Asalia | Livsstil og mote

10 Instagram-kontoer du burde følge

 • 15.09.2016 - 18:26

Dette mine Instagram-favoritter. La deg bli inspirert.

 

Babescrubofficial

Dette er et firma fra Australia som markedsfører hudpleie. Mange herlige og delikate bilder. 

 


 

 

Ninalovesummer

Damen bak denne kontoen er ernæringsfysiolog. Her finner du herlige bilder av eksotisk frukt, strender og alt som har med sol og sommer å gjøre. Sommeren er jo desidert den beste årstiden?  

 

Irinashayk

Dette er faktisk eksen til en av verdens beste fotballspillere, nemlig Christiano Ronaldo. Irina er supermodell og ikke redd for å by på seg selv. Jeg leste en gang en artikkel om henne hvor det sto at hun kom fra fattige kår. Jeg synes det er gøy og inspirerende å se noen som har en slik bakgrunn virkelig lykkes i (modell)verden.  

 

Yogaone1 

Denne kontoen gir deg masse yogainspirasjon. Hvis du ikke trener yoga fra før, kanskje du blir inspirert til å prøve? Du må ikke dra på et treningssenter for å gjøre yoga. Du kan finne en video på YouTube for nybegynnere. Bildene til Yogaone1 er tatt i vakre omgivelser.  

 

Bestvacations

Det er lov å drømme seg bort! Denne Instagram-kontoen viser deg den vakreste naturen og ferier de færre av oss har råd til.  

 

Sangyayc 

Student og blogger som bor i LA. Hun legger ut bilder av cirka alt mulig som kan inspirere jenter og kvinner. 

 


 

 

Marcy_yu

Ser ut til å være mye på reisefot. Mange herlige bilder fra overalt i verden. 

 


 

 

Stylelullaby

Denne damen bor i LA og publiserer mange fine antrekksbilder og annet lekkert. 

 


 

 

Emitaz

Svensk jente bosatt i Barcelona. Hun legger ut flotte feriebilder, romantiske bilder av kjæresten hennes og seg selv på ulike steder. 

 


 

 

Gigihadid

No words needed! ♥ 

 

Følger du noen av disse Instagram-kontoene fra før? 

 

#instagram #follow #favoritter #some #sharingiscaring

 

Asalia 

Weekday Opening Party

 • 14.09.2016 - 20:00

I dag var Kerly og jeg innom Weekday i Bogstadveien hvor de hadde åpningsfest. Morsomt med fotoboks, eller hva det var. Vi tok bilder og fikk de printet ut med en gang, eller etter kanskje fem minutter, hehe. 

 

Jeg hadde så klart buksesmekken åpen på begge bildene.. hahaha. Det vises heldigvis ikke. 

 


 

Jeg endte opp med å kjøpe en høyhalset genser og en basis singlet i grått. Vurderte å kjøpe meg en svart regnfrakk som jeg har tenkt på å kjøpe lenge, men da jeg prøvde den på meg, følte jeg meg ikke akkurat kjempelekker. Det føltes ikke riktig. I tillegg sa Kerly like før vi gikk inn i prøverommet at hun aldri ville gått med regnjakke. Det fikk meg til å tenke litt. At hun ikke hadde brukt regnjakke siden barneskolen. Jada, hehe. Har vel en vindjakke fra før jeg da, som egentlig er mer vind- enn regnjakke. Den tåler vel litt regn. Heldigvis har jeg som regel med meg paraply.  

Drikke fra Fentimans. Tror det er noe nytt. 

 Jeg smakte rose lemonade og Kerly tok den gule. Bildene ble i dårlig kvalitet siden jeg tok bilder med mobilen. De to øverste bildene skannet jeg, de var i alle fall ikke i bra kvalitet, men det gjør da ingenting. :) Viktig å skape minner fordi, hehe! 

 

#weekdayopening #event #mote #bogstadveien #oslo 

 

I dag lagde jeg forresten sesampanerte kyllinglår til middag som var fri for ost og gluten. Det ble veldig godt! At det er så enkelt å panere mat selv. Det må jeg teste med torskefilet. Jeg synes ikke torsk er spesielt godt egentlig. Jeg prøver nesten ukentlig å lage det med en ny vri i håp om at jeg skal begynne å like det. En gang kjøpte jeg panert torsk i frysedisken på dagligvarebutikken og det var godt! Det var torsk, kan du tro det? Jeg har også spist torsk på middag hos noen andre og likt det. Likevel synes jeg at torsk smaker nesten ingenting. Liker du torsk? Har prøvd å lage torsk kokt, i ovnen med pesto og med sitron, vårløk og olivenolje. Ikke noe av det har gitt mersmak. Jeg spiser det og trøster meg selv med at det er sunt i alle fall. 

 

Ønsker deg en fin kveld. 

 

Asalia 

New In

 • 12.09.2016 - 19:50

 

 

På lørdagen var jeg på markedsdagen og fant denne vesken. Eller er det en weekend bag? Uansett, jeg trengte en bag som var mindre enn treningsbagen og større en sekken min. Jeg liker egentlig ikke sekk, bruker det kun på tur samt til og fra trening. Denne er perfekt de gangene jeg trenger å drasse med meg en stor håndduk, joggesko, treningsklær, deodorant, undertøy, bok og så videre. Førprisen var 399 kroner og jeg fikk den 20 % rimeligere, altså til 319 kroner. Smil, jeg har gjort en god deal. 

 

 

Fin størrelse på bagen, får plass til det meste vel. 

 
Jeg gikk til Adam og Eva-boden og sa jeg trengte en hårkur for tørt og bleket hår. Da ble jeg anbefalt denne. Har ikke brukt den enda, spent på om håret blir noe bedre. Fra før bruker jeg Olaplex-hårkur, en rosa boks fra Redken og en annen rimeligere hårkur fra Vita. Har hørt en frisør si at det er bra for håret å bytte litt på sjampoen og balsamen, så jeg regner med det gjelder hårkurer også. Det er ikke alltid jeg har tid til å la hårkuren virke så lenge som den skal, da funker den fra Vita bra som kun skal være i håret tre til fem minutter. 

 

Har du prøvd denne hårkuren? 

 

#newin #nyttinn #bag #daybirgeretmikkelsen #redken 

 

Asalia 

My Wishlist From Nelly

 • 27.08.2016 - 15:56

Annonselenker 

 

Er det noe jeg ser etter for tiden, så er det gensere og jakker. I høst er oliven grønt, grått, dyp rød og mørke blå mine favorittfarger. Svart er også en favoritt, men det er ikke en farge, hehe. Her er mine rimelige favoritter fra Nelly. 

 

Wishlist Nelly

 

her / 2 her / 3 her

 

Wishlist Nelly

 

her / 5 her / 6 her

 


 

her / 8 her / 9 her

 

Hvilket plagg liker du best?

 

#nelly #mote #høst #klær #bomberjacket

 

Asalia

Throwback Moteuka 2016

 • 26.08.2016 - 21:56

Her er bilder fra den andre dagen av Moteuka som var i forrige uke.  

Foto: Raphael Robertsen


Moteuka Moteforum 2016

Foto: Raphael Robertsen

 
Foto: Raphael Robertsen

 

Det er gøy å se tilbake på Moteuka. Må si jeg trives godt som modell!

 

Håper du har hatt en fin start på helgen. 

 

#sbproduksjoner #alfstudio #moteforum #moteuka #mote #style #fashion #modell

 

Asalia 

RICCOVERO feirer 80 år

 • 19.08.2016 - 14:13

I går var det duket for 80-års jubileumet til RICCOVERO og der var jeg til stede som servitør. Det ble et veldig bra event! Det ble servert fancy småretter laget av fire flinke kokker, DJ som spilte kul musikk som det var vanskelig å ikke digge til, flotte modeller og mennesker, servitører og god stemning. Jeg synes særlig det var gøy å se så mange bloggere in real life som Camilla Phil, Tina Monsen, Marna Burøe, Chioma Anugweje, Ørjan Burøe og Storm Pedersen. 

 

 

I tillegg til dette var det mulig å få en liten flaske med rødbetejuice.  

Disse bildene tok jeg med mobilen før alle gjestene kom. Det ble ganske fullt der inne da det åpnet. 

 

Siden jeg var så heldig og fikk med meg goodie bag samt litt ekstra stæsj hjem, så kommer jeg til å ha en give away eller konkurranse her på bloggen min snart. Planen er å dele ut en maskara fra Max Factor som heter False Lash Epic, en shampoo og balsam i reisestørrelse fra L´Oréal sin Pro-keratin serie. Selv samler jeg på alt jeg kan få og kjøpt i reisestørrelse. Kofferten min blir som regel mye tyngre enn planlagt når jeg reiser, haha. Så da hjelper det å ha det man kan ha i reisestørrelser. :)  

 

Om ikke lenge skal jeg på Findings! Kameraet blir med meg og jeg håper jeg får tatt mange bilder. 

 

Hva skal du i helgen?

 

Ha en riktig god helg. 

 

#riccovero #anniversay #feiring #sbproduksjoner #motevisning #mote 

 

Asalia 

RABATTKODE PÅ KJOLER FRA NELLY

 • 17.06.2016 - 17:06

Annonselenker

 

Nå har Nelly salg på en hel drøss av fine festkjoler! Skriv inn rabattkoden PARTYSALE20 før du sjekker ut. Tilbudet startet i dag og varer frem til mandag klokken 10.00. Her har jeg samlet mine sommerfavoritter.

 

nelly party dresses

 

her / her / her

 herher / her

 her / her / her

 

Hvilken kjole liker du best? 

 

Siste mulighet til å være med på konkurransen min, klikk her.

 

#mote #fashion #salg #rabatt #tilbud #nelly #kjoler #klær #sommer 

 

Asalia 

 

Følg meg her

FLORAL DRESS AND SANDALS

 • 01.06.2016 - 19:06

 

Gårsdagens antrekk. Jeg og kjæresten min var på date. Det var kjempekoselig ♥ Viktig å sette av tid til hverandre i et forhold :) 

 

 

Jeg fikk faktisk etterveksten min farget i Iran for noen dager siden, så skjønner ikke helt hvorfor etterveksten ser ufarget ut. Buuu. Det var meningen at den skulle være like mørk som det mørkeste håret mitt på toppen. Og for cirka to måneder siden forsøkte jeg å farge etterveksten selv, men da ble den heller ikke mørk. Tror det var fordi jeg brukte en slags serum som egentlig kun skulle brukes i de slitte tuppene. Det fant jeg ut av da jeg allerede hadde påført serumet. Jeg hadde tenkt å bruke kortest mulig tid på hjemmefarging. Da brukte jeg farge nummer 4 som er den frisøren brukte på den øverste delen av håret mitt for en stund siden. Jeg forstår ikke helt! Jeg er så lei av å farge det også, haha. Lei av å bruke penger og tid på hårfarging. Særlig ikke gøy når man er misfornøyd som jeg er. Nå er jeg misfornøyd med både etterveksten og den oransje fargen. I tillegg så er det så slitt, at jeg helst ikke vil fagre det noe særlig. Haha, kan trygt kalle dette et I-landsproblem. Vurderer dra til en frisør å få hele håret mitt farget til min naturlige farge, eller noe lignende. Det var bare det at sist jeg fikk håret farget på jobb (så heldig som jeg var), så ble jeg fortalt at denne shaden skulle bli vasket ut etter to måneder. Da ville mine blonde striper komme tilbake, men det har ikke helt skjedd. Har vel noen få blonde striper, men hårfargen er ikke slik den var før shaden. Nå som jeg faktisk har blonde striper i håret, skulle ønske de vistes mer og var fine. Jeg som egentlig aldri hadde tenkt å bleke håret igjen, haha. Jaja. Kanskje jeg bare skal fagre det svart igjen? Nei da, det kommer jeg ikke til å gjøre. Jeg ser at håret mitt ser fett ut på dette bildet. Det var faktisk nyvasket i går. Tror den UV-sprayen min som jeg har hatt i to år kanskje har gått på dato? Håret ble litt ekkelt og rart etter jeg brukte den. Lol. 

 

Hvilken hårfarge tror du kler meg best? 

 

#outfit #antrekk #floral #kjole #sommer #juni 

 

Asalia 

 

Følg meg her

20 % PÅ SOMMERSKO

 • 11.05.2016 - 21:17

I samarbeid med Ellos

 

Akkurat nå har Ellos 20 % rabatt på en god del sko både for kvinner og barn, ta en titt her

Ellos sko
 

Svarte pumps her / Sandaler med knyting her  

Ellos sko

 

 

Svarte pumps her / Røde pumps her  

 

 

Ellos sko
 

Svarte slip-in sandaler her / Hvite slip-in sandaler her  

 

I tillegg har Ellos 25 % rabatt på barnekjoler her og 20 % på en del interiør og dekor til hjemmet ved bruk av tilbudskoden: 335723. Disse tilbudene varer kun ut 15. mai.

 

Hvilket par liker du best? Jeg synes sandalene med knyting er ganske fine og ikke minst slip-in sandalene! De ser behagelig ut å gå med. Det er dessuten godt å få luftet tærne nå som det er så fint vær og varmt ute. :) 

 

#sko #sandaler #pumps #ellos #rabatt #tilbud #mote #fashion #sommer #vår

 

Asalia

 

Følg meg her

20 % PÅ ALT FRA NLY ONE

 • 29.04.2016 - 21:49

 

Annonselenker

 

God kveld! En litt sen oppdatering fra meg i kveld. Jeg er ganske opptatt med eksamensforberedelser for tiden. Forresten så testet jeg ut Zumba for første gang på Elixia og for så vidt første gang på mange år, det var overraskende gøy! Veldig sprudlende instruktør som smilte mye og det var applaus for hvert tiende minutt vi hadde gjennomført, i alle fall de den første halvtimen. God stemning og veldig bra start på helgen! 

 

Nelly har 20 prosent rabatt på alt fra NLY ONE i kveld og frem til klokken 22.00 i morgen. Bruk rabattkoden ONESPRING før du betaler for å få rabatten. Her har jeg hentet fram mine favoritter. 

her / her / her  

 


 

herher / her

 

her / herher  

 

Hvilken liker du best? 

 

Asalia

 

Følg meg her

30 % PÅ THE LITTLE BLACK DRESS FRA NELLY

 • 11.12.2015 - 09:59

Annonselenker

Kjole til julebord, julaften eller romjulen? Her er mine favoritter fra Nelly sin julekalender med 30 % rabatt i dag.

 

 

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

 

#Nelly #mote #julekalender #kjole #fest #julebord #thelittleblackdress #densortelille 

 

Nå er jeg på vei ut døren for å dra på julelunsj, etter det skal jeg på jobb. Så skal vi passe på en hund i helgen igjen, jippi! Det er så koselig med hund. Ha en fin dag. 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

DEN NYE KOLLEKSJONEN TIL JANNI DELÉR

 • 09.11.2015 - 19:24

Annonselenker 

 

1 HER / 2 HER / 3 HER 


4 HER / 5 HER / 6 HER

#Nlytrend #Nelly #JanniDeler #kolleksjon #kjoler #elegant #mote #høst #blogg 

Svart er elegant og tidløst. Body har jeg ønsket meg lenge, ikke blitt til at jeg har kjøpt det enda. Det er jo ganske sexy, da! Samme med lange overknees støvletter. Hoochi mama! 

 

Lik gjerne Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

 

EAR WARMERS, HOT OR NOT?

 • 28.10.2015 - 20:13

Jeg husker at jeg hadde slike ørevarmere som lita. Disse kjøpte jeg i fjor, men jeg fikk aldri brukt de. Har ikke fått meg selv til å gå med de ute enda. Har du ørevarmere? Er det hot or not? Selv synes jeg kanskje de er litt søte. Jeg liker at de er nostalgisk! 

#Nostalgi #blogg #selfie #ørevarmere #hverdag 

Nå ser jeg "Bloggerne" på TV2 Bliss mens kjæresten er på styremøte. Tror det blir å finne sengen tidlig i kveld. Ha en fin kveld videre. 

 

Asalia 

IN BED WITH COSTUME

 • 06.10.2015 - 20:23

Høsten er herlig på sin måte. Temperaturen synker, luften blir kaldere. Det blir tidligere mørkt ute på kvelden og senere lyst på morgenen. Da er det ekstra deilig å ha på seg lange, varme sokker, ta på seg en god genser, finne fram tekoppen og Costume.

Jeg gleder meg forresten veldig til vinteren. Kjæresten min står jo på ski, så vi fikk tatt oss en skitur tidlig i år, mens det enda var snø ute. Jeg ser frem til å stå på ski! Oi, så norsk jeg føler meg når jeg sier det. Selvfølgelig skal vi også stå på snøbrett, da. Som det så fint heter på norsk, haha! 

#Costume #høst #høstkos #blogg #hverdag #egentid #metime 

Ha en fin kveld videre.

 

Asalia 

 

 

NI KJOLER TIL UNDER 300 KRONER

 • 04.10.2015 - 12:15

Hei dere. 


Akkurat nå er jeg litt stresset, er på vei ut til en fotoshoot. Håper jeg finner frem, synes ikke GPS'en på mobilen alltid er så samarbeidsvillig, haha. Håper vi får tatt noen bilder "back stage". Jeg kommer til å legge ut noen bilder fra dagen senere i kveld på bloggen min. Ha en fin dag. 

 

Annonselenker1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER/ 8 HER / 9 HER


#Nelly #kjoler #mote

Er det ikke kjekt å finne fine kjoler som ikke koster skjorta? Hvilken likte du best?Asalia

 

 

RUBICA'S DRESSES, CUP CAKES AND CHAMPAGNE

 • 01.10.2015 - 19:27

Hei, fine lesere. 

I dag var jeg innom Rubica på Stovner senter. Jeg pratet med butikkeieren Rubica angående et event hvor jeg skal gå catwalk sammen med to til fire andre jenter. Jeg hørte rykter om champagne og cup cakes, hehe. Det er nice! Jeg gleder meg til å gå catwalk i slike vakre ballkjoler. Tror jeg kommer til å føle meg kjempefin! Det ville vel de fleste gjort i slike kjoler, vil jeg tørre å påstå, hehe. Fikk også ekstra lyst å dra på ball selv når jeg så disse. Jeg har bare vært på ball noen få ganger faktisk, på ungdomsskolen! Hahaha, det er lenge siden, det. Hint, hint, til Ole hvis du leser dette. Take me to a prom! 

Jeg tror denne kjolen ble en av mine favoritter, utrolig nydelig. Minner meg om kjolen/heldrakten (eller hva jeg skal kalle det) Britney Spears har på i sin musikkvideo "Toxic". 

#Rubica #ballkjoler #brudekjoler #mote

Rubica er en kjempefin butikk, verdt å ta seg turen om du er på utkikk etter ball- eller brudekjole. Hvis du vil se musikkvideoen jeg nevnte, så kan du se den her. Husker jeg digget Britney skikkelig da jeg var barn. 


Ha en fin kveld. Blogges i morgen.

 

Asalia 

 

 

HØSTENS FINESTE SKO FRA NELLY

 • 19.09.2015 - 23:06

Annonselenker

nelly mote fashion hverdagssko sko

HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER/ 8 HER / 9 HER

#nelly #sko #mote #fashion #høst #sneakers #boots #hverdagssko

Hvilke sko likte du best? 

 

Asalia 

NI KJOLER TIL UNDER 300 KRONER

 • 08.09.2015 - 17:22

Annonselenker 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

#Nelly #mote #antrekk #kjoler #trend 

Hvilken likte du best? 

 

Asalia 

NI KJOLER TIL UNDER 300 KR

 • 24.08.2015 - 22:33

Annonselenker

Her har jeg laget en kollasj med de kjolene jeg synes er finest fra Nelly til under 300 kroner.

1 HER 169 kr / 2 HER 229 kr / 3 HER 249 kr / 4 HER 299 kr / 5 HER 249 kr / 6 HER 299 kr / 7 HER 299 kr / 8 HER 249 kr / 9 HER 129 kr.

#Nelly #mote #fashion #kjoler

 

Asalia

Asalia

Jeg har studert markedskommunikasjon og ble ferdig sommeren 2016. For tiden jobber jeg deltid som modell hos SB Produksjoner og statist. Jeg er også med som frivillig i BI Alumni sin nettverksgruppe for markedsføring. Håper du liker bloggen min og vil følge meg. Dersom du ønsker et bloggsamarbeid eller å sponse meg, ta kontakt på asalia_blogg@hotmail.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Bloglovin'
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no