Asalia | Livsstil og mote

Mat, luksusgate og fontener

 • 31.07.2016 - 12:48

Litt diverse bilder fra Roma. 

 

 

Dette var en av rettene mine den siste dagen vi var i Roma. I tillegg til dette bestilte jeg en pastarett, tror jeg det var. 


 

Seriøst? Jeg ble så overrasket da jeg så denne butikken. Jeg visste ikke at den fantes Miss Sixty-butikk! Husker så godt at merket var superpopulært da jeg gikk på ungdomsskolen. Det var så stas å få bukse fra Miss Sixty. De var jo ganske fine, haha. Planen var å dra innom butikken, men jeg fikk ikke tid på vei tilbake likevel. 


 

Dette var en luksusgate med butikker som Dior, Gucci, Chanel og så videre. Noen flere luksusbutikker rundt i området var Burberry, Louis Vuitton, Bulgari, Hugo Boss, Dolce and Gabbana, Valentino, Fendi og Prada. 


 

Det var ikke så lett å finne et sted hvor de solgte smoothies, eller jeg visste ikke navnet på italiensk. Det jeg så mye av var is og slush. Ble glad da jeg endelig fant et sted. Jeg måtte spørre de om de hadde smoothie.


 

Min etterlengtede smoothie i varmen.


 

Så mange vakre fontener! 


 

Trevifontenen. Gikk forbi den i alle fall to ganger i løpet av de tre dagene vi var der.  

Iskrem måtte jeg ha daglig. Noen ganger to ganger til og med, haha.

 

#iskrem #fontene #ferie #reise #roma #italia

 

Asalia

Den beste isen får du i Italia

 • 30.07.2016 - 14:22

Jeg husker da vi var i Kragerø på somrene for en del år siden. Vi dro alltid innom iskrembutikken med hjemmelaget italiensk is. Denne sommeren fikk jeg smake ekte italiensk hjemmelaget(?) is. 

 

Roma Italia


Se på denne isen! Yum yum yum! Denne kindermaxi-isen måtte jeg bare teste ut. Godt var det.


Roma Italia


Jeg valgte et beger med tre forskjellige typer is. Det ble også karamell, den oransje til høyre på dette bildet samt vanilje. ♥


Roma Italia

En vakker fontene som befant seg midt i en rundkjøring. Jeg ofret nesten livet for å komme dit, haha. Tulla. 

 

Roma Italia

Jeg synes disse trærne var litt morsomme, altså fasongen. Jeg legger mer merke til hvordan trær ser ut i utlandet. Don't know why.

 

Roma Italia

Denne capsen kjøpte jeg i Roma. Kanskje ikke så fin på, men veldig fint å slippe få så mye sol i øynene. Capsen har dessuten pustehull og blir ikke klam på hodet. 

 

Roma Italia

Fontana dei Quattro Fiumi på kvelden med månen i bakgrunnen. Månen er vakker! Det er også denne fontenen. For en kombinasjon. :) 

 

Hva er den beste isen du har smakt? 

 

#ferie #reise #roma #italia #europa 

 

Asalia

Basilica di Santa Maria in Ara coeli

 • 29.07.2016 - 10:50

Jeg var litt usikker på om jeg skulle poste disse bildene. Ville bloggleserne mine like bilder av en kirke i Roma? Jeg understreker bilder av en kirke. Det så jeg ikke helt for meg. For et kjedelig innlegg, tenkte jeg. Haha. Men da jeg var innom bloggen til Stina for et par uker siden, så jeg at hun hadde lagt ut bilder fra en kirke i samme by. Tror det faktisk er samme kirke også, ikke helt sikker. Den ligger veldig sentralt og ikke langt fra Trevifontenen, bare 13 minutters gåavstand ifølge Google Maps. Hun var i Roma nesten samtidig som meg, bare noen dager etter. Roma har ganske mange vakre kirker, har jeg hørt. Vi var vel innom to av de. Kirkene var dessuten ganske svalende og behagelige å være i, da det var litt over 30 grader ute. 

 

Basilica di Santa Maria in Ara coeli

Basilica di Santa Maria in Ara coeli

Basilica di Santa Maria in Ara coeli

Basilica di Santa Maria in Ara coeli

Basilica di Santa Maria in Ara coeli

Basilica di Santa Maria in Ara coeli

Basilica di Santa Maria in Ara coeli

Basilica di Santa Maria in Ara coeli

 

Hva synes du om denne kirken? 

 

Jeg har flere bilder fra Roma som jeg kommer til å poste fremover. Fra ferien min i Italia tok jeg litt over 1400 bilder på to uker! Særlig i Roma var det så mye å ta bilder av, hehe. Tror jeg aldri før har følt meg så turist et sted. Det var moro, da. I tillegg har jeg snekret sammen en vlog som nesten er ferdig. Den legger jeg ut på mandag. Jeg er ikke spesielt flink til å lage vlog, men jeg har lyst til å bli flinkere. Jeg synes det er gøy å utforske videoeredigering og gjøre noe nytt. Kom gjerne med forslag til hva jeg kan lage vlog om fremover. :) 

 

Ha en fin fredag og start på helgen. ♥

 

#ferie #reise #roma #italia #kirke #bacilicadisantamaria 

 

Asalia

My New Perfume from Marc Jacobs

 • 28.07.2016 - 17:56

På flyplassen på tirsdagen benyttet jeg muligheten til å kjøpe meg en ny parfyme. Noe jeg ikke har gjort på lenge. Jeg hadde utsatt det til denne utenlandsreisen. Egentlig hadde jeg lyst på Miracle fra Lancôme, men endte opp med denne. Det er min første parfyme fra Marc Jacobs. Den lukter kjempegodt! 

 

Marc Jacobs parfyme

Marc Jacobs parfyme

Marc Jacobs parfyme

Marc Jacobs parfyme

 

Har du parfyme fra Marc Jacobs? 


#parfyme #marcjacobs #nytt #nyttinn #velvære #skjønnhet

 

Asalia

Pokémon-jakt i Vigelandsparken

 • 27.07.2016 - 19:22

I dag startet jeg dagen med meditasjon, hjemmetrening og en sen frokost. Jeg hadde noen ærender jeg skulle få unnagjort den første dagen hjem igjen etter ferien. Jeg måtte innom Tone Lise Akademiet for å få kjøpt en poleringsfil og gellack-fjerner. Jeg hadde to pakker på Posten som jeg måtte hente. Jeg måtte søke på noen jobber, ta bloggbilder, handle og lage middag. Så hadde jeg lovt kjæresten min å bli med å spille Pokémon Go, haha. Vi hadde forsøkt å spille det i Italia, men da hadde vi ikke 4G ute. I Vigelandsparken er det ganske mange som leter etter disse virtuelle dyrene. Jeg synes det var litt gøy, men kanskje ikke helt min greie. Jeg kom til level fire. Egentlig er jeg ikke så glad i spill på mobil og data. Derimot Scrabble og Memory synes jeg er kjempegøy! I fjor spilte vi det førstenevnte spillet ganske mye i Sør-Frankrike og i år ble det Memory på ferien vår i Italia. Så nostalgisk, haha! ♥

 

 

Har du spilt Pokémon Go? 

 

Nå skal jeg se ferdig Dagsrevyen, fjerne gellacken, fikse ny gellack hjemme og så se Orange Is the New Black! Jeg så første episode i går, hahaha. På den første sesongen altså, enn det da! Jeg liker serien veldig godt så langt. :D 


#antrekk #outfit #vigelandsparken #sommer #oslo

 

Asalia 

Jeg støtter Sunn fornuft-plakaten

 • 26.07.2016 - 11:40

Jeg har aldri hatt spiseforstyrrelse selv, og det er jeg veldig glad for. Dessverre rammer sykdommen mange unge. Anoreksia kan i verste fall føre til tidlig død. Ifølge en studie som ble publisert i The American Journal of Psychiatry er varighet av sykdommen den største risikofaktoren for tidlig død. Desto lengre pasientene levde med sykdommen, desto større sjanse hadde de for å dø av anoreksia (ref. Norsk helseinformatikk 2013).

 

Jeg skrev faktisk særemne om spiseforstyrrelser på ungdomsskolen i tiende klasse. Da skilte jeg mellom anoreksia, bulimi og overspising. Det går an å ha atypiske eller uspesifiserte spiseforstyrrelser. Det vil si at man ikke oppfyller alle kravene til for eksempel bulimi og anoreksi, men har en slags blanding av de to. Nå de senere årene har "nye" spiseforstyrrelser som ortoreksi og megareksi dukket opp (ref. Helse Norge 2014).

 

Sunn fornuft-plakaten

Foto: Ina Stavrum 

 

Hvis det er noe jeg som blogger kan gjøre for at andre ikke skal utvikle spiseforstyrrelser, så gjør jeg gjerne det.

 

Det eneste punktet jeg tenker kan bli utfordrende er hvis jeg for eksempel har på meg en sponset bukse, og vil skrive klesstørrelsen slik at andre kan vite hva de selv kan passe i. Det gjorde jeg jo da jeg skrev om treningstightsen jeg fikk sponset i vår. Det står at vi oppfordres til å si om vi opplever plagget som lite, normalt eller stort i størrelsen istedenfor å skrive størrelsen. Men det burde da gå fint. Blogglesere trenger vel ikke på død og liv å vite størrelsen til bloggerne? 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Ina Stavrum

 

I forrige uke skrev jeg meg på listen til Sunn Fornuft-plakaten. Det føles godt å kunne bidra med noe i bloggverden! Jeg håper mange flere blogger skriver seg på listen, at vi kan få til minst 1000 stykker innen 31. desember 2016! Det burde ikke være så vanskelig.

 

Du kan lese plakaten her. Kommer du til å skrive deg på listen?  

 

#sunnfornuftplakat #spiseforstyrrelse #bloggvett #bloggere #viktigtema 

 

Asalia

Chiller på stranden

 • 25.07.2016 - 19:02Ikke så lett å holde øynene opp med så sterk sol, hehe.
 

Dette var en god forrett. Spicy salami av noe slag(?), spekeskinke, ost, tomat og brød.  

Spicy pasta og grillede grønnsaker. Jeg synes det er godt med sterk mat, men det er sjeldent jeg lager eller spiser det egentlig. Dette var ordentlig sterkt, digg. Jeg så chilifrøene i retten og på slutten ble det faktisk litt for sterkt for meg, haha. Det skjer aldri i Norge.  

Jeg hadde sett frem til en drink på stranden i løpet av ferien. Denne betalte jeg 5 euro for. Må si jeg ble utrolig skuffet, haha. Den var altfor søt og smakte nesten bare sprit. Jeg klarte kun å drikke en tredjedel før jeg ga meg. 
Sjokoladeis! Det er godt. 

 

Er det fint og godt vær der du befinner deg? :) 

 

Ha en strålende mandagskveld. 

 

#ferie #sommer #strand #beach #restaurant #mat #italia #europa 

 

Asalia

Life at the beach

 • 24.07.2016 - 19:50

strand Italia
 

strand Italia

strand Italia
 

strand Italia

strand Italia

strand ItaliaFredagskveld ble jeg ferdig med denne boken til Anita Krohn Traaseth som jeg kjøpte på flyplassen. Jeg er veldig glad jeg så den og fikk kjøpt den! Husker hun holdt et foredrag på BI da jeg gikk der på andre året i Oslo. Veldig inspirerende dame. Et av mine forbilder. Har du lest boken? 

 

Ønsker deg en fin søndagskveld. :) 

 

#ferie #strand #beach #sommer #italia #is #bok 

 

Asalia

Lykken er rosa og italiensk mat

 • 23.07.2016 - 17:57

Italia
 


 


 Italiensk mat

Italiensk mat

Italiensk mat

Italiensk mat

Dette var min første porsjon. Jeg forsynte meg med mat enda en gang. Etter det var det tid for kake. Og etter det ble det vannmelon på meg. Ble ganske mett til slutt. Vi betalte 20 euro hver for buffet på dette hotellet. Da kunne vi forsyne oss så mye vi ville med mat, øl, vin og dessert. Not bad!

 

Det eneste jeg reagerte negativt på var at jeg fikk en liten blekksprut på tallerken min... haha. Det har jeg aldri smakt og det kommer jeg heller ikke til å smake. Det var en rett med noe hvite greier i som lignet på sopp, men jeg visste ikke hva det var. Ved nærmere undersøkelse da jeg hadde satt meg ned ved bordet, spurte jeg sidemannen min om det ikke var blekksprut..? Joda, det var det. Eeek! Er det noe jeg har fobi mot så er det blekksprut. Sinnssykt ekle bløtdyr med sugekopper. Så jeg klarte ikke se på det døde dyret, måtte ble O om å ta den vekk fra tallerkenen min. Utenom blekksprut er italiensk mat bra! :) 

 

Har du noen fobier? 

 

#ferie #sommer #italia #mat #matglede #godt 

 

Asalia

Ananassmoothie på 1-2-3

 • 22.07.2016 - 12:11

Healthy drink - Because you deserve it! ♥

  

Du trenger

♥ En ananas

♥ To bananer

♥ Juice cirka 2-3 dl 

♥ En halv sitron

 

 

Slik gjør du

Skjær ananas i biter og putt de i blenderen sammen med bananene. Tilsett juice til du er fornøyd med tykkelsen. Skvis sitronsaft i til slutt. (Bruk sitronsaft på flaske hvis du ikke har fersk sitron.)

  

Juicen jeg brukte er faktisk en blanding av appelsin, sitron og gulrot. Jeg er ganske så sikker på at denne smoothien blir fantastisk med annen juice også, som for eksempel vanlig appelsinjuice. Enkelt, sunt og godt! Nam. Perfekt i sommervarmen. 

 


 

Ha en flott fredag og start på helgen. :) 

 

#oppskrift #mat #sunt #helse #smoothie #enkelt #sommer 

 

Asalia 

Beachin'

 • 21.07.2016 - 18:07

Etter noen dager i storbyen Roma var det på tide å komme seg litt sørover i Italia. Her har vi faktisk vært siden fredagsnatt i forrige uke, men siden jeg hadde så mange bilder fra Roma som jeg ville publisere, bestemte jeg meg for å gjøre meg ferdig med det først. Jeg har også laget en liten vlog på litt over et minutt hvor jeg filmer fra min siste dag i Roma. Egentlig hadde jeg filmet fra de andre dagene også, men de videosnuttene gikk tapt. Nå har jeg lært meg hvordan jeg skal lagre mp4-filene mine. Jeg trodde jo at de automatisk la seg over på Mac'en sammen med bildene, men nei da. Jeg kommer til å legge ut videoen når jeg kommer hjem.

 

 

Er ikke denne stranden fin? Herlig med så få mennesker! 

Summer is the best time of the year. 

 Just me and the beach.

 Ønsker deg en flott torsdagskveld! Nyt sommeren maks. 

 

#sommer #ferie #beachlife #strand #reise #love #italia #europa

 

Asalia 

Forum Romanum

 • 20.07.2016 - 18:09

Bilder fra min siste dag i Roma hvor vi var på Colosseum og Roman Forum. Forum Romanum er det latinske navnet. 
 

Blogges i morgen med bilder fra stranden. :) 

 

#reise #italia #roma #europa

 

Asalia

Bildedryss fra Colosseum

 • 19.07.2016 - 15:04

Vi hadde bestilt en guide på nettet et par dager i forveien til å vise oss rundt på Colosseum og Roman Forum. Det betalte vi 49 euro for hver. Vi var en liten gruppe på til sammen 10 personer. De andre var en familie på tre fra India, en annen familie på tre fra Florida og to yngre jenter fra Australia. Guiden vår var utdannet arkeolog og kom fra Roma. Det kunne ikke ha blitt bedre. Jeg var bekymret for at vi hadde betalt cirka 910 kroner til sammen for å få en guide som ikke kunne særlig om historien og som kanskje ikke var fra Roma engang! Haha. Det var heldigvis ikke tilfelle. Guiden vår var veldig flink og hadde en morsom aksent, hehe.

Colosseum Roma Italia

 

 Colosseum Roma Italia

Colosseum Roma Italia

 

 

 

  

 

 

 

Det var nesten litt magisk å få være på innsiden av Colosseum! Jeg bruker ikke sminke på dagtid i ferien forresten. Sminken bare renner bort, haha. I alle fall sminken på huden. Jeg sminket meg i Roma første dagen, ikke så vellykket da det var 32 grader i luften. 

 

 

 

Colosseum Roma Italia

Colosseum Roma Italia

Colosseum Roma Italia

Colosseum Roma Italia

Colosseum Roma Italia
 

Det var gøy å lære mye om Colosseum, hva stedet ble brukt til før i tiden og så videre. I morgen legger jeg ut bilder fra Roman Forum. På torsdag legger jeg ut bilder fra stranden. :) 

 

#roma #rome #italia #italy #europa #ferie #sommer


Asalia

60 % på produkter fra Yves Rocher

 • 18.07.2016 - 19:55

Annonselenker

 

Nå har Yves Rocher en salgskampanje med opptil 60 % rabatt på en mengde av varer! Tilbudet gjelder fra den 17. til 26. juli. Akkurat nå er det også fraktfritt!

 

I tillegg får du 10 % ekstra på handlekurven om du bruker rabattkoden EXTRA10. Da er det bare å slå til.

 

Her er det jeg klikker hjem i går natt.

Yves Rocher

 

Dusjgele her / Håndkrem her / Serum her

 


 

Dusjgele kostnadsfri premie / Håndkrem her / Lypsyl her

 

Har du prøvd noen av disse produktene før? 

 

Jeg fikk noen produkter sponset fra Yves Rocher en gang for et par måneder siden, og de var jeg veldig fornøyd med. Derfor gleder jeg meg til å teste ut flere produkter fra Yves Rocher. 

 

#yvesrocher #skjønnhet #produkter #tilbud #kampanje 

 

Asalia

Argentinsk mat i Roma

 • 17.07.2016 - 12:44

O var i Argentina for noen år siden, og derfor testet vi ut argentinsk mat. Denne restauranten heter Ristorante Baires og ligger sentralt i Roma. 

 


 

Min forrett besto av reker med avakado-krem. Mmm!
 

Jeg klarte å bestille kjøtt som ikke var grillet, haha. Jeg så for meg en grillet filet og vanlig stekt chips. Dette er vel pommes frites på den argentinske måten, antar jeg. O var i alle fall veldig fornøyd med sine fire forskjellige typer kjøtt. O sier Argentina er best i verden på biff, så det var veldig synd jeg bestilte feil. Neste gang skal jeg være ekstra oppmerksom på om det står "grill" som overskrift på akkurat samme side som jeg bestiller hovedretten fra, dersom jeg skal ha grillet biff. 

  

Dette ble desserten min. En slags karamellpudding! Nam nam. Det var veldig godt, utenom den lille karamell-dæsjen ved siden av. Det smakte som kakedeig av noe slag, hehe.

 Dette er et annet sted hvor vi dro innen en liten tur på vei hjem. Veldig kult lava-rom! 

 

Har du spist argentinsk mat noen gang? Dette var min første gang i alle fall. 

 

#mat #argentinsk #bairesristorante #restaurant #roma #italia #ferie #sommer

 

Asalia 

Pantheon, Rome

 • 16.07.2016 - 14:09

Enda litt flere bilder fra første dagen i Roma. Jeg har tatt så utrolig mange bilder. Flest bilder tok jeg sikkert i går da vi så Colosseum. Det var høydepunktet for meg på reisen i Roma, haha. Her er bilder fra Pantheon. Ifølge Wikipedia er dette en av de best bevarte og betydningsfulle bygningene fra den romerske keisertiden. Pantheon er Alle guders tempel og ble bygget rundt 120-tallet. Referanse her.

 Pantheon Rome Italy Roma Italia

Pantheon Rome Italy Roma Italia

Pantheon Rome Italy Roma Italia

Pantheon Rome Italy Roma Italia

Pantheon Rome Italy Roma Italia

Pantheon Rome Italy Roma Italia

 

Hva synes du om bygningen? 

 

Ønsker deg en fin lørdag. :) 

 

#pantheon #roma #rome #italia #italy #europa #sommerferie 

 

 

 

Asalia

My first day in Rome part 2

 • 14.07.2016 - 19:08

Roma Italia

 

Bak meg har vi Altera della Patria som ble bygget på 1800-tallet. Ganske sent med andre ord. 


Roma Italia

 

Utrolig vakker bygning. 


Roma Italia

 

Litt mer close up. 


Roma Italia

 

Her ser vi Colosseum. 

 

Roma Italia

 

Palmetrær! Love them. 

 

Roma Italia

 

Trevifonteten også kalt Fontana di Trevi. Helt nydelig! 


Roma Italia

 

Ikke bare meg som ville ha et bilde av meg selv foran denne flotte fontenen, hehe. Vi så utrolig mange med selfiestenger rundt omkring. Så de også til salgs, det sto "Selfie 5 ?". 


Roma Italia

Vi fant et sted hvor de hadde masse deilig is. 


Roma Italia

 

Det største største gule begeret er isen er min. Jeg gikk for hvit sjokolade, nøtte-sjokolade og karamell. Mens O valgte mint is og mørk sjokolade. 

 

#roma #italia #europa #reise #sommerferie #sommer

 

Asalia 

My first day in Rome

 • 13.07.2016 - 19:45

Buonasera! God kveld fra Roma.  

Vi fikk en dårlig start på vårt opphold her. Jeg har ikke tid til å skrive om det nå, kan eventuelt skrive om det senere dersom noen ønsker det. I dag har vi vandret rundt og fått sett på mange severdigheter. Det var 32 grader ute i dag. Ganske herlig. 

 

Roma Italia


Fountain of the Four Rivers er ganske nært stedet vi bor. Veldig vakkert.


Roma Italia


Litt bak fontenen ser dere turistgaten. Vi spiste lunsj på en restaurant der. 


Roma Italia


Dette fikk jeg for 14 euro. Jeg var litt skuffet over at det ikke var kjøttboller, haha. Utenom bestilte vi også vann med kullsyre. Vi slukte to store flasker. 

 

Jeg sliter litt med å få lastet opp flere bilder. Og nå skal vi ut å spise middag. Ha en flott kveld. :) 

 

#reise #utlandet #italia #europa #sommerferie


Asalia 

De mislykkede antrekksbildene del 3

 • 12.07.2016 - 19:00"Du må jo ikke gjøre sånn!"

 Hånda og håret ble litt rart her.

 Håret lå helt feil og føttene ser veldig rare ut.

 Viktig å gi "fotografen" instrukser, haha.

 Må fikse på håret.

 Ikke helt klar.

 Hadde sett for meg at det kunne se kult ut om jeg holdt dongerijakken min slik, haha.

 Ikke så lekkert med en stygg søppelbøtte i bakgrunnen.

 Dette skulle være et hoppebilde hvor jeg var i luften, haha.

 

I morgen kveld oppdaterer jeg med bilder fra Roma. :) Ha en fin tirsdagskveld. 

 

#antrekk #outfit #mote #mislykket #fail #hverdag

 

Asalia 

De mislykkede antrekksbildene del 2

 • 11.07.2016 - 21:35

Jeg synes disse bildene taler for seg selv, haha. Man kan vel ikke bli like heldig på alle bildene? Særlig når fotografen tar bilder før jeg er klar, hahaha. Det er lov å le litt av seg selv. 
 


 


 
  


 

#antrekk #outfit #mote #mislykket #fail #lol 

 

Håper du har en fin mandagskveld. I ettermiddag har jeg nesten bare gjort kjedelige ting. Kjørt hjem fra hytta, handlet inn mat, vasket en del klær, laget middag, pakket ut fra hytta og pakket på nytt til Italia.

 

Vi reiser i morgen kveld! Jeg er så spent på Roma. Jeg gleder meg aller mest til å se Colosseum. Vi kommer til å bo litt under en kilometer i fra Colosseum den første natten. 

 

Asalia 

Jumpsuit and sandals

 • 10.07.2016 - 14:18

Et hverdagslig sommerantrekk fra i går. Jeg elsker behagelige klesplagg slik som denne jumpsuiten. Bare å slenge på seg ett plag og gå ut! Nesten i alle fall, hehe. 

summer outfit
 

Jeg synes skyene ble så fine på det øverste bildet. 

 


 

Bilen rett bak meg ødela bildet litt, haha. 

 

 

Nå er det ikke lenge igjen til vi reiser til Roma! Det er kun to dager igjen. Jeg er glad vi bor sentralt slik at vi kan rusle rundt uten å ta taxi. Jeg kommer til å ta masse bilder mens vi er der og spise deilig italiensk mat. 

 

Har du noen tips til hva vi kan gjøre i Roma? Utenom å se Colosseum og Peterskirken. 

 


 

Jumpsuit H&M / Sandaler Urban / Solbriller Ted Baker 

 

Ønsker deg en fin søndag. 

 

#outfit #antrekk #mote #fashion #helg #sommer #sol #tønsberg 

 

Asalia 

Sommer i Skien

 • 09.07.2016 - 21:09


 

En aldri så liten selfie. Fått solt meg en del i Skien som planlagt. 


hund
 

Så søt når han snuser i luften da, haha. 

 

hund
 

Veldig fin! 


hund
 

Godt å rulle i gresset. 


hund
 

Han var ikke så keen på å bli tatt bilder av. 


sommer båt
 

Pappa og jeg tok en liten tur ut med båten. 


sommer båt
 

Deilig med sol og blå himmel. Har barndomsminner fra dette stedet da vi fisket fra båten. 


sommer båt
 

Solen skinner og havet glitrer.


sommer båt
 

Har du hatt sommerferie enda? 

 

#ferie #skien #hund #kjæledyr #hverdag #sommer #sol #langesund 

 

Ønsker deg en fin lørdagskveld. :) 

 

Asalia

«Sunn fornuft»-plakat for bloggere

 • 08.07.2016 - 22:26

Har du noen gang tenkt at bloggere burde ha en slags «Vær varsom»-plakat slik som journalistene? 

 

I dag leste jeg en interessant artikkel på kampanje.com. Alt de skriver om blogging må jeg bare lese, haha. Bloggjunkie som jeg er. 

 

«Sunn fornuft»-plakaten er en plakat som i disse dager utarbeides av Egmont og andre mediehus. Med seg på laget har de fått med seg flere bloggere. Formålet med plakaten er å gjøre hverdagen lettere for bloggere og blogglesere. Plakaten vil opplyse om hva de burde og ikke burde skrive om angående trening, kosthold, plastiske operasjoner og skjønnhet. Du kan lese hele artikkelen her.

 

Jeg synes dette er et veldig bra initiativ! Det er egentlig bare synd dette ikke har blitt gjort tidligere. Bedre sent, enn aldri. Jeg er spent på det konkrete innholdet i plakaten. Den skal visst bestå av ti punkter. 

 Et bilde av meg i garderoben for en liten stund siden da jeg enda hadde medlemskap hos SATS. 

 

Hva er dine tanker rundt dette teamet? 

 

Forresten, jeg har så utrolig lyst å lage en vlog. Jeg har til og med funnet samt lastet ned gratis musikk jeg lovlig kan bruke som bakgrunnsmusikk til slike videoer. Jeg er skikkelig keen, men vet ikke helt hva jeg skal vlogge om! Forslag, anyone? 

 

#sunnfornuftplakat #kampanje #kommunikasjon #mening #tanker #kommentar #debatt #bloggere #blogg

 

Asalia 

My latest beauty favorites

 • 08.07.2016 - 17:02

Et sponset produkt 

Revlon UV-spray

Beskytt håret i solen! Håret mitt elsker meg for denne sprayen i sommer. Jeg sprayer håret med denne rett før jeg skal i solen. I Italia kommer jeg til å ha den med meg i strandvesken.


 

Olaplex hårkur

Jeg bruker denne en gang i uken. Den skal visst brukes før sjampo og balsam. 


 

Maybelline Top Coat

Dette er all in one som kan brukes som både base coat og top coat. Som regel bruker jeg bare top coat. Har hørt fra en negledesigner at hvis man bruker mørk neglelakk, burde man bruke base coat under for å unngå gule negler i ettertid. Denne får lakken til å bli glansfull og fin. Dessuten sitter lakken bedre og lengre. Det er så kjedelig når lakken begynner å flasse samme dag som den kom på.

 

 

Yves Rocher Scrub 

Sponset. Denne dufter aprikos og er ikke for grov. Jeg bruker den før jeg ansiktsmaske ukentlig. 

Maybelline BB-cream

Denne er rimelig og god. Jeg synes det er finere med en veldig lett dekkende foundation på sommeren som lar huden skinne gjennom!  

MAC concealer 

Den dekker godt og blir fin på huden under øyene. 

ELF setting spray 

Jeg sprayer på et lag når sminken har tørket. På flyturer prøver jeg å bruke denne flere ganger, siden luften er ekstra tørr. 

Hva er dine favoritt skjønnhetsprodukter?

 

#beauty #skjønnhet #hår #sminke #sommer #favoritter #tips 

 

Asalia 

Bildedryss fra badetøysvisningen på Storo Storsenter

 • 07.07.2016 - 17:26

Jeg blir like glad hver gang vi har profesjonelle fotografer tilstede når vi går moteshow. Denne gangen var det Joseph & Siw som fotograferte oss. Her er bilder av meg på catwalken. Det var så mange bilder å velge mellom at jeg bare valgte ut de bildene av meg som jeg likte aller best. Det hadde tatt lang tid å velge ut de fineste bildene av alle de andre modellene også, haha. Nederst er det et par gruppebilder i alle fall. Modell mote fashion Storo Storsenter

Modell mote fashion Storo Storsenter

Modell mote fashion Storo Storsenter

Modell mote fashion Storo Storsenter

Modell mote fashion Storo Storsenter

Modell mote fashion Storo Storsenter

Modell mote fashion Storo Storsenter

Modell mote fashion Storo Storsenter

Modell mote fashion Storo Storsenter

Modell mote fashion Storo Storsenter

Modell mote fashion Storo Storsenter
 

Foto: Joseph & Siw

Hår: Headmasters

Styling: Nina Jahre

Sminke: Fredrik og Louisa

Byrå: Skullerud Consulting

Klær: Change, Bik Bok, KappAhl og Grina Tricot 

 

Må si jeg likte alle antrekkene jeg gikk med ordentlig godt! Skulle ønske alt var mitt, haha. :) 

 

Hva synes du om antrekkene? 

 

#skullerudconsulting #headmasters #fredrikoglouisa #foto #bilder #bildedryss #bikbok #change #kappahl #ginatricot #catwalk #mote #storostorsenter

 

Asalia

New in from Ebay

 • 06.07.2016 - 12:18

Ebay innkjøp

Jeg kjøper bare småting fra Ebay. De har jo alt mulig der til en helt utrolig lav pris. 

 

Ebay innkjøp
 

Gjennomsiktige toalettmapper har jeg virkelig lagt min elsk på. Denne betalte jeg vel cirka 15 kroner for. Jeg har to andre gjennomsiktige toalettmapper fra før som ikke er fra Ebay. Det er så kjekt å kunne se hva man har i de, uten å måtte tømme ut alt innholdet først! Haha. 


Ebay innkjøp
 

Denne capsen kjøpte jeg for cirka 30 kroner, tror jeg. Det er noen måneder siden nå. Den sitter ikke helt perfekt på meg, men den sitter på og jeg bruker den når jeg soler meg. Når jeg leser i solen er det veldig kjekt med caps. Bruker jeg kun solbriller må jeg fortsatt myse med øyene. Det slipper jeg med caps. 

 

Ebay innkjøp

Ispinner til å lage hjemmelaget is! Det har jeg laget to ganger i sommer. Prisen på en pakke med 50 stykker var 13 kroner. I ettertid fant jeg ispinner også på TGR til 15 kroner. 

 

Ebay innkjøp
 

Kortholder er veldig praktisk. Tar lite plass og veier cirka ingenting. Tror den kostet rundt 20 kroner. Jeg hadde jo kjøpt meg Michael Kors-lommebok i London som jeg var så fornøyd med, men den tar så mye plass. I tillegg hadde jeg så mye unødvendig i lommeboken. 

 

Handler du på Ebay? 

 

#ebay #newin #nytt #tips 

 

Asalia 

Slikker sol

 • 05.07.2016 - 14:07Jeg er i Skien denne uken. Rakk å få nesten en times sol på kroppen før den forsvant. Slik er det i Norge. Man må bare skynde seg ut tvert solen stikker frem dersom man har muligheten til det, da. 

 Det er ikke lenge siden jeg startet på denne boken. Siden min mor er fra Iran er det spennende for meg å lese historien til Shirin Ebadi. Jeg har lenge følt at jeg må lære meg mer om den iranske kulturen. Det er så flaut hver gang noen tar opp temaet Iran, uansett hva det er så føler jeg at jeg har ganske lite å bidra med i samtalen.

 

Jeg har flere bøker jeg har lyst til å få lest denne sommeren. I tillegg prater bloggeren Stina om boken til Petter Stordalen på bloggen sin. Den har jeg stått og siklet på før, altså lest bak på boken samt vurdert å kjøpe den. 

 

sommerfugl sommer

Random bilde. Jeg lekte litt fotograf. Det er vakkert med sommerfugler, da. De liker jeg. De prøver ikke å stikke eller brenne meg.

 

sommer sol

Satser på at jeg ser mer til solen i morgen. Ifølge Yr så ser det bra ut. :) 

 

Håper du har en fin tirsdag.

 

#hverdag #sol #sommer #bok #ferie 

 

Klem fra Asalia

Middagsdate på Mini Thai & Sushi

 • 04.07.2016 - 15:58I går spiste O og jeg på Mini Thai & Sushi som ligger på Majorstuen. Vi har spist take away derifra før, men dette var første gang vi satt oss ned og spiste der. Jeg synes ofte at det er mye koseligere å sitte på restauranten å spise, enn å ta med hjem maten hjem. Til forrett spiste vi vårruller. Jeg ble positivt overrasket over at det var litt salat og en vakker spiselig blomst som lå på tallerkenen i tillegg. Det var faktisk første gang jeg spiste blomst, yum yum! Jeg lurer på hvor man får kjøpt slike?

 Det er så digg med sprø vårruller og sweet and sour. Vi spiser det alltid før sushi som forrett. 

 Til hovedrett bestilte vi grillet andebryst med ferske grønnsaker og hoisinsaus. Jeg hadde egentlig sykt lyst på sushi, men siden O ville ha andebryst gikk jeg også for det. Jeg vet ikke hvorfor, men det er litt koseligere å spise det samme sammen, haha. Tenkte at jeg kom til å bli fristet om han satt der og spiste varmmat mens jeg spiste kald sushi, selv om at jeg elsker sushi. 

 

Da vi kom hjem så vi fotballkampen mellom Frankrike og Island. Jeg er glad for at Frankrike gikk videre. Island kom ganske langt, da. 

 

#minithaiogsushi #majorstuen #restaurant #date #mat #helg 

 

Asalia 

Prøvekjørte Tesla Model S!

 • 03.07.2016 - 12:24 

Jeg har alltid vært litt bilinteressert, eller siden tenårene mest sannsynlig. I går prøvekjørte en kompis av meg Tesla Model S P90D. Lenge har jeg ønsket å sitte på en Tesla. Helt siden i fjor sommer, tror jeg. Denne modellen bruker kun 3,0 sekunder fra 0 til 100 km/t. Det er sykt! Jeg skulle ønske jeg kunne ha prøvekjørt elbilen selv, men da må det i så fall være en gang om jeg seriøst hadde tenkt å gå til innkjøp av en. Dette er jo faktisk den dyreste Teslaen.
 


 

Vi var ikke så heldige med været i går. Turen var likevel fantastisk. Den er så stillegående i forhold til andre biler og selv når man akselererer lager ikke motoren en eneste lyd. Bilen har overraskende mye bagasjeplass både foran og bak.
 


 

Helt rå bil! Utrolig hvor smart den er. Supersmart. Den måler avstanden til gjenstander rundt bilen som for eksempel en hekk i nøyaktige centimeter. Bilen har autopilot, som vil si at den kan kjøre uten at sjåføren verken har hendene på rattet eller føttene på pedalene. Den holder filen du ligger i og kan også skifte fil for deg om du vil. Den overvåker trafikken, altså de andre bilene rundt eller foran. Du kan stille inn avstand i sekunder til bilen foran deg, fra ett til syv sekunder tror jeg det var. Den kan visst også parkere av seg selv. 
Her ser du noen av funksjonene. Den har GPS, ryggekamera, kalender, internett og så videre. 

 


 

Den kan spille musikk fra Spotify, internettradio og DAB for å nevne noe. Tror også den kan kobles opp til 10 enheter!
 


 

Slik ser nøkkelen ut. Det kuleste med denne nøkkelen er at du kan trykke en gang på for eksempel panseret så vil bagasjerommet foran åpne seg automatisk. Du trenger ikke putte nøkkelen i bilen noe sted. Når du går ut av bilen, trenger du heller ikke låse den. Det gjør bilen automatisk. Den har sensorer i førersetet som registrerer at du går av og ikke sitter der mer.
 

 

En aldri så liten selfie. Jeg var ganske fornøyd der jeg satt. Tidligere var drømmebilen min Mercedes, men nå er jeg overbevist om at det er en Tesla. ♥

 

#tesla #bil #elbil #motor #prøvekjøring #fantastisk #sommer #helg 

 

Asalia 

Flower Power

 • 02.07.2016 - 15:25

 

Location på disse bildene ble ikke det fineste akkurat. Det begynte nemlig å regne akkurat da vi gikk ut. Så uflaks kan man ha. Så jeg måtte finne ly for regnet, haha. 


 

Dette er et enkelt og hverdagslig sommerantrekk som passer bra på regnværsdager og mindre varme dager. Denne toppen har jeg faktisk hatt i to eller tre år. Har ikke fått brukt den så alt for mye egentlig. Buksen fikk jeg av min tidligere i bestevenninne Silje i Trondheim. Den hadde jeg egentlig sluttet å bruke fordi O ikke synes det er noe fint med hullete dongeribukser, haha. Jeg har noen av de i boden. Som regel føler jeg meg litt mer fin og ordentlige i ikke-hullete-bukser.


 

I kveld skal vi til venninnen min for å ha en liten feiring av bursdagen hennes. I morgen skal vi spille tennis, og spise på en restaurant vi aldri har vært på før. Den heter Brasserie Paleo og ligger i Rosenkrantz' gate. Jeg synes det er gøy å teste ut litt forskjellige spisesteder. Vi ble inspirert av en dokumentarserie på NRK som faktisk handler om hipstere. I en episode er temaet hva hipstere spiser. Paleomat som er det samme som steinalderdiett. Ekte, ren og naturlig mat. Jeg har ikke tenkt å spise hjerne eller hjerte til noe dyr, som de gjorde i serien, haha. Jeg så at denne restauranten har lam og mye annet godt på menyen. Jeg er veldig spent, med andre ord!  

Har du prøvd ut paleomat? 

 

Topp Bik Bok / Bukse lignende her / Sko Nelly 

 

#antrekk #outfit #mote #floral #fashion

 

Asalia 

Skien, håndkrem og Italia

 • 01.07.2016 - 15:55


 

Ser ut som om venstre armen min er gigantisk og den høyre er tynn. Har ingenting spennende å melde om i dag. Det er deilig med helg! Selv om at jeg ikke merker særlig forskjell på helg og ukedagene nå som jeg har sommerferie. Jeg skulle egentlig på et kort statistoppdrag i dag, men det ble utsatt til neste uke på grunn av været. Vel, i neste uke er jeg ikke i Oslo. Jeg bestilte togbillett til Skien nå nettopp. Sååå Naldo, here I come! Hunden jeg passet på bor jo i Skien i nesten to måneder fremover, så da passer det jo bra at jeg stikker snuten innom. Yes, yes, yes! 

 


 

Jeg fikk dratt en tur ute for å kjøpe litt diverse småtteri som blant annet håndkrem. Denne fant jeg på tilbud på Kicks til kun 18 kroner! Førprisen var 59, så sto det 30 kroner. Når kassadamen slo den inn, sa hun at den var enda billigere. Da sa jeg at jeg like så greit kunne hente meg en til. Så kom jeg tilbake med to til. Jeg så etter akkurat slike faktisk, til å ha ved vasken på badet og på kjøkkenet. Veldig praktisk :D 

 


 

Jeg gleder meg så klart masse til min ordentlige sommerferie som går til Italia! Først skal vi være et par dager i Roma, før turen går videre sørover til en annen by. Så det blir spennandes! Jeg kommer til å oppdatere bloggen selv om at jeg er på ferie. 

 

Skal du reise innenlands eller utenlands i sommer? 

 

#tanker #hverdag #sommer #planer

 

Asalia

 

Asalia

Jeg har studert markedskommunikasjon og ble ferdig sommeren 2016. For tiden jobber jeg deltid som modell hos SB Produksjoner og statist. Jeg er også med som frivillig i BI Alumni sin nettverksgruppe for markedsføring. Håper du liker bloggen min og vil følge meg. Dersom du ønsker et bloggsamarbeid eller å sponse meg, ta kontakt på asalia_blogg@hotmail.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Bloglovin'
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no