Asalia | Livsstil og mote

Pink Coat & Sneakers

 • 28.09.2016 - 16:27

Denne kåpen kjøpte jeg høsten 2014 da vi var i New York, like etter at søsteren min hadde kjøpt den først. Haha! Da følte jeg meg litt hermegås, men hun sa det var greit at jeg kjøpte den, hehe! Jeg syntes det var så fin. Så da drar jeg den frem i år også. :) 

 

outfit antrekk høst

 

outfit antrekk høst

 

Hva synes du om antrekket? 

 

I morgen skal jeg på opplæring til den nye jobben min som varer i fem uker. Jeg ser frem til å møte mine nye kollegaer. 

 

Ønsker deg en fortsatt fin dag. 

 

#antrekk #høst #hverdag

 

Asalia 

Bryllupsmessen Deres Dag

 • 26.09.2016 - 18:21

I går jobbet jeg på Losby Gods for SB Produksjoner. Vi var brudemodeller og gikk to brudeshow. Her er bildedryss fra min flotte dag. 

 Stella in the making. 

 Me in the making. 

 Losby Gods. Veldig vakkert hotell og sted! 

 Sjekk ut den flotte sofaen og veggpynten. 

 Dette var scenen vi gikk på. Skjønner godt at mange velger å gifte seg her. Alle gjestene fikk goodie bags. 

 Veldig mange vakre stand. En fantastisk dag med masse inspirasjon for de som skal gifte seg.

 Vakre blomsterbukker må til på bryllupsdagen.

 Masse deilig frukt og annen mat til modellene og crewet. 

 Maja og meg før vi skulle på scenen. Dette antrekket er fra Anna Johnson and friends. 

 Yasmin og meg måtte ta en selfie, hehe.

 Katarina og meg. 

 Haha, litt morsomt bilde! Fra venstre: meg, Idun, mannlig modell jeg ikke husker navnet på, Sanam, Nina og ei dame. 

 Alle modellene og konferaniseren. Fra venstre: Katarina, Stella, Lisa, Anne, Yasmin, Mia, Maja, Thea, Astrid, Anja og de tre jentene til venstre vet jeg ikke hva heter. Nederste rekke fra venstre: Jannie, meg og Sanam. 

 


 

Så til slutt et bilde av meg i kjole fra Ski Brudesalong. 

 

Byrå: SB Produksjoner

Kjoler: Sadoni, Ski Brudesalong, Christiania Glasmagasin og Anna Johnson 

Make up: Max Factor

Hår: Hairport 

Blomster: Ski Blomster (Interflora?)

 

Takk til alle som var med å gjøre gårsdagen fantastisk! 

 

#bryllupsmessenderesdag #bryllup #modell #inspirasjon

 

Asalia 

Sneak Peek Bryllupsmessen Deres Dag

 • 25.09.2016 - 19:49

God kveld i stuen! I dag gikk jeg og andre modeller fra SB Produksjoner på Bryllupsmessen Deres Dag som befant seg på Losby Gods. Et veldig fint sted og vakkert hotell. Det var første gang jeg var der i dag. Jeg legger bare ut en sneak peek nå. Flere bilder kommer i morgen.

 

Bryllupsmessen Deres Dag

#sbproduksjoner #bryllupsmessenderesdag #sadoni #hairport 

 

Disse vakre kjolene er fra Sadoni som er en norsk designer. Håret fikk vi ordnet av Hairport og sminken er lagt av Linda Wickmann & company som jobber for Max Factor. 

 

Det har vært en lang dag i dag. Jeg har vært våken siden 06.45 (det er tidlig til å være en søndag, hehe) og kom hjem for ikke lenge siden. Så det blir en tidlig kveld her. 

 

Blogges i morgen. 

 

Asalia 

10 kjappe om meg

 • 24.09.2016 - 17:50

Jeg føler meg litt rar når jeg sitter og lager spørsmål til meg selv. Intervjuer jeg meg selv? Er jeg min egen journalist? Haha. Jeg er langt ifra den eneste bloggeren som kommer med slike innlegg, da. Jeg liker jo selv personlige innlegg på andre blogger. 

 

Hva er din favorittlåt? 

Kygo - Carry Me. Jeg synes at musikken til Kygo er så chill og behagelig å høre på! ♥ 

 

Hva er ditt favorittplagg i høst? 

Oi, kun ett? Kanskje høyhalset genser fordi den holder meg varm, eller halsen min varm. Jeg tror jeg leste en gang at et av kroppens frysepunkter er hals/bryst.

  

Har du noen cravings? 

Oi. Hmmm. Ganske søtsugen for tiden. Ikke på noe spesielt, eller kanskje hjemmelagd gelè med vaniljesaus fra butikken. 

 

Hva er ditt favorittprogram på Netflix/TV for tiden?

Jeg er veldig glad i dokumentarer, så jeg ser det en gang i uken minst. Jeg har ikke fått sett noe særlig på det som har startet på TV i høst. Tror jeg sier Skavlan, jeg! Liker programmene Matkontrollen, Helsekontrollen og TV2 hjelper deg, selv om at jeg ikke får sett det så ofte. 

 

Har du noen reiseplaner denne høsten?

Skal til London en helg i oktober. 

 


 

Hva kjøpte du sist? 

I dag var det jo markedsdag med gode rabatter i mange butikker, så jeg fikk kjøpt inn nye sko, nye klær, ny nøkkelring og en pudderkost. 

 

Hva spiser du helst til frokost? 

Akkurat nå spiser jeg mest rugbrød til frokost, eller en smoothie to go med noe nøtter i en pose hvis jeg har det veldig travelt! 

 

Hvor går drømmeturen? 

Jeg har veldig lyst til å reise til USA igjen. Helst til Los Angeles og Miami. Eller aller helst skulle jeg bodd i USA så klart! Maldivene og Bora bora er også steder jeg har begynt å drømme om. 

 


 

Hva drømmer du om? 

Jeg drømmer om å kunne kalle meg gründer og investor i fremtiden! Og faktisk være det, da. :) 

 

Hva vil du lære mer om? 

Åh, det er mye. Vil lære mer om entreprenørskap og innovasjon, markedsføring, PR, SoMe, grafisk design, tekstskriving og videoopptak. Videre vil jeg også lære meg mer matlaging, dans (hip hop), pardans og skuespill. Men jeg kan ikke få til alt på en gang, hehe!

 

Hva synes du om dette innlegget med "10 kjappe om meg"? 

 

Lurer forresten litt på om jeg skal kjøre en spørsmålsrunde snart! Jeg fikk også forespørsel om å dele oppskrift på knekkebrød, det skal jeg få gjort en dag. Må bare få laget det på nytt og få tatt noen fine bilder. Sistnevnte er vel den største utfordringen her, haha. Skulle også gi en oppdatering på kontaktlinsene mine, hvordan de kjentes ut etter en stund. Har ikke glemt det heller. :) 

 

#10kjappe #personlig #tanker #hverdag #reise 

 

Asalia 

Jeg gjør som Sophie Elise

 • 23.09.2016 - 17:33

Jeg leste på bloggen hennes her om dagen at hun ryddet opp i leppesminken sin. Jeg har egentlig samtlige leppestifer, lipglosser og liplinere i en egen toalettmappe stående på baderomshyllen, med unntak av en lipliner jeg bruker daglig. Den kom ikke med på dette bildet fordi den ligger trygt plassert i vesken min. Lypsylene mine har jeg for det meste ved siden av sengen, en i stuen og i vesken min. 

 

 

Jeg kastet nettopp en lipgloss som jeg har hatt i minst fem år. Den var ganske uttørket, haha. Den brune leppestiften til venstre i bildet vet jeg ikke om jeg får brukt mer. Den er faktisk helt krønsjet! Sånn kan det gå om man tar på toppen i all hui og hast uten å skru ned leppestiften. Jeg liker den fargen så godt, tenkte at jeg kunne få brukt den mer om jeg brukte en leppepensel. Hvor ofte bruker jeg det egentlig? Aldri, om jeg i det hele tatt har en lengre.

 

Når jeg likevel skriver om leppepensel og den slags; En gang kjøpte jeg et helt sett med mange forskjellige sminkekoster fra ELF. Noe sier meg at jeg burde kjøpe litt bedre koster av naturhår. De kostene jeg har røyter og føles ikke så bra på huden. Her om dagen så jeg meg i speilet etter et møte med gruppen min (kollegaene mine). Jeg hadde et kølsvart hår fra sminkekosten midt på kinnet og et hår fra øyevippen min som hadde falt av under øyet. Da følte jeg meg skikkelig fin... Ganske ofte egentlig ser jeg at jeg har et hår igjen på min nysminkede hud. Som ikke er hår fra min kropp! 

 

Tittet akkurat på en artikkel om hvordan sminkekost man burde velge. Disse syntetiske kostene som jeg har fra ELF egner seg til produkter i kremform og produkter som inneholder mye olje. Det vil si primer, foundation, concealer, eyeliner og leppestift. Disse er også enklere å rengjøre enn de i naturhår. Mens sminkekoster av naturhår passer best til tørre produkter som pudder, rouge og øyenskygger (referanse her). And that makes sense! For faktisk så har jeg merket at øyenskygge blir veldig stygt på meg og det samme med pudderet. 
 

Jeg har funnet ut av at leppestifter i nude og slikt bruker jeg nesten aldri, så det trenger jeg ikke kjøpe mer. Røde leppestifter kan jeg bruke en sjelden gang det er noe spesielt. Jeg vil ha et par matte leppestifter som er brune og/eller mørke. Det er lekkert. 

 Jeg kjøpte en hel pakke med masse lipglosser fra ELF til sikkert maks 100-lappen på nett for en god stund siden. Når jeg tenker meg om, så var det ei som kalte meg for "Lipgloss-Anne" på ungdomsskolen, hahahaha! Ganske komisk, spør du meg. Jeg gikk vel alltid med lipgloss på leppene, da. Nå bruker jeg mest lypsyl egentlig. Det er mest praktisk i forhold! Leppestift har en tendens til å smitte veldig av på glass og kopper når man drikker. Og å gå med lipgloss på leppene når man går med løst hår og det blåser, haha! Det er håpløst. 

 Rød leppestift er en klassiker. Alle jenter burde ha en rød leppestift, hehe. 

 

Rydder du opp i sminken din i blant? 

 

Jeg fikk akkurat vite at jeg skal jobbe på Arkaden i morgen, var litt usikker på om det var Bryn eller Arkaden. Trodde jeg kom til å starte klokken 10.00 som forrige helg, men det blir klokken 11.50 istedenfor. Det er jeg skikkelig glad for siden at nå trenger jeg virkelig å sove ut! Våkne av meg selv. Det fikk jeg ikke forrige helg som jeg vanligvis gjør. Så det gleder jeg meg til i morgen. Jubel og glede. 

 

Ønsker deg en fin fredagskveld. 

 

#skjønnhet #sminke #makeup #hverdag

 

Asalia

Finalist i konkurranse med Erlend Elias

 • 22.09.2016 - 22:21

I dag var jeg med som finalist i en konkurranse arrangert av Lambertseter Senter med Erlend Elias som konferansier og dommer. 

 Han er så søt og morsom!

 Jeg var først ute til å stå her framme med mikrofonen og fortelle om antrekket mitt. Tror det var første gang noen sinne jeg holdt i en mikrofon på en slags scene foran et publikum. Utenfor min komfortsone, yes! Det har seg heldigvis slik at man vokser på å gjøre ting som ligger utenfor komfortsonen. Visste ikke hva jeg skulle si. Jeg prøvde å forklare. Tror jeg pratet alt for lavt?! Hahaha... Synes det er så fælt selv når folk holder mikrofonen altfor nærme munnen. Når jeg fikk spørsmål om hvor plaggene var fra, ga jeg mikrofonen til venninnen min. Stakkar! Jeg husket ikke navnet på den butikken hvor halve antrekket mitt var fra. Cortozze eller noe? Cortezzi fant jeg ut nå etter et raskt søk. Fikk litt dårlig samvittighet. Så komisk situasjon. Var ikke forberedt på det der, haha. Morsomt å tenke på i ettertid.

 Dette er min flotte venninne Kerly som jeg stylet i kveld. Jeg fikk hjelp fra henne, da. Hun har jo studert mote i et år. Vi ble enige om hva vi skulle velge. Jeg fikk bestemme mest siden jeg skulle style. Jeg liker svart særlig på høsten og vinteren. Vi fant ikke noe i velvet som vi ønsket. Vi så også etter et skjørt som var litt mer "wow". Vi fikk kun èn time på oss til å finne antrekket. Vi var ganske stressa, for å si det sånn, hehe. 

 

Genser Acne / Sko Skoringen / Veske Marc Jacobs / Jakke Cortezzi / Skjørt H&M 

 

Hva synes du om antrekket jeg stylet? 

 Dette ble kveldens vinnerantrekk. Vi var tre finalister med ei venninne hver. Vinnerne vant et gavekort på senteret på 3000 kroner hver. Ganske grei premie!! Ble så utrolig skuffet da vi ikke vant, haha. 

 

Tusen takk til Lamberseter Senter, Erlend, Paulina og Kerly for en fin og innholdsrik kveld! 

 

#lambertsetersenter #erlendelias #outfit #mote #høst #event #dresstoimpress

 

Asalia 

Ny jobb

 • 21.09.2016 - 12:27

Titter raskt innom før jobb i dag. Håper du har det fint. ♥

 

Jobben for The Innovation Effect nærmer seg slutten. I neste uke på tirsdag har vi avslutningsmøtet. Det har gått veldig fort! Jeg starter i en ny jobb den 11. oktober som varer i fem uker. Jeg kommer til å jobbe minimum 30 timer i uken. Det blir spennende. Jeg skal på opplæring i slutten av neste uke. Da får jeg møte mine nye kollegaer. 

 


 

 

Jeg er ikke helt i selfiemode i dag, men forsøkte ta noen bilder da. Samboeren min får ikke til å ta antrekksbilder av meg denne uken, buu! Det plager meg litt at øyenbrynene mine er litt for ulike nå, haha. De vokser jo ikke likt på begge sider. Vet at de aldri blir 100 % symmentriske heller, men så nærme som mulig er fint synes jeg. Jeg holder egentlig på å spare, eller samler som søsteren min sier det er riktig å si. Vil ha litt tykkere bryn som ser naturlig ut. Helst vil jeg slippe å tegne på brynene også. Goals.

 

#hverdag #hello #tanker #blogg

 

Asalia 

 

SB Produksjoners 10-års jubileum på Tusenfryd

 • 20.09.2016 - 20:03

På søndagen jobbet jeg for SB Produksjoner og var med å feiret 10-års jubileumet. 

 Denne klovnen underholdt barn og voksne. Hun var ganske høy på krykkene sine og hadde en morsom latter. 

 Før gjestene kom. Her ble det senere holdt taler og en tryllekunstner underholdte publikum.

 Nam nam! Donuts. 

 På med samme kostyme igjen som på lørdagen. Vi delte ut popcorn og sukkerspinn til gjestene. 

 På søndagen jobbet med jeg søte Lisa. 

 
Etter et par timer med feiring var det på tide med karuseller. Vi fikk fri inngang til Tusenfryd denne dagen. Denne barnekarusellen var en av to karuseller jeg tok på søndagen! Hadde ikke trodd jeg kom til å ta den, men noen jeg var med ville absolutt ta denne. Vi ble enige om å ta den verste karusellen først, siden jeg egentlig var sulten og vi ble enige om at det ikke var lurt å spise rett før en berg- og dalbanen. Valgte falt på Speed Monster. Herregud, så fort den gikk! Jeg syntes det var helt j*vlig, og jeg er utrolig glad den bare varte i to minutter! I alle fall føltes det slik. Den hadde så utrolig brå svinger og sammen med farten samt at vi kjørte opp ned flere ganger, måtte jeg bare lukke øyene. Jeg hadde hodepine og var kvalm etter karusellen. Aldri mer, hahaha! Jeg hadde dessuten veldig lyst til å gå i spøkelseshuset, men det var så lang kø. Radiobilene for voksne var ute av drift. Likevel var det en fin dag og kjekt å se Tusenfryd, selv om at det hadde vært mye kulere for min del om jeg hadde vært barn eller tenåring. 

 

Har du vært på Tusenfryd? 

 

#sbproduksjoner #vertinne #klovn #tusenfryd #jobb #helg 

 

Asalia 

Popcornjentene og sukkerspinnguttene

 • 18.09.2016 - 16:28

Her er litt flere bilder fra gårsdagens jobboppdrag på Bryn Senter. Disse bildene fikk jeg tilsendt av Fredrik som han fikk tatt med sitt kamera, de ble mye morsommere enn de jeg fikk tatt med mitt.

 


 

Fra venstre: Katarina i bakgrunnen, Fredrik og Peter.  

Oss i går. Vi byttet på å lage popkorn og dele ut.  

Peter lagde sukkerspinn for harde livet.  

Og vi lagde popkorn for harde livet. 

 

Foto: Fredrik Thompson 

 

En veldig morsom dag, dessuten føles det bra å glede barn med popcorn og sukkerspinn. :) 

 

#sbproduksjoner #brynsenter #barnasdag #event #moro #gøy #barn

 

Asalia 

Dagens klovn

 • 17.09.2016 - 18:40

I dag har jeg jobbet som vertinne og klovn på Bryn Senter. Senteret minner meg om barndommen siden ei venninne av meg bodde like ved senteret da vi var barn. Vi ga ut popkorn med god hjelp av Fredrik og Peter ved siden av oss spinnet sukkerspinn. Etterhvert fant vi vel ut av at han trengte mer hjelp enn oss. Det var jo mye lengre kø der enn hos oss med popkornet. Dette fikk de som sto i kø helt gratis. Det var ikke kø absolutt hele tiden, men nesten, hehe. Vi var ganske travle fra klokken 11.00 til 15.00 da vi var ferdige. Ungene som kom bort til oss var så søte. De fleste var sjenerte og sa ikke stort.

 #sbproduksjoner #brynsenter #barnasdag #klovn #jobb #helg #moro

 

Nå har jeg akkurat spist biff med kremet spinatsaus siden jeg hadde spinat som gikk ut i dag. Hadde egentlig gledet meg til peppersaus, men hey! Jeg har godt av å lære å lage flere hjemmelagde sauser. Sitter her og er ganske mett. Biff er en ganske perfekt lørdagsmiddag uansett. 

 

Ha en fin kveld. 

 

Asalia 

Improteater for første gang

 • 16.09.2016 - 21:09

Denne uken feirer Det Andre Teateret fem år med en festival som varer til og med den 18. september. I kveld var vi der for første gang for å se improteater. Vi betalte 150 kroner hver for cirka 55 minutter med underholdning. Vi var der ti minutter før forestillingen startet, da rakk vi å kjøpe popcorn og øl. I aften var det tre unge damer fra New York som sto på scenen. De var veldig flinke. Inspirerende å høre stemmebruken, se energien de leverer, kroppsspråket og innlevelsen. 

 

Improteater Det Andre Teateret

Improteater Det Andre Teateret

Improteater Det Andre Teateret

Improteater Det Andre Teateret
 

Har du vært på improteater? 

 

Nå ser vi Nytt på nytt på NRK. Det blir en tidlig kveld her, siden jeg skal være på jobb klokken 10.00 i morgen. 

 

Jeg ønsker deg en fortsatt fin kveld. 

 

#detandreteateret #improteater #teater #kultur #underholdning #oslo 

 

Asalia 

10 Instagram-kontoer du burde følge

 • 15.09.2016 - 18:26

Dette mine Instagram-favoritter. La deg bli inspirert.

 

Babescrubofficial

Dette er et firma fra Australia som markedsfører hudpleie. Mange herlige og delikate bilder. 

 


 

 

Ninalovesummer

Damen bak denne kontoen er ernæringsfysiolog. Her finner du herlige bilder av eksotisk frukt, strender og alt som har med sol og sommer å gjøre. Sommeren er jo desidert den beste årstiden?  

 

Irinashayk

Dette er faktisk eksen til en av verdens beste fotballspillere, nemlig Christiano Ronaldo. Irina er supermodell og ikke redd for å by på seg selv. Jeg leste en gang en artikkel om henne hvor det sto at hun kom fra fattige kår. Jeg synes det er gøy og inspirerende å se noen som har en slik bakgrunn virkelig lykkes i (modell)verden.  

 

Yogaone1 

Denne kontoen gir deg masse yogainspirasjon. Hvis du ikke trener yoga fra før, kanskje du blir inspirert til å prøve? Du må ikke dra på et treningssenter for å gjøre yoga. Du kan finne en video på YouTube for nybegynnere. Bildene til Yogaone1 er tatt i vakre omgivelser.  

 

Bestvacations

Det er lov å drømme seg bort! Denne Instagram-kontoen viser deg den vakreste naturen og ferier de færre av oss har råd til.  

 

Sangyayc 

Student og blogger som bor i LA. Hun legger ut bilder av cirka alt mulig som kan inspirere jenter og kvinner. 

 


 

 

Marcy_yu

Ser ut til å være mye på reisefot. Mange herlige bilder fra overalt i verden. 

 


 

 

Stylelullaby

Denne damen bor i LA og publiserer mange fine antrekksbilder og annet lekkert. 

 


 

 

Emitaz

Svensk jente bosatt i Barcelona. Hun legger ut flotte feriebilder, romantiske bilder av kjæresten hennes og seg selv på ulike steder. 

 


 

 

Gigihadid

No words needed! ♥ 

 

Følger du noen av disse Instagram-kontoene fra før? 

 

#instagram #follow #favoritter #some #sharingiscaring

 

Asalia 

Weekday Opening Party

 • 14.09.2016 - 20:00

I dag var Kerly og jeg innom Weekday i Bogstadveien hvor de hadde åpningsfest. Morsomt med fotoboks, eller hva det var. Vi tok bilder og fikk de printet ut med en gang, eller etter kanskje fem minutter, hehe. 

 

Jeg hadde så klart buksesmekken åpen på begge bildene.. hahaha. Det vises heldigvis ikke. 

 


 

Jeg endte opp med å kjøpe en høyhalset genser og en basis singlet i grått. Vurderte å kjøpe meg en svart regnfrakk som jeg har tenkt på å kjøpe lenge, men da jeg prøvde den på meg, følte jeg meg ikke akkurat kjempelekker. Det føltes ikke riktig. I tillegg sa Kerly like før vi gikk inn i prøverommet at hun aldri ville gått med regnjakke. Det fikk meg til å tenke litt. At hun ikke hadde brukt regnjakke siden barneskolen. Jada, hehe. Har vel en vindjakke fra før jeg da, som egentlig er mer vind- enn regnjakke. Den tåler vel litt regn. Heldigvis har jeg som regel med meg paraply.  

Drikke fra Fentimans. Tror det er noe nytt. 

 Jeg smakte rose lemonade og Kerly tok den gule. Bildene ble i dårlig kvalitet siden jeg tok bilder med mobilen. De to øverste bildene skannet jeg, de var i alle fall ikke i bra kvalitet, men det gjør da ingenting. :) Viktig å skape minner fordi, hehe! 

 

#weekdayopening #event #mote #bogstadveien #oslo 

 

I dag lagde jeg forresten sesampanerte kyllinglår til middag som var fri for ost og gluten. Det ble veldig godt! At det er så enkelt å panere mat selv. Det må jeg teste med torskefilet. Jeg synes ikke torsk er spesielt godt egentlig. Jeg prøver nesten ukentlig å lage det med en ny vri i håp om at jeg skal begynne å like det. En gang kjøpte jeg panert torsk i frysedisken på dagligvarebutikken og det var godt! Det var torsk, kan du tro det? Jeg har også spist torsk på middag hos noen andre og likt det. Likevel synes jeg at torsk smaker nesten ingenting. Liker du torsk? Har prøvd å lage torsk kokt, i ovnen med pesto og med sitron, vårløk og olivenolje. Ikke noe av det har gitt mersmak. Jeg spiser det og trøster meg selv med at det er sunt i alle fall. 

 

Ønsker deg en fin kveld. 

 

Asalia 

Vatikanet Roma

 • 13.09.2016 - 19:40

Jeg fikk aldri lastet opp bildene fra Vatikanet da vi var der i sommer. So here it comes! 

 

Vatikanet Roma Italia reise

Vatikanet Roma Italia reise

Vatikanet Roma Italia reise

Vatikanet Roma Italia reise

Vatikanet Roma Italia reise

Vatikanet Roma Italia reise

Vatikanet Roma Italia reise
 

Er ikke Vatikanet vakkert? 

 

#italia #roma #throwback #sommer #ferie #reise 

 

Asalia 

New In

 • 12.09.2016 - 19:50

 

 

På lørdagen var jeg på markedsdagen og fant denne vesken. Eller er det en weekend bag? Uansett, jeg trengte en bag som var mindre enn treningsbagen og større en sekken min. Jeg liker egentlig ikke sekk, bruker det kun på tur samt til og fra trening. Denne er perfekt de gangene jeg trenger å drasse med meg en stor håndduk, joggesko, treningsklær, deodorant, undertøy, bok og så videre. Førprisen var 399 kroner og jeg fikk den 20 % rimeligere, altså til 319 kroner. Smil, jeg har gjort en god deal. 

 

 

Fin størrelse på bagen, får plass til det meste vel. 

 
Jeg gikk til Adam og Eva-boden og sa jeg trengte en hårkur for tørt og bleket hår. Da ble jeg anbefalt denne. Har ikke brukt den enda, spent på om håret blir noe bedre. Fra før bruker jeg Olaplex-hårkur, en rosa boks fra Redken og en annen rimeligere hårkur fra Vita. Har hørt en frisør si at det er bra for håret å bytte litt på sjampoen og balsamen, så jeg regner med det gjelder hårkurer også. Det er ikke alltid jeg har tid til å la hårkuren virke så lenge som den skal, da funker den fra Vita bra som kun skal være i håret tre til fem minutter. 

 

Har du prøvd denne hårkuren? 

 

#newin #nyttinn #bag #daybirgeretmikkelsen #redken 

 

Asalia 

Antrekk 11.09.16

 • 11.09.2016 - 18:30

Antrekk høst

 

God søndagskveld. Har du hatt en fin helg? Her ble det ikke bowling likevel på fredagen, det var litt kjedelig. I går fikk jeg spist en god bacon-frokost med stekt egg og tomatbønner, lest avis, svømt, dratt innom markedsdagen i Bogstadveien og dratt i konfirmasjon. I dag har jeg bare tatt det rolig. Holder på å lage en showreel sammen med kjæresten min som har tatt noen timer. Må bare bruke det materialet jeg har til å sette sammen noe. Jeg drømmer jo om å få en eller annen større rolle i fremtiden, haha. Mamma var jo litt skuespiller i Iran da hun var yngre, så jeg synes det er inspirerende. 

 


Antrekk høst

 

Nå skal jeg snart sette i gang med å lage suppe. Det er jo suppesøndag! Prøver å ha en eller annen grønnsakssuppe hver søndag. Tanken er å prøve ha en kjøttfri dag i uken. I dag blir det en ganske enkel suppe med gul løk, gulrøtter, purre og potet. Egentlig er de fleste supper ganske enkle å lage, haha. Vanligvis bruker jeg stavmikseren til å mose suppen til slutt, men ikke med denne oppskriften. Jeg synes purre er så godt. Det spiser jeg heller ikke så altfor ofte. Yum yum! 

 

Antrekk høst

 

Har du noen kjøttfri dager i uken? 

 

Antrekk høst

 

Kåpe Shein / Genser GinaTricot / Bukse H&M / Sko Ellos 


#antrekk #outfit #shein #høst 

 

Asalia 

Gates Of India

 • 10.09.2016 - 09:30

Tidligere har jeg spist take away herifra, men ikke spist på restauranten før. Det er så fint der inne, det synes vel ikke så godt på bildene. Ordentlig gjennomført indisk stil. 

 

 

Maten var rykende varm da den kom, digg! Det ser du tydelig på bildet her av meg, haha. 
Beef Tikka nummer 55 spiste jeg i går. 

 Varme tallerkener fikk vi og greier. Det er flott. Jeg ble ordentlig mett, klarte ikke spise opp løken og litt ris ble også igjen. Fikk jo noe slags indisk brød til forrett med ulike sauser og nanbrød ved siden av maten også. 

 

Vanligvis er jeg veldig glad i en rett med lam og spinat, men tenkte prøve noe nytt. Biff er noe av det beste jeg vet! 

 

Liker du indisk mat? 

 

#gatesofindia #indianfood #indisk #mat #restaurant #oslo 

 

Asalia 

Black Dress & Bomber Jacket

 • 09.09.2016 - 17:45

Må si jeg liker denne bomberjakken godt. Den er god og varm til å være en høstjakke. Kjolen er jeg også glad i. Må prøve å bruke den litt mer fremover før vinteren tar fullstendig overhånd. 

 

Ser jeg begynner å få ettervekst igjen. Tror jeg må farge håret slik at jeg ikke får synlig ettervekst hver fjerde uke. Da må håret mitt bli lysere. Jeg har lyst å farge det lysere med Olaplex. Har du prøvd det? 

 


 

Jeg ser noen ganger at kvaliteten på bildene mine kunne vært litt bedre. Det kan være at kameramannen min ikke alltid holder kameraet helt i ro når bildene tas. Vet ikke om dette blir noe bedre med et speilreflekskamera? Har vurdert å kjøpe det noen ganger, men tenker at det egentlig ikke er så mye vits. I alle fall ikke for meg. Kamerastativ kan jo være en god idè, men litt tungvint å drasse med seg ute hver gang, haha. 

 Det ble så få fine bilder fra i går at jeg nøyer meg med å legge ut kun to stykker. Vi måtte skynde oss å ta disse bildene rett etter middagen før kjæresten hadde frisørtime klokken 18.10. Da hadde vi tre eller fire minutter på oss. Pleier ikke å bruke så lang tid vanligvis heller på å ta bilder, kanskje 10 minutter. Noen ganger kortere. Orker ikke stå der i en halvtime for å få helt "perfekte" bilder. 

 

Nå skal vi straks spise middag. I kveld skal jeg faktisk på bowling med kjæresten, ei venninne og hennes kjæreste. Jeg tror det må være fem år siden sist jeg spilte bowling, haha! Ha en fin fredagskveld! :)

 

#antrekk #outfit #høst 

 

Asalia

Nye linser

 • 08.09.2016 - 15:23

I dag fikk jeg mine nye dagslinser i posten. Fra før bruker jeg linsene 1-Day Acuvue Moist som jeg fikk fra brilleoptikeren for å teste de ut. De funker ikke så bra for meg. Eller synet blir vel perfekt med de på, men øyene blir så irriterte utover på kvelden. Øyene føles såre og det er sånn at jeg ikke kan vente med å få de av. Er dette et vanlig problem ved linsebruk? Venninnen min som bruker denne typen linser er visst fornøyd. How is that possible? Haha, nei da. 

 

 

Nå bruker jeg -1,25 på høyre øyet og -1 på det venstre. For tiden er jeg ikke så glad i å bruke briller. Jeg bruker de når jeg må. Det vil si når jeg kjører bil, er på kino eller andre steder hvor jeg blir sittende mer enn tre meter fra tavlen/skjermen. Til og med i stuen ser jeg teksten mye klarere med linser og briller. Uten blir teksten blurry, lol.  

Jeg husker jeg så en annonse i Dagens Næringsliv i sommer. Annonsen lovte behagelige linser som skulle være komfortable og verdt å betale cirka 6000 kroner for i året. Det er ganske dyrt for linser. Disse kjøpte jeg på nett for 628 kroner inkludert frakt på 50 kroner. Det er da 90 linser som varer i tre måneder, eller så sjeldent som jeg bruker linser har jeg kommet frem til at jeg kommer til å ha disse i et og et halvt år. Får se da, skulle helst brukt de daglig. Til sammenligning koster disse 2512 kroner årlig. 

 


 

Jeg håper i alle fall disse fra Focus Dailies All Day Comfort er bedre. Hvis ikke får jeg prøve et annet merke etterhvert. Om et og et halvt år? Haha. 

 

Bruker du linser? Har du prøvd disse før? Har du noen tips til linser som ikke irriterer øyene?! 

 

By the way, har du vært hjemme når naboen pusser opp? Det er til å bli gal av. De skal visst holde på frem til november om jeg ikke husker feil. Borring og banking, time etter time. Lol, jeg sitter her med ørepropper. Det hjalp ikke med musikk. Vurderte dra på biblioteket. Vurderte dra til parken. Men jeg hadde innstilt meg på å jobbe hjemmefra i dag. Heldigvis har jeg bare vært hjemme siden klokken 13 da. Forresten så skal jeg på et intervju i morgen for en midlertidig jobb som vil vare i to måneder. Håper jeg får den! :) 

 

Ønsker deg en fin kveld. 

 

#linser #lensway #hverdag #blogg

 

Asalia 

12 tips til nettshopping

 • 07.09.2016 - 20:35

Selv handler jeg hudpleie, sminke, klær, helsekost, bøker og annet småtteri på nett. Jeg synes det er veldig kjekt å sitte hjemme og klikke hjem varer, istedenfor å dra ned på kjøpesenteret hvor det er overfylt av mennesker. 

  

 • Du kan finne mye rimelig på nett. Iherb er en av mine favoritter. De har blant annet rimeligere helsekostprodukter enn i Norge. Dette gjelder også sminke samt andre skjønnhetsprodukter. 

 

 • Se på reviews, ergo hva andre kjøpere har sagt om produktet. For eksempel på Shein er det mange som har gitt tilbakemeldinger. De skriver om klesplagget er liten eller stor i størrelsen, om plagget var som forventet og så videre. Shein har dessuten "Style Gallery" hvor du og andre kan dele antrekksbilder. 

 

 • Handler du fra utlandet ville jeg handlet for maks 350 kroner inkludert frakt og forsikring, hvis ikke må du betale merverdiavgift og toll. Du kan lese mer om 350-kronersgrensen her

 

 • Bestill god tid i forveien. Særlig dersom du bestiller fra Kina og USA. Det kan ta tre til fire uker før du får varen. 

 

 • Ikke kjøp noe bare fordi at det er på salg. Er dette noe du faktisk har behov for? Når kommer du til å bruke det? 

 

 • Ikke kjøp vitamin- og kosttilskudd på nett. Hvis du likevel skulle gjøre det, les innholdsfortegnelsen nøye. Gjør litt research. Vær sikker på at varen ikke inneholder for høye verdier av noe eller kan være skadelig. Helsen din er viktig.  

  

 • Kjøp varen med en gang med kort, ikke utsett betalingen eller delbetal over tid. Har du ikke penger, ikke bruk penger. Du vil vel ikke ende opp på Luksusfellen? 

 

 • Lagre alle plaggene du liker i Wishlist, trykk på hjerte-ikonet til høyre. Deretter kan du gå til My Wishlist når du har sett deg ferdig og se på dine favoritter igjen. Ofte er det mye som kun ser bra ut bare ved første øyekast. I denne fasen kan du vurdere varen ordentlig. Er dette noe du kommer til å bruke? Til hva? Matcher det noe annet du har? Du må ha registrert deg på nettsiden for å få tilgang til dette. 

 

 • Se etter produktinformasjonen som gjerne står på samme side som produktet. For eksempel på Asos da jeg klikker meg inn på en kjole, står det «Product» «Brand» og «Info» til høyre. 

 

 • Se etter "Model Measurements". Da får en pekepinn på hvordan plagget i størrelse small sitter på en høy person for eksempel. 

 

 • Pass deg for for falske nettsider med merkevarer til latterlige lave priser. Ser det ut til å være for godt til å være sant, så er det for godt til å være sant! Forbrukerombudet har en oversikt over falske nettbutikker her.

 

 • Sko er ikke enkelt å kjøpe på nett bestandig. Her tar du en sjanse uten å ha prøvd på deg skoene. Kommer du til å bruke sko som ikke sitter bra på foten din? Dersom du skulle være så uheldig å kjøpe et skopar som ikke sitter godt, kan du kan likevel sende pakken tilbake og få det samme paret i en annen størrelse eller få pengene tilbake. Du betaler vel bare frakt tilbake, tror jeg.

 

#nettshopping #sko #tips #klær #skjønnhet #iherb 

 

Asalia 

Bakt potet med fyll

 • 06.09.2016 - 20:51 

 

Til to porsjoner trenger du 

♥ To store poteter i folie

♥ Skinke 

♥ Champinjong

♥ Halv rødløk

♥ Hermetisk mais på boks

♥ Kryddersmør (Dette kan du lage enkelt selv)

♥ Revet ost 

 


Fremgangsmåte

Skru ovnen på 200 grader

Stikk hull i poteten med gaffel og sett potetene med folien på i ovnen i 60 til 80 minutter

Stek champinjongen i mellomtiden og gjør klart tilbehøret 

Poteten skal være mør når du tar den ut. Stikk en gaffel i den og kjenn etter om du er usikker

Skjær et kryss i den på midten og la den hvile litt før du legger på fyllet 

 

 


 

 

Du kan så klart bruke det fyllet du liker best. Husker da jeg spiste dette i Bulgaria for mange år siden, så fikk jeg med flere typer forskjellige ost. Nom nom! Det er sikkert godt med tomat og annen type kjøtt også. Det er bare fantasien som setter grenser. 

  

Har du lagd bakt potet med fyll før? 

 

Jeg ser at jeg har delt oppskrift på bakt potet før, men med mindre fyll enn dette. I tillegg ble det bedre denne gangen! Haha. :) Forresten så lagde jeg hjemmelagde sukkerfrie sjokoladekjeks på søndagen, det ble godt! Jeg har delt oppskriften før, du finner den her.

 

#mat #oppskrift #hverdag #matglede

 

Asalia 

Trend Alarm: Leopard Print

 • 05.09.2016 - 18:08

God mandag! Håper du har hatt en bra start på uken. Disse bildene er fra lørdagskvelden. Ser bildene ble litt uskarpe, klokken var vel 20.20. Det tok litt tid å få spist opp all maten, hehe. Vi skulle jo på utekino, men vi rakk det ikke. Det var en dokumentar som skulle vises om ei jente fra Tehran faktisk. 

  

Nå skal jeg straks sette i gang å lage laks med fullkornsris, spinat og soyasjy. Senere skal vi spille tennis. 

 

Ønsker deg en fin kveld. 

 

#leopard #fashion #mote #høst #antrekk

 

Asalia 

Levende dukker

 • 04.09.2016 - 13:04

I går var jeg på jobb som levende utstillingsdukke sammen med tre andre jenter fra SB Produksjoner. Vi ble plassert på kjøpesenteret Arkaden i Oslo og var utkledd i fire timer. Mens vi sto ute på senteret som dukker hørte vi flere ganger kommentarer som: "De er ekte!" Vi står og holder posisjonen i et halvt minutt eller minutt om gangen, ser alvorlig ut og holder blikket på samme sted. Noen ganger prater noen til oss, men vi svarer ikke. 

 Fra venstre: Maja, meg og Tina. Tja, dette var før vi var helt klare egentlig. Uten sko og jeg bare med halve kostymet, haha. 

 Yasmin og meg. 

 Yasmin var jo bare utrolig hot i dette antrekket. Sjekk ut de metalliske skoene jeg hadde på meg da! Stilig, ja? Likte de godt, jeg. Vi hadde de også på oss på onsdagen. 

 


 

Synes sminken var ganske stilig. Selv om at jeg ikke kunne gå slik på date i går, haha. Gøy med annerledes sminke. :D 

 

Designer (mitt antrekk): Helene Torp-Holte og @trine_e

Byrå: SB Produksjoner 

Makeup: Inglot på Arkaden

 

#sbproduksjoner #inglot #arkaden #modeller #dukker #utstilling #event  

 

Asalia

Vinneren av konkurransen

 • 03.09.2016 - 17:22

God lørdag! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb som levende utstillingsdukke på Arkaden. Tenker å legge ut bilder i morgen. Jeg sa at jeg skulle trekke en vinner den 3. september og det er i dag.

 
 

Og vinneren er... Martine Bergmann! Gratulerer :) 

 

Jeg kontakter deg i morgen for å få adressen din. Pakken sendes på mandag.

 

Nå må jeg få på meg sminke igjen og gjøre meg klar til en date med kjæresten min. Ha en fin kveld. 

 

#vinner #konkurranse #skjønnhet #produkter

 

Asalia 

Outfit & Amy Schumer

 • 02.09.2016 - 17:03


 

Disse antrekksbildene er fra i går. Da hadde jeg faktisk på meg toppen slik den skal være på, haha. Sist gang hadde jeg den på skuldrene. Det er mye mer behagelig å gå med på den på skuldrene, fortenk. 

 


 

Jeg kunne vel ha strøket toppen litt ser jeg i ettertid. Det er bare så altfor sjeldent jeg orker å ta frem strykebrettet og strykejernet. Hvorfor? Jo, fordi det er sinnsykt kjedelig å stryke. Det må være noe av det kjedeligste jeg gjør ever. Når jeg først er i gang, stryker jeg gjerne 4-5 plagg i slengen, ber en stille bønn og håper det blir lenge til neste gang. Som regel går det noen uker eller måneder før jeg tar frem strykesakene igjen. Heldigvis har jeg ikke behov for å stryke plagg så ofte. Jeg bruker helst skjorter, bluser og topper som ikke krøller seg. Fremdeles er ikke kunnskapen min om hvilke stoffer som krøller seg og ikke helt på topp, men det kommer seg sikkert. Jeg burde likevel gå til innkjøp av en steamer. Et annet ord for steamer er tøydamper. Det har jeg tenkt på lenge. Da slipper man å sette opp det tunge strykebrettet. Har du prøvd steamer før?  

 


 

Hva synes du om antrekket? 

  

Dette er da et bilde av Amy Schumer. Hun var utrolig morsom! Pratet en del om sex, menn, kroppen sin og kjendistilværelsen. Jeg prøvde å ta bilder av henne på scenen, men siden vi satt så sykt langt bak, ble bildene dårlig. Kameraet mitt klarte ikke å fokusere så langt ifra. Jeg zoomet inn og tror jeg tok seks bilder av denne skjermen minst før det ble ok. Da jeg bestilte billettene for noen uker siden, klikket jeg på rad fem. Jeg trodde vi fikk plasser nesten helt foran. Tydeligvis viste ikke nettsiden alle sitteplassene i salen. Det samme sa venninnen min i går som jeg møtte på, at da de bestilte så salen helt annerledes ut. Da vi kom inn på Oslo Spektrum og gikk inn feil 208, forsto jeg raskt at vi satt gaaanske langt bak. Så jeg var meget glad jeg hadde på meg linser i går. 

 

Nå skal vi snart ut for å spise sushi. Jeg elsker sushi! Yum yum. Så skal vi til en venninne og kjæresten hennes senere i kveld. Håper du får en fin start på helgen. :) 

 

#antrekk #outfit #høst #standup #oslospektrum 

 

Asalia

Backstage Hydro

 • 01.09.2016 - 20:55Astrid, meg og Katarina klare for catwalken. 

 Selfie time!

 Stramt hår og ganske stilig sminke. 

 Guttene ble sminket litt helt til slutt de også.

 Stella får hjelp med påkledningen. Alle måtte få hjelp med å få på seg klærne. Kanskje ikke så rart, hehe.

 Like før vi skulle på scenen. Fra venstre: Fredrik, Linda, Stella, Melinda og Sebastian. 

 


Litt annerledes klær på stativet denne gangen. 

 

Det er så morsomt med slike annerledes oppdrag. Jeg hadde det kjempegøy! 

 

Designere: Helene Torp-Holte og @trine_e 

Byrå: SB Produksjoner

Hår: Nikola og Pål fra Gevir 

Sminke: Linda Wickmann 

 

#sbproduksjoner #hydro #gevir #modell #fashion #mote #futuristisk 

 

Asalia

Hvordan kler vi oss i 2046?

 • 01.09.2016 - 12:43

Kanskje vi går rundt i aluminium slik som på disse bildene? Hehe, nesten som menneskelige roboter. 

 


 

Foto: Fredrik Thompson

 

Kult, ja? Fra venstre: Katarina, Stella, meg, Anja, Melinda, Stefan, Astrid og Sebastian. 

 


 

Foto: Fredrik Thompson

 

Flinke designerne som tok denne utfordringen. 

 

Designere: Helene Torp-Holte og @trine_e 

Byrå: SB Produksjoner

Makeup: Linda Wickmann 

Hår: Nikolai og Pål fra Gevir 

 

Hvordan tror du vi kler oss i 2046?  

 

Jeg legger ut litt bilder fra backstage senere i kveld. :) 

 

#sbproduksjoner #hydro #design #klær #mote 

 

Asalia 

Asalia

Jeg har studert markedskommunikasjon og ble ferdig sommeren 2016. For tiden jobber jeg deltid som modell hos SB Produksjoner og statist. Jeg er også med som frivillig i BI Alumni sin nettverksgruppe for markedsføring. Håper du liker bloggen min og vil følge meg. Dersom du ønsker et bloggsamarbeid eller å sponse meg, ta kontakt på asalia_blogg@hotmail.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Bloglovin'
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no