Asalia | Livsstil og mote

LOVE MY NEW SHOES

 • 30.03.2016 - 17:22

Inneholder annonselenke

 

Så deilig med et par nye sko jeg bare kan gli inn i uten sokker. Jeg bruker vanligvis 40 i sko, og disse passer ganske bra i den størrelsen. Noen ganger bruker jeg 39 i sommersko, men ved flere anledninger opp gjennom årene har det vært for trangt. Jeg husker særlig da jeg var yngre skulle jeg skvise føttene mine inn i trange sko. Why? Jo, fordi jeg følte jeg fikk så store føtter i størrelse 40. Tull og tøys! 

 

Hvite sko er så fint, særlig nå på våren og til sommeren. Lyse farger ♥

 


 

Klokke Michael Kors / Bukse SheIn / Genser gammel / Sko her

 

Hva synes du om antrekket?  

 

#outfit #antrekk #mote #newin #vår #sol 

 

Asalia 

 

Follow me here

 

FORTSETTE Å BLOGGE?

 • 28.03.2016 - 22:28

 

I dag hadde jeg egentlig ikke tenkt å blogge. Jeg vurderer å blogge litt sjeldnere. Alt fra tre til seks ganger i uken. Kanskje daglig noen uker. Det er litt rart å tenke på. Nå har jeg jo blogget daglig siden juni i fjor utenom to dager bare, tror jeg. På en måte har det jo blitt en vane. Jeg synes det egentlig er gøy, samtidig som det er noe jeg "må" gjøre. Tenker på alle timene jeg har brukt på bloggingen. Jeg tjener jo ingen verdens ting på dette. Det er jo kun en hobby.

 Bildet er fra en modelljobb tidligere i år.

 

Jeg misunner likevel de som klarer å tjene penger på bloggen sin. De har jo flere lesere enn meg. Det er vel ikke noe hemmelighet at jeg skulle ønske jeg hadde mange flere lesere. Likevel er det slik at de fleste bloggere har få lesere. Det er fåtallet som er toppbloggere og som kan leve av det i alle fall. Jeg tror også at om jeg blogger sjeldnere så blir det kanskje mer kvalitet over innleggene jeg først legger ut. 

 

Noen ganger lurer jeg på om jeg skal fortsette å blogge i det hele tatt. Men jeg føler jo at jeg har mye på hjertet og at jeg liker å blogge. Så det er vanskelig å finne ut av. I tillegg kommer jeg jo til å starte i en fulltidsjobb etterhvert, og da blir det en utfordring å få tid til å blogge daglig i hvert fall. 

 

Er du noen gang usikker på hvor ofte du skal blogge? Eller om du skal fortsette å blogge i det hele tatt?

 

#tanker #personlig #blogg 

 

Asalia 

 

Follow me HERE

 

DEN SISTE SKITUREN

 • 27.03.2016 - 19:35

 

Så deilig det har vært å stå på ski fire dager på rad! Må si jeg kjenner det på kroppen, hehe. Litt støl overalt. Mest i skulderne, på siden av magen og rumpa. Da blir dette siste skituren på meg her på Geilo denne sesongen i alle fall. Så får vi se om det blir noe mer ski i Oslo før snøen forsvinner helt. 

ski geilo påskeferie fjellet 

ski geilo påskeferie fjellet 

ski geilo påskeferie fjellet 

 

#ski #skitur #geilo #påske #påskeferie #fjellet 

 

Har du stått på ski i påsken? Du får ha en riktig fin kveld. Vi skal bruke kvelden på å sitte i bil, jippi! Haha. Det blir en lang kjøretur tilbake, men det blir godt å komme hjem også. 

 

Asalia

 

Follow me HERE

 

IKKE LETT Å TA ANTREKKSBILDER MED HUNDEN

 • 26.03.2016 - 17:59

 

For ikke å kjede deg med bilder fra skiturer daglig denne påsken, så sparte jeg noen antrekksbilder til i dag. Det var ikke spesielt enkelt å få tatt bilder med Timmy sist gang, hahaha. Han hadde veldig lyst til å gå videre. Jeg ville bare stoppe opp i noen minutter (maks fem) for å få tatt noen bilder.Forsøker å smile mens han drar i båndet. 

"Nei, kom her!" 

 Jeg får ikke låst den, hahaha. Det er ikke min hund forresten. Bare låner han litt i blant. 

 "Kom da, gutten min. Vi er jo bestevenner." 

 Jada, du ser på blikket hans at han koser seg! ♥

 "Say cheeese!"

 Så innendørs igjen. Synes dette bildet av Timmy er ganske morsomt, hahaha. Søtnosen min.

 

#antrekk #outfit #mote #hund #kjæledyr #vår 

 

Håper du har en fin påskeaften. Vi skal feire med å spise middag ute i kveld. Det ble ikke noe påskeegg på oss, haha. Blir aldri for voksen til det! 

 

Asalia

 

Follow me HERE

 

AFTERSKI PÅ DR. HOLMS

 • 25.03.2016 - 21:46

 

Haha, ble litt dårlige mobilbilder i dag fra afterski på Dr. Holms. Vi var bare innom der en liten tur. Det var i alle fall veldig gøy og masse liv! Sjåka fullt, hehe.

geilo afterski dr holms

Så fikk jeg tatt bilde med dette kosedyret, hehe! Det var gøy, det. 

 

geilo afterki dr holms

Fine utsikten.
 

geilo ski påske

Fra skituren i dag. Måtte bare ta bilde! Jeg var ikke den eneste forbipasserene som tok bilde, altså.

 

#ski #afterski #geilo #norge #fjellet #påske 

 

Håper du koser deg i påsken!

 

Asalia 

 

Follow me HERE

 

SKITUR PÅ GEILO

 • 24.03.2016 - 19:59

geilo ski 

I dag hadde vi annerledes påskegodt med oss. Nemlig påskemarsipan!  

 

geilo ski 

Partyteltet sto klart.  

 

geilo ski 

Så svært var det.  

 

geilo ski 

Veldig fornøyd med skiene mine, da.  

 

Hmm. Hvilken løype? 

 

 

Fineste selfien ever.. Hvorfor spurte jeg ikke bare Ole om å ta bilde av meg?  

 

geilo ski 

Vakker natur.

 

geilo ski 

Utsikten på Geilo.  

 

#geilo #påske #ski #tur #fjellet #påskefjell #ferie 

 

Asalia

 

Follow me HERE

 

PAKKET KLART TIL PÅSKEFJELLET

 • 23.03.2016 - 22:26

Det ble en sen oppdatering på bloggen i dag. Bedre sent enn aldri! Nå har vi endelig kommet frem til Geilo etter en lengre kjøretur på litt over tre timer. Heldigvis var det ikke særlig kø i trafikken. I morgen skal vi stå på langrenn. Jeg har ikke trent hele denne uken her for å ikke være støl til i morgen. Så da er jeg skikkelig klar for en god skiøkt! 

Jeg gleder meg til å lese videre i denne boken. Gøy at tanten min ga ut denne debutboken i 2008. Det var da jeg fikk denne boken av henne, men så har jeg aldri lest noe særlig romanbøker. Jeg er mye mer glad i fakta- og fagbøker som jeg lærer noe konkret av, men så har jeg hele tiden sagt til meg selv at jeg skal lese bøkene hennes. Så da kom jeg igang sent på søndagskveld faktisk. Ellers hører appelsiner og solkrem påsken til! 

pakket koffert påske ski krim

#påske #pakket #koffert #krim 

 

Skal du feire påsken i byen eller på fjellet? Ønsker deg en riktig god påske! Kos deg masse.

 

Asalia
 

Follow me HERE

 

ÅRETS FØRSTE STRANDTUR

 • 22.03.2016 - 18:28

 

Hei! Håper du har det fint. Utrolig triste nyheter i dag. Da snakker jeg om terroren i Brussel. Kan ikke terroren ta slutt...? Sender varme tanker til pårørende der ute. 

 

Slenger med noen bilder fra søndagen. Vi syklet oss en tur Huk. Det er ikke mange månedene igjen til stranden er full av mennesker som koser seg i solen, bader og griller. 

strand mars 

strand mars 

strand mars 

strand mars 

strand mars 

 

strand mars 

 

#strand #sykkel #friluft #tur 

 

Har du vært på stranden i år? Hehe.

 

Asalia 

 

Follow me HERE

 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

 • 21.03.2016 - 19:55

 

♥ Favoritt sminkemerke?

På ungdomsskolen var jeg veldig fascinert av Lancôme og Christian Dior. Men har egentlig bare hatt maskaraer fra begge merkene, øyeskygge og lipgloss fra Lancôme. I tillegg til parfymer da fra begge to. Som student har jeg vel ikke hatt kjempegod råd, så da har jeg kjøpt mest sminke på H&M og fra iHerb. Har egentlig ikke noe favoritter av de rimeligere merkene. Jeg kjøper fondation og concealer av nytt merke nesten hver gang. Jeg synes E.L.F er rimelig og bra! Det kan være min billigfavoritt. 

 

dinbryllupsmesse

Foto: Natalia Pipkina 

 

♥ Hva gjør du når du kjeder deg og ikke blogger?

Da er jeg med samboeren min, eller så er jeg på nettet, lager mat eller baker, trener, ser en dokumentar, leser, er med venner eller maler. Det er sjeldent at jeg faktisk kjeder meg. Jeg har hele tiden noe å gjøre eller bedrive tiden med som jeg synes er interessant og givende. 

 

♥  Når startet du å blogge og hvorfor?

Jeg startet å blogge i juni i fjor. Fordi jeg har mye på hjertet og synes det er gøy. I tillegg føler jeg at jeg utvikler skriveferdighetene mine og får muligheten til å være litt kreativ. Jeg blir også flinkere til å ta bilder og får en fin erfaring med blogg som plattform. 

 

♥ Hvilke innlegg er du mest fornøyd med?

Outfit uten tvil! Også på ferie kan jeg bli ganske fornøyd med bildene mine, haha. Siden at det er mye fint man kan ta bilder av og havet er veldig vakkert. Dessuten er man brunere om sommeren også. Da føler man seg så mye mer fresh! Bare at nå har jeg mye bedre digitalkamera enn det jeg hadde i fjor sommer, weee! 

 

 

 

♥ Hva driver du med? Jobb/skole.

Jeg tar mine to siste fag på BI. Ved siden av jobber jeg freelance som modell og statist. Jeg skal også starte med hundeluftning, men det har ikke blitt enda. Og så holder jeg på å søke etter fulltidsjobb fra juni eller august. 

 

♥ Hva er drømmereisen din?

Det er USA! LA og Miami! 

 

♥ Hvis du kunne jobbe med hva du ville; hva ville du valgt da?

Hadde vært kult å prøvd seg som advokat, hvis jeg var 19 år og motivert til det. Det er mange år på skolebenken. Det jeg tenker aller mest på er at jeg har hørt det er ganske tørt. Jeg har lest litt i boken Norges lover og jeg synes egentlig det er interessant. Jeg hadde også litt lyst til å bli politi da jeg var yngre, men tror det er veldig tøft.. Mange triste skjebner. Jeg har også lyst til å starte mitt eget selskap, ikke minst. Jeg har jo dessuten en utdanning innenfor markedskommunikasjon som jeg egentlig er ganske fornøyd med! 

 

♥ Hvilke hudprodukt bruker du?

Nå har jeg brukt rensegelen Harmoni fra Vita. Ellers bruker jeg serum, dagkrem, nattkrem og øyekrem. Også skrubber jeg huden i ansiktetet en gang i uken og bruker ansiktsmaske. Håper det var utfyllende nok! Haha. Disse produktene bruker jeg akkurat nå. Jeg liker å teste ut litt forskjellig. A-creme har mamma sagt er bra da. Ganske fet og god til huden på vinteren. 

 

 

 

♥ Hvilke blogger leser du/liker du best?

Det er nok Sophie Elise sin. Den leser jeg mest, men jeg er jo innom flere fordi. Det varierer litt, men for tiden er det mest: Sraad, Idawulff og Maddepaddee. 

 

♥ Hva liker du best og hva liker du minst med å blogge?

Det jeg liker best med å blogge er at det er gøy! Å skape noe eget, altså knipse bilder og skrive tekst. Det jeg liker minst med å blogge er at det er veldig vanskelig å få opp lesertallet! 

 

♥ Hva er hobbyen(e) dine?

Svarte på dette spørsmålet litt lengre oppe under "Hva gjør du når du kjeder deg og ikke blogger?" 

 

♥ Har du noen favorittbloggere, i såfall, hvem?

Sophie Elise.

 

♥ Hva synes du om nettroll i kommentarfeltene?

Helt håpløst! Veldig synd de holder på slik. Men de har det jo tydeligvis ikke bra med seg selv, siden de holder på slik. 

 

♥ Er du blitt nominert til Liebster Award?

Ja, ble det tre ganger. Du kan lese innlegget HER. Den tredje gangen jeg ble nominert tenkte jeg å svare igjen, men det ble ikke. Sorryyy! 

 

♥ Hva skal du gjøre i påska?

Stå på ski og kose meg med krimboken "Jenta med ballongen" som tanten min har skrevet. 

 

 

 

♥ Hva inspirerer deg til å skrive blogginnlegg ?

Andre blogger og magasiner. 

 

♥ Hvor får du bloggidèene dine fra?

Det er vanskelig å svare på. Jeg har nevnt hva jeg blir inspirert av. Idèer bare popper opp i hodet, hehe. 

 

 

♥ Hva gjør du med blogginnlegg de ukene du føler tiden ikke strekker til eller du føler deg uinspirert?

Hvis tiden ikke strekker til i det hele tatt må man en bare la være å blogge den dagen og eventuelt blogge sjeldnere. Når jeg føler meg uinspirert sjekker jeg ut andre blogger for inspirasjon eller magasiner. Jeg lager også en ukesplan på søndag eller mandag hvor jeg skriver ned hva jeg skal blogge om fremover. 

 

♥ Hvor lenge har du blogget?

Siden juni 2015. 

 

♥ Hva gjør deg engasjert til å blogge?

Hmm, si det. Føler jo at jeg har mye på hjertet og at det er gøy å blogge. Det gir jo også noen mennesker jobbmuligheter og andre muligheter de ellers ikke ville fått. 

 

♥ Hva er dine beste bloggtips?

Ta gode bilder, skriv om noe du interesserer deg for og sørg for å les igjennom teksten en gang eller to før du publiserer. Godt innhold er nøkkelen. Skrivefeil er ikke bra. 

 

 

#spørsmålsrunde #spørsmål #svar #sbproduksjoner #hudprodukter #personlig #blogg 

 

Tusen takk til alle dere som stilte spørsmål! Liker du spørsmålsrunder? 

 

Asalia 

 

Follow me HERE

 

FAVORITTER FRA IHERB OG HELSEKOST

 • 20.03.2016 - 19:00

stevia dråper steviosadrops

Steviadråper er genialt. Denne med vaniljesmak passer til så mye. I motsetning til steviadråper med smak av vannmelon eller cola. Jeg bruker den i min overnight oats som jeg har begynt å spise igjen. Det er så godt! 

 

helsekost kakao raw

Foreløpig har jeg kun brukt denne til sjokoladekjeks en gang. Jeg prøver å finne nye bruksområder til dette kakaopulveret utenom hjemmelaget kakao og sjokoladekake.

 

helsekost næringsgjær vegan

Næringsgjær oppdaget jeg på Caroline Berg Eriksen sin blogg for ikke lenge siden. Hun brukte den i ostesausen til bakt søtpotet. Jeg har kun rukket å brukt den til stekt brokkoli med parmasan. Denne næringsgjæren smaker som ost og kan brukes hvor du ellers ville brukt parmasan for eksempel. 

 

iherb helsekost

Skulle ikke tro den var uten sukker. Nom nom. Jeg kjøper denne ukentlig!

 

iherb helsekost

Denne bruker jeg mest til min overnight oats istedenfor kanel som man eventuelt kan bruke. Jeg synes det er best med kanel som strø over havregrøten og ikke i grøten. Jeg har også brukt den i oppskrifter hvor jeg erstatter vaniljesukker med dette vaniljepulveret.

 

iherb helsekost

Jeg brukte koskossukkeret til å lage risboller blant annet, ble kjempegodt! Ikke sukkerfri, men et bedre alternativ enn vanlig hvitt sukker i alle fall. 

 

iherb helsekost

Så godt og så enkelt! Et minutt i mikrobølgeovnen.

#favoritter #mat #iherb #helsekost #organisk #vegan #stevia #sukkerfri #sjokolade #kakao #næringsgjær #newin

 

Har du prøvd noen av disse produktene før?

 

Vurderer å kjøre en ukentlig "ukens blogg" her på bloggen. Hva tenker du om det? Minner deg på spørsmålsrunden som jeg besvarer i morgen. Still meg spørsmål om du lurer på noe, klikk HER.

 

Asalia 

 

Follow me HERE

 

SPASERTUR PÅ LØKKA OG LUNSJ

 • 19.03.2016 - 18:05

I dag spaserte vi en tur på Grünerløkka. Deilig vårsol og 11 grader i hovedstaden. Frem med solbrillene! 

 

Vakre roser i nydelige farger. Hva med gule roser til påsken? 

 

Det satt faktisk en voksen mann alene i parken som grillet i dag. Litt i det tidligste laget kanskje? Hehe. Jeg har faktisk tenkt på det selv, at jeg vil grille snart. Elsker grillmat! Hvert år tenker jeg at jeg vil grille daglig og så mye som overhodet mulig, men det blir aldri så mye likevel. 

 

Vi tittet innom en brukthandel. Fikk skikkelig flash back da jeg så disse porselensdukkene! Husker ei barndomsvenninne hadde slike på stuen og på rommet sitt. Tror aldri jeg likte de helt. Se da! Er de fine eller litt skumle og ekle...? Haha..

 

Jeg ble sulten av å gå rundt i to timer. Så da passet det bra med en lunsj ute i dag. Vi testet ut denne libanesiske restauranten som heter Briskeby Kafe. Dette var en slags mezza-tallerken eller noe til 175 kroner som var en kombinasjon av mye forskjellig. Vi skulle egentlig på Bølgen og Moi, men gud så fullt det var der! Masse folk som var brisne, på vei ut av biler og så videre, så vi gadd ikke det. Vi fikk mye mer for pengene på Briskeby Kafe. Det var god mat. Spennende med noe helt annerledes.

 

Hva har du gjort i dag? Håper du har hatt en fin dag.

 

#grünerløkka #vår #outfit #antrekk #roser #blomster #lunsj #mat #helg

 

Asalia 

 

Follow me HERE

 

SOV PÅ RYGGEN

 • 18.03.2016 - 18:05

Husker jeg så 4-stjerners middag for noen år siden da Kathrine Sørland var med. Det var forresten favorittprogrammet mitt før. Hun sa hun lå som en død mann og sov på ryggen, om jeg ikke husker helt feil.

 

Jeg må si at jeg forstår hennes sovevalg godt. Hun lever jo av utseendet sitt som modell. Lucky girl. Husker fra en fotoshoot for et par år siden hvor fotografen sa til meg: "We don't care about how you feel. We care about how you look." Hahaha! Så sant. Litt morsomt å tenke tilbake på. Han sa det ikke med noe kvass tone. Det var bare et faktum og kanskje han prøvde være litt morsom. Bildet er fra en shoot med denne fotografen. 

fotoshoot foto modell asalia

Foto: Saq Imtiaz

 

Dette samme sier Ingrid Holm som nå er IsaDoras nye ambassadør i et intervju: Sov på ryggen. (Ref. IsaDora vår/sommer 2016.) Det er hennes beste skjønnhetstips. Hvorfor? Hun sier at over flere år kan man lettere få rynker av å sove på siden eller på magen. Hun begrunner det med at stoffet på sengetøyet ofte ikke er det beste for huden og at den stjeler (absorberer) litt av den dyrebare nattkrem din.  

 

Jeg forstår hva hun mener. Jeg har ikke akkurat så veldig lyst på rynker selv, men jeg elsker å sove på siden! Rynker er så klart naturlig og alle får det og så videre. Hver natt legger jeg meg til siden for å sovne. Det er så deilig. Jeg har forsøkt å sove på ryggen. Senest i går natt faktisk, slik at jeg kunne bidra med noe mer til dette innlegget. Hodet havner uansett til den ene siden. Så klarer jeg ikke ligge helt i ro. Etter fem eller 10 minutter må jeg se slaget tapt og snu meg til siden. De få gangene i året jeg forsøker å sove på ryggen. 

 

Det er ikke meningen å henge ut noen, håper ikke noen oppfatter det slik. Jeg siterer kun hva de har sagt, og jeg synes bare at dette er et interessant tema. Jeg kjenner verken Kathrine Sørland eller Ingrid Holm. Synes de er to er flotte jenter! 

 

Sover du på ryggen?

 

#skjønnhet #skjønnhetstips #tips #blogg #fotoshoot #foto #modell #personlig

 

Asalia 

 

Follow me HERE

 

DENIM SHIRT AND INZPIRE

 • 17.03.2016 - 18:47

I dag har jeg registrert meg på Inzpire som er en helt ny markedsplass hvor bloggere og annonsører møtes. Dette synes jeg høres veldig spennende ut. De satser stort og jeg ønsker de ordentlig lykke til. Dette er ikke kun for bloggere, men også for deg med profil på Instagram, Snapchat eller YouTube for å nevne noe. Klikk HER for å komme til siden.

outfit spring asalia

outfit spring asalia

outfit spring asalia

outfit spring asaliaOgså et tøysebilde på slutten. Inspirert av han ene fyren i en dokumentar vi så på NRK som heter "Ung og rik på Instagram" for noen dager siden. Han ble tatt outfitbilder av mens han snurret rundt på gata, haha. Det var morsomt å se på. Enda morsommere var det å gjøre det selv. Haha, jeg ser helt dust ut. Ha en fin kveld. 

 

#inzpire #outfit #antrekk #mote #vår #moro #hverdag #blogg 

 

Asalia 

 

Follow me HERE

 

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 16.03.2016 - 19:42

Jeg føler at slike innlegg er "forbeholdt" toppbloggerne og de på topp 60-listen på blogg.no. Det drysser inn spørsmål i haugevis når de har sine spørsmålsrunder. Lenge har jeg tenkt på dette, men vært usikker. Så nå prøver jeg meg, haha. Er det noe du lurer på? Jeg skal forsøke å svare så godt jeg kan så lenge spørsmålet er saklig. Spør i vei! Samler opp spørsmålene og svarer på de i et eget innlegg på mandagen.

#spørsmålsrunde #spørsmål #hverdag #mote #vår #blogg 

I dag fikk jeg endelig se Timmy igjen. Nå var det to måneder siden sist. I morgen skal jeg passe på han. Det blir kjempekoselig!

 

Så helt til slutt, er det noe du ønsker at jeg skal skrive mer om fremover? Jeg skriver jo ikke så mye, tar mest bilder. Bare å kom med forslag. Tusen takk! Ha en fin kveld videre. 

 

Asalia 

 

Follow me HERE

 

DE MISLYKKEDE ANTREKKSBILDENE

 • 15.03.2016 - 18:55Seriously? Er dette meg? Hahaha! Se hvordan jeg går... Heldigvis gikk jeg kun slik på dette ene bildet, hahaha. Jeg er ikke kromrygget. Skjer med å gå med huet fremover? Jada, det ser veldig naturlig ut å gå ut fra fjellet...? "Jeg heter Asalia og er isdronningen som kommer ut fra denne snøbelagte fjellveggen." No words needed.Noe var ikke som det skulle være. Innser dessuten i ettertid at dette ikke var mitt mest vellykkede antrekk. 

"Bare vent litt." 

#outfit #antrekk #mote #mislykket #lol #blogg 

 

Har du noen gang lagt ut mislykkede antrekksbilder? Jeg synes det er litt morsomt, haha. Litt flaut for meg å poste, men skitt au! 

 

Asalia 
 

Follow me HERE.

 

VEGETARISK MÅLTID MED TOMATSALSA

 • 14.03.2016 - 20:39

Dette spiste jeg til frokost for en liten stund siden. Falafelen, potetene og tomaten var rester fra middagen dagen før. Jeg har forresten blitt flinkere til å bruke restemat dagen derpå. Kokte poteter funker veldig bra i omelett, eller så går det an å steke de. Mmm, stekt potet er kjempegodt! 

Så lagde jeg omelett med spinat, oppskrift har jeg lagt ut tidligere HER. I tillegg trikset jeg frem en enkel tomatsalsa som passer til veldig mye, blant annet meksikansk mat som taco for eksempel, kjøttdeig med pasta, grillmat og så videre. 

vegetarisk

 

Enkel tomatsalsa

Du trenger

♥ En halv rødløk

♥ Tre tomater 

♥ 2 ss olivenolje 

♥ 1/2 ts salt

♥ 1/4 ts pepper 

 

Slik gjør du

Skjær tomatene i biter og hakk løken. Finhakk frisk urt hvis du har. Her har jeg brukt persille. Bland alt sammen og hell over olivenolje. Krydre med salt og pepper. 

 

#oppskrift #tomatsalsa #vegetarisk #mat

 

Spiser du vegetarisk mat? Jeg er ikke vegetarianer. Forsøker bare å kutte ned litt på kjøttinntaket. Det er bra for både deg og kloden vår. 

 

Asalia 

 

Follow me HERE.

 

FOTOGRAFERING PÅ AKER BRYGGE

 • 13.03.2016 - 16:54

I forrige uke tok Sirwan noen bilder av meg på Aker brygge og Tjuvholmen til bloggen min. Slik ble resultatet. 

sirwan photography

sirwan photography

sirwan photography

sirwan photography

Så et tøysebilde på slutten, haha.

#sirwanphotography #foto #fotoshoot #akerbrygge #tjuvholmen #antrekk #outfit 

 

Det ble så kaldt på slutten. Disse støvlettene drepte føttene mine, haha. To timer i de var mer enn nok. Hadde ikke trodd det var så vonde, lol! Det var så ubeskrivelig deilig å komme hjem igjen, ta av støvlettene, på med joggebukse, lage noe varm drikke og krype under pleddet.

 

Gleder meg til våren når det er mulig å ta bilder med litt mindre klær. Slippe å gå med skjorte, tykk genser, kåpe, skjerf og hansker. Da er det også mulig å få tatt bilder i forskjellige antrekk når man først fotograferer, slik det vanligvis er. Det blir bra!

 

Håper du har hatt en fin helg. Jeg skal bruke kvelden min på å male og slappe av. Ble så trøtt i går etter skituren at jeg sov i 11 timer. 

 

Asalia 

 

Follow me HERE.

 

SKITUR FRA FROGNERSETEREN

 • 12.03.2016 - 19:25

ski tur

På vei inn i hytta på Ullvollseteren. Jeg ble veldig glad for at de hadde vanlig toalett og ikke utedo, haha. Det er jo vanligvis utedo på slike hytter. 

kanelbolle buljong hytte

Kanelbolle med glasur og buljong. Jeg synes bollen ble litt for søt med glasuren, hehe. 

snø bakke ski skog

I bakken. Det var så mildt vær i dag. Det synes jeg er så deilig! Så slipper det å sette seg fast is under skiene som man må få bort stadig vekk. 

 

#ski #tur #snø #frognerseteren #ullvollseteren #helg 

 

Hva har du gjort i dag? Nå ser skal vi snart spise middag. Jeg har lagd bringebærgelè tidligere i dag som jeg håper blir bra! Skal testes senere. Kos deg masse i kveld.

 

Asalia

 

Follow me HERE.

 

RYGGING MED TILHENGER BLE EN VIRAL SUKSESS

 • 11.03.2016 - 20:03

På torsdagen hadde gruppen min og jeg vårt første nettverkstreff i år. Registreringen startet klokken 08.00. Både kaffe og frokostmat sto fremme som vanlig. 

bi alumni nettverkstreff markedsføring

Først ut var Øystein Halvorsen som er kreativ leder for Try. Her forteller han om den første skissen da de startet idemyldringen for Volkswagen. Han poengterte hvor viktig godt innhold er og at det ikke finnes noe fasitsvar. For eksempel så hadde de sett for seg at videoen med navnet "Volkswagen Trailer Assist" på 1:04 minutt skulle bli den store hit'en, men det ble heller denne på 1:41 med navnet "Behind the scenes" hvor de faktisk viste hvordan de bygde denne tilhengeren. Her kan du se videoen som ble den store virale suksessen for Volkswagen tidligere i år. 

iWfKj187-4A

bi alumni nettverkstreff markedsføring

Mette Fossum Beyer pratet blant annet om podcasten til Rema 1000. Det var interessant å høre på. De inviterer mennesker fra bransjen og tar opp temaer som for eksempel helse og sunnhet over det hun kalte en "kaffediskusjon". I tillegg har Rema inngått et samarbeid med Kolonihagen om brød. Det synes jeg var veldig interessant! Hadde lyst å spørre om brødet kommer til en Rema-butikk i nærheten av meg, haha. Brødet på den Rema-butikken ble i alle fall godt mottatt og kom på tredje plass over det mest solgte brødet. 

bi alumni nettverkstreff markedsføring

Svein Arne Haavik fra VG fortalte om hvordan VG sliter; de tunge tidene i mediebransjen. Videre pratet han om samarbeidet med Rema 1000, saken som ble klaget inn til PFU, adblock og content marketing. 

 

Fin dag med gratis frokost og faglig påfyll. Anbefales! 


#bi #alumni #markedsføring #volkswagen #rema1000 #vg #viral #hit #blogg 

 

Har du sett noen av disse to videoene før? 

 

Asalia 

 

Follow me HERE.

 

RED HAIR, BLUE SHIRT AND WHITE SHOES

 • 10.03.2016 - 19:34

Det er så deilig med vår og mildere vær. I vår reiser jeg både til London og Iran. Det blir så bra! Mamma har allerede lagt noen planer for hva vi skal. Vi skal visst et sted hvor vi får svømt og muligheten til å sole oss. Wæow. Can't wait! Det må være et område bare for kvinner, haha. Hvert fall sist jeg var på stranden i Kish i 2010, så var det en egen strand for kvinner. Før vi skulle på stranden måtte vi gjennom en sikkerhetskontroll. De sjekket veskene våres og gjorde et kroppssøk, slik de gjør på flyplassen. Mamma bare: "De tror vi er terrorister!" 

antrekk outfit

antrekk outfit

outfit antrekk

outfit antrekk

outfit antrekk

#antrekk #outfit #hverdag #mote #blogg 

 

Har du noen planer for våren? 

 

Asalia
 

Follow me HERE.

 

THE LIEBSTER AWARD

 • 09.03.2016 - 20:49

Jeg har blitt nominert av filippaa.blogg.no og annkristinolsen.blogg.no. Veldig hyggelig! Tusen takk for nominasjonen. Det setter jeg pris på. Dette er en slags utfordring hvor bloggere nominerer andre bloggere. Jeg besvarer alle spørsmålene i dette innlegget, altså 22 svar.Slenger med et bilde fra i går. Sjekk ut alle de småhårene, haha! Gleder meg veldig til å få lysere hår! ♥

 

1. Hvorfor startet du å blogge?

Jeg startet å blogge fordi jeg har mye på hjertet egentlig. I tillegg var jeg den som kunne oppdatere statusen min på Facebook flere ganger daglig før! Da tenkte jeg blogg var en bedre plattform å gjøre det på. Jeg er også evig misunnelig på de som får diverse sponset, haha.

 

2. Hva er det viktigste du har lært i livet? 

Oi! Det er et komplekst spørsmål. Jeg har lært mye viktig på BI i hvert fall. Mamma lærte meg at avtaler er til for å holdes. Det synes jeg er veldig viktig. Allerede som barn ble jeg lei meg om noen avlyste en avtale. Enda den dag i dag synes jeg det er veldig kjipt.. Selv avlyser jeg sjeldent avtaler selv. Jeg synes en del har altfor lett å avlyse avtaler. 

 

3. Hvis du fikk en flybilett som tok deg hvor du ville akkurat nå. Hvor ville du reist og hvorfor?

Los Angeles! Fordi 1) det er varmere der, 2) jeg elsker USA og 3) har ikke vært i LA før. 

 

4. Hvis du måtte velge. Blogg eller instagram?

Absolutt blogg. No doubt about it! Jeg er litt lei av Instagram for tiden. 

 

5. Hva gleder du deg mest til akkurat nå og hvorfor? 

Akkurat nå gleder jeg meg aller mest til frihelg med kjæresten min. Fordi jeg ikke har fri hver helg, da setter jeg mer pris på de helgene jeg har fri. 

 

6. Hvordan vil du beskrive deg selv? 

Snill, beskjeden (hvis du ikke kjenner meg), pratsom (hvis du kjenner meg) og ærlig. 

 

7. Hvis du fikk gjøre en viktig ting for menneskeheten i dag, hva ville det vært og hvorfor?

Dratt til Lesvos og hjulpet flyktningene i en ukes tid. Fordi jeg leste en artikkel i avisen om det denne helgen som var. En nordmann som fortalte om at han hadde møtt ei lita jente. Hun snakket farsi og han norsk. Likevel klarte de å kommunisere på et vis. Så dagen etterpå eller noe når hun sa han igjen, hadde hun smilte bredt og ropt "Atle!" Da følte han at oppholdet hadde gitt han noe. Det rørte meg. Det var også gøy å lese at hun pratet farsi. Jeg kunne vært en ressurs der. Jeg kan jo litt farsi (persisk). Jeg har i tillegg heller aldri følt meg som noe viktig person. En vakker dag håper jeg at jeg kan gjøre noe som får meg til å føle meg i alle fall litt viktig. 

 

8. Hvis du kun fikk ha med deg en gjenstand på en øde øy, hva ville det vært og hvorfor? 

Uhm. Det jeg først tenker på er mobilen min, men det hadde jo ikke vært så mye vits uten WiFi og mulighet til å lade den... Så.. kanskje en fiskestang? Så har jeg noe bra mat å spise. Ikke at jeg noen gang har drept og renset en fisk for innvollene, men.. 

 

9. Ville du ha deltatt i Paradise Hotel? 

Nei. Det var faktisk en periode at jeg hadde litt lyst siden jeg ble kjent med Louis fra Paradise. Det samholdet de hadde virket så sterkt og hyggelig! Men jeg er veldig glad jeg ikke har vært med. 

 

10. Hva er ditt favorittdyr og hvorfor? 

Uten tvil hund! Fordi de er lojale og fantastiske dyr. En vakker dag skal jeg ha min egen hund. Den dagen er faktisk utrolig vakker! 

 

11. Hvilket blogginnlegg er ditt mest leste som ligger på statestikken din akkurat nå?

"Markedsføringsdagen @ BI" faktisk.

 

Så enda en runde! 

 

1. Hvor ser du deg selv om 5 år? 

Det er vanskelig å si. Forhåpentligvis bor jeg i utlandet og trives godt med det sammen med kjæresten min. 

 

2. Hvorfor startet du å blogge? 

Dette har jeg svart på over. 

 

3. Favoritt sport og hvorfor? 

Jeg tenker øyeblikkelig dans, siden jeg danset fra jeg var tre eller fire år gammel selv. Så sluttet jeg på ungdomsskolen fordi vi egentlig skulle flytte. 

 

4. Hva har du studert? 

Markedskommunikasjon på BI. 

 

5. Hva er dine planer dette året? 

Bli ferdig med mine to siste fag på BI. Reise. Få meg fulltidsjobb i august/september eller jobbe 80 prosent. 

 

6. Blogg eller Instagram?

Jeg har svart på dette over.

 

7. Hvor er drømme ferien å hva gjør du der? 

På stranden i USA med en drink i hånden og nyter livet!

 

8. Har du noen tattoveringer? Har di en mening? 

Nopes. Tro meg, jeg har hatt lyst på tatovering opp gjennom årene faktisk! Men så har jeg likevel vært usikker. Første gang jeg hadde lyst på tatovering var jeg 16 eller 17 år. Jeg ønsket meg en slik tribal "alle" hadde på korsryggen. Veldig glad jeg ikke tok en slik en, for å si det sånn. Så hadde jeg lyst på tatovering på håndleddet en slik en Gisele Bundchen har, en liten stjerne. Så fikk jeg lyst på skrift mellom fingrene, altså langs fingerne. Med skriften "love life forever". Hadde også lyst på en tatovering på armen, et portrett av min mamma. Men jeg er glad jeg ikke har noen. Før tenkte jeg faktisk at jeg ikke burde tatovere meg på grunn av modellyrket, selv om at jeg ikke jobbet som modell. Hahaha! 

 

9. Hva mener du er meningen med livet? 

Lære seg det man vil, bli det man vil. Ha det bra, være lykkelig. Tilbringe tid med mennesker som vil en godt, kjæreste, familie og venner. Spise god mat. Trene. Ha en meningsfull jobb. Og så videre.

 

10. Hvis huset ditt brant ned hvilken gjenstand hadde du reddet om du bare kunne valgt en ting?

Macen min sikkert, haha! Nei da, fotoalbum. 

 

11. Hva gir deg inspirasjon i hverdagen? 

Kjæresten min som også er samboeren min, flinke forelesere, sunne mennesker som blant annet svigermor (høhø), venner, sosiale medier, nettaviser, Costume og helgeabonnementet vårt på DN. Blir man ikke inspirert av det meste egentlig? 

 

Her er reglene: 

1. Nevn bloggeren som tagget deg og takk vedkommende for nominasjonen.

2. Svar på de 11 spørsmål som du blir stilt.

3. Nominer 11 nye bloggere og tag dem.

4. Gi de 11 spørsmål som de kan svare på.

5. Gjør de du har nominert oppmerksom på nominasjonen.

 

Mine spørsmål:

1. Hva brenner du for? 

2. Hva ønsker du bloggere kunne skrive mer om? 

3. Hva synes du om at bloggere skriver om kosmetiske operasjoner? 

4. Hva er din største bragd i livet? 

5. Hvis du kun fikk spise èn matsort resten av livet, hva ville du valgt? 

6. Hva tenker du om global oppvarming? 

7. Hva mener du om flytkningkrisen? 

8. Hvilken dokumentar så du sist?

9. Hvilke/hvilken avis leser du? 

10. Hvilke/hvilken serie følger du med på?

11. Hva synes du er mest urettferdig her i verden? 

 

Jeg nominerer: 

maddepaddee.blogg.no

malindahl.blogg.no

leahisabellv.blogg.no

nouw.com/anneliaaland

lisarorvik.blogg.no

gilmakeup.blogg.no

juneholm.com 

gigglesndimples.com

sofiekvelland.no

ingridholm.no

krist.in

 

Les mer om reglene HER.

 

Asalia 

 

Follow me HERE.

 

STUCK I EN SKITTEN LEILIGHET

 • 08.03.2016 - 18:58

Først må jeg vel starte med å si: Gratulerer med dagen, kvinne!  

 

Jeg drømte at jeg var stuck i en skitten og rar leilighet som var en del av en dagligvarebutikk. Butikken hadde misfornøyde kunder. Den var rotete og så ikke ut. Da jeg ryddet og fikk unna diverse ting ble kundene fornøyde. Jeg ville komme meg ut av denne ekle leiligheten jeg plutselig bodde i. Men det var to som passet på meg og hindret meg fra å stikke avgårde. Han ene kom etter meg på toalettet. Veggene var egentlig hvite, men mer gul og grå på grunn av skitt. Jeg tenkte: Hvorfor vasker ikke andre ut leiligheten ordentlig? Veggene skal jo også vaskes når man flytter ut!

 

Like før dette var vi på en restaurant. Jeg og kjæresten. Vi fikk servert noe god mat og vaffel med jordbærsyltetøy. Han hadde vært der før, men var ikke fornøyd med maten denne gangen. Det var i utlandet et sted. Et varmt land. Når vi var ferdig med å spise, måtte vi gjennom et svømmebasseng. Jeg hadde ikke lyst å hoppe fra stupebrettet. Jeg gjorde det likevel. Tok "bomben". Det merkelige var at jeg var i luften i tre sekunder fra jeg hoppet. I drømmen var det merkelig. Det var sikkert høyt!

syden bombe basseng asalia


Tilbake i leiligheten. Den var ikke ordentlig isolert. Det var til og med stort hull i veggen hvor jeg kunne se ut. Ut. Jeg ville ut! Jeg planla hvordan jeg skulle få med meg alle tingene mine ut. I natt skulle jeg klare å rømme.  

 

Jeg drømmer så mye rart... 

 

Har du hatt en lignende drøm før? Hvordan er dine drømmer? 

 

#personlig #drøm #tanker 

 

Asalia 

 

Follow me HERE.

 

DIN BRYLLUPSMESSE PÅ GRAND HOTEL - DEL 2

 • 07.03.2016 - 19:33

Haha, jeg ler av dette bildet! Hva er det som foregår? Haha! Tror alle disse kjolene er fra Sadoni, det er hvert fall min. Likte den veldig godt!

Sånn! Da fikk vi med nesten alle på et gruppebilde.

Her har vi på oss klær fra Morami.

En liten selfie i speilet med jentene. Fikk jo ikke med de fine knestrømpene mine i forrige bildet! 

Det var så mange utrolig vakre blomsterbukketter! Synd at jeg ikke fikk tatt bilde av de andre. Meget flinke blomsterdekoratører hos Sentrum Blomster / Interflora.

Yeyyy!! Endelig fikk jeg tatt bilde med Mona Grudt! Tidligere Miss Universe.

Ååh, det var så vakkert der inne!

Jentene klare til å gå. 

Vakre hårfrisyrer! Du ser såvidt DJ Marianne på scenen der helt til venstre i bildet. #dinbryllupsmesse #sbproduksjoner #adamogeva #cgnorge #morami #moramiclothes #sadoni #mariannejemtegård #grandhotel #interflora #bryllup

 

Asalia 
 

Follow me HERE.

 

DIN BRYLLUPSMESSE PÅ GRAND HOTEL - DEL 1

 • 06.03.2016 - 19:59

Her er første del av bildene fra i dag!

#sbproduksjoner #grandhotel #dinbryllupsmesse #cgmakeup #mariannejemtegard #sadoni #morami #adamogeva #modell 

 

I går så vi forresten Skavlan (ja, på lørdag og ikke fredag) og en av gjestene var Dagny som er verdens eldste blogger! Så du det? Hun kjøpte sin første datamaskin da hun var 100 år og i dag er hun 103 år. Veldig kult at hun er så gammel og blogger, haha. Nå skal jeg bare chille, vært på jobb i over 10 timer. Kos deg i kveld! 

 

Asalia 

 

Follow me HERE.

 

TODAY'S PHOTOSHOOT WITH RAMONA

 • 05.03.2016 - 17:10

Her er noen bilder fra dagens fotoshoot. Suverent at disse to makeup artistene sminket oss og at fotografen Ramona kunne knipse noen bilder. Jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet. 

fotoshoot backstage

Tina blir sminket.

fotoshoot backstage

Jeg tar en selfie i speilet med de andre, haha. Nei da. Det skulle jo ikke være en selfie, lol! 

fotoshoot backstage

Maja in the making.

fotoshoot backstage

Koffert full av sminke og noen føtter, haha. 

fotoshoot backstage

Slik ble jeg sminket. Rødfargen holder på å forsvinne.

fotoshoot backstage

Jannine og Ramona. 

#sbproduksjoner #modell #fotografering #foto #sminke #makeupartist #skjønnhet #helg #blogg

 

Har du hatt en fin start på helgen? I morgen skal vi gå på brudemessen på Grand hotel her i Oslo. Det blir gøy. 

 

Asalia 

 

Follow me HERE.

 

SUKKERFRI SJOKOLADEKJEKS

 • 04.03.2016 - 17:19

I går lagde jeg disse sjokoladekjeksene. Det er første gang jeg baker kjeks! Ganske enkelt. 

 

sukkerfri sjokoladekjeks

 

Du trenger

♥ 50 gram mandelmel

♥ 50 gram fiberfin

♥ 125 gram vanlig sukrin

♥ 30 gram kakao

♥ 1 ts vaniljepulver (eventuelt vaniljesukker)

♥ 1 ts bakepulver

♥ 3/4 ts salt 

♥ 2 egg

♥ 25 - 30 gram smør eller kokosolje 

 

Slik gjør du

Bland først det tørre, så det våte. Stekes på 175 grader i 10 minutter. 

 

Lengre versjon: Sett ovnen på 175 grader. Bland først det tørre, så det våte til du får en fin og jevn masse. Legg bakepapir på stekeplaten. Bruk en skje for å "forme" kjeksene slik du vil ha de. Jeg prøvde få de runde og forsøkte å trykke de litt ned. Ikke så lett, siden at blandingen er klisjete. Så stek det i 10 minutter. 

 

Fiberfin inneholder fiber og mandelmel inneholder både fiber og proteiner, hvilket gjør denne melblandingen til et bedre valg enn vanlig hvetemel.

 

sukkerfri sjokoladekjeks oppskrift

 

Tips! La de hvile på rist i flere timer, gjerne natten over. Jeg lot de først kun hvile en time før jeg satte de i kakeboksen, men da ble de litt bløte og ikke crispy som kjeks skal være. Så da lot jeg de stå ute natt til i dag. De er enda ikke supercrispy, men mye bedre!

 

#oppskrift #sjokoladekjeks #sukkerfri #bake #mat #helg 

 

Hva er din favoritt bakeoppskrift uten sukker? 

 

Asalia 

 

Follow me HERE.

INDISK MAT OG NORDNET

 • 03.03.2016 - 21:18

indisk mat restaurant

I dag spiste vi ute på indisk restaurant. Stedet heter så mye som Mr India. Det er gøy å spise ute på en ny plass. Jeg synes det var litt morsomt med et lite telys som holder maten varm (til venstre i bildet). Har du sett slikt før? 


indisk mat restaurant

Nanbrød som tilbehør til indisk mat er et must! Hvert fall når man kjøper mat på eller fra restaurant. 

indisk mat restaurant

Jeg valgte lammekjøtt med noe kremet spinat og litt diverse grønnfôr. 

nordnet folketeateret

Så var det duket for Nordnet sitt arrangement "Invester i framtiden". Jeg har aldri vært på et slikt arrangement gjennom Nordnet før. Jeg synes det var interessant, det gjorde samboeren også. Veldig fornøyd med at det var mitt initiativ og at jeg fikk han med meg. 

nordnet folketeateret wraps

Jeg var egentlig ikke sulten, men fikk plass til en kyllingwraps. Det var jo gratis mat! Haha. 

nordnet folketeateret

Vi var der klokken 17.00 og da var "Jorden rundt på nesten 80 minutter" først på programmet. Så fikk vi med oss "Bak kulissene hos ulike investorer" og "Fremtidens investeringer". 

#indiskmat #mat #nordnet #makroøkonomi #foredrag #folketeateret

 

Liker du indisk mat? 

 

Asalia 

 

Follow me HERE.

 

NEW IN: HIGH WAIST AND BLUE STRIPES

 • 02.03.2016 - 19:18

vår mote antrekk shein asalia

vår mote antrekk shein asalia

vår mote antrekk shein asaliavår mote antrekk shein asalia

Genser: SheIn / Bukse: SheIn / Sko: Reebook 

#outfit #antrekk #vår #maritimt #mote #highwaist #moteblogg #newin #nyttinn #hverdag

 

Jeg måtte kjøpe både genser og bukse i to størrelser større enn hva jeg vanligvis bruker! Det vil si genser i large og bukse i ekstra large! Genseren skulle være litt stor tenkte jeg da jeg bestile, ikke tettsittende. Hullet til bukseknappen i livet var faktisk litt for trang, haha. Så jeg måtte klippe den opp litt. Jeg har kun kjøpt klær fra SheIn en gang før. Da kjøpte jeg en hettegenser som skulle være i medium. Den så stor ut på bildet. Når jeg fikk den vil jeg si det var en ekstra small. Har du handlet noe fra SheIn før? 

 

Hva synes du om antrekket? 

 

Asalia 

 

Follow me HERE.

 

FEELING FRESH

 • 01.03.2016 - 19:10

I dag startet jeg dagen med en frokost som besto av en avokado (ikke avakado som jeg sier), hjemmelagde knekkebrød med rekesalat og et par glass soyamelk. Først av alt drikker jeg jo såklart min daglige lemon water, helst tyve minutter før jeg spiser frokost. Så kom jeg meg avgårde på trening. Ikke 7.20 som planlagt, men hey! 8.30 er ikke så verst det heller. Så fikk jeg trent slik jeg liker det aller best: Starte med uttøying av ben, så fire til seks øvelser for rumpe og lår. 

Jeg fikk til og med spist litt mandler før det hadde gått 30 minutter etter treningen. Egentlig så hadde jeg sluttet med å skynde meg å få i meg disse proteinene. Fordi en venn av meg som er utdannet PT sa det ikke var noe vits. Men jeg liker å høre på meg selv. 

selfie trening

Det er noe med fargerikt treningstøy. Jeg har troen på det. Farger påvirker oss mer enn vi tror. 

 

sunn kyllingsalat oppskrift
 

Vel hjemme fikk jeg i meg denne kyllingsalaten. Som består av:

 

♥ Salat miks

♥ Spirer

♥ Agurk

♥ Tomat

♥ Chili

♥ Kylling salatkjøtt

 

Avslutt med litt ekstra virgin olivenolje, presset sitronsaft, salt og pepper på toppen. Så slipper salaten å bli tørr!

 

Vanligvis bruker jeg ikke kjøtt eller chili i salaten, men i dag hadde jeg det tilfeldigvis i kjøleskapet, so why not. Ah, det er så deilig å spise sunt og trene! Da føler jeg meg fresh.

 

#trening #selfie #mat #kosthold #sunt #oppskrift 

 

Trener du for tiden? 

 

Asalia
 

Follow me HERE.

 

Asalia

Jeg har studert markedskommunikasjon og ble ferdig sommeren 2016. For tiden jobber jeg deltid som modell hos SB Produksjoner og statist. Jeg er også med som frivillig i BI Alumni sin nettverksgruppe for markedsføring. Håper du liker bloggen min og vil følge meg. Dersom du ønsker et bloggsamarbeid eller å sponse meg, ta kontakt på asalia_blogg@hotmail.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Bloglovin'
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no