Asalia | Livsstil og mote

FAVORITTER FRA IHERB OG HELSEKOST

  • 20.03.2016 - 19:00

stevia dråper steviosadrops

Steviadråper er genialt. Denne med vaniljesmak passer til så mye. I motsetning til steviadråper med smak av vannmelon eller cola. Jeg bruker den i min overnight oats som jeg har begynt å spise igjen. Det er så godt! 

 

helsekost kakao raw

Foreløpig har jeg kun brukt denne til sjokoladekjeks en gang. Jeg prøver å finne nye bruksområder til dette kakaopulveret utenom hjemmelaget kakao og sjokoladekake.

 

helsekost næringsgjær vegan

Næringsgjær oppdaget jeg på Caroline Berg Eriksen sin blogg for ikke lenge siden. Hun brukte den i ostesausen til bakt søtpotet. Jeg har kun rukket å brukt den til stekt brokkoli med parmasan. Denne næringsgjæren smaker som ost og kan brukes hvor du ellers ville brukt parmasan for eksempel. 

 

iherb helsekost

Skulle ikke tro den var uten sukker. Nom nom. Jeg kjøper denne ukentlig!

 

iherb helsekost

Denne bruker jeg mest til min overnight oats istedenfor kanel som man eventuelt kan bruke. Jeg synes det er best med kanel som strø over havregrøten og ikke i grøten. Jeg har også brukt den i oppskrifter hvor jeg erstatter vaniljesukker med dette vaniljepulveret.

 

iherb helsekost

Jeg brukte koskossukkeret til å lage risboller blant annet, ble kjempegodt! Ikke sukkerfri, men et bedre alternativ enn vanlig hvitt sukker i alle fall. 

 

iherb helsekost

Så godt og så enkelt! Et minutt i mikrobølgeovnen.

#favoritter #mat #iherb #helsekost #organisk #vegan #stevia #sukkerfri #sjokolade #kakao #næringsgjær #newin

 

Har du prøvd noen av disse produktene før?

 

Vurderer å kjøre en ukentlig "ukens blogg" her på bloggen. Hva tenker du om det? Minner deg på spørsmålsrunden som jeg besvarer i morgen. Still meg spørsmål om du lurer på noe, klikk HER.

 

Asalia 

 

Follow me HERE

 

NEW IN FROM IHERB

  • 18.01.2016 - 20:31

iherb skjønnhet produkter

Denne er kjempebillig, og jeg er fornøyd med den. Vippene mine blir lange med volum og den klumper seg ikke. 

iherb skjønnhet produkter

Dette er ansiktsoljen jeg bruker fast. Jeg har funnet ut av at jeg ikke trenger bruke den i hele ansiktet siden jeg har kombinasjonshud. Det vil si at huden min har noen tørre områder og noen fete. T-sonen som består av panne, nese og hake blir lett blank og fet utover dagen. Om jeg bare bruker den kun på de tørre partiene, så blir det bra!

iherb skjønnhet produkter

Fotkrem eller til hælene. Huden blir jo mye tørrere om vinteren. 

iherb skjønnhet produkter

Kokonøttolje kan brukes til så mye. Som for eksempel sminkefjerner, i håret og så videre. I det siste har jeg begynt å lage hjemmelaget kroppsskrubb med kokosolje. Istedenfor salt og olivenolje som jeg brukte før. Salt svir litt i småsår eller kutt man kan ha! Det går også an å bruke sukker istedenfor salt. 

iherb skjønnhet produkter

Favorittlypsylen min som jeg er avhengig av. 

#iherb #nyttinn #newinn #skjønnhet #sminke #favoritt 

 

Asalia

 

Husk konkurransen min. Link HER.

Følg meg på Facebook HER.

 

 

NEW IN FROM IHERB

  • 11.11.2015 - 19:41

Dette er produktene jeg bestilte fra iHerb sist. Denne ansiktsoljen synes jeg er så deilig å smøre på huden. Endelig har jeg den stående på baderomshyllen igjen. Den har blitt et must både på morgenen og kvelden. 

Selvfølgelig måtte jeg også ha påfyll av min favoritt lypsyl. "Cocoa Butter" gir masse fuktighet og gir leppene en lett og fin glans. Jeg er totalt avhengig av lypsyl. Jeg har en i vesken, en ved sengen og en i lommen eller med meg cirka hvor enn jeg går.

De andre tre produktene har jeg ikke prøvd før. Det var på høy tid med en ny ansiktstoner. 

#Iherb #pakkeiposten #newin #skjønnhet #velvære #blogg #hverdag

Har du erfaringer med noen disse produktene? Eller handler du selv inn fra iHerb? 

Lik gjerne Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

 

Asalia

Jeg har studert markedskommunikasjon og ble ferdig sommeren 2016. For tiden jobber jeg deltid som modell hos SB Produksjoner og statist. Jeg er også med som frivillig i BI Alumni sin nettverksgruppe for markedsføring. Håper du liker bloggen min og vil følge meg. Dersom du ønsker et bloggsamarbeid eller å sponse meg, ta kontakt på asalia_blogg@hotmail.com

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Bloglovin'
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no