Asalia | Livsstil og mote

New in from Ebay

 • 06.07.2016 - 12:18

Ebay innkjøp

Jeg kjøper bare småting fra Ebay. De har jo alt mulig der til en helt utrolig lav pris. 

 

Ebay innkjøp
 

Gjennomsiktige toalettmapper har jeg virkelig lagt min elsk på. Denne betalte jeg vel cirka 15 kroner for. Jeg har to andre gjennomsiktige toalettmapper fra før som ikke er fra Ebay. Det er så kjekt å kunne se hva man har i de, uten å måtte tømme ut alt innholdet først! Haha. 


Ebay innkjøp
 

Denne capsen kjøpte jeg for cirka 30 kroner, tror jeg. Det er noen måneder siden nå. Den sitter ikke helt perfekt på meg, men den sitter på og jeg bruker den når jeg soler meg. Når jeg leser i solen er det veldig kjekt med caps. Bruker jeg kun solbriller må jeg fortsatt myse med øyene. Det slipper jeg med caps. 

 

Ebay innkjøp

Ispinner til å lage hjemmelaget is! Det har jeg laget to ganger i sommer. Prisen på en pakke med 50 stykker var 13 kroner. I ettertid fant jeg ispinner også på TGR til 15 kroner. 

 

Ebay innkjøp
 

Kortholder er veldig praktisk. Tar lite plass og veier cirka ingenting. Tror den kostet rundt 20 kroner. Jeg hadde jo kjøpt meg Michael Kors-lommebok i London som jeg var så fornøyd med, men den tar så mye plass. I tillegg hadde jeg så mye unødvendig i lommeboken. 

 

Handler du på Ebay? 

 

#ebay #newin #nytt #tips 

 

Asalia 

MY NEW SUNGLASSES

 • 16.05.2016 - 17:17

 

Jeg synes de nye solbrillene mine er så fine at de fortjener et eget innlegg! Jeg bestilte de fra smartbuyglasses.com. Aldri før har jeg bestilt noe som helst derfra. Må si jeg var skeptisk, hva om solbrillene ikke passet? Før man kjøper briller på nett bør man se på størrelsen til brillen som kan være oppdelt slik: totalbredde, brillestangens lengde, nesebroens bredde samt høyde og bredde innvendig i glasset på brillene. 

 

Jeg har jo et par vanlige briller fra før som jeg brukte som en slags referansemal. Likevel synes jeg at brillestengene på disse solbrillene er litt løse. Slik at det ikke føles ut som om at de sitter godt på meg, hvert fall ikke på hodet. Jeg liker å ha brillene på hodet når jeg går i skyggen eller er innendørs litt før jeg skal ut igjen. Vurderer å dra innom en optiker for å få de strammet litt om det er mulig. Veldig kjekt med styrke på solbrillene da! Jeg har ikke rukket å bli så altfor glad i å bruke linser enda. Forresten var det litt rart at den originale brilleetuien som fulgte med ikke passet helt! Om jeg skal få etuiten helt igjen, skviser jeg brillene litt. Det ønsker jeg ikke, derfor kjøpte jeg en ny etui i London. Har du noen erfaringer med kjøp fra smartbuyglasses.com

 


 

Hva synes du om brillene? Jeg er veldig glad jeg kjøpte disse og ikke helt svarte solbriller som jeg vurderte. Kjekt med litt forandring! Disse solbrillene kommer jeg til å ta godt vare på. 


#solbriller #briller #tedbaker #erfaring #smartbuyglasses #newin #nytt #sommer #mote 

 

Asalia 

 

Følg meg her

MY NEW BIKINI

 • 14.05.2016 - 12:38

 

Nå er det ikke lenge til jeg kan ta i bruk denne bikinien! Jeg fikk ikke prøvd den på før jeg kjøpte den, men regner med den sitter bra på. Kan jo justere litt selv når det knyting rundt halsen, brystet og hoftene. 

 


 

Bikini fra H&M 

 

Hva synes du? Jeg synes den er ganske så sukkersøt ♥ hehe.

 

#newin #nyttinn #bikini #sommer #mote #fashion #hm

 

Asalia

 

Følg meg her

THE LATEST ADDITIONS TO MY WARDROBE

 • 28.04.2016 - 20:43

 

Jeg hadde lenge sett etter en jumpsuit med full lengde på bena. Helt siden sommeren 2013 eller noe. Jeg var innom Oslo City i forrige uke da jeg gikk forbi Cubus og så de hadde 30 prosent avslag på hele butikken! Da måtte jeg jo bare slå til. Egentlig gikk jeg forbi Cubus siden at jeg har et gavekort på 500 kroner som jeg har spart på helt siden januar. På det tidspunktet hadde jeg ikke behov for nye klær og tenkte jeg ville sette mer pris på gavekortet når våren kom. Så klart hadde jeg ikke gavekortet i vesken akkurat da jeg endelig var ved en Cubus-butikk, haha. Sånn går det når jeg driver å bytter vesker etter hva som matcher antrekket best og hvilken størrelse jeg trenger på vesken.. På forelesninger trengte jeg den største vesken min. På fritiden forsøker jeg å drasse med meg minst mulig. Det er så deilig å gå uten veske! Jeg er ganske lei av å gå rundt med kjempetung veske med bøker, spiralhefte, markeringstusjer, lommebok, vannflaske, seks hårstrikk, lommespeil, lypsyl, tyggis, nøkler, Mac og gudene vet hva. Hva er det vi jenter ikke har i vesken? 

 

cubus new in vår 2016
 

cubus new in vår 2016
 

cubus new in vår 2016
 


 


 

Hvordan i alle dager tar man gode bilder av bukser på kleshenger? Hahaha. Jeg lette etter bukse-kleshengerne mine, aner ikke hvor det har blitt av de. Tror de ligger i boden. 

 

Du får ha en riktig fin kveld videre. Blogges i morgen. 

 

#newin #nyttinn #mote #klær #fashion #jumpsuit #innkjøp #cubus 

 

Asalia 

 

Følg meg her

ENDELIG FANT JEG SUKKERFRI HVIT SJOKOLADE

 • 18.02.2016 - 16:20

iherb produkter nytt inn organisk

Dette bestile jeg sist fra iHerb.

iherb produkter nytt inn organisk

Jeg hadde letet så lenge etter sukkerfri hvit sjokolade. Så fant jeg en på Organic Store med kokos, tror jeg. Jeg likte den ikke så godt, så jeg tviler litt på at jeg liker denne. Nesten samme greie. Får se. 

iherb produkter nytt inn organisk

Jeg leste at dette var et bedre alternativ enn hvitt sukker. Så jeg er spent på å prøve det ut. Jeg tror det smaker godt. Det har jeg lest i hvert fall.

iherb produkter nytt inn organisk

Jeg bruker fra før søsteren til dette produktet. En ganske lik olje, bare ikke med roseship. 


#iherb #newin #organic #organisk #produkter #hudpleie #kokos #sjokolade #blogg 

 

Gjennom linken HER får du fem % rabatt på ditt første kjøp!

 

Har du prøvd noen av disse produktene? 

 

 

I dag blogger jeg litt tidligere enn hva jeg vanligvis gjør. Fordi jeg er på jobb fra klokken 12.00 til 21.00. Jeg er nok ikke hjemme før nesten halv ti, så da er det kjekt å slippe blogge så sent.

 

Asalia

 

Følg meg på Facebook HER.

 

ÅRETS STYGGESTE INNKJØP

 • 26.01.2016 - 19:31

 vintersko

Slik gikk det da jeg måtte kjøpe meg vintersko..! Haha. Egentlig så har jeg lyst på de klassiske snørestøvlettene fra Timberland (link med bilde HER), noe jeg har hatt lyst på en stund, men så har jeg også vært usikker. For det første er 1900 kroner litt mye for et par vintersko synes jeg. For det andre har jeg egentlig har sett på de oransje skoene fra Timberland som herresko, fordi jeg for det meste har sett de på menn. For det tredje er det veldig mange som har de! Hvert fall i oransje. Hvert fall på BI. Det la jeg merke til akkurat den dagen jeg var på BI og hadde kjøpt meg disse vinterskoene. 

Dessuten vet jeg ikke hvilken farge jeg ville hatt. Jeg liker de i svart, lysegrå og oransje. Faktisk har jeg vurdert alle disse tre fargene, og jeg har ikke kommet til noe enighet med meg selv. Jeg har hvert fall ikke tenkt å kjøpe alle tre. Så jeg endte opp med å kjøpe disse til halv pris. Helt ok vintersko. (Kremt.) Egentlig ganske stygge, men de er romslige, varme, vanntette og veldig behagelig å gå med i det minste. Så jeg ser for meg å bruke disse på de aller kaldeste dagene. 

vintersko

Jeg har aldri vært borti merket "Edit" før. Antar det er noe av det rimeligste de har på Eurosko. Jeg er ikke så glad i fargen grå. Svart er fint. 

vintersko

#nyttinn #newin #vinter #sko #innkjøp 

Har du kjøpt deg vintersko denne sesongen? 

 

Asalia

 

Husk konkurransen min. Link HER.

Følg meg på Facebook HER.

 

NYE FRISØRPRODUKTER

 • 22.01.2016 - 15:28

Ikke sponset

Disse hårproduktene fikk jeg fra Frida og teamet fra På håret. Jeg gleder meg til å teste de. Først må jeg bare bruke opp de andre hårproduktene mine. 

Redken hårprodukt frisør skjønnhet

Redken hårprodukt frisør skjønnhet

Redken hårprodukt frisør skjønnhet

Jeg husker ei venninne fikk denne håroljen i bursdagsgave for noen år siden, og hun var så fornøyd med det. Endelig får jeg testet den selv, haha. 

Redken hårprodukt frisør skjønnhet

#redken #produkter #frisør #hår #skjønnhet #påhåret 

Har du prøvd noen av disse produktene? 

 

Ha en riktig god helg. Blogges i morgen. 

 

Asalia

 

Husk konkurransen min. Link HER

Følg meg på Facebook HER.

 

NEW BEAUTY PRODUCTS FROM VITA

 • 12.01.2016 - 19:57

Vita skjønnhet produkter

Blank top coat på neglene over neglelakken synes jeg er så fint. Det prøver jeg bli flinkere til å bruke selv slik at neglene får en fin glans, neglelakken holder lenger og tåler mer. 

Vita skjønnhet produkter

Vanligvis bruker jeg Batiste brunette tørrsjampo fra Vita. Denne skal visst være usynlig og ikke bli grå eller hvit i håret, slik noen tørrsjampoer blir. Jeg brukte den i dag, og jeg ble ikke gråhåret i hodebunnen. 

Vita skjønnhet produkter

Jeg liker egentlig aller best Garnier sin Micellar Cleansing Water.  

Vita skjønnhet produkter

Denne har jeg ikke prøvd før. Veldig rimelig variant fra E.L.F til kun 45 kroner. 

Vita skjønnhet produkter

I blant farger jeg etterveksten min selv. zZZzzZ. Jeg synes det er veldig kjedelig, men et rimelig alternativ til frisøren. Egentlig så skulle jeg ønske at jeg hadde min naturlige hårfarge og slapp å styre med farging av ettervekst. 

#vita #newin #beauty #skjønnhet #produkter 

 

Har du prøvd noen av disse produktene? 

Husk konkurransen min, link HER

 

Asalia 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

NYE HÅRSTRIKK FRA BYELOISE LONDON

 • 28.12.2015 - 21:42

Dette var en fin julegave som jeg fikk åpnet først i går. Veldig søte hårstrikk. Det er jo noe jeg alltid har behov for. 

ByEloiseLondon hårstrikk

Disse tre er mine absolutt favoritter av alle de jeg fikk. 

ByEloiseLondon hårstrikk

Bare de med hjerter.

ByEloiseLondon hårstrikk

Enda et bilde av bare de med hjerter.

ByEloiseLondon hårstrikk

Veldig og elegant. 

ByEloiseLondon hårstrikk

Svart går til alt, i tillegg er jo denne fisken veldig søt. 

ByEloiseLondon hårstrikk

Fin på armen også. Hva synes du om hårstrikkene? 

#ByEloiseLondon #hårstrikk #skjønnhet #newin #mote #hverdag #blogg 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

WHAT I GOT FOR CHRISTMAS

 • 26.12.2015 - 19:07

 Her er en del av det jeg fikk til jul i år.

Fin klokke fra Olivia Burton. 

Julegaver

Litt pleie til ansiktet. Jeg elsker slikt. 

Julegaver

Parfyme fra The Body Shop.

Julegaver

Deilige sokker får jeg aldri nok av. 

Fire fine skåler til å ha is i blant annet. 

Dette hadde jeg ønsket meg aller mest. Endelig har jeg også Kari Traa ullundertøy, haha. I tillegg så trengte jeg en ordentlig lue til de gangene vi er i bakken. Luen min blir jo gjennomvåt når det snør og vi er ute i noen timer. Så dette blir bra!

#Julegaver #presanger #julaften #blogg #jul #newin 

 

Fikk du noe fint på julaften? 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

NEW IN FROM H&M

 • 17.12.2015 - 20:38

Denne fløyelstoppen fra H&M kjøpte jeg for kun 49 kroner på tilbud! Nå koster den visst 99 kr. Jeg synes den er kjempefin. Fløyel er et nydelig stoff. Jeg kjøpte faktisk inn rødt fløyel stoff for å sy min egen julekjole for et par år siden. Men så ble jeg ikke så god venn med symaskinen, haha. Dessuten var det mye mer arbeid med både symaskinen og mønsteret som jeg hadde kjøpt fra en engelsk nettside. Tror det hadde vært enklere om jeg hadde bestilt mønster fra Stoff og stil faktisk. Jeg var så redd for å gjøre noe feil med mønsteret og stoffet. Jeg har aldri sydd klær før, bare fikk veldig lyst til å prøve lage noe unikt og designe et klesplagg helt selv. Kommer nok til å gjøre det en gang i fremtiden. Siden at jeg synes det er gøy å være kreativ. 

H&M HM fløyelstopp

H&M HM fløyelstopp

H&M HM bodyscrub kroppsskrubb

H&M HM bodyscrub kroppsskrubb

H&M HM bodyscrub kroppsskrubb

#Newin #HM #mote #skjønnhet #bodyscrub #hverdag #blogg 

Har du prøvd noen av disse kroppsskrubbene før? 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

SHOPPINGFROKOST HOS H&M

 • 04.12.2015 - 18:01

Annonselenker 

Her er mine bilder fra gårsdagens shoppingfrokost på H&M og innkjøpene. Veldig kjekt at butikk-kjeden har et slikt event, hvor de serverer lett frokost og har 20 prosent på hele sortimentet. WEEE!

H&M HM mote klær shoppingfrokost

H&M HM shoppingfrokost mote klær

H&M HM mote klær

Denne concealeren fra Maybeline har jeg ikke prøvd før. 

H&M HM mote klær

Link HER. Denne pysjamasen er jo bare så søt! Var litt redd buksen skulle være for liten eller for kort, siden begge delene er i størrelse S. Jeg bruker ofte XS i overkropp og M i underkropp. Men den satt veldig fint på. Buksen var passe og overdelen var ikke for stram og ikke for stor. 

H&M HM mote klær

Søte blonder. 

H&M HM mote klær

Denne kjøpte jeg i størrelse M, ikke prøvd den enda. Ser den er litt stor, men det er jo behagelig og greit når det er en pysjamas. 

H&M HM mote klær

H&M HM mote klær

Cosy socks! Det elsker jeg. Se så søte de bamsesokkene er da, haha. 

H&M HM mote klær

H&M HM mote klær

Link HER. Egentlig var jeg på utkikk etter en rød genser med Rudolf på eller noe annet julemotiv, men den jeg prøvde på meg klødde. Heldigvis hadde jeg tatt med meg flere gensere til prøverommet. Da jeg prøvde denne på meg, kjente hvor myk og god den var inntil huden. Da var valget enkelt. Jeg klarer ikke gå rundt med gensere som klør. 

H&M HM mote klær

#HMshoppingfrokost #HM #frokost #Bogstadveien #desember #blogg #mote #newin #pysjamas #genser #hverdag

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Har du vært på HM shoppingfrokost? Hva likte du best av innkjøpene mine? 

 

Asalia 

NEW CAMEL TURTLENECK

 • 05.11.2015 - 19:09

Denne genseren er så deilig å ha på seg. Dessuten er det så fin høstfarge! Nemlig kamelfarget. 

#BikBok #newin #genser #mote #kamelfarget #blogg 

 

Det skal bli herlig med helg snart. Planene så langt er å dra på cafè med Neda på lørdag, på søndag skal jeg i et møte med modellbyrået og på jobbmiddag. I tillegg får vi besøk av en hund som skal bo her i helgen. Det blir koselig. 

 

Asalia 

 

DELICIOUS THICK SWEATERS

 • 24.10.2015 - 12:22

God formiddag! Det er så deilig å krype inn i varme og gode gensere nå på høsten. Særlig jeg som fryser en del egentlig, haha. Kjøpte denne på hos PM på Stovner senter når jeg hadde gått modell for Rubica tidligere denne uken. Den kostet bare 199 kr på salg, eller de hadde en slik "crazy night" eller noe med masse gode tilbud. Tidligere pris var 499 kroner.

#Mote #genser #blogg 

Nå skal vi spise og gjøre noen ærende ute. Blogges senere i dag. Ha en strålende lørdag. 

Lik gjerne Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

VELKOMMEN TIL MITT HJEM

 • 19.10.2015 - 21:46

Ah, lenge har jeg ventet på å vise dere lesere mitt hjem. Her får dere se mitt kjøkken, min lille stue og mitt hjemmekontor. Enjoy!

Det er litt dårlig belysning på kjøkkenet mitt. Jeg har ikke fått fikset dette enda. 

Her leser jeg en meget underholdende bok. Den heter "Splitter Pine" og er skrevet av Carl Hiaasen. 

Det er jo veldig koselig når kjæresten min kommer og tar bilde av meg, da. 

Her sitter jeg daglig å konsentrer meg og gjør arbeid hjemmefra. 

Det er alltid veldig hyggelig med overraskelsesbesøk! 

Hehe, dette var jo så klart bilder tatt på IKEA. Man får det ikke mer gøy enn man lager selv, haha. Fra spøk til alvor, jeg kjøpte meg noe så spennende som kleshengere og en potteplante.

Skuffelsen var tilstedeværende når den potten jeg hadde fra før ikke passet til planten jeg hadde kjøpt. Vi kjøpte jo nettopp den potteplanten fordi den var så liten og måtte passe inn, haha. 

#IKEA #blogg #hverdag #moro 

Nå er det på tide å finne sengen, opp tidlig i morgen. Ha en god natt.

 

Asalia 

 

 

NEW IN FROM EBAY

 • 02.10.2015 - 21:18

Herligheten, Ebay har så mye rimelig. Dette er det siste jeg kjøpte der. Kameraveske til kompaktkameraet mitt for kun 6,48 dollar, som tilsvarer 55 norske kroner. Det er jo en veldig kjekk pris. Tror frakt var inkludert, det varierer jo litt som jeg har erfart hvert fall.

Jeg var litt redd for at kameravesken skulle være litt for liten, siden kompaktkameraet mitt nå er litt større enn det forrige. Men det gikk jo kjempefint! Kameraet jeg har nå er Canon S120 som er 5,90 cm i høyde, 10,02 i bredde og dybde på 2,90 cm (ifølge Lefdal). 

Leveringen gikk også litt overraskende kjapt, med tanke på at de sender fra Kina eller et land i Asia. Jeg bestilte den 20. september og fikk den i posten i dag. Jeg trodde det kom til å ta mellom 14 - 21 dager. Jeg fikk mail om at varen hadde blitt shipped dagen etter bestillingen. Den eneste haken var at jeg måtte selv sende en melding til selgeren og si hvilken farge/mønster jeg ville ha på kameravesken. De hadde sikkert 20 forskjellige å velge mellom. Jeg brukte litt tid på å finne ut av hvor jeg valgte farge. 

Ebay newin kameraveske digital camera case bag

Ebay newin kameraveske digital camera case bag

Ebay newin kameraveske digital camera case bag

Ebay newin kameraveske digital camera case bag

Ebay newin kameraveske digital camera case bag

#Ebay #newin #kameraveske #blogg 

 

Hva handler du inn på Ebay? Lik gjerne Facebook-siden min for å få de nyeste oppdateringene mine. Ha en fortsatt fin kveld. 

 

Asalia 

NEW IN

 • 26.09.2015 - 11:47

Skikkelig deilig sort genser fra ONLY til 199 kroner. Jeg elsker behagelig og myke stoffer inntil huden. Jeg liker ikke gensere med ull som klør. Dette er det stikk motsatte.

newin nytt ONLY klær genser

#Newin #mote #ONLY #innkjøp 

I dag skal kjæresten min feires på en restaurant ute i Oslo. Snart skal jeg ut for å handle inn til gulrotkake i morgen blant annet. Jeg gleder meg til å krølle håret, pynte meg og møte familien og vennene hans. Jeg kommer til å legge ut bilder i etterkant.

 

Hva er dine planer for dagen? 

Ha en strålende lørdag.  

 

Asalia 

NEW IN FROM H&M SHOPPINGFROKOST

 • 24.09.2015 - 21:10

Jeg har aldri vært på H&M så tidlig som i dag. Klokken var 07.33 da jeg kom frem. Dette hadde jeg gledet meg til, 20 % på hele butikken i et par timer. Jippi yey! Jeg fikk kjøpt en kåpe, turtleneck genser og litt annet diverse småting. 

HM shoppingfrokost H&M

HM shoppingfrokost H&M

new in H&M fashion mote asalia

new in H&M fashion mote asalia

new in H&M fashion mote asalia

Jeg vil egentlig bare ha turtlenecks for tiden! Haha. De er så fine og det er deilig med lang hals nå som det er kaldere ute. 

#mote #fashion #HMshoppingfrokost #HM #event #blogg 

 

Har du vært på H&M shoppingfrokost? 

 

Ha en fortsatt fin kveld.

Asalia  

NEW IN

 • 06.08.2015 - 13:35

What did I just buy? Rosa... badehette? Haha. En gang må vel være den første. Jeg og kjæresten svømmer vanligvis litt kanskje en gang i uken. Det varierer, men vi prøver ofte å få det til oftere. Men det er litt problematisk for meg med håret mitt, for jeg liker ikke å få klor i det. Klor sliter på håret. Siden at jeg sparer til langt hår, prøver jeg unngå utsette håret mitt for det meste som sliter. Pluss at hvis jeg har vasket håret tidligere på dagen, er det dumt å vaske det igjen på kvelden for eksempel. Derfor hadde jeg tenkt lenge å prøve ut en badehette. Heldigvis er det sjeldent andre tilstede når vi svømmer, haha. 


Disse neglakkene og negleoljene kjøpte jeg i Novi Sad, til sammen 108 kroner. 

#newin #skjønnhet #beauty


Asalia 

NEW IN - USE THEM DELICIOUS COLORS!

 • 25.06.2015 - 11:08

 Her er litt mer new in, som jeg fant i går. Det er så deilig med sterke farger om sommeren, særlig når man har solbrun hud. Gleder meg til å bli brun! Gleder meg skikkelig

summer clothes sommerklær

summer clothes sommerklær

Jumpsuit HM / Bikini HM / Øredobber Accessorize / Smykke Accessorize 

 #Newin 

 

Asalia 

NEW IN - ALL BLACK

 • 24.06.2015 - 20:50

Her er mine innkjøp for i dag. Solhatt for å beskytte håret mot solen. Treningshansker for å unngå blemmer når du trener styrke. Det er ikke deilig med hard og ru hud i hendene. Heldigvis har det aldri vært noe problem for meg, da jeg har vært flink til å bruke hansker bestandig når jeg trener styrke. Sandaler fordi tærne har godt av å bli luftet på sommeren. Disse sandalene er supertrendy. Oh yeah. 

new in black

new in black

Solhatt H&M / Treningshansker G-Sport / Sandaler Urban 

 #Newin #mote 

 

Asalia

Asalia

Jeg har studert markedskommunikasjon og ble ferdig sommeren 2016. For tiden jobber jeg deltid som modell hos SB Produksjoner og statist. Jeg er også med som frivillig i BI Alumni sin nettverksgruppe for markedsføring. Håper du liker bloggen min og vil følge meg. Dersom du ønsker et bloggsamarbeid eller å sponse meg, ta kontakt på asalia_blogg@hotmail.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Bloglovin'
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no