Asalia | Livsstil og mote

Opptur og nedtur

 • 30.06.2016 - 17:27

Wael besto svenneprøven i dag! Gratulerer så mye til han. Det må være utrolig deilig å endelig være ferdig. Nå kommer han til å begynne å jobbe som frisør på en annen salong som heter Lean Studio. Den ligger på lekre Barcode i Oslo. 

svenneprøven hår oppsett frisør

svenneprøven hår oppsett frisør

svenneprøven hår oppsett frisør
 

For min del ble denne dagen plutselig veldig kjip. Jeg fikk ikke rollen likevel. Først fikk jeg oppdraget og skulle være statist. Det var fint nok. Så ut av det blå ble jeg oppgradert. Det sto til og med at det var bekreftet. Jeg fikk vite ny lønn og måtte signere kontrakt. Etter et par mail frem og tilbake dagen etter, sto det i en mail "hvis du får rollen". Det syntes jeg var litt rart, men samtidig egentlig ikke.

 

Nå nettopp fikk jeg mail om at de skulle endre til ei blond jente, og at det ikke ble meg likevel. Utrolig kjipt. Så nå blir det absolutt ingenting. Jeg vet jo at ting ofte ikke er helt sikkert i filmbransjen, men når de bekrefter det så trodde jeg det var en endelig avgjørelse og spikret. FML liksom! 

 

Jeg er i alle fall veldig glad jeg ikke er utdannet skuespiller nå, og hele tiden måtte dra på auditions. Vente på svar, vente enda litt mer, gruble og lure. Blir det meg? Få avslag, gang etter gang. Det ville drept meg innvendig! Haha. 

 

#opptur #frisør #svenneprøven #hår #håroppsett #nedtur

 

Asalia  

Music For My Ears

 • 29.06.2016 - 18:57

Det var da jeg så VG-lista topp 20-konserten direktesendt på NRK her om dagen at jeg fikk øyene opp for Alan Walker og Unge Ferrari. Sistnevnte har vel kanskje ikke så mye musikk jeg liker utenom denne låten. Alan skal jo på turnè med Rihanna og greier! Det var litt ironisk at den største stjerna sto på scenen med maske, men for all del! Jeg synes det ser tøft og bra ut med maske på, jeg! Thumbs up. 

 

Artisen som synger "How Deep Is Your Love" sang live på VGs gratiskonsert. Tror hun heter Ina Wroldsen. Åååh, herregud så vakkert det var! At det går an å synge så rent og pent live. Noe av det vakreste jeg har hørt av en sangstemme! :) Et virkelig stort sangtalent.

 

Dette er da min spilleliste for tiden. Jeg forsøker å ikke spille ihjel alle disse låtene med en gang, knis.

 

 

Så du VG-lista topp 20? Eller skal du kanskje på en av de andre konsertene i sommer? 

 

Ha en riktig fin kveld :) 

 

#vglistatopp20 #musikk #spilleliste #playlist #nytt #sommer 

 

Asalia

I'm so happy happy!

 • 28.06.2016 - 18:08

Rett før vi tok disse bildene i går, hadde jeg fått en mail om at statistrollen jeg hadde fått ble oppgradert. Så jeg får muligens replikker! Det er veldig gøy. Jeg elsker jo det, men det er ikke så ofte man får muligheten som statist akkurat. Så jeg måtte øve meg på manus og filme meg selv i går kveld. Det styret jeg med før vi dro på middag til tanten til O. Vi spiste wok og fikk norske jordbær med fløte til dessert. Det var kjempegodt, nom nom! 

 

 

I formiddag fikk jeg sendt avgårde alle de tre videosnuttene. Jeg fikk et svar om at hun skulle se gjennom de i kveld. Ikke vet jeg når de tar den endelige avgjørelsen om hvem det blir. Det er så nervepirrende! Jeg er så redd for at det ikke er bra nok. Jeg håper at jeg får rollen. Det er en reklamefilm. Regissøren er virkelig profesjonell og han har laget reklamefilmer for Audi, Coca Cola og L'Oréal. Jeg fikk en link til reklamefilmene han har regissert på Vimeo.


 

På lørdagskveld skal vi feire venninna mi Anne Kristin som fylte år for noen uker siden. Vi skal spise grillmat og kose oss med noe godt i glasset. Så blir det vel en aldri så liten tur ut på byen. 


 

Ellers har jeg benyttet dagen til å farge etterveksten og øyenbrynene mine. Det føles så bra! Allerede på disse bildene ser du jo etterveksten min. Den kommer så fort. Jeg gleder meg sånn til å farge håret når sommeren er over. Jeg har lyst på min naturlige hårfarge øverst og litt lysere resten. Egentlig har jeg litt lyst til å bli blond i lengdene. Nesten slik det var rundt oktober, tror jeg. Kanskje litt lysere/blondere. Jeg ville jo aldri selv ha farget håret mitt oransje, men slik ble det.  

Sko Nelly / Bukse Zara / Topp Primark 

 

Og generelt er livet er bare så mye bedre når det er sommer! Jeg nyter virkelig sommeren :) Det håper jeg du også gjør. 

 

Har noen andre en lignende topp som jeg har på meg på disse bildene? Først tenkte jeg at den var for liten, siden den er så sykt trang over skuldrene. Men den er jo i small som burde passe. 

 

#sommer #outfit #antrekk #mote #hverdag 

 

Asalia 

Avokadosmør på ristet brødskive

 • 27.06.2016 - 18:35

Hvorfor skal jeg orke å lage avokadøsmør når jeg bare kan spise avokadoen slik som den er rett fra skallet? Det tenkte jeg helt inntil i dag.


 

Til en porsjon trenger du

♥ En avokado 

♥ Litt salt og pepper

 

Slik gjør du

♥ Ta avokadoen ut fra skallet med en skje

♥ Mos i en skål med en gaffel

♥ Bland salt og pepper

 

Voilà! 

 


 

Enklere blir det ikke. Hvis du vil lese mer om avokado eller finne flere avokadooppskrifer, sjekk ut Bama sin side her. Side2 gir deg fem gode grunner til å spise denne sunne og gode frukten, les her

 

#mat #matglede #sunt #godt #enkelt #oppskrift #frokost #lunsj #avokado

 

Asalia 

Nytt inn fra Iran

 • 26.06.2016 - 17:22

God søndag! Har du hatt en fin helg? Jeg fikk aldri postet dette innlegget med mine innkjøp fra Iran. 


 

Jeg måtte ha ansiktsmaske, øyekrem, pinsett og hårklype. Har du sett slik pinsett før? Ser ut som en saks. I tillegg kjøpe jeg annet kjedelig som sjampo, balsam og ansiktskrem. 

 


 

Svart bukse passer til det aller meste. 

 


 

Haha, så rare bena mine ser ut. Forsøkte for en gangs skyld å ha på meg mine nye klesplagg, men vet ikke om det ble noe bedre.. Haha. Jeg måtte brette opp buksen siden den var for lang! Jeg trodde jeg ikke kom til å finne lange nok bukser i Iran, siden de fleste der er en del lavere enn meg. 

 


 

Beige bukse med press. Den var litt tykk i stoffet, så denne kommer jeg til å bruke mer på høsten og vinteren.  

Ganske grei lenge på den. 
 


 

Dette var det eneste skoparet jeg kjøpte. De er ikke fra Aldo. Skjønner ikke hvorfor alt må være fake i Iran, haha. Det selger vel bedre. 

 


 

Lette og komfortable sommersko.

 


 

En liten trillekoffert til å ha med på flyet som får plass i kabinen. Veldig praktisk, istedenfor å drasse på en tung bag som jeg har gjort tidligere. 

 

Jeg kjøpte også enda en bukse og et belte som jeg viste i dette innlegget. Stort mer var det ikke. En gave til O som var en t-skjorte. 

 

#innkjøp #nyttinn #klær #skjønnhet 

 

Asalia 

Badetøysvisning på Storo Storsenter

 • 25.06.2016 - 18:17

 

Sjekk ut denne fine gjengen! Her var nesten alle modellene tilstede utenom fire stykker tror jeg. Fra venstre: Cyril, Peter, Anneline, Lisa, meg og Maja. Takk til Headmasters og Fredrik & Louise for hår og make up i dag. 


 

House-musikken, palmetreet og de hvite bodene minnet meg faktisk litt om syden! Vi var så heldige med det gode været, kunne ikke vært bedre. Det eneste som sikkert så litt komisk ut, var at vi modellene myste med øynene på catwalken. Jeg hadde to antrekk med solbriller heldigvis, haha. Tror også de andre hadde solbriller på noen av antrekkene i alle fall. 


 

Like før vi skulle gå vårt første show klokken 13.00. De hadde mange crazy tilbud i bodene. For eksempel shorts til 40 kroner. 


 

Vakre Lisa og meg. Det er så lekkert med slik hodepynt hun fikk gå med. :) 


 

Antrekkene til noen av modellene. Alle klærne er fra butikkene på Storo Storsenteret. Freshe farger er bare så elsk på sommeren ♥


 

Haha, kul den baderingen da! Jeg og vil ha en sånn, bare for voksne. Har vurdert å kjøpe meg en flytemadrass, det er så kult da. Spørsmålet er bare om man orker å blåse den opp på stranden...? Burde i så fall kanskje ha en pumpe, haha. Husker jeg hadde en gummibåt for mange år siden, men jeg fikk aldri brukt den. Kanskje èn gang. Da hadde jeg både pumpe og årer. 

 

 

Et av mine antrekk, bikini fra Change. Den butikken har mye fint undertøy! Sarongen husker jeg ikke hvor er fra. 
Pene Anneline og meg. 

 

Jeg føler meg så heldig som får være med på slikt. I love it! Jeg gleder meg til å se bildene fotografene tok i dag! Det var hvert fall en fotograf som tok bilder og en annen som filmet.

 

Har du gjort noe spennende i dag? I kveld skal jeg møte ei venninne ute for å ta et glass vin. Det blir hyggelig. Ha en fin lørdagskveld. 

 

#skullerudconsulting #fredrikoglouisa #headmasters #bikbok #change #kappahl #hullhuber #storo #storotorget #storostorsenter #modelljobb #modell #moteshow #sologbad #sommer #helg 

 

Asalia

Resultatet av Olaplex-kur hos frisøren

 • 24.06.2016 - 19:59

Jeg hadde gledet meg veldig til frisørtimen i går. Etter å ha googlet rundt noen dager i forveien, sett masse bilder og lest artikler om Olaplex - følte jeg meg sikker på at håret mitt kom til å bli veldig glansfullt.

 

Disse bildene tok jeg i dag. Jeg har ikke vasket håret siden i går hos frisøren, sovet med flette som vanlig og børstet det før jeg tok bildene. Håret mitt ser litt mindre sunt ut rett etter børsting, mer brusete. Hårolje har jeg ikke brukt. Jeg vet ikke hva frisøren tok i håret mitt i går av produkter, hehe. Jeg var opptatt med å lese Shape up og svare på meldinger. 

 


 

Disse to første bildene tok jeg tidligere i dag ved vinduet med naturlig dagslys. Håret mitt er jo litt brusete av natur siden jeg har naturlig fall. Det var dødsdigg å få slappet av i frisørstolen, kuret håret, få hodebunnsmassasje og hårvask. Jeg elsker hodebunnsmassasje! Da vi skulle tørke håret, spurte frisøren meg hvordan jeg ville ha det. Siden jeg foretrekker å la håret lufttørke, sa jeg at jeg ønsket hun gjorde det som sliter minst på håret og brukte varmebeskyttende. Hun ville krølle det, eller bruke noe i håret som fremhevet mitt naturlige fall.  

Jeg kjente at håret ble mye mykere og mindre flokete etter Olaplex-kuren. På bildene på Google har sikkert flesteparten fått rettet ut håret etter behandlingen slik at det ser mer mye glansfullt ut, har jeg kommet frem til. Haha. Håret mitt ser jo også supersunt ut etter en omgang med glattjernet. 

 Dette bildet tok jeg i gangen hvor vi ikke har naturlig lys fra vinduer. 

 Deretter gikk jeg på badet i godt lys for å ta et par bilder til. Da jeg skriver godt lys, mener jeg kun lys fra lyspære da vi ikke har vindu på badet. Kuren skal visst gjenoppbygge håret fra innsiden. 

 

 

Det er heller ikke lenge siden jeg stusset det nå. Lurte litt på i ettertid om jeg kanskje skulle tatt noen flere centimeter. Som regel er jeg streng og sier maks to centimeter. Jeg sparer tross alt til langt hår, haha. 


 

Denne kuren kjøpte jeg med meg hjem for 262 kroner. Det synes jeg det var verdt. Den skal være drøy og brukes en gang i uken. 

 

Jeg konkluderer med at jeg anbefaler Olaplex-kuren. Fra før bruker jeg hårkur i vanligvis to ganger i uken - og merker ikke særlig forskjell. Jeg merker i dusjen at håret kjennes mykere ut når jeg har skylt ut kuren. 

 

Hva synes du? 

 

#olaplex #frisør #hår #skjønnhet #beauty #newin #hverdag 

 

Asalia 
 

Jon Almås og meg

 • 23.06.2016 - 15:27

Haha, jeg måtte jo bare få tatt et bilde med denne karen. Først spurte Alexander om et bilde med Jon da vi var ferdige for dagen i går. Så spurte han om Anne også kunne få et bilde med han. Jeg hadde tenkt å droppe det, så jeg hadde ikke mobilen klar. Jeg prøvde desperat å finne mobilen min kjapt i vesken mens han ventet, haha. Allerede da hadde tre andre jenter stilt seg i kø for å ta bilde med han, haha. 

 

Jeg hadde også lyst på bilde med Charlotte Frogner, men det hadde vært litt teit å spurt halve gjengen om bilde. Jeg syntes det var nok med å spørre en, eller jeg turte ikke spørre selv engang. Hahaha. Jeg er så redd for at de føler seg skikkelig brydd! I tillegg hadde en annen statist spurt Charlotte om å få ta et bilde. Jeg syntes ikke hun så veldig giret ut. 

  

Jeg ser at bildet til høyre ble litt uklart. Grunnen til at jeg ville legge ut det, var fordi du ser at han smiler litt! 

 

Det var gøy å få tatt bilde med Jon Almås, da. Første gang jeg så han i virkeligheten. Jeg følte meg litt starstruck, hahaha. Nå føler jeg meg skikkelig som en fjortis når jeg skriver og poster dette. Har jo både sett han mye på "Nytt på nytt" og litt i "Side om side". Jeg følgte med på sistnevnte serie for et par år siden, så bare ble det ikke mer. Det er en morsom serie! 

 

Nå skal jeg straks avgårde til salongen for Olaplex-kur! Jeg gleder meg skikkelig. Legger ut bilder av resultatet i morgen eller senest på lørdagen. 

 

#sideomside #innspilling #nrk #jonalmaas #sommer #tv

 

Asalia 
 

All black summer outfit

 • 22.06.2016 - 12:55

 

Lol, jeg synes dette bildet var litt komisk. Vet at kvaliteten på disse to første bildene ikke ble så bra, aner ikke hvorfor. Vi brukte auto-funksjonen. Legg merke til hvor tørt og slitt håret mitt ser ut? I morgen skal jeg til en frisørsalong i nærheten for å ta en Olaplex-kur. Håper håret mitt blir glansfullt som det var før all den fargingen det siste året. For et par år siden tok jeg en sånn annen behandling som fikk håret mitt til å bli superglansfullt. Det var brasiliansk keratin eller noe, husker ikke helt hva navnet var.  

Har du noe erfaring med Olaplex?

 

Jeg spurte også om dette på Facebook i går uten å få noe som helst respons, haha. Det kan brukes som kur eller i fargebehandlinger som bleking og vanlig farging slik at håret blir langt fra like slitt, påstås det. Dette er visst noe Kim Kardashian sverger til når hun går fra svart til platinablondt. Ikke at jeg er noe superfan av henne. Jeg bare googlet det i går og leste en artikkel hvor hun anbefalte det. Jeg vil kun farge håret med Olaplex fremover! 
 

Jeg var på andregangsintervjuet mitt i dag. Herregud, så nervøs jeg var før fremføringen... Jeg føler ikke at jeg var noe heldig som kom til andre runden, siden vi alle skal lage en presentasjon som vi legger ned en del arbeid i. Desto flere som kommer, desto bedre er det for de. Vanligvis så tror jeg arbeidsgiveren siler ut ganske mange før andregangsintervjuet? Disse bildene er fra i går forresten, går ikke med magetopp på intervju, haha.

 

Nå snart skal jeg på et statistoppdrag med en kompis som jeg ikke har sett på lenge. Det blir gøy! Det er så morsomt at det er Jon Almås og Charlotte Frogner som er skuespillerne på sett i dag. Gleder meg til å se de in real life! Sist gang var det Pernille Sørensen som var skuespilleren. Hun er jo dødsrå i serien Side om side hun også. Veldig morsom dame. 

 

#antrekk #outfit #summer #hverdag

 

Asalia 

The cutest dog

 • 21.06.2016 - 21:14

Jeg må bare slenge opp noen bilder fra den siste tiden av nurket Naldo ♥ ♥ ♥

hund kjæledyr

hund kjæledyr

hund kjæledyr

hund kjæledyr

hund kjæledyr

At det går an å være så søt?! Ser du hvilken blandingshund han er? 

 

Det er en stor glede å passe på han for søsteren min. Ingen tvil om at denne valpen er livlig, morsom, snill, god og stueren :) 

 

#sommer #hverdag #husdyr #kjæledyr #hund #søt 

 

Asalia 

Gjensynsglede

 • 20.06.2016 - 18:55

Her er et par bilder fra lørdagen. Det var over et år siden sist jeg hadde møtt Anne Kristin. Hun var hos oss sist da Florent bodde her og feiret bursdagen sin i mars i fjor. Det er alltid like koselig å se igjen venner man ikke har møtt på evigheter. Nyttårsforsettet mitt var jo å møte venner litt oftere. Så jeg synes at jeg prøver og får det litt til, hehe. 

 

 

I dag har jeg ikke hatt de største planene. Jeg har søkt noen jobber, gått tur med hunden, brukt ansiktsmaske, kjøpt purre, løk og hundemat. Flere bilder av hunden kommer i morgen. Jeg holder også på med forberedelser av en presentasjonen jeg skal vise frem nå på onsdagen i forbindelse med andregangsintervjuet mitt. Det er litt skummelt, men det går da fint. Heldigvis er det bare to personer jeg skal fremføre for! Haha. Jeg må jo bare bli mer vant til det. Alt blir mindre skummelt når man blir mer vant. I framtiden en gang har jeg lyst til å prøve meg som foredragsholder foran et større publikum, hehe. Kanskje når jeg er 35 eller 40, og har masse erfaring innenfor markedsføring og kommunikasjon.

 

Jeg husker fra første året på BI da vi lærte om "hvordan holde en tale" av foreleseren vår Morten Erichsen. Jeg føler at jeg aldri helt har fått brukt det. Ganske imponert var jeg over foreleseren som var så flink. Han holdt ledelseskurs for Politiet og hadde jobbet som markedsdirektør. Han er den beste foreleseren jeg har hatt. Og det er ikke bare jeg som mener det. I forbrukersosiologi på andre året lærte vi om retorikk og de forskjellige typene taler. Det er interessant. 

 


 

Du får kose deg med hva du nå enn holder på med :) 

 

#venner #kos #hygge #helg #sommer 

 

Asalia 

Burger på Homan

 • 19.06.2016 - 21:54

I dag spiste vi ute. Det er perfekt med burger dagen derpå. Det var første gang jeg spiste på Homan som ligger i Bogstadveien. Tidligere har jeg kun drukket te og øl der, ikke samtidig da. To forskjellige ganger. Det var ordentlig godt med burger. I tillegg til dette bestilte jeg en salat ved siden av som kom like etter. 

 

homan burger

 

Yum yum! Chips og løkringer var inkludert. Jeg vurderte å teste ut chips av søtpotet med chilimajones eller hva det var. Det hørtes veldig godt ut! Søtpotet er jo sunnere enn vanlig potet. 

 

homan burger

Min burger, tror navnet var Bistroburger. Den første burgeren på burgermenyen. Mmmm!

 

homan burger

Ole og broren hans gikk for denne gigantburgeren til 284 kroner eller noe. Min kostet rundt 180 kroner. 

 

Det er så herlig å sitte ute og spise nå på sommeren. Det var ikke ledige plasser i solen, men vi fant noen ledige sitteplasser ute hvor varmelampen sto på over oss. Dessuten hadde de pledd, det er digg! Jeg som gikk i skjørt og fryser lett syntes det var helt topp. :-) 

 

Har du spist på Homan? 

 

#bistro #homan #bogstadveien #oslo #burger #mat #godt #sommer 

 

Asalia

Hurra for bloggen min!

 • 19.06.2016 - 20:49

I dag er det akkurat et år siden jeg startet denne bloggen! Når jeg ser tilbake på det har jo tiden gått fort. Sier man ikke alltid det når man ser tilbake på noe? Haha. Jeg vurderte en stund om jeg skulle fortsette å blogge eller ikke. Så forsøkte jeg å ikke blogge på noen dager, men etter to dager måtte jeg bare blogge igjen. Det er vel fordi jeg har blitt veldig vant til å blogge daglig. Jeg håper at jeg kommer til å blogge i flere år fremover! Det er en morsom hobby som gir meg mye. 

 

 

I dag våknet jeg med skikkelig hodepine. Jeg dro ut i går med ei venninne jeg ikke hadde møtt på over et år. Det var veldig hyggelig. Vanligvis blir jeg ikke i noe særlig dårlig form dagen derpå, men denne dagen var et unntak. Jeg følte meg rar i magen og ble skikkelig spykvalm. Heldigvis spydde jeg ikke. Sitronvann med salt hjalp på formen. 


 

Senere gikk vi ut for å spille tennis. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle begynne å spille tennis. En tennisspiller, jeg? Haha. Det er moro da. Fint å ha en aktivitet sammen med samboeren på sommeren, eller fra mai til september tror jeg sesongen er. Har du spilt tennis før? Nå har jeg kjøpt meg rekkert og mangler bare tennissko. Egentlig har jeg lyst på et helt hvit tennisantrekk med sånn typisk tennisskjørt. 

Hva synes du forresten om det nye designet mitt? Dette designet er responsivt, som vil si at det tilpasser seg enheten du er på. Slik at designet er like fint både på mobil, nettbrett, pc og mac. Endelig! Jeg leter etter et bedre bilde til å ha i headeren, da. Klarer ikke helt å bestemme meg. De fleste bildene jeg kunne tenke meg å ha i headeren er avlange og ikke tatt i bredvinkel (landskap?) eller hva det heter. Slik som disse bildene i dette blogginnlegget. 

 

T-skjorte fra India / Belte fra Iran / Bukse fra Iran / Veske Morris / Sko Nelly 

 

Har du forresten noen ønsker om hva jeg kan blogge om fremover? Hadde blitt glad for forslag :) ♥ 

 

#outfit #antrekk #sommer #ferie 

 

Asalia

VINNEREN AV UKENS BLOGG

 • 18.06.2016 - 18:00

 

Da er det på tide å kåre vinneren av ukens blogg. Det ble bloggen til Frida og Madeleine. 


 

De blogger om håndarbeid, klær, sminke og trening for å nevne noe. Klikk her for å komme til bloggen.

 

Det var veldig få som meldte seg på denne gangen, så jeg vet ikke om det er noe vits i å ha denne konkurransen mer. Vi får se. Kanskje jeg prøver en gang til om noen uker og satser på at noen flere vil være med?

 

I dag har vi vært på markedsdagen i Karl Johan. Jeg var innom Mango og det var kaotiske tilstander, hehe. Det var jo 50 % på hele butikken utenom den nye kolleksjonen eller noe. Jeg skulle bare se på vesker, men det var jo to lengre køer foran veskehyllen, så jeg fikk ikke kjøpt noe veske. Monki (tror jeg) hadde undertøy/bikinier til 10 og 20 kroner! Sykt. Jeg hadde lyst å se, men jeg slepet med meg samboeren som ville hjem. Vi fikk tatt noen antrekksbilder som jeg poster i morgen.

 

Jeg holder forresten på å installere et nytt design, ser det er litt problemer her og der. Forsøker å fikse det. 

 

#vinner #konkurranse #ukensblogg #håndarbeid #negler 

 

Asalia 

 

Følg meg her

RABATTKODE PÅ KJOLER FRA NELLY

 • 17.06.2016 - 17:06

Annonselenker

 

Nå har Nelly salg på en hel drøss av fine festkjoler! Skriv inn rabattkoden PARTYSALE20 før du sjekker ut. Tilbudet startet i dag og varer frem til mandag klokken 10.00. Her har jeg samlet mine sommerfavoritter.

 

nelly party dresses

 

her / her / her

 herher / her

 her / her / her

 

Hvilken kjole liker du best? 

 

Siste mulighet til å være med på konkurransen min, klikk her.

 

#mote #fashion #salg #rabatt #tilbud #nelly #kjoler #klær #sommer 

 

Asalia 

 

Følg meg her

ALL WHITE SUMMER INSPIRATION

 • 16.06.2016 - 17:36

Annonselenker

Summer is the best time of the year ♥ 

 

all white summer inspiration outfit

all white summer inspiration outfit

Never ending summer all white summer inspiration outfit

all white summer inspiration outfit

all white summer inspiration outfit

all white summer inspiration outfit

all white summer inspiration outfit
 

Topp H&M her / Skjørt Ellos (tilbud 119 kr) her / Sko Nelly her / Klokke lignende her / Veske Morris 

 

Bildene til dette innlegget ble jeg for det meste egentlig ganske fornøyd med! Vi hadde litt bedre tid enn sist, og "fotografen" min vet hvordan jeg liker bildene blir tatt. Det er så deilig nå for tiden at det er mulig å ta bilder ute klokken helt frem til klokken 21. Lenge leve sommeren ♥

 

Hva synes du om bildene/antrekket?

 

Husk konkurransen min - ukens blogg. Klikk her.

 

#outfit #antrekk #sommer #hvitt #mote #fashion #hverdag #blogg  

 

Asalia 

 

Følg meg her

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

 • 15.06.2016 - 18:26 

Det du må gjøre for å være med i konkurransen

♥ Like Facebook-siden til bloggen min her

♥ Følge meg på Instagram her

♥ Kommentere at du er med i konkurransen 

 

Jeg legger ut to bilder fra bloggen til vinneren i innlegget når konkurransen avsluttes på lørdagskveld. 
 

Over til noe annet. Naldo kom jo i går. Som du ser forsøkte jeg å ta bilde med han isted. Det var første gang jeg løftet han. Jeg er vant til å løfte Timmy og han veier bare fem pinglekilo. Så dette var noe annet. Han var tung i forhold, haha. Tror ikke hunder er så glad i å bli løftet generelt, så jeg prøvde bare denne ene gangen. Èn gang om dagen maks tror jeg er ok. Denne tassen som jeg kaller sussebassen min er enda bare en valp. Tror han er åtte måneder gammel. 

 

Det er fint å teste ut hvordan det er å ha en hund i en ukes tid siden jeg har så lyst på hund selv. Finne ut om det virkelig er noe for meg. Gå ut på tur uansett vær X antall ganger om dagen. Ikke kunne være så fri og spontan. Planlegge ferier og slikt mer nøysomt. Plukke bæsj og alt annet mindre gøy. 

 

PS. Vet det ble dårlig kvalitet på bildene. Det er ikke mobilbilder. Jeg tok disse bildene selv med kamerastativet mitt. Funksjonen jeg brukte heter SCN (portrait) også stilte jeg inn på selvutløser. Lurer på om jeg egentlig burde ha en slik fjernkontroll som du sikkert har sett toppbloggerne med? Men jeg synes bildene egentlig burde bli bra uten også. Tror det må være noe med fokuset, funksjonen eller at jeg tok bildene i motlys. Eventuelt at alle disse faktorene sammen resulterte i litt uklare og kornete bilder i dag, lol. 

 

I morgen legger jeg ut antrekksbilder :) Ha en fin kveld. 

 

#ukensblogg #konkurranse #hverdag #hund #kjæledyr

 

Asalia 

 

Følg meg her

NÅ ER DET LIKE FØR

 • 14.06.2016 - 20:12

 

I dag hadde jeg lovt meg bort som hårmodell for Wael. Nå er det kun litt over to uker igjen til han skal ta svenneprøven. Det er akkurat dette oppsettet han skal gjøre på meg den 30. juni. Han gruer seg. Jeg tror det kommer til å gå helt fint! Vet hvordan det er å grue seg til eksamen, det er ikke en god følelse. Dermed er det en god følelse å endelig bli ferdig og få det overstått. Juhu! 

 

hårmodell adam og eva frisør

Vi måtte jo knipse litt bilder.hårmodell adam og eva frisør

Neste gang skal han forsøke å få toppen litt høyere opp.

 

hårmodell adam og eva frisør

Hva synes du? :) 

 

Denne dagen har gått skikkelig fort. Vi spiste sushi til middag og det var skikkelig etterlengtet. Jeg har tenkt å forsøke å lage det hjemme en gang. Usikker på om det blir bra, men skal prøve. Naldo kommer i kveld istedenfor i morgen. Han er så søt! Jeg gleder meg. ♥

 

#hår #hårmodell #oppsett #adamogeva #frisør #hverdag #blogg

 

Asalia 
 

Følg meg her

FLAUSE. FETT HÅR. VENNELØS?!

 • 13.06.2016 - 21:40

 

For en ræva dag. Jeg vurderte å ikke blogge i dag. Jeg vurderte om jeg skulle publisere dette eller ikke. 

 

Først startet dagen med en ordentlig flause. Jeg sendte mail til bloggeren Maria Høili med en forespørsel om å få komme på hennes Pretty Smooth-event i august. Jeg leste blogginnlegget hennes i sengen og var tydeligvis i ørska da jeg leste og sendte avgårde mailen. Hun søker sponsorer og samarbeidspartnere, ikke gjester til eventet, som jeg trodde. Herregud, så flaut. Da jeg hadde sendt avgårde mailen, sto jeg opp, somlet meg til kjøkkenbordet og leste det samme innlegget på nytt. Var det ikke litt rart at hun søkte gjester til et event? Hmmm. Så fikk jeg svar like etterpå, hun brukte vel litt under en time på å svare. Jeg tenkte siden hun er en kjent blogger, bruker hun sikkert lang tid på å svare. Om jeg i det hele tatt kom til å få svar, da. Heldigvis var hun veldig hyggelig, forståelsesfull og vi hadde en fin tone på mailene som ble sendt frem og tilbake. 


 

På vei i dusjen tenkte jeg å kure håret med castor oil. En brilliant idè! Jeg var veldig skeptisk fordi oljen er veldig tykk. Seig er kanskje det riktige ordet. Nylig hadde jeg lest en artikkel om castor oil på forhånd hvor det ble anbefalt å sove med oljen i håret (så klart med noe plastikk rundt), eller la den trekke inn i mange timer før den ble vasket ut. Det gjorde ikke jeg da. Lot det trekke i håret i en times tid mens jeg gjorde aerobic og styrketrening hjemme. Jeg brukte sjampo i håret to ganger før jeg hadde i balsam og skylte håret ekstra grundig. Likevel ble det fett i lengdene noen steder i håret da det ble tørt. Så jeg fikk en slags uønsket wet-look. I tillegg har jeg et utrolig merkelig fall i håret som jeg til tider misliker veldig sterkt. Jeg har nemlig bestemt meg for å ikke bruke krølltang og glattjern - bare en sjelden gang hvis jeg skal noe spesielt. Jaja, det er bedre at håret er fett i lengdene enn i hodebunnen til i morgen, når jeg skal til Wael og sitte hårmodell. 

 

Deretter fikk jeg gjort en del på en forberedelse jeg holder på med. Så fikk jeg ikke til rette streker i Photoshop som går skrått utover... Ikke bare å holde inn shift altså. Etter et par timers arbeid med Power Point og Word, var det på tide med litt soling. Jeg har nemlig bestemt meg for å bli brun nå uten selvbruning! Da jeg kom til parken hadde jeg glemt boken jeg leser i som jeg regnet med var i vesken. Jeg hadde heldigvis med aviser, mobilen og høretelefoner dersom jeg skulle ønske å høre på muzika. Utenom en asiatisk familie som satt og bråket, hostet høylytt og så videre var det fint å få solet seg i et par timer. Virkelig kjenne at solen steker på huden. Sko Bianco / Shorts Vero Moda / Tunika SheIn / Singlet H&M / Solbriller Ted Baker 

 

Planen var å ta turen innom Kiwi, men like før jeg skulle dra fra parken fikk jeg en mail fra SATS om at jeg kan låne bort medlemsskapet mitt i sommer. Jeg tenkte: Hva i alle dager?! Er jeg enda medlem?? Å nei! Jeg har ikke tenkt å betale 700 kroner for ingenting. Jeg har jo ikke vært på SATS siden 10. mai eller noe. Før jeg reiste til Iran. Jeg prøvde å ringe til SATS, men så utålmodig som jeg var måtte jeg bare legge på siden det var kø. Jeg måtte nemlig skynde meg hjem, logge inn på SATS fra macen og finne ut av dette. Siden at jeg alltid før hadde problemer med å logge inn fra mobilen av en eller annen merkelig grunn. Da jeg kom hjem forsøkte jeg å ringe de igjen siden at jeg ikke fant ut av stort på SATS sine innloggingssider. Var jeg enda medlem eller ikke? Da kom jeg gjennom. Hun sa jeg enda var medlem om jeg ikke hadde meldt meg ut. Bare flaks for meg at jeg ikke meldte meg inn hos et annet treningssenter som jeg forsøkte på for en uke siden. Heldigvis var jeg ikke lengre aktiv. Takk Gud for det! 

 

Tenkte jeg skulle trå på med litt ekstra sminke for en gangs skyld før antrekksbildene, og det ble ikke vellykket. Den ene sminkekosten til øyenskyggen var ikke ren da jeg startet, så skyggen ble mørk der den skulle være hvit. Jeg glemte å "kakke" eller riste kosten før jeg påførte øyenskyggen, så det drysset ned under øyene mine. Da jeg var ferdig så jeg skitten og oversminket ut etter å ha eksperimenter og påført øyenskygger i fem forskjellige farger. Alright! Eller så jeg egentlig ut som en hore? Ikke vet jeg. 

 

Så fikk jeg høre at jeg ikke har noen venner. Begrunnelsen var fordi jeg ikke møter de noe ofte og at de da blir bekjente. Det er jeg ikke enig i. Vet at dette ikke var vondt ment av vedkommende som sa det, og det ble trukket tilbake. Så det går helt fint. Jeg vet at jeg kunne tilbrakt mer tid mer venner. Det var et av nyttårsforsettene mine faktisk. Jeg var mye mer sosial da jeg var yngre. Når man er voksen har man så mye annet å styre med. I hverdagen er det ofte skole og/eller jobb, trening x antall ganger i uken, matlaging, ærender og husarbeid. Da jeg bodde i Trondheim hadde jeg jo flere venner. Der har jeg jo bodd nesten hele livet mitt. Når man er i et forhold synes jeg ikke det er like enkelt å få nye venner som da man er singel. Når man er i et forhold er man heller ikke like sosial som ellers, eller er det bare meg..? Dette endte med at jeg la meg i sengen, ikke lengre hadde jeg lyst til å gå tur ute og se dokumentar.

 

Satser på at morgendagen blir bedre. Det må den bare bli! Jeg gleder meg veldig til onsdagen da, for da kommer nemlig Naldo!! Jeg skal passe på hunden til søsteren min en ukes tid! ♥ ♥ ♥

 

Hvordan har dagen din vært? Håper den har vært bedre enn min. Det skal ikke så mye til akkurat i dag. 

 

#antrekk #outfit #sommer #tanker #personlig #venner

 

Asalia 

Følg meg her

UTFLUKT TIL VERDENS ENDE

 • 12.06.2016 - 20:53

 

I går tok vi oss en tur til Verdens Ende som ligger på øya Tjøme. Det er fint å utforske nye steder. 

 

verdens ende tjøme vestfold

verdens ende tjøme vestfold

verdens ende tjøme vestfold

verdens ende tjøme vestfold

verdens ende tjøme vestfold

#verdensende #tjøme #vestfold #norge #ferie #reise #sommer #havet #tur #utflukt

 

Har du vært på Verdens Ende?

 

Håper du har hatt en fin dag :) Det har i alle fall jeg. Jeg har spist en god frokost, lest VG helg i solen, slappet av, gått tur og laget hjemmelaget flaskegresskarsuppe. 

 

Asalia

 

Følg meg her

RIS OG RIS TIL BLOGG.NO

 • 11.06.2016 - 19:23

 

Endringene generelt 

Du som blogger har sikkert lagt merke til endringene på blogg.no? Det må ha vært maks tre dager siden. Jeg liker endringene og synes de har gjort en kjempebra jobb! Jeg er imponert. De bruker tooltip slik at det er mulig å se bloggerne sine siste innlegg uten å trykke seg inn på bloggen. På den måten unngår man å trykke seg inn på en blogg x antall ganger som ikke har blitt oppdatert den seneste uken... 

 

skjermdump blogg.no

Foto: Skjermdump fra blogg.no

 

Grupper 

Jeg synes jeg det er på sin plass at blogg.no synliggjør grupper øverst på siden. Nå ligger gruppene til og med høyere opp en bloggshoutene. Er det ikke en av blogg.no sin oppgave å hjelpe til med å bygge trafikk for oss bloggere? Vi som blogger vet det kan være vanskelig å få høye lesertall. Det er en grunn til at de fleste slutter å blogge i løpet av tre måneder (ref. Thomas Moen 123 blogg). 

 


 

Foto: Skjermdump blogg.no

 

Nyhetsbrev

Det jeg imidlertid savner hos blogg.no er nyhetsbrev. Disse ble sist publisert i september 2015. Det var mulig å være med på konkurranser, vinne diverse premier og få skrive sponsede innlegg.

 

skjermdump blogg.no

Foto: Skjermdump blogg.no


skjermdump blogg.no

Foto: Skjermdump blogg.no

 

Medlemskap i bloggklubben

 

skjermdump blogg.no

Foto: Skjermdump blogg.no

 

Hvilke tilbud og rabatter? Jeg synes bare at det ikke trenger å stå hvis det ikke blir noe av, eventuelt kan de jo få det til å bli noe av. Jaaa! skjermdump blogg.no

Foto: Skjermdump blogg.no

 

Del gjerne innlegget om du er enig :) 

 

#brukeropplevelse #teknologi #data #design #nyhetsbrev #klubbnytt #bloggklubben #blogg

 

Asalia 

 

Følg meg her

ERFARING ER ALT

 • 10.06.2016 - 22:49

 

I dag var jeg på et førstegangsintervju for en deltidsjobb fra august. Jeg er jo endelig ferdig med utdanningen min nå. Egentlig ser jeg etter en fulltidsjobb, men siden at denne jobben gir meg svært verdifull erfaring jeg trenger videre, så håper jeg virkelig at jeg får denne. Kryss både fingrer og tær for meg, hehe. 

 

Jeg innser bare mer og mer hvor viktig erfaring er når man søker sin første jobb etter å ha fullført utdanningen sin. I denne jobben kan jeg få arbeide med kampanjeplanlegging. Det synes jeg er kjempegøy. Jeg har jo hatt et fag som heter kampanjeutvikling på skolen. Det er gøy å være kreativ! Håper at jeg kan holde på med kampanje, markedsføring, kommunikasjon, PR og/eller SoMe fremover. Det er i alle fall mitt høyeste ønske. 

 

 

Jeg fikk nylig et avslag på en annen jobb jeg hadde vært på intervju for. De begrunnet det med at de to andre kandidatene de valgte å gå videre med hadde mer erfaring fra kontor. Dette var en kontorjobb som minnet om arbeidet en sekretær gjør. Det var en veldig hyggelig person som intervjuet meg. Jeg kunne godt ha tenkt med å bli bedre kjent med vedkommende. Jeg så for meg hvordan han var som sjef og at han var en person man kunne si "alt" til.

 

Det var bare litt kjipt og frustrerende å indirekte få høre at jeg trenger mer erfaring, når jeg er nyutdannet. Joda, jeg jobbet noen år før jeg begynte på studiene. Hadde jeg klart å få en kontorjobb den gang, så kanskje jeg kunne gått videre. Det skal ikke være lett. Hva med de som er 22 eller 23 år og ferdig med bachelorgraden sin? Noen må jo ha forståelse for at de kun har fokusert på skole og har ingen eller minimalt med jobberfaring ved siden av. Og om de har noe erfaring ved siden av, så er det ikke sikkert den er relevant. 


 

Så mitt råd til deg som studerer: For all del, finn deg en deltidsjobb eller sommerjobb som er relevant. Du vil takke deg selv i bøtter og spann den dagen du er ferdig med utdanningen og skal få en fulltidsjobb. 

 

Jeg hadde jo jobb som promotør, det er vel litt relevant. I tillegg hadde jeg en stilling som PR-ansvarlig som kun var et engasjement, men det var moro å utarbeide en PR-strategi og så videre. Jeg synes det er så fascinere med Idar Vollvik sitt case, og hvordan hans bedrift Chess klarte å vokse enormt mye på grunn av PR.  

Har du noen tanker rundt dette teamet? 

 

#utdanning #skole #jobb #erfaring #tanker #personlig #antrekk #outfit #sommer 

 

Asalia 

 

Følg meg her

INNKJØP FRA LONDON

 • 09.06.2016 - 21:06

 

Jeg fikk aldri publisert dette innlegget med innkjøpene fra London. Ikke at jeg kjøpte noe superfancy akkurat, bare litt sommerklær og hudpleieprodukter. 

 

Litt flaut å si jeg handlet på Primark, men slik ble det! Handlet der for første gang da jeg var i London i 2015. Det er jo så sykt billig der! Og til prisen synes jeg det er greie og fine klær. Denne ble en favoritt. Digg å gå med på en varm sommerdag til og fra stranden ♥Fint med gulldetalj.Jeg fikk jo ikke prøvd noen av klærne jeg kjøpte, siden vi kun hadde 20 minutter i Oxford Street. I tillegg var det lang kø til prøverommet. Jeg dro først innom Top Shop, så Primark. Det resulterte i at denne kjolen er for kort for meg, haha. Den dekker vel sånn akkurat rumpa mi, men ikke stort mer. Så denne skal jeg kun bruke på hytta når jeg bare er med kjæresten og eventuelt hjemme. Med en søt knyting bak som fremhever midjen. Denne var jo søt og sommerlig i hvitt. Jeg elsker hvite klær om sommeren. Ikke blonder, men broderi av noe slag? Litt diverse produkter til kropp og ansikt. Kroppsskrubben og øyegelèen hadde jeg ikke prøvd før. 

 

Liker du innkjøpene? #mote #fashion #klær #newin #nyttinn #produkter 

 

Asalia 

 

Følg meg her

DAMEN I BURKA BA MEG OM Å FLYTTE MEG

 • 08.06.2016 - 19:58

 

Jeg hadde ikke trodd at jeg noen gang kom til å befinne meg midt inne på et bønnerom. Ikke i Norge. Ikke i Iran. Hvordan havnet jeg der? 

 

 

Jo, han som tok meg med på shopping er jo muslimsk. Så da må han jo be i løpet av dagen. Vi dro til den øverste etasjen på basaren. Da han var på vei inn til bønnerommet for menn, ba han meg gå inn på bønnerommet for kvinner. Jeg ble ganske satt ut og tenkte at jeg kunne jo vente utenfor! Så da tok jeg av meg skoene, satte de i hyllen og gikk inn. Det var et olivengrønt mønstrede forheng som skilte dame- og manneavdelingen. Veggene så ut som lysegul mur og noe grå granitt. Persiske, mønstrede og røde tepper dekket gulvet. 

 

Jeg satt meg helt fremst midt mellom alle damene i burka. Siden det var en ledig plass akkurat der. Det var trangt med alle posene mine og vesken min. Tydeligvis tok jeg for mye plass da jeg kjente en hånd dyttet meg forsiktig fremover på den nedre delen av ryggen min. Okei, tenkte jeg. Damen ved siden av hun som rørte meg sa høflig på farsi at det var bedre plass lengre bak og at det sikkert var bedre for meg. Så flyttet jeg meg til hjørnet.

 

Jeg hadde ingen verdens ting å gjøre der, følte det var rart og ubehagelig å være der. Da jeg tenkte at dette kunne jeg skrive et blogginnlegg om. Så jeg gjorde min observasjoner og noterte på mobilen. En lakket negler, en tok på maskara med et lommespeil, en annen fikset sminken med et annet lommespeil. De fleste pratet med sin sidekvinne. Noen helt fremst og i midten ba, de med burka som så mest religiøs ut. En annen pratet i telefonen og en annen skrev tekstmelding. To kvinner hadde med seg små barn. Vi var rundt 25 kvinner på cirka 30 kvadrat, ikke kjempegod plass akkurat. 

 

Jeg følte meg nesten kriminell der jeg satt og tok snikbilde. Det var en ung jente som satt ved siden av min venstreside. Jeg var litt redd for at hun skulle se jeg tok snikbilde, så jeg skrudde lysstyrken på mobilen helt ned slik at skjermen nesten ikke syntes. Etter å ha ventet inne på bønnerommet i cirka et kvarter, så jeg endelig Ali som viste med et tegn at han var ferdig og at jeg kunne komme. Da jeg kom hjem spurte jeg mamma om det var ok å legge ut et slikt bilde som dette. Hun sa det var greit så lenge ikke noen ansikt var synlige. :) 

 

Tanken var jo bare å skrive et blogginnlegg om en annerledes erfaring. Blogginnlegg blir ikke helt det samme uten bilder. 

 

Har du noen gang vært i et bønnerom? 

 

Jeg hadde vel sett for meg at alle som satt der kom til å be, gjøre seg ferdig og dra.

 

#reise #ferie #tehran #iran #midtøsten #asia #erfaring #bønnerom

 

Asalia 

 

Følg meg her

I JUST LOVE THE FLORAL DRESS

 • 07.06.2016 - 19:47

 

Disse bildene ble tatt før et bursdagsselskap på lørdagen. Jeg liker å pynte meg om det er noe spesielt jeg skal.

antrekk floral dress sommerantrekk floral dress sommer

Kjolen kjøpte jeg i Iran. Hva synes du om antrekket?

 

Jeg ser at håret mitt ser jo lilla og oransje ut på disse bildene, haha. Jeg farget etterveksten selv nå nylig. Har funnet ut av at jeg ikke gidder å farge det eller gjøre noe med det før slutten av august eller starten av september. Siden at solen bleker håret litt og klorvann kan gjøre det grønt. Bedre å vente til sommeren er over med ny hårfarge, tenker jeg. 

 

Håper du har hatt en fin dag og at du koser deg i kveld. :) 

 

#antrekk #outfit #mote #fashion #floraldress #blomsterkjole

 

Asalia 

 

Følg meg her

WHERE TO GO EAT IN TEHRAN

 • 06.06.2016 - 22:16

 

Eram Hotel 

food restaurant tehran iran

Her spiste mamma og jeg den siste kvelden jeg var i Iran. Litt usikker på om hotellet bare heter Eram Hotel eller Eram Grand Hotel. Veldig bra mat. Kjipt for meg at jeg var syk, hadde utrolig dårlige apetitt og kunne ikke spise grønnsaker, haha. For oss to ble det til sammen cirka 240 kroner som til å være Tehran er dyrt for mat ute på restaurant. food restaurant tehran iran

Yum yum! All the good stuff. food restaurant tehran iran

På vei inn på restauranten til Eram Hotel. 

food restaurant tehran iran

Restauraten var en del av Eram Hotel. Det var sykt fint i resepsjonen som jeg gikk innom for å spørre om toalettet. Ordentlig luksushotell. 

 

Moslem

food restaurant tehran iran

Her spiste vi på Moslem. Jeg måtte få min iranske venninne til å tolke og oversette navnet på restauranten. Du ser skiltet på bildet under. Veldig god mat her også. Kebab, stekt tomat, ris og alt annet som hører til. Det ble cirka 110 kroner for mat for oss to til sammen. food restaurant tehran iran

Det var lang kø for å komme inn på Moslem. Kø i hele trappen og ut av restauranten faktisk. Det var enda mer kø da vi dro. Det var bare såvidt vi fant et par ledige sitteplasser. Det forstår jeg godt. 

 

Mehdi pizza 

food restaurant tehran iran

Mormor sier at det ikke er bra å spise pizza overalt i Tehran, men at Mehdi er best. Tykk pizza med masse kjøtt og ost! Nam. Jeg skulle tatt et bilde av pizzaen etter at jeg hadde tatt meg et tygg. Digg med masse ost. ♥ Cirka 40 kroner for en pizza. 


food restaurant tehran iran

Pizzaen min som jeg hadde skrevet navnet mitt på, hehe. 

 

#mat #food #tehran #iran #midtøsten #asia #review #mehdi #eramhotel #moslem

 

Asalia 

 

Følg meg her

EKSAMENSLESING I KNALLVÆRET

 • 05.06.2016 - 19:37

 

I dag er det siste dag med eksamenslesing for min del. Jeg elsker det nydelige været vi har nå, synes det er litt trist at sommeren bare varer i tre måneder. Jeg forsøker å ikke tenke på det, men jeg gjør det i blant. Kanskje grunnen til det er at jeg nå mer enn noen gang ønsker å bo i et annet land med et varmere klima. Jeg synes vinteren i Norge er veldig lang og jeg håper på å bo utenlands om noen år. Jeg kan faktisk huske å ha sett frem til høsten før, så kanskje jeg begynner å lengte etter høsten når vi er i august en gang? Jeg prøver å tenke på at alle årstider har sin sjarm, selv om at jeg liker våren og sommeren aller best. ♥

 

#eksamen #sol #sommer #skien #blomster 

 

Asalia 

 

Hva har du gjort i dag? 

 

Følg meg her

SHIRT AND JEANS

 • 04.06.2016 - 17:20

 

Inneholder annonselenke

 

Nå har jeg vært elendig til å blogge i det siste. Først på torsdagen skulle jeg egentlig blogge som vanlig på tidlig kvelden, men så møtte jeg tilfeldigvis på ei venninne fra Trondheim i Oslo sentrum som jeg ikke hadde møtt på sikkert 10 år! Jeg skulle stusse håret og prøvde å finne en salong jeg hadde stusset håret på tidligere for 300 kroner, haha. Så gikk jeg inn feil dør, den første personen jeg fikk øye på var venninnen min. Jeg skjønte ingenting. Vi begge virket veldig overrasket. Hun spurte hun om jeg ville ta en matbit etterpå. Ja, hvorfor ikke, tenkte jeg. Så endte vi på byen og var de to siste som dro fra nattklubben, hahaha. Vi danset og hadde det gøy. Jeg er jo veldig sjeldent ute for tiden, husker faktisk ikke sist jeg var ut i Norge. Det er over et år siden, tror jeg. I tillegg har jeg lest til min siste eksamen, søkt på jobber, vært på jobbintervju og været har vært helt fantastisk. I dag er det også skyfri himmel sol og deilig temperatur. I love it so much!

 

Jeg fant noen bilder fra i vår som jeg aldri fikk postet. Det er vel fordi jeg ikke er helt fornøyd med kvaliteten på bildene. 

 

antrekk

antrekk

antrekk

Sko fra Nelly her

 

Jeg kunne vel ha gått slik på en litt kjølig sommerdag også! :) 

 

Jeg har et par blogginnlegg til jeg har tenkt å poste fra Iran. Har bare ikke kommet så langt enda. Håper du har like fint som meg og at du koser deg maks i helgen. ♥

 

#outfit #antrekk #sommer #mote 

 

Asalia 

 

Følg meg her

FLORAL DRESS AND SANDALS

 • 01.06.2016 - 19:06

 

Gårsdagens antrekk. Jeg og kjæresten min var på date. Det var kjempekoselig ♥ Viktig å sette av tid til hverandre i et forhold :) 

 

 

Jeg fikk faktisk etterveksten min farget i Iran for noen dager siden, så skjønner ikke helt hvorfor etterveksten ser ufarget ut. Buuu. Det var meningen at den skulle være like mørk som det mørkeste håret mitt på toppen. Og for cirka to måneder siden forsøkte jeg å farge etterveksten selv, men da ble den heller ikke mørk. Tror det var fordi jeg brukte en slags serum som egentlig kun skulle brukes i de slitte tuppene. Det fant jeg ut av da jeg allerede hadde påført serumet. Jeg hadde tenkt å bruke kortest mulig tid på hjemmefarging. Da brukte jeg farge nummer 4 som er den frisøren brukte på den øverste delen av håret mitt for en stund siden. Jeg forstår ikke helt! Jeg er så lei av å farge det også, haha. Lei av å bruke penger og tid på hårfarging. Særlig ikke gøy når man er misfornøyd som jeg er. Nå er jeg misfornøyd med både etterveksten og den oransje fargen. I tillegg så er det så slitt, at jeg helst ikke vil fagre det noe særlig. Haha, kan trygt kalle dette et I-landsproblem. Vurderer dra til en frisør å få hele håret mitt farget til min naturlige farge, eller noe lignende. Det var bare det at sist jeg fikk håret farget på jobb (så heldig som jeg var), så ble jeg fortalt at denne shaden skulle bli vasket ut etter to måneder. Da ville mine blonde striper komme tilbake, men det har ikke helt skjedd. Har vel noen få blonde striper, men hårfargen er ikke slik den var før shaden. Nå som jeg faktisk har blonde striper i håret, skulle ønske de vistes mer og var fine. Jeg som egentlig aldri hadde tenkt å bleke håret igjen, haha. Jaja. Kanskje jeg bare skal fagre det svart igjen? Nei da, det kommer jeg ikke til å gjøre. Jeg ser at håret mitt ser fett ut på dette bildet. Det var faktisk nyvasket i går. Tror den UV-sprayen min som jeg har hatt i to år kanskje har gått på dato? Håret ble litt ekkelt og rart etter jeg brukte den. Lol. 

 

Hvilken hårfarge tror du kler meg best? 

 

#outfit #antrekk #floral #kjole #sommer #juni 

 

Asalia 

 

Følg meg her

Asalia

Jeg har studert markedskommunikasjon og ble ferdig sommeren 2016. For tiden jobber jeg deltid som modell hos SB Produksjoner og statist. Jeg er også med som frivillig i BI Alumni sin nettverksgruppe for markedsføring. Håper du liker bloggen min og vil følge meg. Dersom du ønsker et bloggsamarbeid eller å sponse meg, ta kontakt på asalia_blogg@hotmail.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Bloglovin'
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no