

 

Asalia 

TODAY'S OUTFIT

 • 12.08.2015 - 21:39

Jeg pleier ikke ta bilder av antrekket mitt, men tenkte jeg kunne prøve det en gang. Veldig fornøyd med genseren jeg kjøpte i dag, enkel og fin. Jeg ser litt rar ut i ansiktet på grunn av solen, haha. 

Outfit antrekk Asalia

Outfit antrekk Asalia

Outfit antrekk Asalia

#outfit #antrekk #mote #klær 

Genser BikBok / Skjørt H&M / Sko ukjent butikk i Sør-Frankrike / Klokke Michael Kors. 

 

Nå ble det veldig sent her etter trening. God natt. 

 

Asalia

PICTURE TIME

 • 28.06.2015 - 18:36

Her er et par bilder fra denne søndagen. 

 

Asalia 

Asalia

Jeg har studert markedskommunikasjon og ble ferdig sommeren 2016. For tiden jobber jeg deltid som modell hos SB Produksjoner og statist. Jeg er også med som frivillig i BI Alumni sin nettverksgruppe for markedsføring. Håper du liker bloggen min og vil følge meg. Dersom du ønsker et bloggsamarbeid eller å sponse meg, ta kontakt på asalia_blogg@hotmail.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Bloglovin'
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no