Asalia | Livsstil og mote

VÆR MILJØVENNLIG: DRA PÅ LOPPEMARKED

 • 30.04.2016 - 20:54

 

Hallo i stuen. Vi har vært på loppemarked i dag faktisk. Det er noe av det beste man kan gjøre for miljøet; kjøpe brukt! Gjenbruk er også et fint ord for det. Vær miljøvennlig og dra på loppemarked. Det er oppfordringen min. Jeg har aldri vært noe særlig fan av loppemarkeder egentlig, men jeg forsøker å være litt mer miljøbevisst. I tillegg støtter man et godt formål som ikke sjeldent er skolekorpset. Et tips til en oversiktlig nettside med oversikt over loppemarkeder fremover i Oslo finner du her.

Jeg ser at flere venner er interessert i loppemarkeder på Facebook. Jeg ser plakater for loppemarkeder hvor enn jeg går. Jeg har hørt om andres funn på loppemarkeder og hvor fornøyde de har vært. Så da tenkte jeg: "Hvorfor ikke?" Man kan jo finne noe til gi-bort-pris som er pent brukt. De hadde mye forskjellig på Skøyen skole i dag, for å nevne noe: kjøkkenutstyr, service, glass, klær, vesker, møbler, sykler, duker, DVD'er og bøker. 

Jeg kom hjem med hele åtte nye bøker til 180 kroner. Wow!! Det er jo spinnvilt. Mest glad ble jeg for å finne boken "Thinking fast and slow" av Kahneman og en annen bok om psykologi. Førstnevnte er en bok to forelesere på BI har anbefalt. I tillegg tok jeg like så greit å spiste frokosten der; burger til 50 kroner og et kakestykke til 20 kroner. 

 

bøker loppemarked

bøker loppemarked

bøker loppemarked

bøker loppemarked

Så da har jeg nok bøker for tre år frem i tid! Hahaha.. Nei da, jeg har jo også noen bøker fra før som jeg vil lese. Håper jeg får lest flere bøker i sommer. Også har jeg allerede startet på to av disse bøkene i dag. 

 

Har du noen erfaringer fra loppemarked? 

 

#loppemarked #funn #newin #bøker #bok #miljø #miljøbevisst #helg #blogg 

 

Asalia

 

Følg meg her

20 % PÅ ALT FRA NLY ONE

 • 29.04.2016 - 21:49

 

Annonselenker

 

God kveld! En litt sen oppdatering fra meg i kveld. Jeg er ganske opptatt med eksamensforberedelser for tiden. Forresten så testet jeg ut Zumba for første gang på Elixia og for så vidt første gang på mange år, det var overraskende gøy! Veldig sprudlende instruktør som smilte mye og det var applaus for hvert tiende minutt vi hadde gjennomført, i alle fall de den første halvtimen. God stemning og veldig bra start på helgen! 

 

Nelly har 20 prosent rabatt på alt fra NLY ONE i kveld og frem til klokken 22.00 i morgen. Bruk rabattkoden ONESPRING før du betaler for å få rabatten. Her har jeg hentet fram mine favoritter. 

her / her / her  

 


 

herher / her

 

her / herher  

 

Hvilken liker du best? 

 

Asalia

 

Følg meg her

THE LATEST ADDITIONS TO MY WARDROBE

 • 28.04.2016 - 20:43

 

Jeg hadde lenge sett etter en jumpsuit med full lengde på bena. Helt siden sommeren 2013 eller noe. Jeg var innom Oslo City i forrige uke da jeg gikk forbi Cubus og så de hadde 30 prosent avslag på hele butikken! Da måtte jeg jo bare slå til. Egentlig gikk jeg forbi Cubus siden at jeg har et gavekort på 500 kroner som jeg har spart på helt siden januar. På det tidspunktet hadde jeg ikke behov for nye klær og tenkte jeg ville sette mer pris på gavekortet når våren kom. Så klart hadde jeg ikke gavekortet i vesken akkurat da jeg endelig var ved en Cubus-butikk, haha. Sånn går det når jeg driver å bytter vesker etter hva som matcher antrekket best og hvilken størrelse jeg trenger på vesken.. På forelesninger trengte jeg den største vesken min. På fritiden forsøker jeg å drasse med meg minst mulig. Det er så deilig å gå uten veske! Jeg er ganske lei av å gå rundt med kjempetung veske med bøker, spiralhefte, markeringstusjer, lommebok, vannflaske, seks hårstrikk, lommespeil, lypsyl, tyggis, nøkler, Mac og gudene vet hva. Hva er det vi jenter ikke har i vesken? 

 

cubus new in vår 2016
 

cubus new in vår 2016
 

cubus new in vår 2016
 


 


 

Hvordan i alle dager tar man gode bilder av bukser på kleshenger? Hahaha. Jeg lette etter bukse-kleshengerne mine, aner ikke hvor det har blitt av de. Tror de ligger i boden. 

 

Du får ha en riktig fin kveld videre. Blogges i morgen. 

 

#newin #nyttinn #mote #klær #fashion #jumpsuit #innkjøp #cubus 

 

Asalia 

 

Følg meg her

YOUR BOMBER JACKET DOESN'T HAVE TO BE GREEN

 • 27.04.2016 - 20:21

 

Hei vakre! I dag var jeg på linse-opplæring hos Brilleland. Så jeg gikk med linsene i kun to timer som jeg fikk beskjed om. I morgen skal jeg gå med linsene i en halv dag og på fredag en hel dag. Ganske uvant å se bra uten briller og med linser. En helt ny opplevelse. Et helt nytt liv! Det er jo noen ting jeg må være obs på; ikke sove med linsene, ikke bade eller dusje med de og ikke bruke de når jeg er forkjølet eller syk for å nevne noe. Da jeg var på vei ut fra Brilleland tenkte jeg: "Nå trenger jeg jo ikke solbriller med styrke mer!" Men joda. Etter at jeg fikk tenkt meg litt om kom jeg frem til at når jeg ligger på stranden hadde det vært skikkelig styr med å ta av og på linsene, det går jo ikke. Da kan jeg bruke solbrillene mine med styrke og se bra. Jippi! Har du noen erfaringer med linser? 

 

Jeg synes jeg ser militærgrønne bomberjakker overalt for tiden. Denne kjøpte jeg på Urban for snart to år siden. Jeg har brukt den ganske lite og kommer til å bruke den litt mer fremover. Føler at jeg skiller meg ut i den, haha. For at bomberjakken trenger ikke være grønn. Misforstå meg rett, det er ikke slik at jeg ikke liker grønt. Jeg har faktisk en grønn vårkåpe som jeg ikke har fått vist på bloggen enda. Men grønn er nok ikke favorittfargen min nei, haha! Grønn grønn grønn. 

 

bomber jacket outfit

bomber jacket outfit

bomber jacket outfit

bomber jacket outfit

bomber jacket outfit

 

Hår: Wael Handal, Adam og Eva Arkaden. 

 

Hva synes du om bomber-jacket-trenden? 

 

Jeg synes forresten det ble litt dårlig bildekvalitet på bildene i dag. Får forsøke å lese litt om kameraet mitt på nett. Vi brukte auto-funksjonen i dag, trodde kameraet da valgte den beste innstillingen og fargen da? Jeg tror det er en idè å bli ordentlig fortrolig med dette kameraet, før jeg i det hele tatt vurderer et speilreflekskamera. Sistnevnte er jo enda mer kompleks og avansert! 
 

#outfit #antrekk #mote #hverdag #trend #blogg

 

Asalia 

 

 

Følg meg her

I LOVE THIS CONCEALER FROM MAC

 • 26.04.2016 - 19:51

 

I går kjøpte jeg mitt aller første produkt fra MAC! Faktisk så kjøpte jeg den fordi Gilmakeup anbefalte den. Og selvfølgelig fordi jeg var misfornøyd med min concealer. Jeg brukte Superstay 24H fra Maybelline. Jeg merket etterhvert som jeg hadde brukt den i et par måneder at den ble veldig tør. Jeg synes ikke det så noe bra ut i det hele tatt. Den ble stygg og ujevn på huden. For noen uker siden forsøkte jeg å dryppe et par dråper jojobaolje i concealeren i håp om at den skulle bli bedre. Vet ikke om det gjorde den verre eller bedre, haha.

 

I tillegg så får man en helt annen service på MAC Cosmetics enn H&M. De er ekstra behjelpelige, ikke gretne og reserverte. Jeg fikk tilbudet om å få testet den på huden av ekspeditøren og det sa jeg ja til, slik at jeg kunne se hvordan den så ut på og om fargen passet. Hun spurte om jeg trengte noe mer og sa at jeg gjerne måtte komme tilbake ved en senere anledning. Jeg synes det var hyggelig. 

 

MAC concealer
 

Denne concealeren fra MAC føles veldig lett på huden. Den er definitivt den beste jeg har prøvd. Nå har jeg kun prøvd concealere fra rimelige merker, men uansett. Jeg tror at alle concealere legger seg i den fine linjen eller de fine linjene under øyene uansett. Jeg kommer aldri til å gå tilbake til Maybelline sin. 

 

#skjønnhet #beauty #sminke #makeup #nyttinn #newin #mac #blogg 

 

Har du prøvd denne concealeren fra Mac?

 

Asalia

 

Følg meg her

OPPSKRIFT PÅ GLUTENFRIE MANDELKJEKS

 • 25.04.2016 - 20:51

 

Disse mandelkjeksene er kjempegode! Jeg har forsøkt meg frem med litt forskjellige søtsaker, men det er ikke alltid jeg blir like fornøyd. Disse kommer jeg i alle fall til å lage igjen. 

 

 

Du trenger

50 gram romtemperert smør

60 gram Sukrin gold

30 gram Sukrin melis 

25 gram Fibersirup 

1 egg 

85 gram mandelmel

1 ts bakepulver 

1-2 ss vann (om nødvendig) 

Mandler (finhakket til topping) 

 

Slik gjør du

Pisk sammen smør, sukrin gold, sukrin melis og fibersirup til røren blir jevn. Bruk håndmikser dersom du har det tilgjengelig. Pisk inn egget. Mandelmel og bakepulver blandes sammen i en separat bolle. Ta litt og litt av den tørre blandingen i det våre. Deigen skal bli fast, tilsett litt vann om den er for tør. Det skal være mulig å forme små kuler med hendene. Kulene legges på et bakebrett med bakepapir. Trykk de forsiktig flate. Bruk litt vann på fingerene dersom det er til hjelp. Strø til slutt over finhakkede mandler på toppen og trykk de litt ned i deigen. Stek på 175 grader midt i ovnen i cirka 12 til 14 minutter. La kjeksene få hvile på en rist, slik at de etterhvert blir sprø etter avkjølning. 

  

Denne oppskriften fant jeg på Funksjonell mat sin nettside, men det er Tone Utne sin oppskrift. Jeg putter forresten mesteparten av kjeksene i fryseren samme dag etter at de har hvilt, slik at de holder seg gode og bra lenge. Leste på nett at de kan bli litt seige eller bløte av en runde i fryseren, at man da i så fall kan sette de littegrann i ovnen, så blir de gode som nye! Jeg har foreløpig ikke satt de i ovnen igjen, men prøver det sikkert ut en gang.

 

Hva pleier du å bake? 

  

#oppskrift #glutenfri #kjeks #bakst #kos #funksjonellmat

 

Asalia

 

Følg meg her

SKIRT AND CURLS

 • 24.04.2016 - 16:31

 

Hei! Håper du har hatt en fin helg. Her er noen antrekksbilder fra fredagen denne uken. 

 

Sminke og hår: Hermine 

Genser Vero Moda / Skjørt H&M / Sko Bianco 

 

Hva synes du om antrekket? 

 

#outfit #antrekk #vår #hår #hverdag

 

Asalia 

 

Følg meg her

MAKEUP BY HERMINE

 • 23.04.2016 - 16:39

 

På fredagen satt jeg modell for Hermine på Tone Lise akademiet. Hun sminket meg og ordnet håret mitt. Her ser du hvordan jeg ser ut helt usminket til venstre (som om at det skulle være noe tvil, haha). Vi fant forresten ut av at bildet vi tok uten sminke med AV-funksjonen fikk meg til å se blekere ut og at fargene ble kalde. På det høyre bildet brukte vi auto-funksjonen og da ble fargene varme. Jeg kan fortsatt for lite om kameraet mitt og alle de forskjellige funksjonene. Ting tar tid. Sjekk ut Hermines fine blogg her

 Hva synes du om resultatet? / What do you think about the result? 

 

I dag var vi på et stort marked på Majorstuen. Det var masse boder i hele Bogstadveien og ned til slottsparken som solgte alt mulig rart. Ingen av oss visste om markedet, vi skulle bare ut og gå en tur. Så følte jeg en dragning mot Bogstadveien. Jeg fant meg en macveske til kun 50 kroner på Morris, haha. Da jeg sto i kassen og skulle betale for den, sto det en tenåringsjente ved siden av kassen som sa: "50 kroner? Det var sykt billig!" 

 

Jeg har lett etter en veske til mac'en i over et år. Den jeg brukte før var for stor og egentlig til en laptop jeg hadde for seks år siden, haha. Lenge har jeg hatt lyst på en macveske i svart fra Marc by Marc Jacobs, men det får vente litt. Også er jeg litt usikker på om jeg vil ha med bærereim eller ikke. Tror det er like så greit uten. Enn så lenge klarer jeg med denne knallrosa macvesken fra Don Donna med vaffelmønster. 

 

#makeup #sminke #skjønnhet #modell #toneliseakademiet #førogetter #blogg 

 

Asalia 

 

Følg meg her

BOMBER JACKET AND STRAIGHT HAIR

 • 22.04.2016 - 13:05

 

Det er så sjeldent jeg har så stritt hår! Egentlig trives jeg aller best med rett hår. Grunnen til at jeg ikke retter det ut selv lengre, er først og fremst fordi jeg ikke vil slite på håret siden jeg sparer til langt. I tillegg synes jeg det er kjedelig å bruke tid på det, haha. Så det er veldig sjeldent jeg retter det ut. Det blir heller ikke så rett og glatt som dette, langt ifra. Det var flinke Wael som ordnet meg slik på håret denne onsdagen. Jeg ble kjempefornøyd. På et av de bildene lengre ned ser du hvordan håret ser ut bak også. :) 

 

outfit antrekk bomber jacket asalia

outfit antrekk bomber jacket asalia

outfit antrekk bomber jacket asaliaoutfit antrekk bomber jacket asalia

outfit antrekk bomber jacket asalia

outfit antrekk bomber jacket asalia
 

Jakke SheIn her / Blondebluse Vero Moda / Bukse H&M / Klokke Olivia Burton 

 

Hva synes du om antrekket? 

 

I dag har jeg vært makeup modell for superhyggelige Hermine på Tone Lise akademiet. Bildene legger jeg ut i morgen. Det er så deilig at det snart er helg! Nå skal jeg få gjort litt skolearbeid, søke på noen jobber og passe Timmy. I kveld får vi en middagsgjest og vi skal kose oss med god mat. Ønsker deg en riktig god helg!

 

#outfit #antrekk #mote #fashion #bomberjacket #shein #vår #hår #hverdag #blogg 

 

Asalia 

 

Følg meg her

JEG ER MED PÅ TV I KVELD

 • 21.04.2016 - 11:16

 

I går da jeg skrev at jeg skulle legge ut outfit-bilder i dag, hadde jeg helt glemt at det er i kveld jeg er med på TV2 hjelper deg! Så da legger jeg ut outfit-bildene i morgen istedenfor ♥

 

Vi er med på en reportasje hvor vi tester gass- og kulegrill. Oppgaven vår var å spise den samme maten servert seks ganger, tilberedt på ulik grill hver gang og se om vi merket forskjell. Og det gjorde vi virkelig! Da jeg kom dit skjønte jeg faktisk ikke at valg av grill kunne ha noe betydning for smaken, haha. Lærer så lenge man lever.

 

Skru på TV2 klokken 20.30 i kveld for å se hvilken grill som gir deg best grillmat i sommer. Jeg regner forresten ikke med at jeg er med så veldig mye akkurat, men jeg er hvert fall med litt! Nå gruer jeg meg mer enn jeg gleder meg til å se det, hahaha! I ettertid ser jeg også hvor sykt lyse øyenbryn jeg hadde på dette tidspunktet i forhold til hårfargen. Alrighty! Glad jeg fikk farget de i helgen.

 Jeg er dårlig på navn, så jeg husker dessverre ikke hva disse to flotte karene fra Westerdals heter. Miriam har vi alle fall helt til venstre. 

 

Her ser du de flinke kokkene som grillet mat til oss. Vi var klare til å smake på den andre serveringen fra kulegrill. 

 

Hahah, det beste været å grille i! Det var meldt sol ifølge Fredrik (helt til venstre). Det småregnet bare da heldigvis og vi sto under et tak mesteparten av tiden likevel. Vi fikk til og med sparke litt fotball i hagen. Det var en morsom dag og det er alltid hyggelig å bli kjent med nye mennesker. 

 

#tv2 #tv2hjelperdeg #innspilling #reportasje #behindthescenes #test #grill 

 

Pleier du å se på TV2 hjelper deg? 

 

Asalia

 

Følg meg her

WAEL FORBEREDER SEG TIL SVENNEPRØVEN

 • 20.04.2016 - 19:45

 

I dag satt jeg hårmodell hos flinke Wael som er lærling på Adam og Eva Arkaden i Oslo. Han tar svenneprøven i juni og må øve seg mer på håroppsett fremover. Så da skal jeg sitte modell for han to ganger til de to neste ukene før svenneprøven avlegges.

 

Det er så deilig å få hodebunnsmassasje, kuret håret og rettet det ut. Håret mitt er jo egentlig utrolig tørt nå, så tørt at jeg var helt sikker på at det var slitt og måtte stusses, haha. Jeg har de siste dagene gått rundt og tenkt på om jeg skulle stusse det to eller fire centimeter... Samboeren foreslo minst fem centimeter fordi det kjentes så tørt ut. Heldigvis slapp jeg stusse det i dag. Han klippet kun designlinjen eller hva han kalte det. Siden at håret vokser jo litt ujevnt, så nå er det jevnt og fint! Det er jo dessuten kun to måneder siden sist jeg stusset det og jeg sparer faktisk til lengre hår. Jeg legger ut outfit-bilder i morgen hvor du får se håret mitt løst. ♥

 

hårmodell oppsett Adam og Eva

hårmodell oppsett Adam og Eva

hårmodell oppsett Adam og Eva

hårmodell oppsett Adam og Eva

hårmodell oppsett Adam og Eva

Hva synes du? 

 

#adamogeva #frisør #lærling #salong #oppsett #hår #hverdag #blogg

 

Asalia 

 

Følg meg her

GLUTENFRIE BANANPANNEKAKER

 • 19.04.2016 - 19:07

 

bananpannekaker sunt godt

 

Dette er min nye frokostfavoritt! Jeg laget bananpannekaker for første gang på lørdagen. Nå har jeg spist det fire dager på rad, haha. Jeg har heller ingen planer om å slutte med å lage det med det første heller. Det har seg faktisk slik at jeg skipper morgenmeditasjonen for å rekke å lage disse bananpannekakene til meg og samboeren før han må stikke avgårde på jobb. Oppskriften er superenkel! Easy peasy. Dette må du virkelig prøve ut! 

 

Du trenger (til fire porsjoner)

2 modne bananer

3 egg

2 dl melk

1 ss maizena 

20 gram smør til steking (bruk litt smør for hver bananpannekake du steker)

 

Slik gjør du

Sett på komfyren på middels varme. Mos bananene sammen. Tilsett eggene, melken og maizenna. Jeg bruker stavmikser for å få det blandet ordentlig. Så stek den på hver side. Snu den når pannekaken begynner å se fast ut og få små lufthull på oversiden. De er veldig kjøre og lett å ødelegge hvis man snur de for tidlig. 

 

Som topping bruker jeg skogsbærblanding eller kirsebær og mango. Ofte bruker jeg frosne bær, ser ikke like digg ut som friske, men pytt pytt! Det er ikke sesong for bær i Norge enda. bananpannekaker sunt godt

 

Jeg elsker at pannekakene blir så tynne! Og at de er uten hvitt sukker! Vurderer å teste ut denne oppskriften med litt havregryn også snart :) Yum yum!

 

bananpannekaker sunt godt

 

Har du smakt bananpannekaker? 

 

#oppskrift #glutenfritt #sunt #godt #kos #frokost #tips 

 

Asalia

 

Følg meg her

VINNEREN AV UKENS BLOGG

 • 18.04.2016 - 20:02

 

Husker du konkurransen jeg hadde på bloggen min på fredagen i forrige uke? Nå har jeg trukket en vinner! Og vinneren ble... Camilla Cecilia! Gratulerer. 

 

 

Bloggen hennes er fresh og delikat med mange skjønnhetstips og herlige bilder! Klikk her for å komme inn på den fine bloggen hennes. Hun har også en linkerunde du kan melde deg på. Go go! 

 


 

Tusen takk til alle som deltok! :)

 

Vant du ikke? Fotvil ikke! Som en liten trøstepremie denne gangen får alle som var med på konkurransen blogglinken sin delt i dette innlegget.

 

ruunab.blogg.no 

lorrainewedlog.blogg.no

maritjohansen.blogg.no 

mydarklightning.blogg.no 

ainacatrine.blogg.no 

sskjaeveland.blogg.no 

bergensergenser.blogg.no

 

Hva synes du om konkurransen? 

 

#ukensblogg #vinner #konkurranse #skjønnhet #sminke #makeup #hverdag #blogg 

 

Asalia

 

Følg meg her

BLACK AND WHITE

 • 17.04.2016 - 16:47

 

Inneholder annonselenker

 

Disse hundene har jeg ingen kjennskap til. De bare kom helt oppi meg og lekte, hihi. ♥

 Et lite smil har aldri skadet noen. 

 Det er bare så deilig med vår! Jeg tenkte her om dagen at vi har faktisk overlevd vinteren. 

 

Skjorte Ralph Lauren her / Bukse Vero Moda  / Sko lignende her

 

Disse bildene er fra tidligere denne uken forresten. Den dagen jeg var på et frokostseminar og lærte litt om inbound marketing. Hva er det beste du vet med våren? 

 

#outfit #antrekk #helg #vår 

 

Asalia 

 

Følg meg her

MY TO-DO LIST THIS WEEKEND

 • 16.04.2016 - 16:42

 

Denne helgen er jeg alene hjemme. Selv om at jeg elsker å være med samboeren min, så er det litt deilig å være alene også. Jeg er glad i alenetid. Det er bra å være litt borte fra hverandre i blant og ikke minst få muligheten til å savne hverandre på ordentlig. Ikke bare i ni timer om dagen, hehe. 

  

♥ Fotbad nettopp fordi føttene har godt av pleie og velvære!

♥ Farge øyenbryna mine mørkere. Har ikke gjort det på et par måneder nå

♥ TRX på Elixia for første gang! (Altså første gang jeg tester ut akkurat denne gruppetimen)

♥ Lage pizza (jukset litt med ferdigbunn)

♥ Se mange episoder av "Jeg mot meg"

♥ Passe Timmy 

  

♥ Bake polarbrød for første gang! (Helt hekta på det for tiden, så kom jeg over en spennende oppskrift) 

♥ Lage hjemmelaget lasagne med masse ost og ruccolasalat

♥ Lese aviser (siden jeg har begynt å abonnere på helgeavis fredag og lørdag, definitivt verdt pengene!) 

♥ Male (en hobby som er veldig chill, avkobling er nøkkelordet her) 

♥ Hente kjæresten på flyplassen søndagskveld. Det har jeg gledet meg til allerede et par dager før han dro

 

Det som er strøket over har jeg allerede fått gjort. 

 

Egentlig var planen også å få dyrket flere urter siden de jeg har nå allerede har begynt å spire! Jeg ble så glad! Var så usikker på om jeg gjorde det riktig og tenkte det ikke var noe garanti for at de skulle begynne å spire. Så cirka to uker etterpå skjedde det. Ohh wee!! 

 

Hva er dine planer for helgen? 

 

Ikke glem konkurransen min, ukens blogg! Link her.

 

#todolist #helg #spa #skjønnhet #velvære #pizza #mat #planer #tanker 

 

Asalia

 

Følg meg her

NY KONKURRANSE: BLI UKENS BLOGG

 • 15.04.2016 - 12:06

 

Nå har jeg bestemt meg for å prøve ut denne konkurransen på bloggen min. Jeg hadde lengte vurdert det, men var ikke helt sikker. Vinneren trekker jeg på mandag. 

  

Dette må du gjøre for å være med i konkurransen

1) Like min Facebook side her

2) Kommentere her på bloggen at du har likt den

 

NB! Når du er med i konkurransen gir du meg tillatelse til å bruke to bilder av deg fra bloggen din i innlegget hvor jeg kårer vinneren. Jeg velger så klart ut et eller to bilder av deg jeg synes er fine. Høres dette greit ut? Bli med i konkurransen da vel! 

 #ukensblogg #konkurranse #blogg 

 

Asalia 

 

Følg meg her

Follow my blog with Bloglovin

CASUAL LOOK

 • 14.04.2016 - 21:20

 

Nå kom jeg akkurat inn døren! Ble oppringt tidligere i dag og spurt om jeg ville være med på et statistoppdrag. Jeg noterte ivrig mens damen i den andre enden pratet kjapt og nesten ustoppelig. Det jeg fikk notert ned på macen min mens hun snakket var: Colosseum kino, utstyr, krysse kamera, bluse og skjørt, pentøy under kåpe, ta med sko som jeg kan gå i, varm vinterjakke, hudfarget. Vet ikke hva utstyr i denne sammenhengen vil si, hudfarget vil si hudfarget tynnstrømpebukse. Flaks jeg hadde en likblek en liggende som jeg aldri ellers ville fått brukt. Jeg kjøpte en dobbelpakke med strømper fra H&M til 49 kroner i fargen "London". Ikke kjøp den! Men ellers er det jo veldig kjekt å få brukt klær jeg ellers aldri ville fått bruk for.

 

Det var som vanlig veldig hyggelig å treffe nye mennesker og få servert sunn og usunn snacks, hihi. Jeg fikk til og med ha på to forskjellige outfit i ordentlig 60-talls stil. Veldig feminint og lekkert, synes jeg. Kåper med veldig tydelig midje, skjerf rundt halsen, snertne små vesker, hansker og hæler. 

 

Det er visst en dokumentar som skal gå på høsten på NRK som heter "Granatmannen". Den skal jeg se! Ikke fordi jeg er synlig, for det er jeg ikke. I beste fall ser du bakhodet mitt eller kanskje venstre armen min, hahaha. Story of my life, som venninnen min ville sagt. Jeg er jo veldig glad i dokumentarer på NRK til min samboers ergelse. Eller han liker dokumentarer, men han liker de mye bedre på engelsk. Fåtallet av dokumentarene på NRK er britiske eller canadiske, naturlig nok på en norsk kanal. 

 

Vanligvis har vi ikke lov til å legge ut bilder fra sett før dokumentaren/serien/filmen/reklamen har blitt vist på TV eller nett, så derfor slenger jeg opp noen antrekksbilder. Jeg tar som regel heller ikke med kameraet mitt på innspillinger, bare mobilen. 

 

outfit antrekk

Våren har ankommet ! !

 

outfit antrekk

Det var så sterk sol da vi tok disse bildene. Øyene mine rant, haha. 

Fluffy genser Vero Moda / Tynn stripet genser H&M / Bukse Bik Bok / Sko Nike 


Nå skal det bli deilig med pasta bolognese som har stått og fått godgjort seg mens jeg har rablet ned på tastaturet. Så skal jeg se endelig få sett andre episode av serien "Jeg mot meg" på NRK. Håper du har hatt en fin dag! ♥

 

Jeg har forresten tenkt på en konkurranse her på bloggen, som veldig mange andre har for tiden. Kan du gjette hvilken en jeg tenker på? Jupp, ukens blogg. Synes du jeg burde ha en slik konkurranse? :) 

 

#outfit #antrekk #hverdag #statist #vår #blogg 

 

Asalia

 

Følg meg her

HULL I TANNA FOR FØRSTE GANG I MITT LIV

 • 13.04.2016 - 13:57

Da har dagen jeg har gruet meg til helt siden i midten av forrige uke kommet. I dag skal jeg borre for første gang ever! Må si jeg har vært veldig heldig som aldri før har hatt hull i tennene. Jeg har hatt noen begynnende hull tidligere og nå har jeg visst to av de. De begynnende hullene regnes ikke som hull, har tannlegen min sagt. Så jeg får fortsette å være flink til å pusse og håpe de ikke utvikler seg til ordentlige hull. Jeg bruker jo tanntråd hver eneste kveld og som regel også munnskyld, utenom da jeg er bortreist. Så pusser jeg jo så klart tennene hver morgen og kveld, forsøker å pusse de i to minutter. 

 


 

Litt blandede følelser i dag, mest redsel og tristhet. 

 

Jeg har en mistanke om at min daglige rutine med å drikke sitronvann rett etter jeg pusset tennene om morgenen var ganske hard for tennene. Sukker og godteri har jeg spist siden jeg var barn. Sitronvann har jeg drukket i kanskje to år. Tror det er de siste to årene jeg har begynt å få begynnende hull. So no more lemon water for me! Så håper jeg at jeg ikke får hull på lenge. Helst aldri igjen. 

 

Jeg er egentlig den personen som gleder seg til å dra til tannlegen, siden at jeg får litt finere tenner når jeg er ferdig der. Altså en rens og sjekk gjør underverker. Men akkurat i dag kan jeg ikke si jeg føler meg som den personen.

 


 

Husker da jeg var barn, så fikk jeg en liten leke da jeg var ferdig hos tannlegen. Det var hyggelig. Kanskje det er derfor jeg alltid har likt tannlegen så godt, haha. I tillegg til at jeg aldri har hatt hull, ikke vært nødt å borre eller rotfylle. Det kjipeste jeg har gjort hos tannlegen noen gang var å trekke tenner. Det var heller ikke superkult å få på regulering i åttende klasse forresten. Tilbake til trekking av tenner: Jeg syntes sprøyta var verst! Hørt rykter om at en slik sprøyte må til ved borring også... Samboeren min beroliger meg ved å si at jeg overlever. Vi får se da, om jeg blogger i morgen eller ikke. 

 

Har du borret før? 

 

#tanker #tannlege #hull #personlig #hverdag #blogg

 

Asalia

Follow me here

THROWBACK MOTEUKA 2016

 • 12.04.2016 - 19:04

 

Her er noen mobilbilder fra Moteuka i februar som jeg ikke har lastet opp tidligere. 

 

moteuka norsk moteforum modeller backstage

Say cheese! Fra venstre: Linn, Katarina, meg, Stella, Sanam, Marianne og Kristine. Helt bakerst på andre rad: Maja. 

 

moteuka norsk moteforum modeller backstage

Haha, det var ikke så lett å få til bra bilder på oppholdsrommet med det sterke lyset. Stella, meg, Tina og Maja. 

 

moteuka norsk moteforum modeller backstage

Stella og meg.

 

moteuka norsk moteforum modeller backstage

Haha. Hva tenkte du på her, Linn?

 

moteuka norsk moteforum modeller backstage

Enda en selfie med jentene backstage. Stella, Katarina og meg. 

 

moteuka norsk moteforum modeller backstage

Tina, Stella, Katarina, meg, Yasmin, Linn, litt av Sanam og makeup-artisten.

 

Fine minner å se tilbake på! ♥ Det var to flotte dager. Jeg skulle ønske vi kunne gå alle dagene, haha. Det hadde kanskje vært litt vel kjedelig for fotografene og resten som var tilstede flere av dagene. 

 

#sbproduksjoner #redken #loreal #moteuka #vinter #throwback #fashion #mote #backstage #modell 

 

Asalia 

 

Follow me here

 

ALL BLACK WITH FLATS

 • 10.04.2016 - 13:20

Annonselenker

 

Her er noen bilder kjæresten min knipset av meg før daten vår på fredagen ♥

 

outfit antrekk flate sko

outfit antrekk flate sko

outfit antrekk flate sko
 

Genser H&M lignende her / Skjørt Vero Moda lignende her / Sko Nike lignende her

 

Det er så deilig å gå med flate sko! Selv om at de er litt trange, haha. Jeg puttet disse skoene som jeg kjøpte i New York (veldig viktig at jeg sier hver gang), i vaskemaskinen! Følte de ble så gode som nye :) 

 

Hva synes du om antrekket? 

 

#outfit #antrekk #black #flats #helg #blogg

 

Asalia

 

Follow me here

 

BLUEBERRY SMOOTHIE BOWL

 • 09.04.2016 - 12:35

 

I dag lagde jeg min aller første smoothie bowl. For en stund siden tenkte jeg å lage det, så det blant annet på Fotballfrue sin blogg, men så kom jeg aldri så langt. Så kom jeg over en artikkel på VG i morgest og tenkte: "Nå! Nå må jeg få lagd det." Samboeren ga meg grønt lys så lenge vi også spiste egg og bacon til frokost, haha. Så da lagde han varmmaten og jeg dette. Great deal! 

 

blueberry smoothie bowl

 

Du trenger

4 dl melk 

2 dl frosne blåbær 

1 banan

2 dl yoghurt

 

Kiwi

Blåbær 

Kokosmasse

Gresskarkjerner

Tørket tranebær

Hakkede mandler 

 

Slik gjør du 

Bland de første fire ingrediensene i blenderen. Hvis du bruker pulver, ha pulveret først i blenderen. Slik at pulveret blir ordentlig blandet. Så pynt med det du har av frukt, frø, nøtter og annet sunt. Voilà! blueberry smoothie bowl

#smoothie #smoothiebowl #sunt #oppskrift #frokost #dessert #nam #tips

 

Egentlig hadde jeg veldig lyst å ha havregryn i smoothie-blandingen, men jeg leste i oppskriften at havregrynet burde ligge i bløt natta over i melken. Jeg spiser jo overnight oats cirka daglig, elsker det. Det er altså havregryn blandet med melk som står i kjøleskapet over natten i tilfelle du lurte. :) 

 

Har du smakt smoothie bowl før? 

 

Asalia

 

Follow me here

 

 

NYTT INN FRA BLIVAKKER

 • 08.04.2016 - 17:43

 

blivakker sminke max factor

Jeg har aldri vært noe storforbuker av pudder, synes det er kjekt å bruke en sjelden gang. Siden jeg har kombinasjonshud og blir fort blank i T-sonen. Dette pudderet har jeg kun brukt en gang så vidt. Funker sikkert bra, har egentlig ingen formening, hehe. 


blivakker sminke lashtastic

Denne maskaraen har jeg begynt å bruke istedenfor den jeg har fra E.L.F. Denne gir litt mer fylde og volum på vippene synes jeg. Minus at den drysser! Det opplevde jeg som et problem med maskaraer før. Den fra E.L.F drysser ikke og jeg hadde glemt hvor digg det var, helt til denne drysset helt fra en av de første dagene jeg brukte den. Den drysser ikke mye og ikke daglig, men likevel kjedelig når det skjer. 

 

blivakker sminke burt's bees

Denne gir en fin farge på leppene. 

 

blivakker hudpleie naobay

Denne bruker jeg litt nå og da, prøver å få en rutine på å bruke denne på dag og ansiktsrensen min fra Harmoni på kveld. Likevel bruker jeg Harmoni sin både dag og kveld stort sett. Den er veldig drøy i bruk og funker fint. Denne fra Naobay derimot er ikke drøy. Vet ikke om det er et pluss å bruke mye ansiktsrens? Renser man da huden bedre...? Pluss at denne er organisk! 

 

Har du prøvd noen av disse produktene? 

 

#blivakker #nyttinn #newin #sminke #hudpleie #blogg

 

I kveld skal vi faktisk på kino for å se filmen "Hardcore" som er en thriller, hvilket er en av mine favorittsjangere. Så jeg er med andre ord spent! Prøver å ikke ha høye forhåpninger, da. Haha. Også har jeg blitt Kinopluss-medlem i dag. Veldig fornøyd og greier. Ha en god helg!

 

PS: Jeg legger ut outfit-bilder på søndag. 

 

Asalia

 

Follow me here

 

SAY HELLO TO NERDY ME

 • 06.04.2016 - 19:13

 

Nesten litt flaut å hashtagge dette innlegget med antrekk og outfit, hahaha. Jeg skulle på skolen og hadde det travelt. What's new? Egentlig tenkte jeg å ha på meg et svart skjørt med strømpebukse i samme farge. Pynte meg litt antrekksbildene, men så passet ikke skjørtet i det hele tatt til denne genseren. Kroppen min så feil-proporsjonert ut. Så jeg ble nødt til å finne noe annet. Kjapt. Så slik ble resultatet.. Fin flekk jeg har på skoen og greier. Jau, din sau.

 

Jeg begynner å få skikkelig eksamensnerver by the way. Jeg føler og tror at eksamen i praktisk økonomi og virksomhetsstyring vil gå bedre enn statistikk. Førstnevnte eksamen har jeg allerede 12. mai. UÆ! Tiden går så fort. Så er det nesten en hel måned til siste eksamen som er 7. juni. Siste eksamen! Det skal bli helt ufattelig digg, da. I det minste. Stort smil! 

 

Rundt eksamensperioden skal jeg også på to utenlandsturer, haha. Passer egentlig ikke så bra, men det måtte bli sånn. Den ene turen er dessuten ganske kort. Gleder meg særlig til Iran! Kan ikke fatte at det er fire år siden sist jeg så mamma snart. Så det blir veldig hyggelig og fint. 

 


 

#hverdag #outfit #antrekk #eksamen #tanker

 

Har du noen eksamener nå i vår? 

 


Asalia 

 

Follow me here

 

PICTURES FROM MY LAST PHOTOSHOOT

 • 04.04.2016 - 18:36

 

Husker du jeg fortalte om fotoshooten og la ut bilder fra dagen for en stund siden? Her er i alle fall resultatet, eller noen av bildene da, hehe. De jeg liker best. 

  

Foto: Ramona Tuxen

 

#sbproduksjoner #foto #fotoshoot #modell #svarthvitt

 

Hva synes du om bildene? 

 

Asalia

 

Follow me here

 

 

 

MIN FREDAGSKOS

 • 01.04.2016 - 14:22

 

Risboller har jeg laget noen ganger nå, og jeg synes det er så godt! 

  

Oppskrift på risboller 

 

Du trenger:

250 gram delfiafett

200 gram kokesjokolade 

2 stk egg 

2 dl kokossukker (du kan også bruke sukrin og/eller vanlig hvitt sukker)

3 ss kaffe

100 gram puffet ris 

 

Slik gjør du:

Smelt delfiafett og sjokolade sammen på lav varme. La det få avkjøle. Pisk eggedosis av egg og sukker. Rør inn blandingen av delfiafett og sjokolade. Ha i puffet ris til slutt. Få det over i muffinsformer. Sett de i kjøleskapet til avkjøling og la de stå kalde til servering.

  

Hva er din fredagskos? Eventuelt lørdagskos eller helgekos :) 

 

Vet forresten at dette ikke er mat, tenker på at det ligger i kategorien "mat" her på bloggen. Jeg må få ryddet opp i alle kategoriene mine. Jeg synes at jeg har altfor mange. Har allerede kuttet de ned tidligere et par ganger. Tror jeg gjør om mat til "oppskrifter" eller "mat og oppskrifter". Vurderer å slå sammen "aktuelt og tanker" og "personlig" til "tanker". Så vet jeg ikke helt hvordan jeg skal gjøre det med ferieinnleggene mine, om det fortsatt skal stå "Albania 2015" og så videre, eller om alle feriene skulle være i en felles kategori? Si fra om du tilfeldigvis har noen forslag. 

 

Dette er forresten ingen aprilspøk, haha. Jeg pleier ikke å lure folk på denne dagen. Så jeg har ingen planer om det i år heller. Kanskje neste år! Har du lurt noen i dag? Eller blitt lurt? 

 

#oppskrift #risboller #kos #sjokolade #usunt #helg 

 

Asalia

 

Follow me here

 

Asalia

Jeg har studert markedskommunikasjon og ble ferdig sommeren 2016. For tiden jobber jeg deltid som modell hos SB Produksjoner og statist. Jeg er også med som frivillig i BI Alumni sin nettverksgruppe for markedsføring. Håper du liker bloggen min og vil følge meg. Dersom du ønsker et bloggsamarbeid eller å sponse meg, ta kontakt på asalia_blogg@hotmail.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Bloglovin'
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no