Asalia | Livsstil og mote

Happy Halloween!

  • 31.10.2016 - 20:04

Titter innom for å vise deg kostymet mitt fra lørdagen. Jeg hadde aldri kledd meg ut som vampyr faktisk. Veldig klassisk. Så det var på tide. Jeg digger vampyrtenner, haha! 

 

 

Hva kledde du deg ut som på Halloween?

 

Jeg gleder meg allerede til Halloween neste år. 

 

Nå skal vi spise gresskarsuppe med ingefær, chili og kokos. :) Kos deg! 


#halloween #vampyr #vampire

 

Asalia 

Ingen killer klovn, det er bare meg!

  • 23.10.2016 - 19:40

I går var jeg og Katharina vertinner på Fagernes kjøpesenter. Vi kjørte helt fra Oslo og jobbet der i noen timer før vi vendte snuten tilbake mot Oslo. Det var koselig å skjære ut gresskar med barn. Det samme skal jeg gjøre neste lørdag. Gleder meg allerede!

 

 

Jeg måtte bare legge ut dette bildet av meg selv, hahaha. Jeg ser sånn passe gal ut! Det må gå an å le av seg selv. 

 


 

Et bilde Katharina tok av meg med sin mobil, hvor jeg ser normal ut.  

Søte Katharina som jeg jobbet med i går. 

 

Har du skjært ut gresskar før? Altså for å lage pynt til Halloween. Jeg har de jeg skjærte ut i går stående i vinduskarmen. Det ble ganske stilig! Mangler bare telys i de, så er de komplette. 

 

Håper du har hatt en fin helg! 

 

#sbproduksjoner #fagerneskjøpesenter #halloween #gresskar 

 

Asalia 

London Day 2

  • 07.10.2016 - 21:42

Lokal tid 20.41

Jeg dro hjemmefra i går klokken 16.15, og var fremme her i London rundt klokken 22.00. Dette var første gang jeg reiste med kun håndbaggasje, altså en liten trillekoffert til å ha med på flyet og en veske. Da jeg sto i den sjekken, kom jeg på at jeg hadde jo toalettsaker og sminke som egentlig måtte pakkes i gjennomsiktig plastpose. Dette fikk jeg hjelp til av en mann som jobbet på flyplassen. Jeg forsto ikke hvorfor han absolutt skulle presse og stappe alt jeg hadde av flytende væske (deodorant, kremer og så videre) i èn liten pose. Dette hadde han tydeligvis gjort før. Jeg sa til han: Kan du ikke ta en til pose? Han sa at det var kun lov å ha med seg en... Heldigvis måtte jeg kun legge igjen en ting. Da falt valget på håndkremen min på 30 ml som nesten var tom uansett. Pjuh!

 

 

Det ble vel ikke så veldig spennende bilder fra denne turen. Ingen bilder av mennesker. Utenom denne karen som ufrivillig ble fotografert. Jeg prøvde ta noen selfies, men jeg liker selfies av meg selv mindre og mindre, haha. Vurderte spørre en tilfeldig gående om vedkommende kunne ta et bilde av meg, men jeg turte ikke. Det var faktisk ei som spurte meg på gata om jeg kunne ta bilde av henne foran en bygning. Jeg gjorde det da, men det sto jo så klart en buss i veien slik at bare halve bygningen kom med på bildet. Lol! Jeg prøvde forklare henne, hun sa det var OK og gikk videre. 


 

Jeg tuslet litt rundt før jeg fant undergrunnen igjen, haha. Følte meg ganske lost i dag, uten 4G, WiFi og kart. 


 

London Eye, den tok jeg første gangen jeg var i London 2015.  

Fant en tyrkisk restaurant for å spise lunsj. Veldig uvant å spise ute alene, lurer på om dette var første gangen. Forever alone, haha. Dolma er så godt! Det pleide mamma lage. Ble skuffet da disse var kalde, da. Jeg fikk de alltid servert varme hjemme. Også bestilte jeg friterte scampi. Jeg prøver spise mer fisk! Fisk er sunt og bra! Synes jeg har blitt flinkere og flinkere de siste årene. 

 Stilig med alle disse lampene i taket på restauranten. 

 

Ellers brukte jeg altfor mange timer på kollektivtransport, vente på stasjonene og surre rundt som et levende spørsmålstegn. Sånn sett er jeg veldig glad jeg bor i Norge og at det tar kort tid å komme seg fra A til Å! Takk Gud for det. Selv om at jeg tenker; det er jo ikke noe problem å sitte lenge på buss eller annen offentlig transport. Man kan jo bare lese en bok/avis eller høre på musikk. Men de gangene man er sliten og det er ingen sitteplasser ledig.. Og i tillegg er det stappfullt med mennesker, da er det ikke så gøy å stå og bare vente på komme frem. Kan faktisk ikke huske sist jeg var så glad for å komme hjem som i sted! 

 

Nå skal jeg straks se Skavlan på Mac-en min og kose meg med sjokolade. Det er helg! Riktig god helg til deg. :) 

 

#london #ferie #reise 

 

Asalia 

Bloggpause

  • 01.10.2016 - 21:00

Skal man skrive at man tar seg en bloggpause eller ikke? Vet det er forskjellige meninger her, hehe. På en måte så sier det seg selv når bloggeren ikke oppdaterer på X antall dager, uker eller måneder. Kanskje til og med år! Grunnen til at jeg velger å si fra er fordi jeg synes de som er innom her daglig fortjener å vite det. Jeg får litt dårlig samvittighet hvis ikke jeg sier fra. Grunnen til at jeg velger å ta en pause er fordi vil fokusere på andre ting i livet mitt nå. Bloggen gir meg egentlig ikke så mye. Det er heller ikke så lett å få så mange lesere som man ønsker. Ser for meg at jeg kommer til å blogge sjeldnere. Det tenker jeg hvert fall akkurat nå.

 

Jeg reiser til London sent torsdag i neste uke, så jeg kommer til å oppdatere bloggen min på fredagen. 

 


 

Ønsker deg en riktig god helg. :) 

 

Asalia 

Asalia

Jeg har studert markedskommunikasjon og ble ferdig sommeren 2016. For tiden jobber jeg deltid som modell hos SB Produksjoner og statist. Jeg er også med som frivillig i BI Alumni sin nettverksgruppe for markedsføring. Håper du liker bloggen min og vil følge meg. Dersom du ønsker et bloggsamarbeid eller å sponse meg, ta kontakt på asalia_blogg@hotmail.com

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Bloglovin'
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no