Asalia | Livsstil og mote

Bloggpause

 • 01.10.2016 - 21:00

Skal man skrive at man tar seg en bloggpause eller ikke? Vet det er forskjellige meninger her, hehe. På en måte så sier det seg selv når bloggeren ikke oppdaterer på X antall dager, uker eller måneder. Kanskje til og med år! Grunnen til at jeg velger å si fra er fordi jeg synes de som er innom her daglig fortjener å vite det. Jeg får litt dårlig samvittighet hvis ikke jeg sier fra. Grunnen til at jeg velger å ta en pause er fordi vil fokusere på andre ting i livet mitt nå. Bloggen gir meg egentlig ikke så mye. Det er heller ikke så lett å få så mange lesere som man ønsker. Ser for meg at jeg kommer til å blogge sjeldnere. Det tenker jeg hvert fall akkurat nå.

 

Jeg reiser til London sent torsdag i neste uke, så jeg kommer til å oppdatere bloggen min på fredagen. 

 


 

Ønsker deg en riktig god helg. :) 

 

Asalia 

Finalist i konkurranse med Erlend Elias

 • 22.09.2016 - 22:21

I dag var jeg med som finalist i en konkurranse arrangert av Lambertseter Senter med Erlend Elias som konferansier og dommer. 

 Han er så søt og morsom!

 Jeg var først ute til å stå her framme med mikrofonen og fortelle om antrekket mitt. Tror det var første gang noen sinne jeg holdt i en mikrofon på en slags scene foran et publikum. Utenfor min komfortsone, yes! Det har seg heldigvis slik at man vokser på å gjøre ting som ligger utenfor komfortsonen. Visste ikke hva jeg skulle si. Jeg prøvde å forklare. Tror jeg pratet alt for lavt?! Hahaha... Synes det er så fælt selv når folk holder mikrofonen altfor nærme munnen. Når jeg fikk spørsmål om hvor plaggene var fra, ga jeg mikrofonen til venninnen min. Stakkar! Jeg husket ikke navnet på den butikken hvor halve antrekket mitt var fra. Cortozze eller noe? Cortezzi fant jeg ut nå etter et raskt søk. Fikk litt dårlig samvittighet. Så komisk situasjon. Var ikke forberedt på det der, haha. Morsomt å tenke på i ettertid.

 Dette er min flotte venninne Kerly som jeg stylet i kveld. Jeg fikk hjelp fra henne, da. Hun har jo studert mote i et år. Vi ble enige om hva vi skulle velge. Jeg fikk bestemme mest siden jeg skulle style. Jeg liker svart særlig på høsten og vinteren. Vi fant ikke noe i velvet som vi ønsket. Vi så også etter et skjørt som var litt mer "wow". Vi fikk kun èn time på oss til å finne antrekket. Vi var ganske stressa, for å si det sånn, hehe. 

 

Genser Acne / Sko Skoringen / Veske Marc Jacobs / Jakke Cortezzi / Skjørt H&M 

 

Hva synes du om antrekket jeg stylet? 

 Dette ble kveldens vinnerantrekk. Vi var tre finalister med ei venninne hver. Vinnerne vant et gavekort på senteret på 3000 kroner hver. Ganske grei premie!! Ble så utrolig skuffet da vi ikke vant, haha. 

 

Tusen takk til Lamberseter Senter, Erlend, Paulina og Kerly for en fin og innholdsrik kveld! 

 

#lambertsetersenter #erlendelias #outfit #mote #høst #event #dresstoimpress

 

Asalia 

Ny jobb

 • 21.09.2016 - 12:27

Titter raskt innom før jobb i dag. Håper du har det fint. ♥

 

Jobben for The Innovation Effect nærmer seg slutten. I neste uke på tirsdag har vi avslutningsmøtet. Det har gått veldig fort! Jeg starter i en ny jobb den 11. oktober som varer i fem uker. Jeg kommer til å jobbe minimum 30 timer i uken. Det blir spennende. Jeg skal på opplæring i slutten av neste uke. Da får jeg møte mine nye kollegaer. 

 


 

 

Jeg er ikke helt i selfiemode i dag, men forsøkte ta noen bilder da. Samboeren min får ikke til å ta antrekksbilder av meg denne uken, buu! Det plager meg litt at øyenbrynene mine er litt for ulike nå, haha. De vokser jo ikke likt på begge sider. Vet at de aldri blir 100 % symmentriske heller, men så nærme som mulig er fint synes jeg. Jeg holder egentlig på å spare, eller samler som søsteren min sier det er riktig å si. Vil ha litt tykkere bryn som ser naturlig ut. Helst vil jeg slippe å tegne på brynene også. Goals.

 

#hverdag #hello #tanker #blogg

 

Asalia 

 

Flowers & Today's Healthy Breakfast

 • 24.08.2016 - 17:08

Litt snapshots fra frokosten min i dag. Den grønne juicen som består av grønne epler og ingefær har blitt obligatorisk ved frokostbordet. 

 

My healthy breakfast 

  

Nå som jeg for en gangs skyld har så fine roser hjemme, må jeg jo få med buketten på flest mulig bilder. More is more!

  

Hjemmelagde glutenfrie knekkebrød som jeg lagde i går. 

  

Hardkokte egg passer utmerket på brødskiven eller knekkebrødet. 

  

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra søsteren min som har fikset neglene mine i dag faktisk. Så heldig jeg er. Kan legge ut bilder av neglene en annen dag. Det var hyggelig å se igjen henne og Naldo.

 

Nå må jeg nesten bare skynde meg avgårde igjen, jeg skal nemlig på middag med BI frivillige Alumni i dag. Vi skal spise på en asiatisk restaurant på Grünerløkka som heter Sudøst. Jeg gleder meg! Jeg kjenner nesten ingen derifra, så det er en fin mulighet til å bli kjent med nye mennesker. 

  

Ha en fin kveld! 

 

#frokost #breakfast #hverdag #blomster #roser #flowers #blogg 

 

Asalia

Bildedryss fra utstillingen til Alex Israel

 • 22.08.2016 - 20:07

Hvis du enda ikke har fått med deg utstillingen til Alex Israel, fortvil ikke! Utstillingen på Astrup Fearnley Museet holder åpent til 11. september. For mer informasjon se her

 

Alex Israel utstilling

 

Denne våtdrakten var det første som møtte oss da vi gikk inn på utstillingsområdet. Se så fint veggen bak er malt. 

 

 

Alex Israel utstilling

 

Et svært glass til en solbrille. 

 

 

Alex Israel utstilling

 

Meg i studio, haha. 

 

 

 

Alex Israel utstilling

 

 

Hippie surfebrett. 

 

 

Alex Israel utstilling

 

Litt diverse kule utklipp. 

 

 

Alex Israel utstilling

 

Enda en våtdrakt. 

 

 

Alex Israel utstilling

 

Ganske typisk amerikansk. 

 

 

Alex Israel utstilling

 

Vi så ganske mange slike bilder av han i profil. Inni denne ser du enda et bilde av han i profil, haha. Morsomt. 

 

 

Alex Israel utstilling

 

Enda en, bare fylt med surfebrett. 

 

 

Alex Israel utstilling

 

Teksten var dyp. Prøvde ikke å forstå den. 

 

Jeg hadde ikke noe særlige forventninger til utstillingen. Tidligere i sommer så jeg en artikkel om kunsten hans i D2, men jeg leste den ikke. Så vel bare noen få av hans kunstverk i artikkelen og jeg ble ikke videre imponert. Men det var gøy å se utstillingen fordi. Særlig siden han er fra Los Angeles og det faktum at det har påvirket kunsten hans. Altså medier, kjendiser, film og kunst for å nevne noe. Ganske kult! I tillegg til å være kunstner, har han sitt eget talkshow.  

 

Hvilken kunstutstilling var du på sist? 

 

#alexisrael #utstilling #kunst #astrupfearnleymuseet #oslo 

 

Asalia

10 uinteressante fakta om meg

 • 10.08.2016 - 17:53

Et slikt innlegg har jeg postet en gang tidligere. Sånn som kan skje når jeg er tom for bloggidèer, haha. 

 


 

Jeg ble født i Porsgrunn på sykehuset midt på natten rundt klokken 02.30. 

Jeg napper øyenbryn daglig, hvis jeg har dårlig tid i perioder kan det gå maks to dager uten at jeg napper. Nå holder jeg på å spare ut litt! 

Jeg leste en bok av Lars Akerhaug som heter "Norsk jihad" i sommer. Fant ut av at jeg fikk nok av å lese om ekstremister på side 183. 

Jeg dyrket mine første urter innendørs i vår. To potter med basilikum og en med kruspersille. 

 

 

Jeg har aldri vært på en festival med elektronisk musikk før. Findings i år blir første gang, skal dit kun på fredagen. Jeg gleder meg masse! Da jeg var yngre var jeg på Selbufestivalen noen ganger, ikke på grunn av musikken, men den sosiale biten. 

Jeg går nesten alltid med et lommespeil i vesken.  

Filmsjangerne jeg liker aller best er action, psykologisk thriller og komedie.

Jeg har for tiden blitt hekta på en shot. Drikker den hver morgen og den består av et grønt eple og en stor bit ingefær som jeg dytter ned i juicemaskinen. Spicy and healthy!

  

Jeg gleder meg skikkelig til vi kommer til sesong tre av Orange Is the New Black, for derifra har ikke kjæresten min sett noe. Og jeg gleder meg enda mer til sesong fire, siden det er den nyeste sesongen "alle" prater om.

Noen ganger har jeg lyst å begynne på dans igjen, på jazz eller prøve ut hip hop. I høst er det mulig jeg og kjæresten begynner på salsa, da. 

Jeg vet ikke om jeg skal studere videre eller ikke. På en måte hadde det vært greit og fint med en master etterhvert, på en annen måte vet jeg ikke helt. 

 

#fakta #ommeg #uinteressant #tullprat #blogg #personlig #hverdag 

 

Asalia 

Catwalk kurs

 • 04.08.2016 - 21:12

Oi oi oi! Dette har vært en lang dag for min del. Jeg dro ut døren klokken 08.03 i morges og var hjemme igjen klokken 19.20. Rett etter statistjobben måtte jeg skynde meg avgårde til Gamle byen for å være med på catwalk kurs hos byrået mitt. Jeg har jo vært på slikt kurs faktisk to eller tre ganger tidligere, første gang for fire år siden hos Trend Models i Trondheim. Det tar tid å lære seg å gå catwalk, tro det eller ei. Det er ikke gjort over natta. I tillegg gikk jeg kun catwalk for Trend Models en gang, fikk kanskje fire modelljobber i Oslo hvor jeg gikk catwalk før jeg begynte hos SB Produksjoner i fjor høst, hvor jeg er nå. Så nå i dag har jeg fått tilbakemeldinger fra flinke Fredrik B. på hva jeg må forbedre meg på. Jeg har notert ned på telefonen og skal øve meg litt daglig frem til Moteuka. Jeg gleder meg til Moteuka og føler meg så heldig som får være med. 

 

Da jeg kom hjem i sted var det bare å sette i gang med middagen og få O til å finne frem hammer og skrujern for å få åpnet kokosnøtten. Nå har jeg tenkt å se en episode av Orange Is the New Black før sengen kaller. 

 

Legger ved et bilde fra vinteren som jeg aldri fikk lagt ut.  

Jeg håper på å få tatt antrekksbilder i morgen kveld.

 

Gleder meg sykt til helg! Det aller beste med å jobbe er kanskje at man setter ekstra pris på helgen eller fridagene? Hehe. :) 

 

Gleder meg også til å få farget etterveksten på tirsdagen hos Wael. Jippi! 

 

#sbproduksjoner #hverdag #tanker #selfie 

 

Asalia 

Våt som en druknet katt

 • 02.08.2016 - 17:11

Jeg har aldri før endt opp så våt av regn! Hahaha. Jeg booket tennisbane til klokken 17.00 i går. Vi hadde sjekket værmeldingen dagen før, ganske sikker på at det ikke var meldt regn. Da hadde vi ikke booket bane til det tidspunktet. Likevel så begynte det å regne rundt 17.30. Først kom det bare litt regn. Vi spilte videre og det gjorde alle de andre også. Etter litt begynte det å hølje ned. Alle forsvant fra tennisbanene. Ikke nok med det, det begynte å tordne også. Først søkte vi ly under trærne og tenkte det kanskje kom til å gi seg. Etter 10 minutter bestemte vi oss for å dra hjemover, eller løpe hjemover. Jeg måtte le litt på veien, for det var litt komisk synes jeg. Ikke opplevd noe lignende før. Hele meg inkludert skoene ble klissvåte. Det var bare rett i dusjen da vi kom inn! 

 Jeg lånte shorts av O, siden jeg ikke hadde ren shorts med lommer. Må jo få plass til tennisballer i lommene, helst fire stykker. :) 

 

 

Regnet skader ikke meg.  

Ønsk meg bedre lykke til neste gang! 

 

Egentlig har jeg veldig lyst på et hvitt tennisskjørt. Det må jeg skaffe meg. :) 

 

Nå skal jeg straks sette i gang å lage thai-wok med kylling. Det er lenge siden jeg har laget wok nå! Jeg som har wok-panne og greier. Mmm, det skal bli godt! Med paprika, champignon, løk, kokosmelk, chili, hvitløk, ingefær, lime, asiatisk fiskesaus og krydder. 

 

Ha en fin kveld. 

 

#tennis #trening #regn #sommer #norsksommer 

 

Asalia 

Sommer i Skien

 • 09.07.2016 - 21:09


 

En aldri så liten selfie. Fått solt meg en del i Skien som planlagt. 


hund
 

Så søt når han snuser i luften da, haha. 

 

hund
 

Veldig fin! 


hund
 

Godt å rulle i gresset. 


hund
 

Han var ikke så keen på å bli tatt bilder av. 


sommer båt
 

Pappa og jeg tok en liten tur ut med båten. 


sommer båt
 

Deilig med sol og blå himmel. Har barndomsminner fra dette stedet da vi fisket fra båten. 


sommer båt
 

Solen skinner og havet glitrer.


sommer båt
 

Har du hatt sommerferie enda? 

 

#ferie #skien #hund #kjæledyr #hverdag #sommer #sol #langesund 

 

Ønsker deg en fin lørdagskveld. :) 

 

Asalia

Slikker sol

 • 05.07.2016 - 14:07Jeg er i Skien denne uken. Rakk å få nesten en times sol på kroppen før den forsvant. Slik er det i Norge. Man må bare skynde seg ut tvert solen stikker frem dersom man har muligheten til det, da. 

 Det er ikke lenge siden jeg startet på denne boken. Siden min mor er fra Iran er det spennende for meg å lese historien til Shirin Ebadi. Jeg har lenge følt at jeg må lære meg mer om den iranske kulturen. Det er så flaut hver gang noen tar opp temaet Iran, uansett hva det er så føler jeg at jeg har ganske lite å bidra med i samtalen.

 

Jeg har flere bøker jeg har lyst til å få lest denne sommeren. I tillegg prater bloggeren Stina om boken til Petter Stordalen på bloggen sin. Den har jeg stått og siklet på før, altså lest bak på boken samt vurdert å kjøpe den. 

 

sommerfugl sommer

Random bilde. Jeg lekte litt fotograf. Det er vakkert med sommerfugler, da. De liker jeg. De prøver ikke å stikke eller brenne meg.

 

sommer sol

Satser på at jeg ser mer til solen i morgen. Ifølge Yr så ser det bra ut. :) 

 

Håper du har en fin tirsdag.

 

#hverdag #sol #sommer #bok #ferie 

 

Klem fra Asalia

Skien, håndkrem og Italia

 • 01.07.2016 - 15:55


 

Ser ut som om venstre armen min er gigantisk og den høyre er tynn. Har ingenting spennende å melde om i dag. Det er deilig med helg! Selv om at jeg ikke merker særlig forskjell på helg og ukedagene nå som jeg har sommerferie. Jeg skulle egentlig på et kort statistoppdrag i dag, men det ble utsatt til neste uke på grunn av været. Vel, i neste uke er jeg ikke i Oslo. Jeg bestilte togbillett til Skien nå nettopp. Sååå Naldo, here I come! Hunden jeg passet på bor jo i Skien i nesten to måneder fremover, så da passer det jo bra at jeg stikker snuten innom. Yes, yes, yes! 

 


 

Jeg fikk dratt en tur ute for å kjøpe litt diverse småtteri som blant annet håndkrem. Denne fant jeg på tilbud på Kicks til kun 18 kroner! Førprisen var 59, så sto det 30 kroner. Når kassadamen slo den inn, sa hun at den var enda billigere. Da sa jeg at jeg like så greit kunne hente meg en til. Så kom jeg tilbake med to til. Jeg så etter akkurat slike faktisk, til å ha ved vasken på badet og på kjøkkenet. Veldig praktisk :D 

 


 

Jeg gleder meg så klart masse til min ordentlige sommerferie som går til Italia! Først skal vi være et par dager i Roma, før turen går videre sørover til en annen by. Så det blir spennandes! Jeg kommer til å oppdatere bloggen selv om at jeg er på ferie. 

 

Skal du reise innenlands eller utenlands i sommer? 

 

#tanker #hverdag #sommer #planer

 

Asalia

 

Music For My Ears

 • 29.06.2016 - 18:57

Det var da jeg så VG-lista topp 20-konserten direktesendt på NRK her om dagen at jeg fikk øyene opp for Alan Walker og Unge Ferrari. Sistnevnte har vel kanskje ikke så mye musikk jeg liker utenom denne låten. Alan skal jo på turnè med Rihanna og greier! Det var litt ironisk at den største stjerna sto på scenen med maske, men for all del! Jeg synes det ser tøft og bra ut med maske på, jeg! Thumbs up. 

 

Artisen som synger "How Deep Is Your Love" sang live på VGs gratiskonsert. Tror hun heter Ina Wroldsen. Åååh, herregud så vakkert det var! At det går an å synge så rent og pent live. Noe av det vakreste jeg har hørt av en sangstemme! :) Et virkelig stort sangtalent.

 

Dette er da min spilleliste for tiden. Jeg forsøker å ikke spille ihjel alle disse låtene med en gang, knis.

 

 

Så du VG-lista topp 20? Eller skal du kanskje på en av de andre konsertene i sommer? 

 

Ha en riktig fin kveld :) 

 

#vglistatopp20 #musikk #spilleliste #playlist #nytt #sommer 

 

Asalia

Jon Almås og meg

 • 23.06.2016 - 15:27

Haha, jeg måtte jo bare få tatt et bilde med denne karen. Først spurte Alexander om et bilde med Jon da vi var ferdige for dagen i går. Så spurte han om Anne også kunne få et bilde med han. Jeg hadde tenkt å droppe det, så jeg hadde ikke mobilen klar. Jeg prøvde desperat å finne mobilen min kjapt i vesken mens han ventet, haha. Allerede da hadde tre andre jenter stilt seg i kø for å ta bilde med han, haha. 

 

Jeg hadde også lyst på bilde med Charlotte Frogner, men det hadde vært litt teit å spurt halve gjengen om bilde. Jeg syntes det var nok med å spørre en, eller jeg turte ikke spørre selv engang. Hahaha. Jeg er så redd for at de føler seg skikkelig brydd! I tillegg hadde en annen statist spurt Charlotte om å få ta et bilde. Jeg syntes ikke hun så veldig giret ut. 

  

Jeg ser at bildet til høyre ble litt uklart. Grunnen til at jeg ville legge ut det, var fordi du ser at han smiler litt! 

 

Det var gøy å få tatt bilde med Jon Almås, da. Første gang jeg så han i virkeligheten. Jeg følte meg litt starstruck, hahaha. Nå føler jeg meg skikkelig som en fjortis når jeg skriver og poster dette. Har jo både sett han mye på "Nytt på nytt" og litt i "Side om side". Jeg følgte med på sistnevnte serie for et par år siden, så bare ble det ikke mer. Det er en morsom serie! 

 

Nå skal jeg straks avgårde til salongen for Olaplex-kur! Jeg gleder meg skikkelig. Legger ut bilder av resultatet i morgen eller senest på lørdagen. 

 

#sideomside #innspilling #nrk #jonalmaas #sommer #tv

 

Asalia 
 

The cutest dog

 • 21.06.2016 - 21:14

Jeg må bare slenge opp noen bilder fra den siste tiden av nurket Naldo ♥ ♥ ♥

hund kjæledyr

hund kjæledyr

hund kjæledyr

hund kjæledyr

hund kjæledyr

At det går an å være så søt?! Ser du hvilken blandingshund han er? 

 

Det er en stor glede å passe på han for søsteren min. Ingen tvil om at denne valpen er livlig, morsom, snill, god og stueren :) 

 

#sommer #hverdag #husdyr #kjæledyr #hund #søt 

 

Asalia 

DA REISER JEG TIL IRAN

 • 19.05.2016 - 07:26

 

Da blir det en ufrivillig bloggpause fra meg på 11 dager for å være helt nøyaktig, haha. Jeg kommer tilbake sent den 29. mai. Jeg lander rundt klokken elleve på kvelden og er hjemme rundt midnatt. Vi har ikke internett i leiligheten i Iran. Mamma forsøkte fikse det, men det ble ikke. Så da må jeg klare meg uten internett. Det blir uvant. Får vel dratt innom internett-cafè et par ganger i løpet av turen for å sjekke mail. Men dit kommer jeg meg ikke alene, så da er jeg avhengig av at noen blir med. Jeg får ikke lov til å gå ut alene i Iran. 

 

Dette bildet er fra Kish 2010; en liten øy utenfor Iran. Slik må jeg da altså gå kledd selv om at det er over 30 grader i Tehran nå. Sjekk den utrolige dårlige kvaliteten på bildene forresten, hahaha. 

 Jeg gleder meg til å spise Mehdi pizza! Den er kjempegod! Yum yum. Og ikke minst gleder jeg meg veldig til å se mamma og mormor ♥

 

Da får du ha noen fine uker :) 

 

#reise #ferie #throwback #iran #tehran 

 

Asalia

 

Følg meg her

MY 17TH OF MAY IN OSLO

 • 17.05.2016 - 17:37

 

Hipp hipp hurra! Gratulerer med dagen. Har du hatt en fin dag? Vi startet dagen med en bedre frokost og var ved slottet mellom klokken 13.30 og 13.45. Da var det ikke mange tog igjen. I Trondheim husker jeg at russetoget startet klokken 15.00 for noen år siden, så jeg regnet med det varte en stund i dag også. Men nei da, haha. Vi fikk sett på tog i kanskje 10 minutter da :-D 

 

17. mai nasjonaldagen

17. mai nasjonaldagen

Kjole Shein / Sko Nelly / Solbriller Ted Baker 17. mai nasjonaldagen norge

17. mai nasjonaldagen norge

17. mai nasjonaldagen norge

17. mai nasjonaldagen norge

Woho! Jeg fikk et russekort, haha. Det kom noen russ gående mot oss som ga high five til en person foran meg. Så måtte jeg også bare kaste meg på: High five! Også fikk jeg et russekort. Følte meg som et barn igjen, haha. 

 Her var det et kor som sang. Vi sto og hørte på i kanskje 10 minutter før vi gikk videre. Kjekt med noe underholdning etter togene, hehe. 

 

17. mai nasjonaldagen norge

Selveste slottet. Vi gikk glipp av kongen og dronningen som vinket derfra. Next year! Har allerede startet planleggingen for neste år.

 

17. mai nasjonaldagen norge

Vakkert med alle flaggene ♥17. mai nasjonaldagen norge

Slike heliumsballonger er nostalgisk! Hver 17. mai som barn måtte jeg ha en slik. På slutten av dagen slapp jeg den opp i lufta og så den forsvinne :) 

 

#17mai #nasjonaldag #oslo #norge #feiring #hurra #mai #hurra 

 

Asalia 

 

Følg meg her

JEG ER MED PÅ TV I KVELD

 • 21.04.2016 - 11:16

 

I går da jeg skrev at jeg skulle legge ut outfit-bilder i dag, hadde jeg helt glemt at det er i kveld jeg er med på TV2 hjelper deg! Så da legger jeg ut outfit-bildene i morgen istedenfor ♥

 

Vi er med på en reportasje hvor vi tester gass- og kulegrill. Oppgaven vår var å spise den samme maten servert seks ganger, tilberedt på ulik grill hver gang og se om vi merket forskjell. Og det gjorde vi virkelig! Da jeg kom dit skjønte jeg faktisk ikke at valg av grill kunne ha noe betydning for smaken, haha. Lærer så lenge man lever.

 

Skru på TV2 klokken 20.30 i kveld for å se hvilken grill som gir deg best grillmat i sommer. Jeg regner forresten ikke med at jeg er med så veldig mye akkurat, men jeg er hvert fall med litt! Nå gruer jeg meg mer enn jeg gleder meg til å se det, hahaha! I ettertid ser jeg også hvor sykt lyse øyenbryn jeg hadde på dette tidspunktet i forhold til hårfargen. Alrighty! Glad jeg fikk farget de i helgen.

 Jeg er dårlig på navn, så jeg husker dessverre ikke hva disse to flotte karene fra Westerdals heter. Miriam har vi alle fall helt til venstre. 

 

Her ser du de flinke kokkene som grillet mat til oss. Vi var klare til å smake på den andre serveringen fra kulegrill. 

 

Hahah, det beste været å grille i! Det var meldt sol ifølge Fredrik (helt til venstre). Det småregnet bare da heldigvis og vi sto under et tak mesteparten av tiden likevel. Vi fikk til og med sparke litt fotball i hagen. Det var en morsom dag og det er alltid hyggelig å bli kjent med nye mennesker. 

 

#tv2 #tv2hjelperdeg #innspilling #reportasje #behindthescenes #test #grill 

 

Pleier du å se på TV2 hjelper deg? 

 

Asalia

 

Følg meg her

DEN SISTE SKITUREN

 • 27.03.2016 - 19:35

 

Så deilig det har vært å stå på ski fire dager på rad! Må si jeg kjenner det på kroppen, hehe. Litt støl overalt. Mest i skulderne, på siden av magen og rumpa. Da blir dette siste skituren på meg her på Geilo denne sesongen i alle fall. Så får vi se om det blir noe mer ski i Oslo før snøen forsvinner helt. 

ski geilo påskeferie fjellet 

ski geilo påskeferie fjellet 

ski geilo påskeferie fjellet 

 

#ski #skitur #geilo #påske #påskeferie #fjellet 

 

Har du stått på ski i påsken? Du får ha en riktig fin kveld. Vi skal bruke kvelden på å sitte i bil, jippi! Haha. Det blir en lang kjøretur tilbake, men det blir godt å komme hjem også. 

 

Asalia

 

Follow me HERE

 

AFTERSKI PÅ DR. HOLMS

 • 25.03.2016 - 21:46

 

Haha, ble litt dårlige mobilbilder i dag fra afterski på Dr. Holms. Vi var bare innom der en liten tur. Det var i alle fall veldig gøy og masse liv! Sjåka fullt, hehe.

geilo afterski dr holms

Så fikk jeg tatt bilde med dette kosedyret, hehe! Det var gøy, det. 

 

geilo afterki dr holms

Fine utsikten.
 

geilo ski påske

Fra skituren i dag. Måtte bare ta bilde! Jeg var ikke den eneste forbipasserene som tok bilde, altså.

 

#ski #afterski #geilo #norge #fjellet #påske 

 

Håper du koser deg i påsken!

 

Asalia 

 

Follow me HERE

 

SKITUR PÅ GEILO

 • 24.03.2016 - 19:59

geilo ski 

I dag hadde vi annerledes påskegodt med oss. Nemlig påskemarsipan!  

 

geilo ski 

Partyteltet sto klart.  

 

geilo ski 

Så svært var det.  

 

geilo ski 

Veldig fornøyd med skiene mine, da.  

 

Hmm. Hvilken løype? 

 

 

Fineste selfien ever.. Hvorfor spurte jeg ikke bare Ole om å ta bilde av meg?  

 

geilo ski 

Vakker natur.

 

geilo ski 

Utsikten på Geilo.  

 

#geilo #påske #ski #tur #fjellet #påskefjell #ferie 

 

Asalia

 

Follow me HERE

 

PAKKET KLART TIL PÅSKEFJELLET

 • 23.03.2016 - 22:26

Det ble en sen oppdatering på bloggen i dag. Bedre sent enn aldri! Nå har vi endelig kommet frem til Geilo etter en lengre kjøretur på litt over tre timer. Heldigvis var det ikke særlig kø i trafikken. I morgen skal vi stå på langrenn. Jeg har ikke trent hele denne uken her for å ikke være støl til i morgen. Så da er jeg skikkelig klar for en god skiøkt! 

Jeg gleder meg til å lese videre i denne boken. Gøy at tanten min ga ut denne debutboken i 2008. Det var da jeg fikk denne boken av henne, men så har jeg aldri lest noe særlig romanbøker. Jeg er mye mer glad i fakta- og fagbøker som jeg lærer noe konkret av, men så har jeg hele tiden sagt til meg selv at jeg skal lese bøkene hennes. Så da kom jeg igang sent på søndagskveld faktisk. Ellers hører appelsiner og solkrem påsken til! 

pakket koffert påske ski krim

#påske #pakket #koffert #krim 

 

Skal du feire påsken i byen eller på fjellet? Ønsker deg en riktig god påske! Kos deg masse.

 

Asalia
 

Follow me HERE

 

ÅRETS FØRSTE STRANDTUR

 • 22.03.2016 - 18:28

 

Hei! Håper du har det fint. Utrolig triste nyheter i dag. Da snakker jeg om terroren i Brussel. Kan ikke terroren ta slutt...? Sender varme tanker til pårørende der ute. 

 

Slenger med noen bilder fra søndagen. Vi syklet oss en tur Huk. Det er ikke mange månedene igjen til stranden er full av mennesker som koser seg i solen, bader og griller. 

strand mars 

strand mars 

strand mars 

strand mars 

strand mars 

 

strand mars 

 

#strand #sykkel #friluft #tur 

 

Har du vært på stranden i år? Hehe.

 

Asalia 

 

Follow me HERE

 

RYGGING MED TILHENGER BLE EN VIRAL SUKSESS

 • 11.03.2016 - 20:03

På torsdagen hadde gruppen min og jeg vårt første nettverkstreff i år. Registreringen startet klokken 08.00. Både kaffe og frokostmat sto fremme som vanlig. 

bi alumni nettverkstreff markedsføring

Først ut var Øystein Halvorsen som er kreativ leder for Try. Her forteller han om den første skissen da de startet idemyldringen for Volkswagen. Han poengterte hvor viktig godt innhold er og at det ikke finnes noe fasitsvar. For eksempel så hadde de sett for seg at videoen med navnet "Volkswagen Trailer Assist" på 1:04 minutt skulle bli den store hit'en, men det ble heller denne på 1:41 med navnet "Behind the scenes" hvor de faktisk viste hvordan de bygde denne tilhengeren. Her kan du se videoen som ble den store virale suksessen for Volkswagen tidligere i år. 

iWfKj187-4A

bi alumni nettverkstreff markedsføring

Mette Fossum Beyer pratet blant annet om podcasten til Rema 1000. Det var interessant å høre på. De inviterer mennesker fra bransjen og tar opp temaer som for eksempel helse og sunnhet over det hun kalte en "kaffediskusjon". I tillegg har Rema inngått et samarbeid med Kolonihagen om brød. Det synes jeg var veldig interessant! Hadde lyst å spørre om brødet kommer til en Rema-butikk i nærheten av meg, haha. Brødet på den Rema-butikken ble i alle fall godt mottatt og kom på tredje plass over det mest solgte brødet. 

bi alumni nettverkstreff markedsføring

Svein Arne Haavik fra VG fortalte om hvordan VG sliter; de tunge tidene i mediebransjen. Videre pratet han om samarbeidet med Rema 1000, saken som ble klaget inn til PFU, adblock og content marketing. 

 

Fin dag med gratis frokost og faglig påfyll. Anbefales! 


#bi #alumni #markedsføring #volkswagen #rema1000 #vg #viral #hit #blogg 

 

Har du sett noen av disse to videoene før? 

 

Asalia 

 

Follow me HERE.

 

INDISK MAT OG NORDNET

 • 03.03.2016 - 21:18

indisk mat restaurant

I dag spiste vi ute på indisk restaurant. Stedet heter så mye som Mr India. Det er gøy å spise ute på en ny plass. Jeg synes det var litt morsomt med et lite telys som holder maten varm (til venstre i bildet). Har du sett slikt før? 


indisk mat restaurant

Nanbrød som tilbehør til indisk mat er et must! Hvert fall når man kjøper mat på eller fra restaurant. 

indisk mat restaurant

Jeg valgte lammekjøtt med noe kremet spinat og litt diverse grønnfôr. 

nordnet folketeateret

Så var det duket for Nordnet sitt arrangement "Invester i framtiden". Jeg har aldri vært på et slikt arrangement gjennom Nordnet før. Jeg synes det var interessant, det gjorde samboeren også. Veldig fornøyd med at det var mitt initiativ og at jeg fikk han med meg. 

nordnet folketeateret wraps

Jeg var egentlig ikke sulten, men fikk plass til en kyllingwraps. Det var jo gratis mat! Haha. 

nordnet folketeateret

Vi var der klokken 17.00 og da var "Jorden rundt på nesten 80 minutter" først på programmet. Så fikk vi med oss "Bak kulissene hos ulike investorer" og "Fremtidens investeringer". 

#indiskmat #mat #nordnet #makroøkonomi #foredrag #folketeateret

 

Liker du indisk mat? 

 

Asalia 

 

Follow me HERE.

 

FEELING FRESH

 • 01.03.2016 - 19:10

I dag startet jeg dagen med en frokost som besto av en avokado (ikke avakado som jeg sier), hjemmelagde knekkebrød med rekesalat og et par glass soyamelk. Først av alt drikker jeg jo såklart min daglige lemon water, helst tyve minutter før jeg spiser frokost. Så kom jeg meg avgårde på trening. Ikke 7.20 som planlagt, men hey! 8.30 er ikke så verst det heller. Så fikk jeg trent slik jeg liker det aller best: Starte med uttøying av ben, så fire til seks øvelser for rumpe og lår. 

Jeg fikk til og med spist litt mandler før det hadde gått 30 minutter etter treningen. Egentlig så hadde jeg sluttet med å skynde meg å få i meg disse proteinene. Fordi en venn av meg som er utdannet PT sa det ikke var noe vits. Men jeg liker å høre på meg selv. 

selfie trening

Det er noe med fargerikt treningstøy. Jeg har troen på det. Farger påvirker oss mer enn vi tror. 

 

sunn kyllingsalat oppskrift
 

Vel hjemme fikk jeg i meg denne kyllingsalaten. Som består av:

 

♥ Salat miks

♥ Spirer

♥ Agurk

♥ Tomat

♥ Chili

♥ Kylling salatkjøtt

 

Avslutt med litt ekstra virgin olivenolje, presset sitronsaft, salt og pepper på toppen. Så slipper salaten å bli tørr!

 

Vanligvis bruker jeg ikke kjøtt eller chili i salaten, men i dag hadde jeg det tilfeldigvis i kjøleskapet, so why not. Ah, det er så deilig å spise sunt og trene! Da føler jeg meg fresh.

 

#trening #selfie #mat #kosthold #sunt #oppskrift 

 

Trener du for tiden? 

 

Asalia
 

Follow me HERE.

 

SKIING AT GEILO

 • 25.02.2016 - 20:06

En aldri så liten fotosession på skitur, haha. Litt bilder fra sist vi var på Geilo. Vi var veldig heldige med været. 

skitur ski skiing geilo norge norway natur

skitur ski skiing geilo norge norway natur

skitur ski skiing geilo norge norway natur

Hahaha, jeg ler av dette bildet! Så oppstilt. Det funker aldri å stoppe opp og late som om at man går, hvis det faktisk skal se ut som om at man går. Se og lær.

skitur ski skiing geilo norge norway natur

skitur ski skiing geilo norge norway natur

#ski #skitur #vinter #snø #herlig #geilo #norge 

 

I kveld får jeg endelig hentet minnekortet mitt til kameraet. Så da kan jeg knipse litt bilder igjen fremover. 

 

Asalia

 

Follow me HERE.

 

HÅRMODELL FOR WAEL PÅ SKOLEN

 • 23.02.2016 - 21:51

I dag trengte Wael hårmodell på Adam og Eva skolen. Så da stilte jeg opp. Jeg fikk håret krøllet og ble sminket litt. Dette er bilder fra mobilen. Jeg klarte å legge igjen minnekortet mitt på Geilo, buhu! Heldigvis får jeg det allerede på torsdagskvelden. 

adam og eva hårmodell

Først en aldri så liten selfie. 

Foto: Wael 


 

#adamogeva #frisør #hår #sminke #skjønnhet #hverdag

 

Blogges i morgen. Da legger jeg ut antrekksbilder fra helgen. Ha en god natt!

 

Asalia 

 

Følg meg på Facebook HER.

 

FIRE ÅR SIDEN SIST JEG SÅ MAMMA

 • 16.02.2016 - 19:52

I dag fikk jeg endelig bestilt billetter til Iran. Så da besøker jeg mamma i mai, jippi! Da er det faktisk hele fire år siden sist jeg var med henne. Ganske sykt egentlig. Tiden går fort. 

billett

Det er jo ikke så veldig mye for meg å gjøre der. Jeg går ikke ut alene. Kun med mamma, mormor eller noen familien kjenner og stoler på. Vi har ikke tilgang til internett i leiligheten, så om jeg skal på nettet må det bli på internett-cafè. Dit kommer jeg ikke til å komme meg daglig, siden det ikke er i nærheten. Pluss at mormor kjører ikke bil lengre. Så da må jeg nok ha en liten bloggpause på cirka 10 dager. Det blir rart! Jeg har jo blogget daglig, utenom to dager siden jeg startet i fjor sommer.

Noen innlegg har jeg i ettertid slettet da, så det kan se ut som om at jeg ikke har blogget daglig absolutt hele veien. For eksempel forsøkte jeg meg på vlog week, noe som ble helt håpløst dårlig, hahaha. Selv om at det var veldig gøy å filme seg selv og redigere film i ettertid. 

roser valentine

Disse tre rosene fikk jeg av kjæresten min på Valentine's Day forresten! Veldig koselig. ♥

 

I dag var jeg forresten med som statist i en promo for TV2 som heter "Bolig til salgs" med Sturla og Gunnhild som programledere. Jeg skulle forestille en eiendomsmegler. I den anledning hadde jeg på meg sort dress og hvit skjorte. I tillegg til en stram hestehale og briller. Jeg ble spurt om jeg ikke var eiendomsmegler på ordentlig, haha. En morsom dag! Jeg fikk til og med en replikk. Vet ikke om de filmet ansiktet mitt da jeg sa setningen, men gøy var det i hvert fall! Jeg elsker replikker, hehe. 

 

Har du noen gang opplevd å ikke se moren din på flere år? 

 

#personlig #hverdag #reise #blogg #iran #tehran 

 

Asalia

 

Følg meg på Facebook HER.

 

VESPER @ BARCODE

 • 12.02.2016 - 18:31

I går var vi på Vesper for første gang. Jeg synes det er veldig gøy å teste ut nye steder å spise. Veldig stilig interiør, koselig og avslappet atmosfære.  

Burger med pommes frites og en saus. Jeg tror det var BBQ-saus. Det er bare det at vanligvis liker jeg ikke BBQ-saus, men denne var god.

Se så fint innvendig! I loved it. 

#vesper #barcode #oslo #mat #burger #restaurant #blogg 

 

Asalia 

 

Følg meg på Facebook HER.

 

PUBLIKUM PÅ TV-SHOW OG HÅRINSPO

 • 10.02.2016 - 21:25

I går var vi publikum på Folketeateret for å se "I kveld med Ylvis" live. Det var gøy å gjøre noe annerledes på en tirsdags kveld. Jeg kom rett fra catwalken, haha. Så jeg satt der uten maskara, med sminket hud, "wet look" på halve håret og store bustere krøller i en hestehale. Bildene fra gårsdagen modelljobb legger jeg ut i morgen.

ylvis folketeateret

Sjekk ut disse jentene da! Eller sjekk ut frisyrene. Jeg måtte bare ta et lite snikbilde..! Hysj, ikke si det til noen.

ylvis folketeateret

Vi hadde fått sitteplasser veldig langt bak. Jeg hadde jo ikke med brillene, så jeg fikk ikke med meg så veldig mye. Hahaha.

ylvis folketeateret

Her zoomet jeg inn. Jeg liker ikke å bruke zoom. Det skal ikke så mye til for at bildet blir kornete. Bjørn Kjos var gjest hos Ylvis-brødrene.

#ylvis #tvshow #live #innspilling #folketeateret #hår #inspo #hverdag #blogg

 

Asalia 

 

Følg meg på Facebook HER.

Legg meg til på Snapchat: Asalia.

 

 

MARKEDSFØRINGSDAGEN @ BI

 • 04.02.2016 - 20:22

I dag var jeg på markedsføringsdagen på BI. Et veldig fint arrangement med mye nyttig og interessant informasjon foredragsholderne formidlet.

markedsføringsdagen 2016 BI

Thomas Moen hadde jeg gledet meg aller mest til å se. Jeg har jo lest boken hans. Han er veldig god til å holde foredrag. Det var morsomme historier han fortalte. 

markedsføringsdagen 2016 BI

Dette er da Sam Sheffer, en morsom amerikaner fra New Jersey som bor i New York. Han elsker teknologi og snakket om medier i fremtiden. Han fortalte også om hvor viktig det er å finne ut hva vår lidenskap er og forsøke å gjøre dette til en jobb. 

markedsføringsdagen 2016 BI

Forsvaret fortalte blant annet om hva de driver med og utdanningsmuligheter som for eksempel krigsskolen. De viste noen fine reklamefilmer. 

markedsføringsdagen 2016 BI

En ung mann fra LundGruppen fortalte om kommunikasjon og sosiale medier. 

markedsføringsdagen 2016 BI

Alle disse bedriftene hadde en eller to representant på BI i dag. Jeg elsker slike arrangementer hvor jeg kan sitte å høre på flere forskjellige kloke mennesker prate og lære bort. Knut Sverre fra hyper hadde også veldig mye spennende å fortelle om. Han er utdannet regissør og viste oss flere kule reklamefilmer på YouTube. 

#markedsføringsdagen #markedsføring #foredrag #skole #bi #blogg #hverdag

 

Har du vært på markedsføringsdagen eller noe lignende noen gang?

 

Asalia

 

Følg meg på Facebook HER.

 

 

HVORDAN FÅ UT ALT FRA BIOLAEN

 • 29.01.2016 - 22:14

Det er sjeldent jeg kjøper biola, denne kjøpte jeg fordi jeg trodde den kostet 24 kroner på Rimi, men nei da. Den kostet 40 kroner, haha. Kanskje ikke så rart når det er zero sugar og med bringebærsmak.

Jeg synes det er litt kjedelig å kaste den når den ikke føles tom. Så da var jeg litt "kreativ" i morges og prøvde få den tømt ordentlig mens jeg gjorde noe annet i fem minutter. Vanligvis de gangene jeg kjøper slik type syrnet melk, så kjøper jeg kulturmelk. Dette trikset funker også med kulturmelk i tilfelle du lurte, haaaa haaa ha! Beklager min dårlige humor. 

biola drikke

biola drikke

#tips #facemask #ansiktsmaske #biola #tips #blogg #hverdag

 

I ettermiddag fra klokken 16.00 til nesten klokken 21.00 har jeg sittet neglemodell for kjempeflinke Semhal hos Tone Lise akademiet. Hun skal konkurrere som proff i Norgesmesterskapet søndag neste helg. Jeg legger ut bilder på søndagen fra denne dagen. 

 

Asalia

 

I morgen trekker jeg vinneren i konkurransen jeg har på bloggen min, siste mulighet til å delta. Link HER.

Følg meg på Facebook HER.

 

TRENGER DU EN HUNDELUFTER?

 • 28.01.2016 - 20:23

Nå kom jeg akkurat hjem fra et teorikurs gjennom Doogy, hvor jeg har lært om hundens språk, altså kommunikasjon og andre viktige temaer. Du kan sjekke ut Doogy sin hjemmeside HER. Så jeg kommer til å være hundelufter på deltid forhåpentligvis allerede i februar. Jeg gleder meg masse til å bli kjent med nye firbente venner! Det er jo så trist at ikke Timmy bor her noe mer med oss. Så jeg håper aller mest at jeg får hvert fall en fast hund jeg kan gå tur med, slik at jeg blir godt kjent med den. 

tankefull

Et bilde fra tidligere i dag. Sjekk ut den likbleke venstrehånden min, hahaha! 

#doogy #hverdag #kurs #husdyr #kjæledyr #blogg 

 

Asalia

 

Husk konkurransen min. Link HER.

Følg meg på Facebook HER.

 

WEARING SKIRT AND BLOUSE

 • 24.01.2016 - 19:10

vinter outfit antrekk mote

vinter outfit antrekk mote

vinter outfit antrekk mote

#outfit #antrekk #vinter #januar #helg #blogg

 

I dag har vi også stått på ski. Nå skal jeg kose meg i et boblebad! Det er det alt for sjeldent jeg får gjort. Det blir herlig! 

 

Asalia

 

Husk konkurransen min. Link HER.

Følg meg på Facebook HER.

 

THE NORWEGIAN WINTER IS AMAZING

 • 19.01.2016 - 17:47

Bildene er tatt ved to forskjellige anledninger. Jeg liker vinteren bedre og bedre for hvert år, jeg! Selv om at det til tider er bikkjekaldt, så har hver årstid sin sjarm. 

I morgen skal jeg på photoshoot. Det er brudebilder som skal tas denne gangen. Det blir spennende. Kjempeflinke Frida skal ordne håret mitt. Jeg ser for meg oppsatt hår, nydelig makeup og ikke minst en veldig nydelig kjole. Jeg skal forsøke å ta litt bilder i morgen backstage som jeg liker å kalle det. Spørs om jeg kanskje må vente med å publisere bildene fra morgendagen til bildene blir lagt ut. Det finner jeg ut av i morgen. 

vinter park snø Norge

vinter park snø Norge

vinter skog ski tur snø

vinter skog ski tur snø

#vinter #natur #snø #foto #skog #park #blogg

 

Ha en fin tirsdagskveld, fine leser. 

 

Asalia

 

Husk konkurransen min. Link HER

Følg meg på Facebook HER.

 

FAVS FROM NELLY UNDER 500 KRONER

 • 16.01.2016 - 13:31

Annonselenker

Nelly kjoler mote

1 HER / 2 HER

Nelly kjoler mote

HER / 4 HER

Nelly kjoler mote

5 HER / 6 HER

Nelly kjoler mote

7 HER / 8 HER 

#nelly #kjoler #mote #fashion #favs 

 

Hvilken kjole likte du best? 

 

Asalia

 

Husk konkurransen min, link HER

Følg meg på Facebook HER.

 

DEN FØRSTE SKOLEUKEN

 • 15.01.2016 - 18:38

Da er jeg i gang med de to siste fagene, eller den første uken med forelesinger er kommet til veis ende. Fagene heter så mye som statistikk og praktisk økonomi og virksomhetsstyring. Get excited! Det er veldig deilig at jeg kun har to fag dette semesteret, vanligvis er det fire fag per semester på BI. Likevel så er jo dette fag som krever en del. Særlig i statistikken er det mange oppgaver som skal løses ukentlig i tillegg til teorien som må leses. 

briller kalkulator skolestart

Kalkulatoren min og meg. BFF liksom. Fleecegenser er så deilig å ha på seg når det er så kaldt ute. Jeg gikk faktisk i den på skolen i dag(!) med svart dressbukse til. 

hamburger mat

Så lagde jeg meg burger da jeg kom hjem. Det hadde jeg hatt lyst på så lenge, haha. Jeg lager det veldig sjeldent. Hamburgerbrødet ble dermed tørt, det ble litt for mye ost, men det var likevel godt! Så blir det taco senere, da.

hamburger mat

Dette kan vel kalles ujålete mat. Oh yes. 

#skolestart #skole #mat #hamburger #blogg

 

Håper du får en fin start på helgen! Do what makes you happy. Kos deg masse. Blogges i morgen. 

 

Asalia

 

Link til konkurransen min HER.

Følg meg på Facebook HER.

 

PINK COAT WITH BLACK CLOTHES

 • 14.01.2016 - 19:56

Denne kåpen kjøpte jeg i New York da jeg var der høsten 2014. Først kjøpte min lillesøster den, så syntes jeg den var så fin at jeg måtte kjøpe den selv. Den er fra Forever21. Der har de mye fint og rimelig. 

outfit vinter rosa kåpe

outfit vinter rosa kåpe

outfit vinter rosa kåpe

outfit vinter rosa kåpe

#outfit #antrekk #mote #fashion #januar #vinter #hverdag #blogg 

 

Asalia 

 

Husk konkurransen min. Link HER.

 

Følg meg på Facebook HER.

SOPHIES VERDEN

 • 11.01.2016 - 21:33

detnye blad artikkel

Dette bladet kjøpte jeg noen dager før nyttårsaften. Endelig i dag fikk jeg god nok tid til å sette meg ned med det, haha. Jeg må ærlig innrømme at jeg kjøpte det fordi jeg ville lese artikkelen om Sophie Elise. Bloggen hennes er den jeg følger og leser aller mest. Hun virker som ei veldig herlig og bra dame.  

detnye blad artikkel

#detnye #hverdag #blogg

Har du lest artikkelen? 

 

Husk konkurransen min, link HER

 

Asalia 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

MY YEAR - PART THREE

 • 06.01.2016 - 18:55

Oktober

Jeg var modell på dette eventet. 

Jeg var veldig fornøyd med kjolen.

Jeg sto litt modell for Yfashion World. 

Fra et annet modelloppdrag. Jeg fikk nye striper i håret som jeg ble veldig fornøyd med. 

Bilder ute i de vakre høstomgivelsene.

Jeg hadde konkurranse på bloggen min. Her delte jeg ut et av Redken-produktene jeg fikk. Snart skal jeg dele ut enda et produkt fra Redken. 

Fra det samiske moteshowet. Jeg likte den kappen.

Haha, bildet her synes jeg er morsomt. 

Jeg tok bilder med Per Heimly. De kommer på bloggen etterhvert. 

Jeg var på et annet modelloppdrag, hvor jeg var levende utstillingsdukke! Det var noe annerledes og veldig gøy. 

Haha, oss med parykk. 

Det var Halloween og jeg hastesminket meg slik.

Så dro vi til Sometimes pole studio, hvor jeg var medlem for å feire Halloween. 

 

November

Jeg var med å arrangere mitt første BI Alumni frokostseminar. 

Vi tok oss en fjelltur. 

Jeg lagde snøengel. 

Fra en photoshoot, her ser du Idun. 

Outfit. Blått og svart. 

Jeg var på Daikai med kjæresten min for første gang.

Det var veldig fint der, en gjennomført stil. 

Spiste deilig mat på Hallingstuene. Dette var forretten.

Vi var på juleverksted. Noe som var veldig koselig. Det satte i gang julestemningen min tidlig nok. Veldig glad for det, hehe. 

 

Desember 

Jeg jobbet som PR-ansvarlig for To the Pointe Ballet Productions, i den sammenheng var jeg å så på denne øvelsen til stykket Klaras magiske drømmeverden.

Blått og svart er en kombinasjon begynte å like godt.

Jeg ble ferdig med eksamener. Åh, så deilig følelse. 

Julaften, Vetle og meg. 

Det ble mer enn nok søtsaker i julen, haha. 

#myyear #mittår #åretsomgikk #throwback #2015 

 

Asalia 

 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

POMEGRANATE AND CAP ISSUES

 • 05.01.2016 - 20:07

Jeg hadde faktisk gledet meg til å spise denne frukten i en uke. Det ble utsatt og utsatt. Så i dag, kom dagen. 

Skuffet ble jeg, da det ikke var lett å få ut frøene. I tillegg sprutet det etterhvert en del, både på bordet og i ansiktet mitt. Bra jeg satt meg litt vekk fra mac'en på bordet. Du ser det gule i frukten? Det smaker ikke godt. Det skal visst ikke spises. Det ante meg. Jeg forsøkte å spise det, på grunn av frustrasjonen min. Om det hadde smakt godt, så hadde det ikke vært noe problem å spise frukten kjapt.

Så jeg ønsker meg selv bedre lykke neste gang. Saften som kom ut var veldig god forresten. Frukten er også veldig god, eller frøene. Dette blir nesten som kokosnøtt, spør du meg. Mye arbeid for så lite, haha. Kanskje jeg skulle banket hardt på skallet etter å ha skjært den i to, for å få ut frøene. Jeg har et vagt minne om at det er slik jeg har sett min mor gjøre det, men i dag gikk jeg for prøve- og feilemetoden. 

Den er hvert fall veldig fin å se på, da.

Jeg synes lue ser rart ut på meg. (Øyenbrynene mine holder jeg på å spare ut, igjen.)

Prøvde på meg en annen lue. Forsøkte se blid ut.

Hmmm.

Hallo, liksom. 

Jeg valgte til slutt å gå for denne. Det var faktisk 11 minusgrader ute tidligere i dag. Lurer på om jeg noen gang kommer til å føle meg komfortabel med å gå med lue. Kan man føle seg fin i en lue? Ja, det er det sikkert mange som gjør.

Faktisk så dro jeg innom Lindex og prøvde på meg noen luer i dag. Følte meg heller ikke fin. Jeg får heller fokusere på at luen holder meg varm. Kjæresten min synes jeg er fin. Det er det viktigste, på en måte. Jeg kunne skrevet mye mer om dette, men velger å avslutte her. Hahaha. Ha en fin kveld videre. Forresten så legger jeg ut "My year - Part three" i morgen kveld. 

#lue #vinter #januar frukt #mat #godt #hverdag #selfie #blogg 

 

Asalia

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

ANDEBRYST MED APPELSINSAUS

 • 04.01.2016 - 21:46

Åååh, dette var ordentlig godt! Andebryst med appelsinsaus, ovnsbakte rotgrønnsaker og rødløk- og eplekompott. Anbefales! Oppskrift HER. Vi fulgte oppskriften til punkt og prikke. Andebrystet ble først stekt i en tørr panne, så satt i ovnen med et steketermometer, og vi tok den ut 62 grader.

#middag #andebryst #mat #godt #sunt 

Har du spist andebryst før? 

 

Jeg måtte forresten spise et kakestykke i dag likevel. Jeg hadde jo frosset ned tre kakestykker av typen sjokoladekake en gang sent i fjor. Da passet det veldig bra å spise et i dag, hihi. 

 

Asalia 

  

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

GO SHORTY, IT'S MY BIRTHDAY

 • 04.01.2016 - 18:52

I dag har jeg bursdag! Jeg har ikke spist kake eller pyntet meg. Egentlig tenkte jeg å ha 100 sukkerfrie dager i starten av 2016, men slik ble det ikke, haha. Uansett så skal jeg virkelig forsøke å spise mindre raffinert sukker i år. Det er også et nyttårsforsett. I tillegg skal jeg få bedre kondis, og treffe vennene mine litt oftere enn i fjor. Så da har jeg faktisk fire nyttårsforsetter. Jeg skrev om nyttårsforsettet mitt i et eget innlegg for noen dager siden. 

Jeg har vært på SATS for første gang i år! Det var veldig deilig. Hvis du ikke har kommet deg på treningsstudioet i år, og har planer om å begynne: Kom deg opp av sofaen og på senteret. Den vanskelige delen er å faktisk komme seg dit. Det går ikke an å angre på en treningsøkt! Bare èn gang på trening til og med, er bedre enn ingenting.  

Senere i ettermiddag skal vi kose oss med andebryst til middag. Jeg ble tipset om appelsinsaus til and. Jeg er spent om dette blir godt sammen. Oppskriften fant jeg på Trines matblogg HER. Det er litt under et år siden jeg smakte and for første gang. Nå har jeg begynt å like det så godt! Dessuten spiser vi det sjeldent, og da er det enda mer stas når man først spiser det. Ha en fin kveld. 

#bursdag #bursdagsjente #januar #hverdag #blogg

 

Asalia

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

MY 2015 - PART TWO

 • 03.01.2016 - 20:43

Juli

Det var en veeeldig fin tid på ferie. I love summer!

Livet ved bassengkanten i Sør-Frankrike. 

Det var gøy å ta bomben, haha!

Dette er fra St. Tropez. Jeg er veldig glad vi fikk opplevd det en gang! Det var mest for opplevelsen og siden jeg har hørt så mye om stedet.

Jeg elsket denne kimonoen, synd den ble ødelagt første i vask. Den tålte visst ikke maskinvask. 

Her var vi i Albania. 

Dhërmi, Albania. 

I bassenget. 

 

August

Vi var enda i Albania i starten av august og koste oss veldig på ferie. 

Her fikk vi massasje til 267 kroner hver.

Jeg fikk endelig kjørt på vannscooter for første gang! Juuhu! Jeg lo og hylte fælt om hverandre, hahaha. 

Bilen gikk i stykker, eller motoren kokte over, så vi tilbringte mye tid på dette bilverkstedet i Serbia. 

Vi ble tipset om å dra til den nærmeste byen og finne på noe der. September


Jeg var på H&M shoppingfrokost for første gang. 

Jeg møtte min barndomsvenninne etter 18 år! Vi spiste sammen på persisk restaurant.

Vi feiret bursdagen til kjæresten min. 


Jeg var på date med kjæresten min og så "Bølgen" på kino. 

Jeg fikk tilbringe en del tid med Timmy, mens han enda bodde hos oss. 

#mittår #åretsomgikk #2015 #throwback #blogg 

 

Jeg tenkte egentlig bare å ha del en og to. Men siden at jeg har så mange bilder fra siste det halvdel av 2015, så blir det også en del tre som jeg legger ut på onsdag. Ha en fin kveld videre, kjære leser.

 

Asalia 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

MY 2015 - PART ONE

 • 02.01.2016 - 16:17

Her er noen bilder fra min første del i 2015, før jeg begynte å blogge. Så det er begrenset hva jeg har av bilder. Inspirert av Sophie Elise sitt innlegg. 

 

Januar

Her var jeg innom modellbyåret Pholk i Oslo, og tok bilder usminket. Jeg fikk kun ha på littegrann maskara. Hos Pholk var jeg registrert i over et halvt år, men jeg fikk ikke noe oppdrag. Så da meldte jeg meg ut sent i høst. Det viste seg at de ikke hadde mottatt betaling fra meg, men jeg hadde heller ikke fått noe beskjed om det eller noe regning. Jeg trodde de to eller tre hundre kronene jeg betalte da jeg var der, var for medlemskapet og ikke for polaroidbildene de tok av meg. 

 

Februar

I februar var jeg på et par photoshoots med Kerly. Det var veldig koselig. 

 

Mars 

Noen bilder fra en photoshoot jeg tok med Sean Pham. Bildet i headeren min er fra denne photoshooten. På tide med et nytt i løpet av første del av 2016 i hvert fall. 

 

April

I slutten av april reiste jeg til London for aller første gang. 

 

Mai

I mai skjedde det ikke stort spennende. Jeg slet veldig med å finne bilder fra denne måneden, haha. Det var mye lesing til eksamener. Jeg tok et fag ekstra i tillegg til bacheloroppgaven og de ordinære fagene. Også var det en del jobbing. Den bilen på bildet hadde jeg en helg gjennom jobben, den var jeg veldig fornøyd med å kjøre. 

 

Juni

I juni var jeg med i en intern opplæringsvideo for DNB. Jeg sminket og fikset håret selv, haha. Inspirert av 1920-tallets "flapper hairstyle". Benedikte og jeg leverte også bacheloroppgaven vår. Det var kjempedeilig! 

#mittår #åretsomgikk #throwback #2015 #minner 

Asalia

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

NEW YEARS 2015 / 2016

 • 01.01.2016 - 19:04

 

Litt fyrverkeri og vårt stjerneskudd nederst til høyre. For min del er det obligatorisk med stjerneskudd på nyttårsaften, hihi. Det er koselig. ♥

#nyttårsaften #happynewyear #kjole #antrekk #fyrverkeri #desember #glitter #blogg

Asalia

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

MITT NYTTÅRSFORSETT FOR 2016

 • 30.12.2015 - 19:18

Jeg pleier egentlig ikke å ha noe nyttårsforsetter. Hvert år tenker jeg at jeg burde ha noen, men det er ikke mye vits i å ha noen bare for å ha noen. Jeg synes det er mye enklere å sette et mål, lage en plan, slutte med noe eller hva det skulle være, akkurat når jeg føler for det. Uavhengig om det er den 23. mars eller 9. oktober. Likevel, så har jeg faktisk et nyttårsforsett. Det er å trene regelmessig. 

Jeg var veldig flink i et helt år, hvor jeg trente fire til fem ganger i uken. Så dro vi på en lengre ferie nå i sommer. Da fikk jeg ikke trent så mye som jeg ville. Så etter det, ble det periodevis. Nå tenker jeg at tre ganger i uken på treningsstudio er bra nok. Men så stiller jeg meg selv spørsmålet: Om vi går på ski i noen timer, er det da trening? Om vi går på tur i en time eller to, skal jeg regne det som trening? De fleste vil kanskje si ja. Jeg tenker at en skitur eller en lengre spasertur på minst en time, kan erstatte en treningsøkt på treningssenteret. For å ikke være for streng med meg selv. Hva mener du? Og hva er ditt nyttårsforsett? Hvis du har noen da. Absolutt alle har jo ikke det, fortenk.

 

#Nyttårsforsett #tanker #personlig #trening #hverdag #blogg 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

 

 

MY OUTFIT ON CHRISTMAST EVE

 • 25.12.2015 - 18:39

Håper du hadde en strålende julefeiring i går. Ikke så lett å få tatt veldig bra bilder innendørs når det er kølsvart ute. Heldigvis har jo "sola snudd" og det går mot lysere tider. Jippi! Jeg gleder meg sykt til våren og sommeren. Her er noen bilder søsteren min tok av meg i går. 

Haha, veldig lurt å stille seg rett foran juletreet. Det var vel meningen at juletreet skulle være med, egentlig. 

Der, ja!

Haha.

Det var veldig mange pakker under det flotte juletreet. 

Gave fra søskene mine som jeg ble veldig glad for. Jeg viser dere noen av gavene jeg fikk i morgen. 

Lillebroren min Vetle og meg. 

#Julaften #jul #juletre #outfit #christmasoutfit #antrekk #desember #blogg 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

SELVESTE JULAFTEN

 • 24.12.2015 - 15:09

Da er leppene og neglene farget i rødt, håret krøllet og potene skrelt. Det er ikke jeg som lager julemåltidet, så det var mitt lille bidrag. Om ikke lenge drar vi innom kirkegården, før gjestene kommer. Så blir det sølvguttene på NRK og kalkun til julemiddag faktisk. Jeg tror det blir veldig godt. Waldorfsalat er magisk! 

Jeg slenger med noen bilder fra i går. Fant ut av at jeg måtte bake kakemenn igjen. Det er jo bare så godt og enkelt å lage! Ingen tvil om at kakemenn er min favoritt julebakst. Oppskriften jeg brukte finner du HER

Kakemenn julebakst desember

Kakemenn julebakst desember

#Julebakst #kakemenn #desember #jul #blogg

I morgen legger jeg ut bilder av juleantrekket mitt. Da ønsker jeg deg en riktig god jul nok en gang. Kos deg masse!

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

JULEGAVENE FERDIG INNPAKKET

 • 22.12.2015 - 19:10

Da har jeg fått pakket de aller fleste julegavene. Det er kun fire gaver synlige på dette bildet. Jeg har noen andre liggende også, haha. Nå mangler jeg kun to gaver som jeg må få kjøpt i morgen. Det skal bli deilig å bli helt ferdig med det for i år. Det er et slags must man bare må gjøre. Heldigvis så er det litt gøy å pakke de inn, og en stor glede å gi bort gavene til sine kjære.

Julegaver ferdig innpakket

Julegaver ferdig innpakket

#Julegaver #desember #førjulstid #godjul #hverdag #blogg 

I morgen poster jeg et innlegg om mine juletradisjoner. Jeg prøver å spre litt julestemning på bloggen min, selv om at vi ikke har juletre eller noe særlig julepynt. 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

MINE PLANER ETTER EKSAMEN

 • 15.12.2015 - 19:01

Nå har jeg kun en eksamen igjen i makroøkonomi. Det er sååå deilig. Da gjenstår det kun to fag igjen til våren. Jeg må hive meg rundt og søke flere jobber til januar. Rart å tenke på at jeg kan jobbe fulltid om ikke så altfor mange månedene. Det går så fort. Tiden går fort! Hører du ikke alle si det, haha. 

 

Jeg gleder meg til å få gjort ting jeg vil gjøre, som blant annet er:

 

♥ Male av alle ting. Jeg gikk jo faktisk på tegning, form og farge. Jeg vil male fint som jeg kan henge på veggen! 

♥ Kjøpe urter til å plante selv, og ha stående på kjøkkenet. Jeg elsker urter!

♥ Lese ferdig boken om blogging og starte på andre bøker jeg har lånt. 

♥ Ta et lite kurs i grafisk design. Lurer på om det er noe for meg eller ikke.

♥ Bli ferdig med noen små kurs i HTML og CSS. 

♥ Lære meg èn persisk matrett. Dette har jeg tenkt på i evigheter. 

 

#Eksamen #hverdag #pysjamas #blogg #todolist #gjøremål #planer #mål 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

MY RASPBERRY SMOOTHIE AND I

 • 10.12.2015 - 10:13

Sprit opp hverdagen (og eksamenslesingen) med en knallrosa smoothie! 

Du trenger:

 • En banan
 • 100 gram frosne bringebær
 • 2 dl melk 
 • Sitronsaft 

 

Voilà! 

Smoothie godt sunt

Smoothie godt sunt

Smoothie godt sunt

Smoothie godt sunt

Smoothie godt sunt

#Sunt #smoothie #godt #enkelt #oppskrift #hverdag #blogg

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

HAN FALT FOR MEG!

 • 09.12.2015 - 18:47

Jeg gikk gjennom byen i går etter medarbeidersamtalen, nærmere bestemt Karl Johans gate. Så mens jeg gikk forbi Stortinget, kom det en mann på min venstre side. Han sklei og falt, men klarte heldigvis å unngå lande på rumpa siden han tok imot fallet med hånda. Han kom seg kjapt opp igjen og startet en samtale med meg. Det var ikke snø eller is på bakken. Det regnet. Så det var sikkert litt glatt, hvert fall når det virket som om at han kom løpende etter meg. Han så ut til å være rundt 30 år, og hadde på seg dongeribukse, mørk jakke og lue.

Han sa noe som: "Hei du! Jeg tenkte jeg skulle ta en sånn entre (...)" et eller annet. Jeg husker ikke alt han sa, han spurte hvert fall om at jeg var på julegaveshopping. Nei, det var jeg ikke sa jeg. Jeg forsøkte være hyggelig og ventet egentlig bare på at han skulle spørre om nummeret mitt. Først trodde jeg kanskje han var en eller annen selger, haha. Det er jo mange nok av de i byen. Så kom det etter noen setninger: "Har du lyst til å ta en kaffe?" Så da svarte jeg at det kunne jeg dessverre ikke og at jeg har kjæreste. Da lurte han på om typen min var stor og muskuløs. Jeg bare "Hehe, nei, han er ikke det." Jeg har aldri likt kjempesvære muskuløse menn. Så ønsket jeg han en fin dag videre før jeg gikk videre. Jeg ble litt satt ut av hele hendelsen, haha. Har du opplevd noe lignende før? Jeg synes det er litt rart når fremmede menn kommer etter meg for å prate på den måten. Når jeg tenkte over det i går, skjer det alltid når jeg går alene. Det er vel ikke rart, da virker det tryggere og mindre skummelt. 

Det jeg faktisk skulle i byen i går, var å ta bilder av den fine julestemningen! Som har fått navnet Jul i Vinterland. Klikk HER for å komme til nettsiden. 

Jul i vinterland Oslo

Jul i vinterland Oslo

Jul i vinterland Oslo

Jul i vinterland Oslo

Oslo sentrum

#Oslo #sentrum #spikersuppa #julivinterland #julestemning #førjulstid #julepynt 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

LOVE MY NEW SWEATER

 • 07.12.2015 - 14:41

Så uvant det var å ta bloggbilder sittende, haha. Tanken var å ta bilder et sted innendørs hvor solen skinte litt inn. Det er så deilig med store, gode og varme gensere nå på vinteren. Jeg er så glad jeg kjøpte denne. Ikke den røde og kløende Rudolf-genseren jeg egentlig ville ha.

I dag ble jeg ferdig med en skriftlig eksamen, veldig deilig. Da gjenstår det bare en til før jul. Jeg begynner å glede meg litt til julen. I år prøver jeg å ikke ha noe særlig forventninger. Jeg synes ikke julen er like spennende og gøy lengre, som da jeg var barn. Samme med nyttårsaften, det kan være lurt å senke forventningene. Tror jeg blir skuffet over nyttårsaften hvert år, haha. 

#Mote #genser #fornøyd #glad #hverdag #desember #blogg 

 

Ha en fin dag videre. Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

DETTE HANDLET JEG INN PÅ REMA

 • 02.12.2015 - 19:26

Frukt - Bananer til smoothie. Sitron kan brukes til så mye! Jeg bruker det til lemon water, i salaten, i smoothie, på laks og noen ganger med ovnsbakte grønnsaker. 

Grønnsaker - Det er det viktig å inkludere nok grønnsaker i kostholdet. Det er lenge siden jeg spiste bak potet. Fra Bulgaria husker jeg vi kjøpte det for cirka 20 norske kroner, med kryddersmør, forskjellige typer ost, mais med mer. 

Fiskepinner - Jeg og Ole diskuterte fiskepinner her om dagen. Vi kom frem til at det er jo godt og det burde vi spise snart. Han er imidlertid ikke like fornøyd etter middagen i dag med fiskepinner. Men det er fordi det er noe ostlignende i de, som han ikke liker. Siden at han ikke liker ost. Jeg derimot elsker ost!

Kyllinglår - Det er veldig godt med sprøstekte kyllinglår med ovnsbakte grønnsaker. Kyllinglårene legger jeg på grønnsakene i en stor ildfast form. Yummi. 

Glass-mat - Det er vel ikke noe som heter det, men her sikter jeg til hvite asparges og grønn oliven. Det er sikkert ikke vanlig å spise kun hvite asparges, men det gjør jeg. Jeg har det fra mamma og jeg synes det er godt, haha. 

Pålegg - Salami var det eneste pålegget jeg hadde behov for. Jeg elsker salami på brødskiven og knekkebrødet med krydderost under istedenfor smør. 

Frokostblanding - Jeg synes Nestlè frokostblanding er en veldig enkel og rask frokost de dagene jeg har det travelt, som er nesten daglig. Jeg bruker kun soya melk til, melken er jo litt ekstra søt så da er det unødvendig med sukker. Knaskende sprøtt og godt. 

Yoghurt - Veldig kjekt med et mini mellommåltid eller som en "dessert". 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Dessuten fikk jeg og gruppen levert inn mappeoppgaven vår i faget metode og markedsinnsikt i dag. Endelig! Da er det kun å fokusere på den skriftlige eksamen i det samme faget, så makroøkonomi den 16. desember.

#Hverdag #mat #kjøleskap #skole #innlevering #eksamen #vinter #blogg

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia  

 

FINN ÈN FEIL

 • 01.12.2015 - 20:29

God kveld, fine lesere.

Håper dere har hatt en fin dag. Selv har det vært en veldig travel dag for min del. Spesielt i morges da jeg var på vei ut døren. Slik ble resultatet av bildene som ble tatt. Ser du feilen? Hahaha. Ikke så ille da, men jeg synes det var gøy. Jeg hadde ikke tid til å ta nye bilder.

Her ser dere feilen kanskje enda tydeligere, haha. 

#travel #komisk #humor #blogg #hverdag 

 

Ha en strålende kveld videre.

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia

THAT FEELING

 • 26.11.2015 - 17:46

Du vet, den følelsen når eksamen er overstått. Oh yes! Jeg hadde så vanskelig for å sovne i natt, tror jeg brukte en og en halv time på å sovne. ZzzzZz. Så i dag fikk jeg gjort litt ærender etter eksamen, hentet en pakke og lånt meg noen bøker på biblioteket. Jeg har tenkt å legge ut bilder av pakken i morgen kveld. Det er en pakke fra funksjonell mat. 

Nå står kyllinglårene i ovnen. Jeg har blitt så glad i å lage ovnsbakte kyllinglår og grønnsaker. Så det blir det i dag. Yum yum. Jeg har blitt så flink til å få kyllinglårene til å bli sprøstekt, ordentlig godt. Tipset er å skru opp varmen i oven på slutten av steketiden. Jeg skrur den opp 20-25 grader i kanskje 15 minutter. I tillegg blir grønnsakene møre og ekstra smakfulle med kyllinglårene på toppen, saften renner ned og mikses godt med krydderet, olivenoljen og sitronsaften (skivene). Noen ganger har jeg også prøvd med tre desiliter utblandet buljong i tillegg til resten. I dag bruker jeg litt balsamico istedenfor buljong. Synes ikke buljong blir så bra. Da er det bedre uten og kun med krydder, olivenolje og sitron, synes jeg. 

Dessuten så gleder jeg meg til helgen! På fredagen skal jeg endelig farge etterveksten min, haha. Lørdagen er vi invitert på juleverksted! Veldig hyggelig og bra initiativ, Alf. Så jeg har planer om å bake pepperkakemenn og hvite kakemenn. Nam nam nam! Noen av de andre har tenkt å bake brune pinner. Det er snakk om å lage pølser. Det blir spennende. Jeg kommer selvsagt til å ha på meg nisseluen min. Det er jo ikke akkurat ofte ellers at jeg får brukt den, haha. Lørdagskvelden skal vi på kino. På søndagen skal jeg skal gallaforestilling (ballett) med jobben og så skal jeg og Ole ut og spise etter det. Fordi på søndagen er det et år siden vi møttes for aller første gang, hihi! Det må vi jo feire litt med en bedre middag ute. Juuuhu, tiden går fort altså. 

Asalia glad happy

Asalia glad happy

#Denfølelsen #eksamen #hverdag #glad #happy #høst #planer #helgen #blogg 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

JEG ER MED I MUSIKKVIDEOEN TIL ONKLP

 • 20.11.2015 - 13:44

Halloen! 

Tidligere denne uken fikk jeg muligheten til å være med i OnklP og de fjerne slektningene sin musikkvideo "B-film". Låten ligger visst allerede ute på Spotify. 

Vi er fire stykker i bilde (scenen) jeg er med i. Scenen varer i cirka fem sekunder i musikkvideoen, sa regissøren. Så jeg er ikke med mye, men pittelitt. Jeg er hvert fall ikke statist og synlig i front (med de tre andre). Gleder meg til å se videoen!

Her er et bilde før vi skulle dra, etter innspillingen. Haha, jeg tenkte egentlig ikke spørre om å ta bilde. Eller jo, jeg tenkte på det før jeg kom dit. Men så følte jeg ikke det passet når jeg var der. Så spurte hun tredje jenten av oss om å ta bilde, da måtte jeg benytte muligheten. 

Håret mitt ser helt svart ut. Jeg har ikke farget det. Det var veldig mørkt der, skylder på det. Du ser jo hvor grått det er rundt oss på bildet. 

#OnklP #artist #musikkvideo #gøy #innspilling #blogg 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer. Du kan også legge meg til Snapchat: Asalia. 


Asalia 

 

BI ALUMNI MARKEDSFØRING

 • 12.11.2015 - 19:46

Heisann!

I dag hadde jeg og denne fine gjengen vårt første Alumni-frokostmøte. Med det mener jeg at det er vi tre som har bestemt tema og arrangert dette møtet for tidligere BI-studenter. Aina Lemoen Lunde fra DNB og Magnus Jensen fra VG var dagens flinke foredragsholdere. Det var veldig interessant å høre om suksessen bak Vipps og VGs digitale tjenester. Veldig kjekt at det bare var å forsyne seg med frokost også!

#foredragsholdere #bi #alumni #markedsføring #livetpbiI #dnb #vipps #vg

 

Hvis du har studert på BI anbefaler jeg deg å dra på et slikt treff for litt faglig påfyll. Det er flere forskjellige grupper, noen av de er: strategi, shipping, finans, innovasjon og entreprenørskap. Gå inn på BI Alumni sine nettsider HER. Oppdater kontaktinformasjonen din og meld deg på.  

 

Asalia 

 

Lik gjerne Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

GUTTEN MIN

 • 25.10.2015 - 15:52

Dette er et par bilder fra i går. Jeg har blitt så glad i Timmy. Så klart har jeg lyst på egen hund, men det er jo mye arbeid og styr. 

Før hadde jeg lyst på en Doberman og litt en Husky. Men aller mest førstnevnte. Så fikk jeg lyst på en mindre hund. Egentlig vil jeg ha en mellomstor hund, men det er jo mer praktisk med en liten hund. Også bør man tenke over hva slags behov en hund har, før man eventuelt går til innkjøp. Det er noen raser som krever veldig mye trening og gåturer. Jeg har ikke tid til å gå med en hund fire timer om dagen, haha. 

#Hund #kjæledyr #søt #blogg 

Lik gjerne Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.


Asalia 

 

 

OMDØMMEDAGEN THROUGH MY PHONE

 • 26.08.2015 - 20:53

God kveld. I dag har jeg vært på Omdømmedagen i regi av Apeland, Reputation Institute og Kampanje. Det har vært en flott og lærerik dag med foredragsholdere som blant annet Kristin Sætevik, Ida Aalen, Erik Poppe, Nils Petter Nordskar og Jan Grønbech. Registreringen startet klokken 08.00, dørene åpnet litt før 08.30 og programmet var ferdig 15.45. 

#Omdomme15 #LatterScene #Karriere #Apeland #Oslo 

Jeg gleder meg allerede til neste år!

 

Asalia 

BÅTTUR PÅ TJØME

 • 04.07.2015 - 21:37

I dag kjørte jeg båt for første gang med kjæresten min. Jeg er ikke vant til å være i så liten båt, men det gikk fint. Det er gøy å være i båt. Her er bilder fra vår korte båttur på Tjøme. 

Ole og meg. 
Vi kjørte i fra det overskyede været til solen.


Palmetrær i Norge! I love it. 


Nickie lå og slappet av i solen. #Tjøme #Ferie #Love  #Båtliv

 

Asalia

YOGA I PARKEN

 • 01.07.2015 - 21:18

I dag gjorde jeg min daglige yogarutine i parken. 

yoga

yoga

yoga

Øhm, not really. Hadde bare lyst å posere i noen yoga-positurer. Det er lenge siden jeg gikk på yoga nå, hehe. 

#Yoga 

Asalia 

TIDEN ER INNE FOR Å GIFTE SEG

 • 27.06.2015 - 17:10

Ja, nå skal jeg endelig gifte meg. Vi har pratet om dette i et par måneder nå og vi føler at tiden er inne. Hahaha. Not really. Det var to par som giftet seg i Brekkeparken i Skien da vi var der isted. Det er jo bare så vakkert å se slikt! Det er langt ifra et hverdagslig syn for meg i hvert fall. 

 

#Brekkeparken #Skien

 

Asalia 

TIMMY, MY LITTLE DOGGY

 • 22.06.2015 - 20:33

Nei da, han er ikke min på ordentlig. Det er Florent og Dina sin hund. Han er 75 prosent Chihuahua og 25 prosent Jack Russell. Han er tre år gammel og bjeffer nesten aldri. Jeg har kun hørt kan bjeffe en eller to ganger når jeg lekte med han. Jeg har blitt veldig glad i denne 5 kilo "tunge" hunden min. Er han ikke søt? Ligner nesten på en liten Doberman, haha. Veldig glad for at jeg får tilbringe så mye tid med han.

chihuahua hund dog søt

chihuahua hund dog søt

chihuahua hund dog søt

#Timmy #Hund #husdyr 

 

Asalia 

Asalia

Jeg har studert markedskommunikasjon og ble ferdig sommeren 2016. For tiden jobber jeg deltid som modell hos SB Produksjoner og statist. Jeg er også med som frivillig i BI Alumni sin nettverksgruppe for markedsføring. Håper du liker bloggen min og vil følge meg. Dersom du ønsker et bloggsamarbeid eller å sponse meg, ta kontakt på asalia_blogg@hotmail.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Bloglovin'
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no