Asalia | Livsstil og mote

BILDEDRYSS FRA TEHRAN, IRAN DEL 2

 • 31.05.2016 - 18:30

 

Enda litt flere random bilder fra turen min. 

 

tehran iran reise

Det var sterk sol og deilig temperatur. tehran iran reise

Vi hadde vært på bazar og tok oss en drikkepause. 

 

tehran iran reise

Vi fant en restaurant og dette forsynte jeg og Ali oss med. Det var en slags salatbuffe. Nam nam! Brokkoli i salaten var digg. Jeg bestilte både vann og dough til maten. Dough er så godt! Det er en iransk yoghurtdrikk. tehran iran reise

Dette er en slags kylling kebab med stekt tomat ♥ Til dette må man spise rå løk! Det spurte jeg om etter jeg hadde tatt bildet. I tillegg er det godt med noe syrlig på kebaben, i dette tilfelle fikk vi sitronvann (den grønne pakken). Safran i risen og smør på risen er også et must til dette måltidet. 

 Vi dro til en gate hvor de har sikkert nærmere 100 butikker med nesten bare sko og vesker! Tror vi vandret rundt i butikkene i to timer. Skikkelig jålesko dette, hehe. Ikke helt min stil. De hadde så klart veldig mange forskjellige skobutikker. 

 Obs obs! Warning warning. Sykt mye fake. 

 Sko sko sko sko. Jeg fant bare et par jeg likte ironisk nok, hahaha. I en av de første butikkene vi var også. tehran iran reise

På toppen av en moske tror jeg. 

 

tehran iran reise

De er litt fine da. 

 

tehran iran reise

Dette var rett før vi landet i Doha om jeg ikke tar helt feil. Skikkelig herlig farge på vannet! I love it. 

 

Jeg begynte å tenke på noe i taxien på vei til flyplassen i Tehran. Jeg tenke at når jeg kom tilbake til Norge, ville jeg gå med den dypeste utringningen som en slags motreaksjon. Siden kvinner er nødt til å gå tildekt i Iran. Synes det er så urettferdig at menn kan gå kledd som de vil og ikke kvinner. Jeg følte meg undertrykt på et vis. Kvinneundertrykkelse er et fint ord på det. 

 

#tehran #iran #midtøsten #asia #reise #ferie #blogg

 

Asalia 

 

Følg meg her

BILDEDRYSS FRA TEHRAN, IRAN

 • 30.05.2016 - 20:42

 

Nå har jeg kommet tilbake fra Iran. Det har vært en fin ferie. Veldig koselig og hyggelig å se både mamma og mormor igjen. Kjempedeilig med en ordentlig ferie hvor jeg slapp å lage mat og gjøre husarbeid, woho! 

 

Må bare fortelle litt om filmene på flyet, haha. På flyene fikk jeg sett tre filmer jeg likte godt. Den første filmen var "The Intern", som handler om en 70-åring (Robert De Niro) som skal starte som intern i en motebedrift. Den andre filmen var "He's just not that into you" med flere kjente skuespillere som Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Ben Affleck og Drew Barrymore. Jeg husker for lenge siden at jeg ville se den, men så ble det aldri. Det er en litt klein komedie, men likevel morsom og bra.

 

Den tredje filmen heter "Joy". Jeg valgte den fordi Ida Wulff hadde anbefalt den på bloggen sin. Jeg var egentlig veldig skeptisk og trodde ikke det var en film for meg i det hele tatt. Vet ikke helt hvorfor, men jeg har aldri før sett en film hun har anbefalt og jeg liker ikke alltid filmanbefalinger generelt, haha. Liker å finne ut av ting selv. Så viste den seg å handle om ei beintøff forretningsdame som aldri ga opp, selv når alle andre gikk henne imot. Veldig inspirerende. En film alle med en gründerspire i magen burde se. Følte at filmen ikke bare viste et perfekt (familie)liv. Livet er ikke alltid en dans på roser. 

 

tehran iran

Veldig fin dekor på bygningen. Ser i ettertid at søppelbøtte står litt i veien.tehran iran

Random bildet av en fargerik rundkjøring.tehran iran

Ganske random bilde det her også. Nesten alle som kjører motorsykler i Tehran kjører uten hjelm. Hørte at rundt 800 dør i motorsykkelulykker årlig. Vet ikke om det stemmer, eller om det var i hele Iran eller bare i Tehran. Uansett så er det veldig mange. De fleste er definitivt menn. Så også motorsyklister med både kone og barn på uten hjelm noen av de.tehran iran

Dette var et sted vi var på og så litt på klær og diverse. De hadde veldig mye forskjellig her, egentlig alt mulig. Alt fra gull til sminke og sengetrekk. tehran iran

Veldig stort. tehran iran

På den røde benken satt jeg og ventet på at han som tok følge med meg, skulle be. Inn til venstre ved alle de skapene går mannfolk inn for å be. 

 Da kunne jeg like så godt ta en selfie mens jeg ventet. tehran iran

Note to self: Ikke still meg rett ved siden av en søppelkasse når jeg skal bli tatt bilde av. 

 

Mye spennende, annerledes og fin arkitektur i utlandet. tehran iran

Fascinerende. Dette må jo være håndlagd, tenk så lang tid det må ha tatt å få ferdigstilt denne bygningen. 

 

#reise #ferie #utland #midtøsten #asia #arkitektur ##tehran #iran #blogg 

 

Jeg kommer til å legge ut flere bilder fra turen. Ha en fortsatt fin kveld! :-) 

 

Asalia 

 

Følg meg her

DA REISER JEG TIL IRAN

 • 19.05.2016 - 07:26

 

Da blir det en ufrivillig bloggpause fra meg på 11 dager for å være helt nøyaktig, haha. Jeg kommer tilbake sent den 29. mai. Jeg lander rundt klokken elleve på kvelden og er hjemme rundt midnatt. Vi har ikke internett i leiligheten i Iran. Mamma forsøkte fikse det, men det ble ikke. Så da må jeg klare meg uten internett. Det blir uvant. Får vel dratt innom internett-cafè et par ganger i løpet av turen for å sjekke mail. Men dit kommer jeg meg ikke alene, så da er jeg avhengig av at noen blir med. Jeg får ikke lov til å gå ut alene i Iran. 

 

Dette bildet er fra Kish 2010; en liten øy utenfor Iran. Slik må jeg da altså gå kledd selv om at det er over 30 grader i Tehran nå. Sjekk den utrolige dårlige kvaliteten på bildene forresten, hahaha. 

 Jeg gleder meg til å spise Mehdi pizza! Den er kjempegod! Yum yum. Og ikke minst gleder jeg meg veldig til å se mamma og mormor ♥

 

Da får du ha noen fine uker :) 

 

#reise #ferie #throwback #iran #tehran 

 

Asalia

 

Følg meg her

HVORDAN BLI BRUN UTEN SOL

 • 18.05.2016 - 14:27

 

Sponsede produkter 

 

Nå var det lenge siden jeg hadde brukt brun uten sol-produkter! Eller okei da, lenge siden jeg har brukt noe slikt på kroppen. Jeg prøver å bruke spraytan i ansiktet et par ganger i uken egentlig, tro det eller ei. Men vanligvis blir det kanskje til at jeg får sprayet meg maks en gang i måneden, litt mer i noen perioder. Jeg er alltid ganske blek i ansiktet uansett. Får aldri noe særlig farge i ansiktet, derfor kommer slike selvbruningsprodukter godt med. Da får jeg faktisk farge i ansiktet uten å skade huden. I tillegg som et skjønnhetstips har jeg lest at man ikke burde få så altfor mye sol i akkurat ansiktet. 

 

Yves Rocher products autobronzant 

Yves Rocher products

Jeg starter med å skrubbe kroppen, først på tør hud og så fukter jeg huden og jobber meg oppover med skrubbingen. Så sprayer jeg denne selvbruneren på huden og smører det utover slik at det blir jevnt. Jeg skylder hendene flere ganger underveis mens jeg smører kroppen. Husk å rist flasken godt før bruk.

 

Yves Rocher autobronzant products

Deretter bruker jeg denne aprikos-skrubben i ansiktet. Først renser jeg huden, så smører jeg den på tør hud og skrubber forsiktig. Deretter tar jeg litt vann på hendene og skrubber videre med fuktede hender. Så smører jeg inn ansiktet med denne autobronzanten. 

 

Yves Rocher products

Dette er en spray som aktiverer huden før soleksponering. Den skal gi en finere og mer holdbar brunfarge. Brukes morgen og kveld tre uker før soling og under den første uken i solen. Den inneholder ikke noe solfaktor. Jeg har akkurat startet å bruke den selv. 

Disse to selvbruningsproduktene fra Yves Rocher Autobronzant gir en gradvis, fin og gyllen farge. Jeg smurte meg først inn 16. mai, så gjorde jeg det igjen i dag. Du får farge allerede etter kun en time! På nettsiden til Yves Rocher står det: Smør deg inn daglig til ønsket resultat, maks fire dager på rad. Deretter smører du deg hver tredje dag for å opprettholde fargen. 

 

Hjelp, var jeg faktisk å blek? Hahaha.. Til og med (!) siden jeg fikk litt skygge på armen, ser den faktisk litt "brunere" ut enn det den egentlig var. Enda den var så blek, haha. 

 

En liten anelse farge. 

 Nå begynner det virkelig å bli en fin og gyllen farge.

 

Mine best tips for å bli brun uten sol med Yves Rocher autobronzant for kroppen

♥ Rist flasken godt før bruk 

Skrubb kroppen godt før påføring*

♥ Bruk god tid når du smører deg inn, gni produktet godt utover hele kroppen

♥ Vær ekstra nøye med føttene, armene og hendene 

♥ Prøv å spray like mange sprut på venstre arm som på høyre og så videre 

 

Mine beste tips for å bli brun uten sol med Yves Rocher autobranzant for ansiktet

♥ Rens huden først

♥ Skrubb huden godt* 

♥ Bruk øyekrem på huden rundt øyene 

♥ Unngå å smør deg i hårfestene, på øyekonturen og rett over øyenbrynene

 

* Skrubb huden om det er første gang du skal smøre deg. Hvis du velger å smøre deg inn to til fire dager på rad i starten for å få ønsket farge, så ville jeg ikke skrubbet meg to til fire dager på rad. Da ville jeg heller skrubbet huden hver tredje dag før påføring eller eventuelt en gang i uken. 

 

Har du noen gode tips til påføring av selvbruningsspray? 

 Hva synes du om fargen? 

 

Nå har Yves Rocher et kampanjetilbud på dette settet med fem produkter til kun 229 kroner! Ordinær pris er 545 kroner. Du betaler ingenting for frakt. Benytt muligheten til å teste et nytt sett med selvbrunere. Kampanjen varer til 15. juni. Se tilbudet her

 

Jeg har faktisk brukt selvbruning helt siden ungdomsskolen. Husker da jeg oppdaget den første flasken med selvbruning og var veldig spent på resultatet. Jeg smurte på et veldig tykt lag kvelden før vi skulle på Tinestafetten. Det må det ha vært, siden at dagen etterpå var jeg kjempemørk i ansiktet. Og kun ansiktet. Jeg fikk spørsmål fra en gutt i klassen som spurte meg X antall ganger om jeg hadde brukt brunkrem. Jeg svarte flere ganger at "Nei, det er ikke brunkrem!" Så orket jeg ikke å si at det var selvbruner, haha. Det er faktisk en forskjell. 

Den gang så ble man jo enten oransj eller altfor brun etter bare èn påføring. Jeg husker også noen av de populære jentene på ungdomsskolen som var helt oransj i ansiktet. Det ble snakket om. Heldigvis i dag så har selvbrunere blitt utrolig bra. Bare med litt tålmodighet, så får man en fin og flott farge uten sol. Jeg har faktisk hørt at Jennifer Lopez bruker spraytan. Vet ikke om det er sant eller ikke. Hun har i alle fall superfin brunfarge året rundt virker det som om! Den ser ikke fake ut. Det forundrer meg ikke om hun bruker det, hun er jo 46 år og holder seg kjempebra. Tipper hun er meget klar over hva solen gjør med huden. Rynker, kremt. Og solskader, i verste fall: kreft! 

 

#yvesrocker #selvbruner #autobronzant #tan #brunutensol #brun #skjønnhet #produkter #hudpleie 

 

Asalia 

 

Følg meg her

MY 17TH OF MAY IN OSLO

 • 17.05.2016 - 17:37

 

Hipp hipp hurra! Gratulerer med dagen. Har du hatt en fin dag? Vi startet dagen med en bedre frokost og var ved slottet mellom klokken 13.30 og 13.45. Da var det ikke mange tog igjen. I Trondheim husker jeg at russetoget startet klokken 15.00 for noen år siden, så jeg regnet med det varte en stund i dag også. Men nei da, haha. Vi fikk sett på tog i kanskje 10 minutter da :-D 

 

17. mai nasjonaldagen

17. mai nasjonaldagen

Kjole Shein / Sko Nelly / Solbriller Ted Baker 17. mai nasjonaldagen norge

17. mai nasjonaldagen norge

17. mai nasjonaldagen norge

17. mai nasjonaldagen norge

Woho! Jeg fikk et russekort, haha. Det kom noen russ gående mot oss som ga high five til en person foran meg. Så måtte jeg også bare kaste meg på: High five! Også fikk jeg et russekort. Følte meg som et barn igjen, haha. 

 Her var det et kor som sang. Vi sto og hørte på i kanskje 10 minutter før vi gikk videre. Kjekt med noe underholdning etter togene, hehe. 

 

17. mai nasjonaldagen norge

Selveste slottet. Vi gikk glipp av kongen og dronningen som vinket derfra. Next year! Har allerede startet planleggingen for neste år.

 

17. mai nasjonaldagen norge

Vakkert med alle flaggene ♥17. mai nasjonaldagen norge

Slike heliumsballonger er nostalgisk! Hver 17. mai som barn måtte jeg ha en slik. På slutten av dagen slapp jeg den opp i lufta og så den forsvinne :) 

 

#17mai #nasjonaldag #oslo #norge #feiring #hurra #mai #hurra 

 

Asalia 

 

Følg meg her

MY NEW SUNGLASSES

 • 16.05.2016 - 17:17

 

Jeg synes de nye solbrillene mine er så fine at de fortjener et eget innlegg! Jeg bestilte de fra smartbuyglasses.com. Aldri før har jeg bestilt noe som helst derfra. Må si jeg var skeptisk, hva om solbrillene ikke passet? Før man kjøper briller på nett bør man se på størrelsen til brillen som kan være oppdelt slik: totalbredde, brillestangens lengde, nesebroens bredde samt høyde og bredde innvendig i glasset på brillene. 

 

Jeg har jo et par vanlige briller fra før som jeg brukte som en slags referansemal. Likevel synes jeg at brillestengene på disse solbrillene er litt løse. Slik at det ikke føles ut som om at de sitter godt på meg, hvert fall ikke på hodet. Jeg liker å ha brillene på hodet når jeg går i skyggen eller er innendørs litt før jeg skal ut igjen. Vurderer å dra innom en optiker for å få de strammet litt om det er mulig. Veldig kjekt med styrke på solbrillene da! Jeg har ikke rukket å bli så altfor glad i å bruke linser enda. Forresten var det litt rart at den originale brilleetuien som fulgte med ikke passet helt! Om jeg skal få etuiten helt igjen, skviser jeg brillene litt. Det ønsker jeg ikke, derfor kjøpte jeg en ny etui i London. Har du noen erfaringer med kjøp fra smartbuyglasses.com

 


 

Hva synes du om brillene? Jeg er veldig glad jeg kjøpte disse og ikke helt svarte solbriller som jeg vurderte. Kjekt med litt forandring! Disse solbrillene kommer jeg til å ta godt vare på. 


#solbriller #briller #tedbaker #erfaring #smartbuyglasses #newin #nytt #sommer #mote 

 

Asalia 

 

Følg meg her

BILDER FRA BRUDEFOTOGRAFERING

 • 15.05.2016 - 15:26

 

Hei! Håper du har hatt en fin helg ♥ Det har i hvert fall jeg :) Her er noen bilder jeg fikk på mail nylig. Håret skulle være i fokus på disse bildene. 

 

brud brudekjole bryllup

brud brudekjole bryllup
 

Hva synes du om bildene?

 

#foto #fotoshoot #fotografering #brud #bryllup #inspo

 

Asalia 

 

Følg meg her

MY NEW BIKINI

 • 14.05.2016 - 12:38

 

Nå er det ikke lenge til jeg kan ta i bruk denne bikinien! Jeg fikk ikke prøvd den på før jeg kjøpte den, men regner med den sitter bra på. Kan jo justere litt selv når det knyting rundt halsen, brystet og hoftene. 

 


 

Bikini fra H&M 

 

Hva synes du? Jeg synes den er ganske så sukkersøt ♥ hehe.

 

#newin #nyttinn #bikini #sommer #mote #fashion #hm

 

Asalia

 

Følg meg her

FLORAL DRESS WITH DENIM JACKET

 • 12.05.2016 - 20:26

 

Inneholder annonselenke

 

Inspirert av Julia Roberts sitt 90-tallsantrekk i Costume nå nylig. Hun gikk med dongrijakke, blomsterkjole og boots. Jeg har egentlig ikke boots, altså sånne som ligner på cowboysko. Ikke helt min stil, hehe. I artikkelen i magasinet var det også avbildet Hunter-støvler, det har jeg faktisk. Men det hadde ikke passet dette antrekket, haha. Da hadde det i så fall måtte regnet eller vært på festival. 

 

outfit antrekk vår

outfit antrekk vår

outfit antrekk vår

Dongrijakke Cubus / Kjole Vero Moda / Sko Nelly her


outfit antrekk vår

Og en aldri så liten selfie. 

 

#mote #fashion #antrekk #outfit #vår #hverdag 

 

Asalia 

 

Følg meg her

20 % PÅ SOMMERSKO

 • 11.05.2016 - 21:17

I samarbeid med Ellos

 

Akkurat nå har Ellos 20 % rabatt på en god del sko både for kvinner og barn, ta en titt her

Ellos sko
 

Svarte pumps her / Sandaler med knyting her  

Ellos sko

 

 

Svarte pumps her / Røde pumps her  

 

 

Ellos sko
 

Svarte slip-in sandaler her / Hvite slip-in sandaler her  

 

I tillegg har Ellos 25 % rabatt på barnekjoler her og 20 % på en del interiør og dekor til hjemmet ved bruk av tilbudskoden: 335723. Disse tilbudene varer kun ut 15. mai.

 

Hvilket par liker du best? Jeg synes sandalene med knyting er ganske fine og ikke minst slip-in sandalene! De ser behagelig ut å gå med. Det er dessuten godt å få luftet tærne nå som det er så fint vær og varmt ute. :) 

 

#sko #sandaler #pumps #ellos #rabatt #tilbud #mote #fashion #sommer #vår

 

Asalia

 

Følg meg her

BLACK AND YELLOW

 • 10.05.2016 - 20:04

 

Disse bildene ble tatt rett før vi reiste til London i slutten av forrige uke. Jeg kunne ikke gått med så mye klær ute i dag, haha! Helt fantastisk vær disse dagene. Håper det blir like bra vær på torsdagen, for da skal vi grille. Og ikke minst håper jeg været blir like flott til 17. mai! 

 

outfit antrekk

outfit antrekk

outfit antrekk

Hva synes du om antrekket?

 

Jeg innser i ettertid at beltet ikke er så altfor lekkert, hmmm. Hvert fall ikke til denne genseren, haha. Jeg må kjøpe meg et par nye belter; et i svart og et i hvitt. Lenge har jeg vært på leting etter et belte i helt kritthvit uten hell. De jeg ser i butikker og på nett er litt mer kremhvite. 

 

#outfit #antrekk #vår #hverdag 

 

Asalia 

 

Følg meg her

FLYING BACK

 • 09.05.2016 - 20:35

 

I dag sto jeg opp klokken 06.45 for å rekke flyet. Det ble en rask frokost på flyplassen. Det var veldig godt med sterk panini! Den ser ikke så god ut på bildet, men det var den. Det var enten grønn chilli eller jalapeño inni den. Selvsagt var den også varmet opp. Hvorfor er ikke sterk mat mer tilgjengelig i Norge? 

  

Fikk lest i bladet mitt på vei hjem. Jeg synes mange av klærne og tilbehøret i bladene er så dyre. Alle disse tre antrekkene koster over 10 000 kroner og det dyreste antrekket koster over 30 000 kroner. De aller fleste bruker da vel ikke så mye penger på klær? Merker jeg blir litt oppgitt når blikket vandrer over "prislappene" i bladet. Tror jeg må slutte med å se på prisen, bare se på det som inspirasjon.. Det feminine antrekket ble i alle fall min favoritt! Selv om at også det klassiske var lekkert. Jeg har fått sansen for såkalte tørkler rundt halsen, men ser ikke helt for meg når jeg skulle fått brukt det uten at jeg ser overpyntet ut.

 

Når jeg likevel prater om magasiner, så gleder jeg meg til å kjøpe den nyeste utgaven av Det Nye hvor Sophie Elise har fått rollen som gjesteredaktør! Det synes jeg er kjempegøy. Morsomt at de gjør et slikt samarbeid med en av Norges største bloggere. Som du sikkert vet blir det jo bare færre og færre magasiner i papirformat. Det er veldig bra at de tenker kreativt og nytt. Så jeg vet at denne utgaven av Det Nye vil selge veldig godt! Skal kjøpe bladet selv på torsdagen etter eksamen. Vanligvis kjøper jeg ikke Det Nye, det er det mange år siden jeg gjorde mer eller mindre fast. Nå abonnerer jeg på Costume som du ser her i fanget mitt. Skal du kjøpe den siste utgaven av Det Nye? 

 
 

I morgen legger jeg ut antrekksbilder. Nå skal det bli skikkelig godt å legge seg tidlig. Har tenkt å legge meg så tidlig som klokken 21.00 i kveld! Det blir en lang dag i morgen. Sov godt. :) 

 

#fly #reise #hverdag #blogg 

 

Asalia 
 

Følg meg her

BEAUTIFUL ARCHITECTURE IN LONDON

 • 08.05.2016 - 19:25

 

Så mye fin arkitektur. Jeg blir lett fascinert av vakre hus og inngangspartier. 

 

London England
 

London England
 

London England

Sjakkmatt-trapp! 
 

London England

Morsomt med flere ulike farger.
 

London England

Utrolig delikate farger på disse husene! Særlig det turkise appellerer til meg ♥

 

London England
 

London England

Så koselig bakgård! Jordfarger, svart, hvitt, masse planter og grønt. Løven på veggen var også veldig fin.
 

London England

I London har de også bysykler, hørte det koster 2 pund for en dag eller noe. 
 

London England

Jeg så flere av disse rosa trærne! Rosa tre! Oh gosh, skulle ønske jeg hadde en hage med et slikt tre, hehe. Helt nydelig.

 

Hvis du skal spise sushi i London anbefaler jeg Sticks'n'Sushi. Fikk ikke tatt noen bilder, men det er definitivt den beste sushien jeg noen gang har smakt! Kjeden er visst fra Danmark tror jeg og de har holdt på i 18 år. 

 

#london #england #reise #vakkert #ferie #mai #vår #arkitektur 

 

Asalia 

 

Følg meg her eller på Snapchat: Asalia

LONDON'S OXFORD STREET PART TWO

 • 07.05.2016 - 13:35

 

London er en kjempefin by! Siden vi ikke bor så sentralt måtte vi ta både buss, tog og t-bane for å komme til den O-store-shopping-gaten. Da var i alle fall jeg happy! Dette var da den andre gangen jeg var innom Oxford Street. Første gang var i fjor i mai, nesten akkurat samme tid ♥ Den eneste forskjellen jeg la tydelig merke til i år var været. Det var hele 20 grader i går om ikke et par grader mer. I dag er det meldt 23 grader mellom klokken 13.00 - 18.00. Det er så ubeskrivelig deilig med en forsmak på sommeren! Yes, yes, yes; summer feeling. Det føles ut som en evighet siden sist det var sommer, haha. 

 

London's Oxford Street

Drosjene i London er litt morsomme synes jeg, haha.London's Oxford Street

Fin bygning. London's Oxford Street

Husker jeg og lillesøsteren min shoppet på Forever21 i USA. De har så mye fint der. Rakk ikke innom der denne gangen hvert fall. Vi hadde bare 20 minutter på oss i Oxford Street. 

 

London's Oxford Street

Denne butikken ble jeg nysgjerrig på etter tips fra en leser. :) London's Oxford Street

Hahaha, jeg ler av dette bildet. Oxford Street er en travel gate med mange mennesker kan man trygt si! Kjæresten min forsøkte å ta bilde av meg, slik ble resultatet. 


London's Oxford Street

Så da tok jeg heller en selfie! På tide å få farget etterveksten ja. 

 

London's Oxford Street

Jeg ser nå i ettertid at her gikk jeg faktisk rett forbi Urban Outfitters som jeg også ble tipset om å dra innom fra samme bloggleser. Jeg skulle hatt en halv dag i den gaten, haha. Er så mye å se og butikkene er så store! 

 

#oxford #london #england #ferie #shopping #butikker #helg 

 

Asalia 

 

Følg meg her

LONDON'S OXFORD STREET PART ONE

 • 07.05.2016 - 00:40

 

Er det mulig å startet et innlegg med "god natt"? Haha. Jeg hadde tenkt å blogge i formiddag, men så rakk jeg det ikke etter eksamenslesingen og før museumet. Så dro vi en tur til Oxford Street, deretter var det rett tilbake før vi måtte ordne oss til vi skulle ut på middag. Så nå har jeg akkurat kommet "hjem". Klokken er 23.23 lokalt i skrivende stund. Dessuten brukte jeg en halvtime på å forsøke å laste opp to bilder før middagen, haha. Jeg laster opp flere av bildene fra Oxford Street i morgen. 

 

London's Oxford Street

London's Oxford Street

London's Oxford Street
 

#oxford #london #england #shopping

 

Asalia 

 

Følg meg her

MODELL HOS FRISØRLÆRLING

 • 06.05.2016 - 00:15

 

God kveld! En sen oppdatering fra meg. Jeg er i London nå og nettet var så ustabilt før i dag da jeg forsøkte å blogge. Den lokale tiden her er nå 23.16. Det er deilig med en liten ferie da! I morgen skal vi på museum og på litt shopping forhåpentligvis. I dag var jeg innom River Island, New Look og noen andre butikker. Planen var egentlig å dra innom Top Shop, men i Kingston er visst den butikken under oppussing for øyeblikket. Prisnivået på klærne er egentlig ganske likt Norge. Så jeg endte opp med å kjøpe ansiktsskrubb, kroppsskrubb, solkrem og den slags istedenfor, haha. Nå har jeg også begynt å handle mer på Shein og blitt vant til det lave prisene. 

 

Jeg slenger opp et bilde fra tidligere denne uken da Wael øvde seg på meg igjen. Det er det samme oppsettet som går igjen frem til svenneprøven nå. 

 #lærling #hår #skjønnhet #blogg 

 

Asalia 

 

Følg meg her

KOMPRESJONSTIGHTS FRA SKINS

 • 04.05.2016 - 15:34

 

Sponset tights 

 

skins kompresjonstights cdon

skins kompresjonstights cdon

 

Dette er min første kompresjonstights. Først da jeg tok den på meg, trodde jeg at den var litt for liten, siden at den er så trang ved leggene. Men da jeg så på lappen sto det "compression". Aha! De skal jo være trange. Er den ikke fin? Den sitter veldig bra på og passer meg perfekt i størrelse medium. Tror jeg har forelsket meg litt i den ♥ Jeg hadde lenge hatt lyst på en fresh tights med mønster i spreke farger. And now I finally got it! Det hjelper på treningsmotivasjonen. skins kompresjonstights cdon

 

Det er så kjekt med snøring på innsiden av tightsen slik at den ikke sklir ned når jeg tar knebøy. :) 

 

skins kompresjonstights cdon

skins kompresjonstights cdon

skins kompresjonstights cdon

 

T-skjorte og sko Nike / Kompresjonstights Skins her. Den koster egentlig 1099 kroner, men er på tilbud til 699 kroner nå. Check it out!

 

Hva synes du om tightsen? 

 

#trening #motivasjon #tights #cdon #klær #fresh #skins #kompresjon #outfit #antrekk

 

Asalia 

 

Følg meg her

VINNEREN AV UKENS BLOGG

 • 03.05.2016 - 18:58

 

bilde

 

Leah har en fin blogg med freshe bilder i duse og delikate farger. Noen av kategoriene på bloggen hennes er mote, skjønnhet, interiør og reise. En veldig jentete blogg og det liker jeg veldig godt. Klikk på bildet for å komme til bloggen hennes. Check it out!

 

Takk til dere som deltok! 

 

De som også var med i konkurransen som jeg lovte skulle få linken sin delt:

bergensergenser.blogg.no

maritjohansen.blogg.no

 

#ukensblogg #vinner #konkurranse 

 

Asalia 

 

Følg meg her

OPPSKRIFT PÅ FLASKEGRESSKARSUPPE

 • 02.05.2016 - 17:22

 

flaskegresskar suppe oppskrift

Du trenger (til 4 porsjoner) 

♥ 2 fedd hvitløk

♥ 2 gul løk, hakket

♥ 2 gulrøtter, hakket

♥ 5 mandelpoteter 

♥ 3 ss smør

♥ 2 flaskegresskar (eller tre små)

♥ 2 grønne epler

♥ 1,5 liter buljong

♥ En boks kokosmelk

♥ En klype revet muskat

♥ En klype kanel

♥ En klype chillipulver

♥ En klype salt

♥ En klype pepper

 

♥ Et grønt eple i skiver til servering

♥ Kanel til servering

 

Slik gjør du 

Smelt smør i en stor kasserolle. 

Stek hvitløksfedd og løk forsiktig til det blir blankt. 

Tilsett poteter, gulrøtter, flaskegresskar, epler, buljong og kokosmelk. 

La det koke til flaskegresskaren blir mør i cirka 25 minutter. 

Mos suppen med stavmikser og tilsett krydder. 

 

Oppskriften fant jeg på ChocoLanas matblogg. Jeg har gjort noen små endringer på oppskriften her på bloggen min. Måtte prøve med kokosmelk. I tillegg hadde jeg ikke stangselleri, dermed brukte jeg poteter istedenfor.

 

flaskegresskar suppe oppskrift

 

Har du smakt flaskegresskar? Grønnsaken selges på utenlandske frukt- og grønnsaksbutikker. 

 

#oppskrift #sunt #mat #suppe #kosthold 

 

Asalia

 

Følg meg her

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

 • 01.05.2016 - 16:45

 


 

Det du må gjøre for å være med i konkurransen

♥ Like Facebook-siden til bloggen min her

♥ Følge meg på Instagram her

♥ Kommentere at du er med i konkurransen 

 

Da er du med i konkurransen! Jeg legger ut to bilder fra bloggen til vinneren i innlegget når konkurransen avsluttes på tirsdagskveld. Som en trøstepremie får alle som har vært i konkurransen lenken til bloggen sin delt nederst i innlegget mitt på tirsdagen.

 

#ukensblogg #konkurranse #antrekk #outfit 

 

Asalia 

 

Følg meg her

Asalia

Jeg har studert markedskommunikasjon og ble ferdig sommeren 2016. For tiden jobber jeg deltid som modell hos SB Produksjoner og statist. Jeg er også med som frivillig i BI Alumni sin nettverksgruppe for markedsføring. Håper du liker bloggen min og vil følge meg. Dersom du ønsker et bloggsamarbeid eller å sponse meg, ta kontakt på asalia_blogg@hotmail.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Bloglovin'
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no