Asalia | Livsstil og mote

SUMMER INSPO

 • 30.06.2015 - 22:09

Nå er det ordentlig sommer i Oslo. Det er så deilig. Yr.no melder full sol i morgen med 24 grader og 26 grader på torsdagen. Gleder meg til å bli helt ferdig med å vaske ut av leiligheten i morgen. Så har jeg fri på torsdag. Da kan jeg endelig sole meg, jippi! 

Foto: weheartit.com

#Sommer #inspo

Håper du koser deg disse solfylte dagene. 

 

Asalia 

TRENINGSPLAN OG INSPO

 • 29.06.2015 - 20:24

 

Foto: Neofitworld.com 

Modell: Jen Selter

 

Her er et kollasj jeg snekret sammen tidligere i dag.  Foto: Weheartit.com  

 

#Fitness #trening #inspo 

Ha en strålende treningsuke! 

 

Asalia 

SPORTY CLOTHING - KOLLASJ

 • 28.06.2015 - 22:32

Annonselinker

Da ble jeg endelig ferdig med min første kollasj. Det hjelper alltid på treningsmotivasjonen med nye og freshe klær. Skulle selv hatt meg nye treningssko og treningsbag. Håper du finner kollasjen fin eller inspirerende.

Nike Performance VICTORY GYM CLUB Sportsveske black/dark nickle / adidas Performance SportsBH black / CH Hydro Jacket treningsjakke / Nike Sportswear RU CITY PRINT Leggings black/volt / Treningssko Free 5.0 TR Fit 5 / Vannflaske T1 Flow Graphic Water Bottle 160z


#Fitness #trening


Asalia

PICTURE TIME

 • 28.06.2015 - 18:36

Her er et par bilder fra denne søndagen. 

 

Asalia 

TIDEN ER INNE FOR Å GIFTE SEG

 • 27.06.2015 - 17:10

Ja, nå skal jeg endelig gifte meg. Vi har pratet om dette i et par måneder nå og vi føler at tiden er inne. Hahaha. Not really. Det var to par som giftet seg i Brekkeparken i Skien da vi var der isted. Det er jo bare så vakkert å se slikt! Det er langt ifra et hverdagslig syn for meg i hvert fall. 

 

#Brekkeparken #Skien

 

Asalia 

PAKKE I POSTEN

 • 26.06.2015 - 21:44

God kveld! 

I dag fikk jeg pakke i posten. Jeg var nødt til å bestille en pakke fra iHerb. Fordi jeg trengte maskara og kroppsskrubb hovedsakelig. Jeg elsker dessuten denne cocoa butter lypsylen, jeg er helt avhengig. Jeg har prøvd flere uliked lypsyler, alt fra de vanlige til EOS sin lypsyl, men liker denne best. Den fukter bra og gir leppene en fin og lett glans. 

#iHerb #skjønnhet #pakkeiposten

 

Asalia 

MY BUCKETLIST SUMMER 2015

 • 26.06.2015 - 08:27

 Ser det er flere bloggere som lager seg en bucket list, over hva de skal få gjort i sommer. Da slenger jeg meg på "trenden", haha. Her er en noe av det jeg skal få gjort i sommer. Dette bildet av meg er forresten to år gammelt. 

Foto: Sirwan Barzigar

 

Skal du gjøre noe av det samme? Tipper de fleste vil bli brun, bade i Norge og ønsker seg noen late dager på stranden, hehe.  

 

#Bucketlist #sommer 

 

Asalia

NOEN AV MINE SKJØNNHETSPRODUKTER

 • 25.06.2015 - 22:20

 Tja, vet ikke helt om skjønnhetsprodukter er helt riktig navn. Kom ikke på noe bedre, haha. Ukentlig bruker jeg ansiktsmaske. Først fjerner jeg sminken, renser huden, skrubber med ansiktsskrubb, bruker ansiktsmaske og sprayer ansiktet med selvbruningsspray. Jeg får liksom nesten aldri noe farge i ansiktet, uansett hva. Så dette hjelper en smule. Denne Micellar Cleansing Water fra Garnier liker jeg godt, den fjerner sminken enkelt med bomullspad og du trenger ikke vaske den av. Men jeg foretrekker å vaske den av uansett. Pluss at jeg fukter alltid ansiktet med vann før jeg bruker bomullspad med sminkefjerner. Produktet pureology vant jeg i en premie fra Adam og Eva Arkaden. Pumper to ganger og har det i fuktig hår, i lengdene og i tuppene. Gir glans og fuktighet. Jeg har blitt helt avhengig av å bruke slike produkter i håret og olje. Særlig når jeg sparer til langt hår, føler jeg det er ekstra viktig å bruke hårkur og stelle pent med det. 1 Ansiktsrens Harmoni Vita / 2 Sminkefjerner Garnier HM / 3 Ansiktsskrubb iHerb / 4 Ansiktsmaske iHerb / 5 Hårprodukt Pureology Adam og Eva / 6 Selvbruningsspray Garnier HM

 

#Produkter #skjønnhet #beauty 

 

God natt. 

 

Asalia 

NEW IN - USE THEM DELICIOUS COLORS!

 • 25.06.2015 - 11:08

 Her er litt mer new in, som jeg fant i går. Det er så deilig med sterke farger om sommeren, særlig når man har solbrun hud. Gleder meg til å bli brun! Gleder meg skikkelig

summer clothes sommerklær

summer clothes sommerklær

Jumpsuit HM / Bikini HM / Øredobber Accessorize / Smykke Accessorize 

 #Newin 

 

Asalia 

NEW IN - ALL BLACK

 • 24.06.2015 - 20:50

Her er mine innkjøp for i dag. Solhatt for å beskytte håret mot solen. Treningshansker for å unngå blemmer når du trener styrke. Det er ikke deilig med hard og ru hud i hendene. Heldigvis har det aldri vært noe problem for meg, da jeg har vært flink til å bruke hansker bestandig når jeg trener styrke. Sandaler fordi tærne har godt av å bli luftet på sommeren. Disse sandalene er supertrendy. Oh yeah. 

new in black

new in black

Solhatt H&M / Treningshansker G-Sport / Sandaler Urban 

 #Newin #mote 

 

Asalia

BILDENE FRA MIN PHOTOSHOOT MED IGOR ZAITCEV

 • 24.06.2015 - 09:28

 Her er bildene av meg fra fotograferingen for to uker siden.

Alle modellene ble sminket hvite i ansiktet med matchene sminke. 

 

Bredden på bildene er litt smalere enn hva jeg foretrekker på bloggen.

Shit au, I will survive. 

   

   


Det nederste bildet viser hele antrekket som jeg gikk med på catwalken. 

#Esmod #designer #Noelia

 

Asalia

TRENINGSPLAN OG INSPO

 • 22.06.2015 - 21:04

I dag var jeg på trening igjen. Det var skikkelig deilig. Særlig fordi jeg fikk ikke trent hele forrige uke! Denne uken skal jeg trene fire ganger. 

 
Foto: Enstars 

Kvinnen som er avbildet er Jen Selter i tilfelle noen ikke er klar over det. For en kropp! Det er min drømmekropp og hun er en del av min treningsinspirasjon. 

 

Her er et kollasj med litt treningsinspirasjon.

treningsinpo inspo

Foto: www.weheartit.com 


#Trening #inspo #treningsplan #fitness 

Ha en flott treningsuke! You can do it. 

 

Asalia 

TIMMY, MY LITTLE DOGGY

 • 22.06.2015 - 20:33

Nei da, han er ikke min på ordentlig. Det er Florent og Dina sin hund. Han er 75 prosent Chihuahua og 25 prosent Jack Russell. Han er tre år gammel og bjeffer nesten aldri. Jeg har kun hørt kan bjeffe en eller to ganger når jeg lekte med han. Jeg har blitt veldig glad i denne 5 kilo "tunge" hunden min. Er han ikke søt? Ligner nesten på en liten Doberman, haha. Veldig glad for at jeg får tilbringe så mye tid med han.

chihuahua hund dog søt

chihuahua hund dog søt

chihuahua hund dog søt

#Timmy #Hund #husdyr 

 

Asalia 

FANTASTISK BRUNSJ

 • 21.06.2015 - 14:06

I dag startet jeg og kjæresten dagen på Kolonihagen. Jeg hadde ingen forventinger når han sa «buffet». Det forbinder jeg med litt småkjip mat vanligvis, men dette var kjempegodt! Råvarer av beste kvalitet. 

Kolonihagen Frogner ren mat eatclean sunt

Kolonihagen Frogner ren mat eatclean sunt

Dette var min første porsjon. Null kjøtt i dag, forsøker å ha en kjøttfri dag i uken. Fikk ikke smurt på smør på brødskiven med det første, den måtte inn i en maskin for å bli smøremyk før vi kunne forsyne oss. 

Kolonihagen Frogner ren mat eatclean sunt

#Mat #Kolonihagen #Spisrent 

 

Asalia

PÅ CATWALKEN

 • 21.06.2015 - 00:03

 Her er noen bilder fotografen Igor Zaitcev tok under Esmod Oslo sin catwalk. Vi fotograferte også hjem hos Igor for ikke lenge siden, venter på å få bildene av shooten. Vi hadde cirka helt lik sminke og samme klær på fotograferingen. Bildene blir lagt ut her på bloggen. 

modell asalia model

Viel til venstre og meg til høyre. Haha, jeg så skikkelig sur ut. Følte meg litt som en robot fordi skjørtet var trangt, måtte se rett frem og ikke smile. 

asalia model modell

Foto: Igor Zaitcev

 

Designeren Noelia og alle vi seks modellene hennes. 

#Models #modell #catwalk #Esmod 

 

Asalia 

OM MEG OG KONTAKT

 • 20.06.2015 - 20:06

Kort om meg

Jeg studerer markedskommunikasjon på BI. Ved siden av tar jeg modelljobber og statistoppdrag. Denne bloggen opprettet jeg fordi jeg ønsker å dele en del av hverdagen min og inspirere andre. Dessuten tar jeg ikke meg selv så høytidelig. Bloggen heter "Asalia" fordi det er mellomnavnet mitt. Håper du liker bloggen og vil følge meg fremover. Hvis du vil bruke noen av mine bilder, så spør meg først. 

 

Bloggsamarbeid

Hvis du vil sponse meg eller inngå et bloggsamarbeid, send en mail til: asalia_blogg@hotmail.com :)

 

 

ESMOD BACKSTAGE THROUGH MY PHONE - DEL 2

 • 20.06.2015 - 13:30

 Her er flere bilder fra Esmod Oslo sin motevisning den 18. juni. 
 

Det var skikkelig kult å se denne designeren sine modeller. Alle hadde hvite parykker og designeren selv hadde lyst blondt hår og nesten samme frisyre, bare pittelitt lengre. 


 
Denne hesten gjorde visst sitt fornødne på catwalken ifølge Kerly, men før showet heldigvis. 
 
Champagne etter at vi var ferdig å gå catwalken! Gratulerer nok en gang som nyutdannet designer, Noelia. 

#Esmod #designer #clothes #fashion #mote  

 

Asalia 

ESMOD BACKSTAGE THROUGH MY PHONE - DEL 1

 • 19.06.2015 - 22:29

 I går var jeg modell for Esmod i Oslo. Her er mine egne bilder fra backstage. 

Noelia sin lyse kolleksjon crystalized.

Designeren Noelia og to av modellene. 


Tegning av kolleksjonen til Noelia. Antrekket nummer tre fra venstre var det jeg gikk med. 


Bildet ble så klart uklart med tanke på navnet til designerne, haha. 

Resten av bildene kommer ut i morgen. 

#Esmod #designer #clothes #fashion #mote 

 

Asalia 

Asalia

Jeg har studert markedskommunikasjon og ble ferdig sommeren 2016. For tiden jobber jeg deltid som modell hos SB Produksjoner og statist. Jeg er også med som frivillig i BI Alumni sin nettverksgruppe for markedsføring. Håper du liker bloggen min og vil følge meg. Dersom du ønsker et bloggsamarbeid eller å sponse meg, ta kontakt på asalia_blogg@hotmail.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Bloglovin'
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no