Asalia | Livsstil og mote

Happy Halloween!

 • 31.10.2016 - 20:04

Titter innom for å vise deg kostymet mitt fra lørdagen. Jeg hadde aldri kledd meg ut som vampyr faktisk. Veldig klassisk. Så det var på tide. Jeg digger vampyrtenner, haha! 

 

 

Hva kledde du deg ut som på Halloween?

 

Jeg gleder meg allerede til Halloween neste år. 

 

Nå skal vi spise gresskarsuppe med ingefær, chili og kokos. :) Kos deg! 


#halloween #vampyr #vampire

 

Asalia 

Ingen killer klovn, det er bare meg!

 • 23.10.2016 - 19:40

I går var jeg og Katharina vertinner på Fagernes kjøpesenter. Vi kjørte helt fra Oslo og jobbet der i noen timer før vi vendte snuten tilbake mot Oslo. Det var koselig å skjære ut gresskar med barn. Det samme skal jeg gjøre neste lørdag. Gleder meg allerede!

 

 

Jeg måtte bare legge ut dette bildet av meg selv, hahaha. Jeg ser sånn passe gal ut! Det må gå an å le av seg selv. 

 


 

Et bilde Katharina tok av meg med sin mobil, hvor jeg ser normal ut.  

Søte Katharina som jeg jobbet med i går. 

 

Har du skjært ut gresskar før? Altså for å lage pynt til Halloween. Jeg har de jeg skjærte ut i går stående i vinduskarmen. Det ble ganske stilig! Mangler bare telys i de, så er de komplette. 

 

Håper du har hatt en fin helg! 

 

#sbproduksjoner #fagerneskjøpesenter #halloween #gresskar 

 

Asalia 

10 kjappe om meg

 • 24.09.2016 - 17:50

Jeg føler meg litt rar når jeg sitter og lager spørsmål til meg selv. Intervjuer jeg meg selv? Er jeg min egen journalist? Haha. Jeg er langt ifra den eneste bloggeren som kommer med slike innlegg, da. Jeg liker jo selv personlige innlegg på andre blogger. 

 

Hva er din favorittlåt? 

Kygo - Carry Me. Jeg synes at musikken til Kygo er så chill og behagelig å høre på! ♥ 

 

Hva er ditt favorittplagg i høst? 

Oi, kun ett? Kanskje høyhalset genser fordi den holder meg varm, eller halsen min varm. Jeg tror jeg leste en gang at et av kroppens frysepunkter er hals/bryst.

  

Har du noen cravings? 

Oi. Hmmm. Ganske søtsugen for tiden. Ikke på noe spesielt, eller kanskje hjemmelagd gelè med vaniljesaus fra butikken. 

 

Hva er ditt favorittprogram på Netflix/TV for tiden?

Jeg er veldig glad i dokumentarer, så jeg ser det en gang i uken minst. Jeg har ikke fått sett noe særlig på det som har startet på TV i høst. Tror jeg sier Skavlan, jeg! Liker programmene Matkontrollen, Helsekontrollen og TV2 hjelper deg, selv om at jeg ikke får sett det så ofte. 

 

Har du noen reiseplaner denne høsten?

Skal til London en helg i oktober. 

 


 

Hva kjøpte du sist? 

I dag var det jo markedsdag med gode rabatter i mange butikker, så jeg fikk kjøpt inn nye sko, nye klær, ny nøkkelring og en pudderkost. 

 

Hva spiser du helst til frokost? 

Akkurat nå spiser jeg mest rugbrød til frokost, eller en smoothie to go med noe nøtter i en pose hvis jeg har det veldig travelt! 

 

Hvor går drømmeturen? 

Jeg har veldig lyst til å reise til USA igjen. Helst til Los Angeles og Miami. Eller aller helst skulle jeg bodd i USA så klart! Maldivene og Bora bora er også steder jeg har begynt å drømme om. 

 


 

Hva drømmer du om? 

Jeg drømmer om å kunne kalle meg gründer og investor i fremtiden! Og faktisk være det, da. :) 

 

Hva vil du lære mer om? 

Åh, det er mye. Vil lære mer om entreprenørskap og innovasjon, markedsføring, PR, SoMe, grafisk design, tekstskriving og videoopptak. Videre vil jeg også lære meg mer matlaging, dans (hip hop), pardans og skuespill. Men jeg kan ikke få til alt på en gang, hehe!

 

Hva synes du om dette innlegget med "10 kjappe om meg"? 

 

Lurer forresten litt på om jeg skal kjøre en spørsmålsrunde snart! Jeg fikk også forespørsel om å dele oppskrift på knekkebrød, det skal jeg få gjort en dag. Må bare få laget det på nytt og få tatt noen fine bilder. Sistnevnte er vel den største utfordringen her, haha. Skulle også gi en oppdatering på kontaktlinsene mine, hvordan de kjentes ut etter en stund. Har ikke glemt det heller. :) 

 

#10kjappe #personlig #tanker #hverdag #reise 

 

Asalia 

SB Produksjoners 10-års jubileum på Tusenfryd

 • 20.09.2016 - 20:03

På søndagen jobbet jeg for SB Produksjoner og var med å feiret 10-års jubileumet. 

 Denne klovnen underholdt barn og voksne. Hun var ganske høy på krykkene sine og hadde en morsom latter. 

 Før gjestene kom. Her ble det senere holdt taler og en tryllekunstner underholdte publikum.

 Nam nam! Donuts. 

 På med samme kostyme igjen som på lørdagen. Vi delte ut popcorn og sukkerspinn til gjestene. 

 På søndagen jobbet med jeg søte Lisa. 

 
Etter et par timer med feiring var det på tide med karuseller. Vi fikk fri inngang til Tusenfryd denne dagen. Denne barnekarusellen var en av to karuseller jeg tok på søndagen! Hadde ikke trodd jeg kom til å ta den, men noen jeg var med ville absolutt ta denne. Vi ble enige om å ta den verste karusellen først, siden jeg egentlig var sulten og vi ble enige om at det ikke var lurt å spise rett før en berg- og dalbanen. Valgte falt på Speed Monster. Herregud, så fort den gikk! Jeg syntes det var helt j*vlig, og jeg er utrolig glad den bare varte i to minutter! I alle fall føltes det slik. Den hadde så utrolig brå svinger og sammen med farten samt at vi kjørte opp ned flere ganger, måtte jeg bare lukke øyene. Jeg hadde hodepine og var kvalm etter karusellen. Aldri mer, hahaha! Jeg hadde dessuten veldig lyst til å gå i spøkelseshuset, men det var så lang kø. Radiobilene for voksne var ute av drift. Likevel var det en fin dag og kjekt å se Tusenfryd, selv om at det hadde vært mye kulere for min del om jeg hadde vært barn eller tenåring. 

 

Har du vært på Tusenfryd? 

 

#sbproduksjoner #vertinne #klovn #tusenfryd #jobb #helg 

 

Asalia 

Popcornjentene og sukkerspinnguttene

 • 18.09.2016 - 16:28

Her er litt flere bilder fra gårsdagens jobboppdrag på Bryn Senter. Disse bildene fikk jeg tilsendt av Fredrik som han fikk tatt med sitt kamera, de ble mye morsommere enn de jeg fikk tatt med mitt.

 


 

Fra venstre: Katarina i bakgrunnen, Fredrik og Peter.  

Oss i går. Vi byttet på å lage popkorn og dele ut.  

Peter lagde sukkerspinn for harde livet.  

Og vi lagde popkorn for harde livet. 

 

Foto: Fredrik Thompson 

 

En veldig morsom dag, dessuten føles det bra å glede barn med popcorn og sukkerspinn. :) 

 

#sbproduksjoner #brynsenter #barnasdag #event #moro #gøy #barn

 

Asalia 

Dagens klovn

 • 17.09.2016 - 18:40

I dag har jeg jobbet som vertinne og klovn på Bryn Senter. Senteret minner meg om barndommen siden ei venninne av meg bodde like ved senteret da vi var barn. Vi ga ut popkorn med god hjelp av Fredrik og Peter ved siden av oss spinnet sukkerspinn. Etterhvert fant vi vel ut av at han trengte mer hjelp enn oss. Det var jo mye lengre kø der enn hos oss med popkornet. Dette fikk de som sto i kø helt gratis. Det var ikke kø absolutt hele tiden, men nesten, hehe. Vi var ganske travle fra klokken 11.00 til 15.00 da vi var ferdige. Ungene som kom bort til oss var så søte. De fleste var sjenerte og sa ikke stort.

 #sbproduksjoner #brynsenter #barnasdag #klovn #jobb #helg #moro

 

Nå har jeg akkurat spist biff med kremet spinatsaus siden jeg hadde spinat som gikk ut i dag. Hadde egentlig gledet meg til peppersaus, men hey! Jeg har godt av å lære å lage flere hjemmelagde sauser. Sitter her og er ganske mett. Biff er en ganske perfekt lørdagsmiddag uansett. 

 

Ha en fin kveld. 

 

Asalia 

Improteater for første gang

 • 16.09.2016 - 21:09

Denne uken feirer Det Andre Teateret fem år med en festival som varer til og med den 18. september. I kveld var vi der for første gang for å se improteater. Vi betalte 150 kroner hver for cirka 55 minutter med underholdning. Vi var der ti minutter før forestillingen startet, da rakk vi å kjøpe popcorn og øl. I aften var det tre unge damer fra New York som sto på scenen. De var veldig flinke. Inspirerende å høre stemmebruken, se energien de leverer, kroppsspråket og innlevelsen. 

 

Improteater Det Andre Teateret

Improteater Det Andre Teateret

Improteater Det Andre Teateret

Improteater Det Andre Teateret
 

Har du vært på improteater? 

 

Nå ser vi Nytt på nytt på NRK. Det blir en tidlig kveld her, siden jeg skal være på jobb klokken 10.00 i morgen. 

 

Jeg ønsker deg en fortsatt fin kveld. 

 

#detandreteateret #improteater #teater #kultur #underholdning #oslo 

 

Asalia 

Findings Festival 2016

 • 20.08.2016 - 15:41

Jeg var så ivrig på å være der tidlig, så vi var der allerede klokken 16.30 i går. Det var det jo egentlig ikke så mye vits i. Først trodde jeg Labrinth var en annen artist som jeg likte bedre. Tror jeg egentlig bare liker èn låt de har sluppet ut. Det var litt mer sånn rock, synes jeg. Det er ikke noe jeg liker. Findings Festival

 

Slik ble festivalantrekket mitt. Hadde på meg langbukser og greier, var så redd for å fryse utover kvelden. Tok med meg en tynn kåpe, den fikk jeg bruk for etterhvert også. Det var bare meldt 20 grader, haha. Jeg er jo sånn frysepinne. 

 


Findings Festival

 

Jeg hadde ikke hørt noe særlig av Oliver Heldens tidligere, men liker han veldig godt! Mye kul musikk. 

 


Findings Festival

 

Satt litt på tribunen også. 

 


Findings Festival

 

Kjøpte oss maki rull. Tredje dagen på rad jeg spiste sushi, haha! Ain't I lucky! ♥ Disse to rullene og vann med kullsyre betalte jeg 130 kroner for. Senere kjøpte vi oss Findings burger til 95 kroner. Den var jeg ikke fornøyd med, bare kjøtt, ost, salat og hamburgerbrød. De hadde heldigvis ketsjup og hamburgerdressing, da. 

 


Findings Festival

 

Ølen var det vel 87 kroner for. 

 


Findings Festival

 

David Guetta!! Jeg hadde ikke sett noe særlig frem til å høre han spille, Kygo var den jeg hadde mest forventninger til og gledet meg mest til å se. Men David Guetta lagde best show og det tok av skikkelig! Han var også veldig flink til å kommunisere med publikum. Enn at han er 48 år?! Jeg tippet han var i midten av 30-årene eller nærmere 40, haha. 

 


Findings Festival

 

Oh yeah! Dette bildet ble jeg mest fornøyd med fra gårsdagen, haha. Det blå lyset, røyken og hendene i været ser bra ut. God stemning. 

 


Findings Festival

 

Kygo kom på scenen til slutt, klokken 21.30. 

 


Findings Festival
 

Så lekkert med flammene! 

 

Har du vært på Findings noen gang? 

 

Nå er det snart på tide med en sen lunsj, bakt potet med fyll. De solgte det i går på Findings og jeg fikk så lyst på, men så var jeg jo mett av burgeren... Haha, så da måtte jeg kjøpe inn det jeg trengte på vei hjem på butikken, slik at jeg kunne lage det i dag! Bakt potet med fyll minner meg sånn om Bulgaria, da jeg var der for en del år siden. Jeg har faktisk vært der tre ganger. 

 

#findings #findingsfestival #2016 #musikk #dj #sommer #oslo 

 

Asalia 

Bildedryss fra Gatesmak

 • 07.08.2016 - 13:52


 

Jeg hadde egentlig tenkt å dra nedover med støvler siden det var meldt 18,1 millimeter regn frem til klokken 18. Så ga regnet seg heldigvis i firetiden rett før vi skulle dra. 

 

 

Jeg hadde lyst til å smake på denne maten, men kom ikke så langt. Det var så mye å velge mellom. Vi bestemte oss for å teste ut mat vi ikke har spist før. Likevel endte jeg opp med en rett fra India, haha. Så ikke hva slags land som representerte den boden da jeg kjøpte maten, og jeg så samosa som jeg trodde var afrikansk. Den indiske retten fikk jeg ikke tatt bilde av. Utenom det prøvde jeg indonesisk og cubansk mat. Se bilder lengre ned i innlegget. 

Nam nam.  

Mye spennende mat. 


 

Te fra Jamaica fristet. Ellers hadde de meksikansk mat i denne boden. 

 

 

Her var det overraskende lang kø til at det var pannekaker med Nutella som ble solgt. 

 


 

Det ser veldig godt ut, da. Kjøpte det ikke selv.

 


 

Her kjøpte kjæresten min seg vitenamesisk mat.

 


 

Til venstre har vi sommerrull eller hva det heter og til høyre en slags nudelsalat, tror jeg hun sa. 

 


 

Prisliste på cubansk mat. Jeg prøvesmakte Yucca som er en grønnsak og svinegryte. Førstnevnte kjøpte jeg også.  

En av rettene kjæresten min kjøpte. Kylling og samosa.  

Min rett nummer to. Dette er indonesisk mat. I risen har de brukt gurkemeie. Damen sa det var noe de brukte i bursdager. Litt sterkt, veldig godt! Dette betalte jeg 80 kroner for.  

1664 blanc øl til 96 kroner. Første gang jeg smakte hvit øl. Visste ikke at det fantes engang før i går, haha. Den var god, da. Søt og frisk, synes jeg. 

 


 

Maten jeg kjøpte fra den cubanske boden, stekt yuppa til 30 kroner. Smakte nesten som potet, godt! Fin utsikt mot Operaen og greier. 

 


 

Har du vært på Gatesmak øl- og matfest? 

 

Vi så jo Suicide Squad på kino i går som jeg nevnte på bloggen i går. Likte den skikkelig godt! Dødsbra film, hehe. Anbefales! Vi så den i 3D. Ble så inspirert av sminken til blondinen med den ene hovedrollen at jeg gjorde en kjapp Suicide Squad inspirert makeup look da jeg kom hjem i går kveld, som jeg la ut på Snapchat. Legg meg til der om du vil se mine oppdateringer: Asalia. :) 

 

Ha en fortsatt god helg.

 

#gatesmak #bildedryss #mat #øl #fest #helg 

 

Asalia 

Time for Sushi

 • 05.08.2016 - 20:52

God fredagskveld! Nå er det -endelig- helg. Den skal jeg nyte maks. I morgen skal jeg starte dagen med meditasjon, morgenyoga og svømming. Det blir herlig. Så skal jeg prøve å lage Fotballfrue sin Bounty-sjokolade. Håper det blir vellykket! Jeg har kjøpt inn alt jeg trenger og silikonformer har jeg fra før. Vi har også planer om å dra innom Gatesmak som er en øl- og matfest i Oslo sentrum. 

 

Etter jobb i dag møtte jeg kjæresten min for å spise mat ute. En veldig bra start på helgen. 

 

 

Jeg har blitt så glad i sushi den siste tiden. I starten var jeg ikke noe fan i det hele tatt. Kald og rå fisk? Ellers takk! Men det siste året har jeg blitt frelst, hehe. 


 

I dag testet vi ut et nytt sted i Oslo. Restauranten heter Zenzi og ligger i Brugata 19. Vi betalte 442 kroner for 31 biter og to Farris. 
 


 

Liker du sushi? 

 

#mat #godt #restaurant #zenzi #sushi 

 

Asalia 

Prøvekjørte Tesla Model S!

 • 03.07.2016 - 12:24 

Jeg har alltid vært litt bilinteressert, eller siden tenårene mest sannsynlig. I går prøvekjørte en kompis av meg Tesla Model S P90D. Lenge har jeg ønsket å sitte på en Tesla. Helt siden i fjor sommer, tror jeg. Denne modellen bruker kun 3,0 sekunder fra 0 til 100 km/t. Det er sykt! Jeg skulle ønske jeg kunne ha prøvekjørt elbilen selv, men da må det i så fall være en gang om jeg seriøst hadde tenkt å gå til innkjøp av en. Dette er jo faktisk den dyreste Teslaen.
 


 

Vi var ikke så heldige med været i går. Turen var likevel fantastisk. Den er så stillegående i forhold til andre biler og selv når man akselererer lager ikke motoren en eneste lyd. Bilen har overraskende mye bagasjeplass både foran og bak.
 


 

Helt rå bil! Utrolig hvor smart den er. Supersmart. Den måler avstanden til gjenstander rundt bilen som for eksempel en hekk i nøyaktige centimeter. Bilen har autopilot, som vil si at den kan kjøre uten at sjåføren verken har hendene på rattet eller føttene på pedalene. Den holder filen du ligger i og kan også skifte fil for deg om du vil. Den overvåker trafikken, altså de andre bilene rundt eller foran. Du kan stille inn avstand i sekunder til bilen foran deg, fra ett til syv sekunder tror jeg det var. Den kan visst også parkere av seg selv. 
Her ser du noen av funksjonene. Den har GPS, ryggekamera, kalender, internett og så videre. 

 


 

Den kan spille musikk fra Spotify, internettradio og DAB for å nevne noe. Tror også den kan kobles opp til 10 enheter!
 


 

Slik ser nøkkelen ut. Det kuleste med denne nøkkelen er at du kan trykke en gang på for eksempel panseret så vil bagasjerommet foran åpne seg automatisk. Du trenger ikke putte nøkkelen i bilen noe sted. Når du går ut av bilen, trenger du heller ikke låse den. Det gjør bilen automatisk. Den har sensorer i førersetet som registrerer at du går av og ikke sitter der mer.
 

 

En aldri så liten selfie. Jeg var ganske fornøyd der jeg satt. Tidligere var drømmebilen min Mercedes, men nå er jeg overbevist om at det er en Tesla. ♥

 

#tesla #bil #elbil #motor #prøvekjøring #fantastisk #sommer #helg 

 

Asalia 

Gjensynsglede

 • 20.06.2016 - 18:55

Her er et par bilder fra lørdagen. Det var over et år siden sist jeg hadde møtt Anne Kristin. Hun var hos oss sist da Florent bodde her og feiret bursdagen sin i mars i fjor. Det er alltid like koselig å se igjen venner man ikke har møtt på evigheter. Nyttårsforsettet mitt var jo å møte venner litt oftere. Så jeg synes at jeg prøver og får det litt til, hehe. 

 

 

I dag har jeg ikke hatt de største planene. Jeg har søkt noen jobber, gått tur med hunden, brukt ansiktsmaske, kjøpt purre, løk og hundemat. Flere bilder av hunden kommer i morgen. Jeg holder også på med forberedelser av en presentasjonen jeg skal vise frem nå på onsdagen i forbindelse med andregangsintervjuet mitt. Det er litt skummelt, men det går da fint. Heldigvis er det bare to personer jeg skal fremføre for! Haha. Jeg må jo bare bli mer vant til det. Alt blir mindre skummelt når man blir mer vant. I framtiden en gang har jeg lyst til å prøve meg som foredragsholder foran et større publikum, hehe. Kanskje når jeg er 35 eller 40, og har masse erfaring innenfor markedsføring og kommunikasjon.

 

Jeg husker fra første året på BI da vi lærte om "hvordan holde en tale" av foreleseren vår Morten Erichsen. Jeg føler at jeg aldri helt har fått brukt det. Ganske imponert var jeg over foreleseren som var så flink. Han holdt ledelseskurs for Politiet og hadde jobbet som markedsdirektør. Han er den beste foreleseren jeg har hatt. Og det er ikke bare jeg som mener det. I forbrukersosiologi på andre året lærte vi om retorikk og de forskjellige typene taler. Det er interessant. 

 


 

Du får kose deg med hva du nå enn holder på med :) 

 

#venner #kos #hygge #helg #sommer 

 

Asalia 

Burger på Homan

 • 19.06.2016 - 21:54

I dag spiste vi ute. Det er perfekt med burger dagen derpå. Det var første gang jeg spiste på Homan som ligger i Bogstadveien. Tidligere har jeg kun drukket te og øl der, ikke samtidig da. To forskjellige ganger. Det var ordentlig godt med burger. I tillegg til dette bestilte jeg en salat ved siden av som kom like etter. 

 

homan burger

 

Yum yum! Chips og løkringer var inkludert. Jeg vurderte å teste ut chips av søtpotet med chilimajones eller hva det var. Det hørtes veldig godt ut! Søtpotet er jo sunnere enn vanlig potet. 

 

homan burger

Min burger, tror navnet var Bistroburger. Den første burgeren på burgermenyen. Mmmm!

 

homan burger

Ole og broren hans gikk for denne gigantburgeren til 284 kroner eller noe. Min kostet rundt 180 kroner. 

 

Det er så herlig å sitte ute og spise nå på sommeren. Det var ikke ledige plasser i solen, men vi fant noen ledige sitteplasser ute hvor varmelampen sto på over oss. Dessuten hadde de pledd, det er digg! Jeg som gikk i skjørt og fryser lett syntes det var helt topp. :-) 

 

Har du spist på Homan? 

 

#bistro #homan #bogstadveien #oslo #burger #mat #godt #sommer 

 

Asalia

UTFLUKT TIL VERDENS ENDE

 • 12.06.2016 - 20:53

 

I går tok vi oss en tur til Verdens Ende som ligger på øya Tjøme. Det er fint å utforske nye steder. 

 

verdens ende tjøme vestfold

verdens ende tjøme vestfold

verdens ende tjøme vestfold

verdens ende tjøme vestfold

verdens ende tjøme vestfold

#verdensende #tjøme #vestfold #norge #ferie #reise #sommer #havet #tur #utflukt

 

Har du vært på Verdens Ende?

 

Håper du har hatt en fin dag :) Det har i alle fall jeg. Jeg har spist en god frokost, lest VG helg i solen, slappet av, gått tur og laget hjemmelaget flaskegresskarsuppe. 

 

Asalia

 

Følg meg her

EKSAMENSLESING I KNALLVÆRET

 • 05.06.2016 - 19:37

 

I dag er det siste dag med eksamenslesing for min del. Jeg elsker det nydelige været vi har nå, synes det er litt trist at sommeren bare varer i tre måneder. Jeg forsøker å ikke tenke på det, men jeg gjør det i blant. Kanskje grunnen til det er at jeg nå mer enn noen gang ønsker å bo i et annet land med et varmere klima. Jeg synes vinteren i Norge er veldig lang og jeg håper på å bo utenlands om noen år. Jeg kan faktisk huske å ha sett frem til høsten før, så kanskje jeg begynner å lengte etter høsten når vi er i august en gang? Jeg prøver å tenke på at alle årstider har sin sjarm, selv om at jeg liker våren og sommeren aller best. ♥

 

#eksamen #sol #sommer #skien #blomster 

 

Asalia 

 

Hva har du gjort i dag? 

 

Følg meg her

MY TO-DO LIST THIS WEEKEND

 • 16.04.2016 - 16:42

 

Denne helgen er jeg alene hjemme. Selv om at jeg elsker å være med samboeren min, så er det litt deilig å være alene også. Jeg er glad i alenetid. Det er bra å være litt borte fra hverandre i blant og ikke minst få muligheten til å savne hverandre på ordentlig. Ikke bare i ni timer om dagen, hehe. 

  

♥ Fotbad nettopp fordi føttene har godt av pleie og velvære!

♥ Farge øyenbryna mine mørkere. Har ikke gjort det på et par måneder nå

♥ TRX på Elixia for første gang! (Altså første gang jeg tester ut akkurat denne gruppetimen)

♥ Lage pizza (jukset litt med ferdigbunn)

♥ Se mange episoder av "Jeg mot meg"

♥ Passe Timmy 

  

♥ Bake polarbrød for første gang! (Helt hekta på det for tiden, så kom jeg over en spennende oppskrift) 

♥ Lage hjemmelaget lasagne med masse ost og ruccolasalat

♥ Lese aviser (siden jeg har begynt å abonnere på helgeavis fredag og lørdag, definitivt verdt pengene!) 

♥ Male (en hobby som er veldig chill, avkobling er nøkkelordet her) 

♥ Hente kjæresten på flyplassen søndagskveld. Det har jeg gledet meg til allerede et par dager før han dro

 

Det som er strøket over har jeg allerede fått gjort. 

 

Egentlig var planen også å få dyrket flere urter siden de jeg har nå allerede har begynt å spire! Jeg ble så glad! Var så usikker på om jeg gjorde det riktig og tenkte det ikke var noe garanti for at de skulle begynne å spire. Så cirka to uker etterpå skjedde det. Ohh wee!! 

 

Hva er dine planer for helgen? 

 

Ikke glem konkurransen min, ukens blogg! Link her.

 

#todolist #helg #spa #skjønnhet #velvære #pizza #mat #planer #tanker 

 

Asalia

 

Følg meg her

SPASERTUR PÅ LØKKA OG LUNSJ

 • 19.03.2016 - 18:05

I dag spaserte vi en tur på Grünerløkka. Deilig vårsol og 11 grader i hovedstaden. Frem med solbrillene! 

 

Vakre roser i nydelige farger. Hva med gule roser til påsken? 

 

Det satt faktisk en voksen mann alene i parken som grillet i dag. Litt i det tidligste laget kanskje? Hehe. Jeg har faktisk tenkt på det selv, at jeg vil grille snart. Elsker grillmat! Hvert år tenker jeg at jeg vil grille daglig og så mye som overhodet mulig, men det blir aldri så mye likevel. 

 

Vi tittet innom en brukthandel. Fikk skikkelig flash back da jeg så disse porselensdukkene! Husker ei barndomsvenninne hadde slike på stuen og på rommet sitt. Tror aldri jeg likte de helt. Se da! Er de fine eller litt skumle og ekle...? Haha..

 

Jeg ble sulten av å gå rundt i to timer. Så da passet det bra med en lunsj ute i dag. Vi testet ut denne libanesiske restauranten som heter Briskeby Kafe. Dette var en slags mezza-tallerken eller noe til 175 kroner som var en kombinasjon av mye forskjellig. Vi skulle egentlig på Bølgen og Moi, men gud så fullt det var der! Masse folk som var brisne, på vei ut av biler og så videre, så vi gadd ikke det. Vi fikk mye mer for pengene på Briskeby Kafe. Det var god mat. Spennende med noe helt annerledes.

 

Hva har du gjort i dag? Håper du har hatt en fin dag.

 

#grünerløkka #vår #outfit #antrekk #roser #blomster #lunsj #mat #helg

 

Asalia 

 

Follow me HERE

 

FOTOGRAFERING PÅ AKER BRYGGE

 • 13.03.2016 - 16:54

I forrige uke tok Sirwan noen bilder av meg på Aker brygge og Tjuvholmen til bloggen min. Slik ble resultatet. 

sirwan photography

sirwan photography

sirwan photography

sirwan photography

Så et tøysebilde på slutten, haha.

#sirwanphotography #foto #fotoshoot #akerbrygge #tjuvholmen #antrekk #outfit 

 

Det ble så kaldt på slutten. Disse støvlettene drepte føttene mine, haha. To timer i de var mer enn nok. Hadde ikke trodd det var så vonde, lol! Det var så ubeskrivelig deilig å komme hjem igjen, ta av støvlettene, på med joggebukse, lage noe varm drikke og krype under pleddet.

 

Gleder meg til våren når det er mulig å ta bilder med litt mindre klær. Slippe å gå med skjorte, tykk genser, kåpe, skjerf og hansker. Da er det også mulig å få tatt bilder i forskjellige antrekk når man først fotograferer, slik det vanligvis er. Det blir bra!

 

Håper du har hatt en fin helg. Jeg skal bruke kvelden min på å male og slappe av. Ble så trøtt i går etter skituren at jeg sov i 11 timer. 

 

Asalia 

 

Follow me HERE.

 

SKITUR FRA FROGNERSETEREN

 • 12.03.2016 - 19:25

ski tur

På vei inn i hytta på Ullvollseteren. Jeg ble veldig glad for at de hadde vanlig toalett og ikke utedo, haha. Det er jo vanligvis utedo på slike hytter. 

kanelbolle buljong hytte

Kanelbolle med glasur og buljong. Jeg synes bollen ble litt for søt med glasuren, hehe. 

snø bakke ski skog

I bakken. Det var så mildt vær i dag. Det synes jeg er så deilig! Så slipper det å sette seg fast is under skiene som man må få bort stadig vekk. 

 

#ski #tur #snø #frognerseteren #ullvollseteren #helg 

 

Hva har du gjort i dag? Nå ser skal vi snart spise middag. Jeg har lagd bringebærgelè tidligere i dag som jeg håper blir bra! Skal testes senere. Kos deg masse i kveld.

 

Asalia

 

Follow me HERE.

 

YAYOI KASUMA'S EXHIBITION IN NORWAY

 • 27.02.2016 - 20:40

yayoi kasuma kunst art

Haha, et morsomt rom! Før jeg fikk tatt den tredje selfien så gikk jeg tilbake til rommet. Da kom en mann i dress som jobbet på kunstsenteret og sa at det kun var utgang der hvor jeg kom fra. Skikkelig sur, haha! Alright. 

yayoi kasuma kunst art

Jeg husker jeg så denne kunsten med all blekkspruten for noen år siden. Sykt. 

yayoi kasuma kunst art

Flere av kunstverkene hennes har slike utstikkere. På møbler som sofa og stoler. Til og med sko med slikt lignende på. 

yayoi kasuma kunst art

Masse farger og greier.

yayoi kasuma kunst art

Dette minnet meg om hoppeslottet i sommerland i Bø.

yayoi kasuma kunst art

Gresskar som hun er kjent for. 

yayoi kasuma kunst art

Dette maleriet er en av mine favoritter. Fine farger og morsomme motiver. 

yayoi kasuma kunst art

Ganske morsomt og fint dette og da. 

yayoi kasuma kunst art

Noen av tunikaene hennes. 

Louis Vuitton.

yayoi kasuma kunst art

Spesielt. Ville du hatt en slik veske? 

yayoi kasuma kunst art

Ser ut som en pyntegjenstand til å ha mobilen på. 

yayoi kasuma kunst art

Helt til slutt gikk vi gjennom dette rommet. På vei inn fikk vi utlevert et klistremerke i en farge som vi skulle klistre på hvor vi ville. Helst på et sted ingen hadde klistret før, fikk vi beskjed om. Rommet hadde kleshengere og flere møbler. 

yayoi kasuma kunst art

Blant annet dette pianoet. 

 

Har du vært eller skal du på denne utstillingen? Hva synes du? 

 

#utstilling #kunst #art #yayoikasuma #kasuma #prikker #dots #hok #henieonstad #helg 

 

Asalia 

 

Follow me HERE.

 

SKIING AT GEILO - NATURE PICTURES

 • 22.02.2016 - 16:32

Mine nyeste bilder fra Geilo. Et veldig vakkert sted. 

geilo norway natur fjell snø

geilo norway natur fjell snø

geilo norway natur fjell snø

#ski #skitur #vinter #natur #fjell #snø #februar #geilo #norge #norway 

 

Liker du naturbilder? Hvilket bilde liker du best? 

 

Håper du har hatt en fin start på uken. 

 

Asalia 

 

Følg meg på Facebook HER.

 

PRE-VALENTINES DATE PÅ KOLONIHAGEN

 • 08.02.2016 - 21:27

I går spiste jeg og kjæresten en veldig god brunsj på Kolonihagen. Jeg får bare mer og mer sansen for den plassen. Ren og sunn mat! 

kolonihagen ren mat

Cosy genser på en cosy søndag. Jeg har forresten begynt å bruke brillene oftere fordi brillelegen anbefalte meg det. Det heter vel egentlig optiker. 

kolonihagen ren mat

Dette var min første porsjon, mmm! Tror den oransje greia til venstre er ovnsbakt søtpotet. Yum yum. Jeg forsøkte ha en meat free sunday, det funket nesten. Jeg jukset ved å spise èn skive spekeskinke. Ikke verst.

kolonihagen ren mat

De "svellene" eller hva det er til høyre var sååå gode! Jeg spiste tre eller fire slike. 

kolonihagen ren mat

Levende lys og blomster. 

kolonihagen ren mat

Veldig koselig utendørs også.

#kolonihagen #renmat #sunt #brunsj #mat #helg #blogg 

 

I dag har jeg forresten gått modell for eventet moteuka. Det var gøy! Så i morgen skal vi også gå. Jeg legger ut bilder fra denne dagen i morgen. 

 

Asalia 

 

 

Følg meg på Facebook HER.

Legg meg til på Snapchat: Asalia.

 

I LOVE SKIING

 • 25.01.2016 - 21:52

Bilder fra en av våre skiturer denne helgen. Jeg føler meg aldri så norsk som når jeg går på ski, haha. Håper du har hatt en fin start på denne uken. 

ski Geilo snø vinter

ski Geilo snø vinter natur

ski Geilo snø vinter natur

ski Geilo snø vinter

ski Geilo snø vinter

ski Geilo snø vinter

#skitur #ski #natur #snø #vinter #geilo #norge 

  

Asalia

 

Husk konkurransen min. Link HER

Følg meg på Facebook HER.

 

 

GJETT HVA JEG DRIKKER

 • 23.01.2016 - 17:28

Jeg drikker brennesle te! Har du hørt om det før? Eller smakt det? Det skal visst være sunt og jeg synes det smaker godt. Sikkert fordi jeg spiste brennelsesuppe som barn en gang, etter det har jeg lengtet etter det. Haha. Nostalgisk! Jeg drikker bare en kopp daglig i perioder. 

brennesle te sunn drikke

brennesle te sunn drikke

brennesle te sunn drikke

#te #drikke #sunt #kosthold #helse #blogg

 

I dag har vi gått på ski, veldig herlig. Så nå skal vi straks se reprisen av gårsdagens Idol siden Ask Riktor er med. Han er jo en kollega som jeg møter gjennom modelljobber. Heia Ask! Etter det skal vi kose oss med oksestek, nam nam. Det er første gang jeg lager akkurat slik stek av okse, så jeg er spent. Enten blir det disaster eller så blir det bra. 

 

Asalia

 

Husk konkurransen min. Link HER

Følg meg på Facebook HER.

 

 

HVORFOR DU BURDE LIKE VINTEREN

 • 09.01.2016 - 21:15

 • Du kan stå på snowboard
 • Du kan gå på ski (slalom, telemark og langrenn for eksempel) 
 • Du kan stå på skøyter på isen 
 • Du kan lage snømann og snøengel
 • Ake i bakken! Haha, jeg har lenge hatt lyst til å ake på rumpe-akebrett av alle ting
 • Du kan pakke deg inn i tykke, varme og deilige jakker, gensere, sokker og så videre
 • Snøen er vakker! Den lyser også opp, når det ellers ofte er mørkt ute
 • Det er kjempedeilig å komme inn i varmen og drikke varm drikke 

 

 • Peis er veldig koselig, for de som har det
 • Snøballkrig
 • Julen er i en vintermåneden desember. Det er min favoritt høytid
 • Det blir lysere og lysere fremover
 • Ikke alle bor i et land hvor de har en vinter med snø
 • Snøscooter, for de som har mulig til å kjøre/prøve det
 • Det er morsommere å ferdes to ute med spark. Haha, det husker jeg fra barndommen

 

#ski #vinter #snowboard #januar #ute #natur #fjell #geilo #blogg 

 

Har du noen flere grunner til hvorfor du eller andre burde like vinteren?

Mobilbildene i dette innlegget er fra Geilo tidligere i år. I dag har vi stått på ski i flere timer og jeg er rimelig ferdig. Særlig etter en uke med fire ganger på treningsstudioet i tillegg. Det blir en tidlig kveld, for å si det slik. Ha en fortsatt god helg. 

 

Husk konkurransen min, link HER.

 

Asalia 

  

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

2. JULEDAG

 • 27.12.2015 - 18:48

Her er et par bilder fra gårsdagens juletreff. 

En liten selfie måtte til, haha. Jeg har allerede fått ettervekst. Kjedelig å farge etterveksten hver måned, zzzZz. Jeg må finne på noe lurt. 

Vi spiste tre retter. Først middag som var en slags buffe, hvor vi kunne velge mellom kalkun, pinnekjøtt, medisterkaker og viltgryte. Så var riskrem med rød saus. Det er jo bare så sinnssykt godt! Jeg husker det fra barndommen og jeg er svak for den desserten. Til slutt var det kaker og diverse til dessert. Tror jeg blir like glad hver gang det er Twist-sjokolade tilstede og jeg finner den sjokoladen "nøtti"! Som dere ser på bilde. Det er jo kanskje bare to eller tre av den i en hel Twist-pose, hahaha. 

#Romjul #julefeiring #julen #juleferie #selfie #dessert #sjokolade #blogg

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

  

Asalia 

ESPRESSO DATE AND LOVELY WHITE CHOCOLATE

 • 19.12.2015 - 17:09

Espresso house cafè

Min fine barndomsvenninne Neda. 

Espresso house cafè

Det var så deilig med hvit kakao og krem! Mmmm. Jeg fant dessuten en oppskrift i går på hvit sjokolademousse i går kveld. Har du smakt det før? Jeg elsker hvit sjokolade, yum yum yum. Det må jeg lage en gang. 

#Espresso #cafè #kakao #venner #helg #kos 

 

Jeg er altfor sjeldent på cafè! Alle gangene jeg har vært på cafè i år kan jeg telle på èn hånd, haha. Nå har jeg akkurat pakket inn den første julegaven i år. Resten av julegavene skal jeg kjøpe på mandagen. I kveld får vi gjester på middag og på menyen er det pinnekjøtt. Det blir koselig. I morgen poster jeg outfit-bilder. Ha en riktig fin helg videre. 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia  

KLARAS MAGISKE DRØMMEVERDEN

 • 06.12.2015 - 14:54

Disse ballettdanserne er kjempeflinke! Det er også Benedicte Marie Bjerke som blant annet står for koreografien. Ballettforestillingen er vakker og spennende. Bildene fra forestillingen er ikke lagt ut i riktig rekkefølge med tanke på handlingen.

Den eneste ballettdanseren jeg ikke fikk tatt bilde av er Tony, som spiller Udyret. Kameraet mitt tar ikke så bra bilder av mennesker i fart. Så jeg forsøkte så godt jeg kunne å holde kameraet klart og ta bilde det sekundet eller to danserne sto stille. Jeg har ikke rukket å bli så godt kjent med kameraet mitt enda, men jeg fant hvert fall en funksjon i går som tar tre bilder i samme slengen. Da blir det litt bedre. 

To the pointe ballet productions ballett forestilling Den norske ballettskole DNBS

Sigmund og Lore utførte en vakker pardans. 

To the pointe ballet productions ballett forestilling Den norske ballettskole DNBS

To the pointe ballet productions ballett forestilling Den norske ballettskole DNBS

To the pointe ballet productions ballett forestilling Den norske ballettskole DNBS

Alle jentene i denne forestillingen. 

To the pointe ballet productions ballett forestilling Den norske ballettskole DNBS

Veldig fin ballettdrakt på Julie. 

To the pointe ballet productions ballett forestilling Den norske ballettskole DNBS

Ballettdanseren Nora i front. 

To the pointe ballet productions ballett forestilling Den norske ballettskole DNBS

Lore er så søt i starten når hun rister på pakkene og åpner de.

To the pointe ballet productions ballett forestilling Den norske ballettskole DNBS

Rister og kjenner på litt forskjellige pakker. 

#Klarasmagiskedrømmeverden #tothepointebp #ballett #dans #forestilling #DNBS 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

BUT FIRST, LET ME TAKE A SELFIE OR TEN

 • 05.12.2015 - 17:48

Heisann, flotte lesere.

I dag har jeg lest til eksamen og vært på jobb. Jeg fikk tatt bilder fra forestillingen Klaras magiske drømmeverden på Den norske ballettskolen i dag. Det er en veldig vakker og fin ballettforestilling som er basert på Nøtteknekkeren. Bildene legger jeg ut i morgen. Hva har du gjort i dag? I morgen poster jeg også outfit-bilder. Nå skal jeg spise middag, lese mer, finne frem julepynt og så se Svenske Hollywood fruer i kveld. Jeg er alene hjemme, så jeg får prøve å nyte det litt i aftens. 

#Selfie #meg #tull #blogg #helg #kollasj 

Hvilken selfie synes du ble finest? Et av de nederste kanskje? Haha. Ha en super lørdagskveld. Blogges i morgen.  

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia

BALLETTGALLA FORESTILLING

 • 29.11.2015 - 18:40

Umedgjørlig hår i dag. Forsøkte å rette det ut tidligere i dag veldig kjapt og ikke så grundig. Slik ble resultatet. 

 

Flotte ballerinaer. 

Gøy å se de aller minste opptre. 

Vakkert å se de danse ballett. 

Bare jenter og en gutt til venstre der. 

De aller minste igjen, hihi. 

#Ballett #gallaforestilling #ballettgalla #forestilling #dennorskeballettskole #DNBS #kultur 

 

Nå skal vi snart ut å spise for å feire at vi møttes for et år siden. Ha en fortsatt fin kveld. 

 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 


Asalia 

JULEVERKSTED

 • 28.11.2015 - 19:53

I dag har vi vært på juleverksted som vi ble invitert på. Det var veldig hyggelig. Kristine lagde hjemmelagd gløgg. Camilla og Knut lagde i tillegg til julebaksten hjemmelagde pølser, imponerende! I tillegg arrangerte Alf ølsmaking, hvor vi skulle gi ølen vi smakte en karakter fra en til syv. Til slutt ble den "beste" ølen kåret, haha. Det var gøy. 

juleverksted bake julebakst

Kakemenn er så godt! Dette hadde jeg gledet meg skikkelig til å lage. 

juleverksted bake julebakst

Jentene på kjøkkenet. 

juleverksted bake julebakst

Her ser du de lager hjemmelagde pølser. Flinke.

juleverksted bake julebakst

Kjæresten min lagde glutenfrie pepperkaker. Som du ser på bildet brukte vi jyttemel istedenfor vanlig hvetemel. 

juleverksted bake julebakst

#Juleverksted #julebakst #julestemning #jul #førjulstid #pepperkaker #kakemenn #helg 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

I LOVE HAVING THE WEEKEND OFF

 • 23.11.2015 - 19:26

Her er noen bilder fra helgen min. Bilde fra bursdagsvorset på fredagen. Jeg er helt sikker på at jeg var den som spiste mest av den godteriskålen, haha. Det føltes hvert fall slik. Ansiktsmaske, frokost og svømming på søndagen. Det er så ubeskrivelig deilig å ikke jobbe på lørdager! Da får jeg virkelig gjort det jeg vil i helgen. Særlig når jeg jobbet i sånn 9 - 11 timer, så gikk hele dagen bort på arbeid. Slik er det ikke lengre. Jubel og glede, hehe. 

helg kos mat selfie

#Facemask #ansiktsmaske #velvære #frokost #mat #godteri #helg #kos 

 

I morgen legger jeg ut bildedryss fra DaiKai Wellness Retreat, hvor vi var i går og fikk massasje. Det var etterlengtet. Jeg elsker massasje. Ha en superduper kveld.

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

HIKE IN THE MOUNTAINS

 • 16.11.2015 - 20:27

Gårsdagens fjelltur på Geilo med kjæresten min. Det er veldig deilig å få kommet seg ut i frisk luft og rørt på kroppen. Da er det dessuten ekstra deilig å komme inn igjen til en varm kopp med noe godt i. Hjemmelaget blomkål- og brokkolisuppe var heller ikke feil etter turen i går. Det går jo overraskende fort å lage. Enkelt er det også. Oppskriften jeg brukte finner du HER.

Geilo fjelltur

Geilo fjelltur

Geilo fjelltur

Jeg insisterte på at Ole måtte ta et bilde av meg, mot solen. Selv om at han mente ansiktet mitt så svart ut. 

Geilo fjelltur

Geilo fjelltur

Jeg lagde årets første snøengel! Det var gøy, haha. 

Geilo fjelltur

Geilo fjelltur

#Geilo #Norge #snø #vinter #fjell #natur #tur #utpåtur #blogg

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

 

LAZY SUNDAY WITH HOT CHOCOLATE

 • 15.11.2015 - 19:17

kakao varm sjokolade

Costume kakao hånd Asalia

Costume kakao hånd Asalia

#Costume #helg #kakao #inspo #chill #blogg

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

WINTER SNOWLAND

 • 15.11.2015 - 15:12

Følte meg litt nedsnødd her, etter en tur på fjellet i går. Ut på tur, aldri sur!

Kjekke kjæresten min.

Utrolig koselig inne på Dr. Holms hotell på Geilo! Med peis og julestrømper. Jeg kunne godt ha feiret jul i den stuen der altså. 

Juletreet var jo også på plass. #Julestemning yes! 

#Geilo #DrHolms #hotell #jul #stemning #julepynt #koselig #snø #vinterland 

Lik Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

 

GÅRSDAGENS CUPCAKES, UNDERHOLDNING OG GÅTUR

 • 09.11.2015 - 11:49

God mandag! Håper dere har stått opp med rett fot i dag og fått en fin start på uken.

I går ble aktørene hos SB Produksjoner som blant annet består av modeller, skuespillere, dansere og andre artister invitert til Afternoon tea, bobler i glasset og enkel servering. 

Mmm, må si SB Produksjoner virkelig hadde disket opp til oss. Så heldige vi er!

Ask hadde en liten fremføring av en selvskrevet låt hvor han også spilte gitar. Så flink. 

Whops, øyene ble hvite/røde. Prøvde fjerne det uten hell. 

Kjæresten min på gåtur med hunden vi lånte i helgen. Så kos med hund!

#SBproduksjoner #mat #kos #underholdning #gåtur #høst #blogg #helg

Lik gjerne Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

 

BONDENS MARKED PÅ MAJORSTUEN

 • 08.11.2015 - 11:02

I går skulle vi egentlig bare innom et par butikker og matbutikken for å handle inn til taco. Så oppdaget vi dette lille markedet på veien. Som kalles Bondens marked, klikk HER for å se hjemmesiden. De hadde mye økologisk og vilt. Er det ikke spennende å prøve noe annet som for eksempel en hjorteburger? 

Dette bildet av meg og kjæresten synes jeg ble så søtt, aww! Haha. Sneak peek av antrekket jeg hadde på i går forresten, som kommer i et eget innlegg senere i kveld. 

Biffburger med fløte høres veldig godt ut. Jeg sto her og siklet litt før jeg gikk videre. 

My love. 

Honning med sjokolade?! Har du sett det før? Det må jo være kjempegodt. Mmmmm.

#Bondensmarked #marked #Majorstuen #blogg #helg #økologisk #vilt #mat #kjærestepar 

Lik gjerne Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

 

Asalia 

 

THERE'S A FIRST TIME FOR EVERYTHING

 • 01.11.2015 - 16:36

I går var vi på Big Horn Steak House og så beat boxing live for første gang. Vi bestilte 200 grams indrefilet, chips, kryddersmør og gratinert brokkoli. Jeg skulle jo i tillegg ha soppstuing, da. Jeg ble veldig mett, for å si det sånn.

 

Selv har jeg forsøkt å lage soppstuing hjemme to ganger, men føler det aldri har blitt vellykket. Første gangen etter at jeg hadde skjært opp soppen, hoppet jeg over stekingen av soppen ved et uhell. Så jeg helte opp i matfløte og resultatet ble åpenbart ikke bra. Sist gang ble det bare rar smak på soppstuingen, selv om at jeg stekte soppen før jeg helte opp i matfløte. 

 

Lenge hadde jeg vært keen og nysgjerrig på Big Horn Steak House, så det var gøy å endelig få spist der. Maten minner meg litt om Graffi i Trondheim, men ikke helt likt så klart. Jeg elsker biff! Mmm, så det var veldig godt. Vi fikk også bernaisesaus til biffen. Det synes jeg er sååå utrolig godt til både biff og chips. Thumbs up!

I videoen under kan dere se litt av Sigurd sin opptreden i går. Veldig flink er han.

 

#Bighorn #mat #restaurant #helg #blogg #beatboxing #talent 

Blogges senere. Vi tok outfitbilder isted som legges ut på bloggen senere. 

Lik gjerne Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

Asalia 

 

HALLOWEEN PARTY AT SOMETIMES POLE STUDIO

 • 31.10.2015 - 13:14

Her er bildene jeg tok på Sometimes Pole Dance Studio sitt Halloween party i går. Jeg hadde veldig lave forventninger til festen, trodde det kanskje bare kom mellom 10 - 20 mennesker. Men dette var jo over all forventning. Mange hadde kledd seg ut og stemningen var fantastisk. De flinke instruktørene var ikke redd for å by på seg selv. Meget god underholdning av pole dancere på Sometimes på forskjellige nivåer, fra beginner til avansert. 

#Sometimes #poledance #Halloween #party #fun #dance

Skal du feire Halloween i kveld? Eller har du kanskje allerede feiret den? 

I kveld skal vi faktisk på beatboxing og spise ute før det. Jeg har aldri vært på beatboxing før, så jeg tror det kan bli interessant. Det er en venn av Ole som skal opptre. Gleder meg. Har en følelse av at majoriteten av publikum kommer til å være menn, haha. 

Lik gjerne Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.


Asalia 

DEN VAKRE HØSTEN

 • 25.10.2015 - 22:11

Hvis det er en dag jeg tillater meg selv å gå med joggebukse ute, så er det søndager. Selvfølgelig elsker jeg å ha på joggebukse når jeg kommer hjem, men ute er det litt annerledes.

I dag gikk vi en tur ute, det er godt å få rørt på seg og få litt sol de få timene solen er oppe. Det er også viktig for å motvirke høstdepresjon, sier moren til Ole. Også spise C-vitaminer, da.

Høsten er jo en vakker årstid, med alle de fargerike bladene på trærne og løvet på bakken. Merker at jeg setter mer og mer pris på de forskjellige årstidene vi har i Norge.

#Høst #vakkert #løv #natur #trær #blogg #tur

 

Lik gjerne Facebook-siden min HER for mine nyeste oppdateringer.

Asalia 

FRIHELG

 • 11.09.2015 - 22:32

God kveld.

Jeg titter bare innom kjapt i kveld. Denne helgen har jeg fri, yey! #Helg #blogg #fredag 

Jeg tenkte å legge til flere bilder i dette innlegget, men det er helt sinnssykt dårlig kvalitet på bildene, haha. Skal kjøpe meg nytt kompaktkamera på tirsdagen, jippi! Det gleder jeg meg veldig til. Håper dere har det fint, lesere. Ha en riktig god helg. 

 

Asalia 

BØLGEN

 • 05.09.2015 - 23:53

Hei!

I kveld var vi på kino og så Bølgen. Takket være mine oppsparte Chess-poeng, haha. Det var en delvis spennende film. Den var veldig rørende og trist. Det var flere ganger jeg kjente tårene presse seg på. Hadde jeg sett den hjemme, hadde nok tårene bare rent. Absolutt verdt å se filmen på kino. Vi får håpe den norske filmen med Kristoffer Joner og Ane Dahl Torp i hovedrollene vinner en Oscar, siden filmen er Oscar-kandidat.

Så måtte jeg blunke, haha. 

#Bølgen #Outfit #blogg #helg #høst 

Har du sett Bølgen?

Her er trailer til filmen om noen vil se.  

 

Asalia

FREDAGSKVELD

 • 28.08.2015 - 21:47

Jeg ble sent ferdig på jobb i dag. Så nå har jeg spist kveldsmat, godteri, sett "Nytt på nytt" og vurderer legge meg snart allerede, haha. Må opp i morgen 08.45.

#Godteri #helg #solnedgang #blogg

Håper dere har det fint. God helg!

 

Asalia

 

PADLING OG HELG

 • 24.08.2015 - 09:13

God dag! Jeg prøvde å laste opp bilder i går kveld, men til min fortvilelse fungerte det ikke. I går gikk vi oss en tur og fikk padlet litt. Dette var andre gangen jeg padlet. Ifølge Ole så padler jeg i sneglefart. Good to know! Haha. Ellers koste vi oss med god mat og dokumentaren "Terms And Conditions May Apply". 

Solnedgang er vakkert. 

#Kano #sport #natur #solnedgang #sunset #helg #blogg #sommer #sol #tur 

 

Asalia

BEAUTIFUL VIEW

 • 22.08.2015 - 21:45

I kveld tar vi det bare rolig. Vi har nettopp spist kjempegod og mør kalv som jeg laget med ovnsbakte poteter, gulrøtter og salat. Deilig å bare slappe helt av etter jobb og før uken starter igjen. Himmelen er så vakker når den er rosa. Og vakker utsikt! 

#Norge #blogg #sommer #helg #sjøen #feriefølelse 

 

Asalia 

SKOGSTUR MED KJÆRESTEN MIN

 • 15.08.2015 - 21:01

Ole fikk dratt meg med på en to timers gåtur i Nordmarka i dag. Fint det i solskinnet etter en kort arbeidsdag. 

Fineste kjærestepusen min.

Fikk bare lyst! 

Sjekk ut bicepsen min, haha.

Haha, det var et morsomt skilt. Flygende mennesker. 

Mmm, norske jordbær. Sunn og god turmat. Hvem sier man trenger kvikk lunsj? Hehe. 

#Skogstur #tur #sommer #sporty #muskler #fitness 

 

Asalia 

VANNSKI FOR ALLER FØRSTE GANG

 • 05.07.2015 - 20:46

I dag fikk jeg strøket ut en ting fra summer 2015 bucket-listen min, nemlig å stå på vannski. Den første gangen må man fokusere mest på å ligge med bøyde knær før man blir dratt opp av vannet, holde vannskiene rett i vannet og holde hardt fast. Da mener jeg hold hardt for harde livet! Hvis ikke glipper du lett av. Jeg kom meg såvidt opp de to siste gangene. Vi forsøkte fem ganger totalt før det ble litt for kaldt i vannet, selv med våtdrakt. 


waterski vannski Tjøme Asalia


waterski vannski Tjøme Asalia


waterski vannski Tjøme Asalia

Jeg var for det meste i vannet i dag og prøvde komme meg opp på vannskiene, haha.

#Vannski #Tjøme #vannsport 


Asalia 

Asalia

Jeg har studert markedskommunikasjon og ble ferdig sommeren 2016. For tiden jobber jeg deltid som modell hos SB Produksjoner og statist. Jeg er også med som frivillig i BI Alumni sin nettverksgruppe for markedsføring. Håper du liker bloggen min og vil følge meg. Dersom du ønsker et bloggsamarbeid eller å sponse meg, ta kontakt på asalia_blogg@hotmail.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Bloglovin'
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no