Asalia | Livsstil og mote

DE MISLYKKEDE FERIEBILDENE

 • 20.09.2015 - 22:36

Disse bildene hadde jeg virkelig ikke tenkt å legge ut, spesielt ikke det første. Hahaha.. Er det virkelig meg? Hva tenker jeg på? Tror jeg snakket til Ole og ikke var fornøyd med noe, tydeligvis. Sikkert hvordan han tok bildet, haha. 

mislykket fail feriebilder morsomt humor

Dette andre bildet synes jeg er morsomt fordi Ole fikk med hun damen som også tok bilde, bare andre veien av noen andre. Så jeg måtte be Ole om å ta et nytt bilde. 

mislykket fail feriebilder morsomt humor

Dette bildet ble tatt i bassenget i Albania. Jeg skulle liksom se utover mot havet og ha ryggen mot kamera. 

mislykket fail feriebilder morsomt humor

#foto #blogg #morsomt #humor #ferie #sttropez #Sør-Frankrike #Albania #sommer #syden #reise 

Jeg ler skikkelig av meg selv på det første bildet.

Translation: Please go to www.google.com/translate and copy the text. 

 

Asalia 

EATING IN RIGA

 • 07.08.2015 - 19:12

Her er hovedretten min fra i dag. Det var veldig godt med mat hos Belgian Beer i Riga. Her drakk jeg også cherry beer for første gang. Det var overraskende godt. Dette er vårt siste stopp i Europa, før roadtripen ender hjemme i Oslo igjen. 


#Latvia #restaurant #mat #ferie #reise 

Asalia 

"AVOID ADRI FERRIES"

 • 29.07.2015 - 12:47

Jeg forstår meget godt de som sa på reviews om Adri Ferries at man burde unngå fergeselskapet. Vi sjekket ut reviews for sent mens vi sto i fergekøen med bilen. Det vi leste mest om var dårlig service og mat. Det første vi opplevde var kaotiske og uorganiserte forhold. Folk tutet i fergebilkøen og var utålmodige. Det sto 30 minutters forsinkelse på billetten vi fikk, etter å ha stått i kø i 45 minutter for å sjekke inn. Fergen skulle dra klokken 23.00, først klokken 00.15 kom vi oss ombord. Vi var på havnen klokken 21.15. Det sto at vi senest måtte være på stedet en time før innsjekk. Det tok hele tre timer før vi var ombord i fergen.

 

Dametoalettet er det ekleste jeg har sett noen gang. Allerede en time etter avgang var toalettet jeg satte meg på tom for dopapir. Utover natten ble toalettene verre. Av de fem toalettene som var der, var det et med avføring på doringen og et annet med spy på. Hvordan er det mulig? Flere av toalettene hadde skikkelig gult tiss som ikke var trekt opp og alle toalettene var tomme for dopapir! Når jeg skulle på do midt på natten, var toalettgulvet vått og jeg vet ikke hva slags vannlekkasje det var. Veldig ekkelt, jeg valgte å ikke gå inn der. 

 

Vi fikk ikke soverom, vi misforsto visst. Trodde ikke det var mulig å ikke få seng. Vi betalte visst kun for to passasjerer og en bil. Så det gjorde jo opplevelsen vår ganske mye kjipere enn om vi hadde fått rom. Rommene så helt OK ut, dårlig standard i forhold til Color Line. Mye køyesenger. 

Dette bildet tok jeg tidlig på morgenen, kanskje rundt klokken 08.00. Det var mange flere som sov på gulvet på natten, nesten overalt. Folk sov også i stoler. 


Dette var så ekkelt! Jeg gikk ikke inn på dametoalettet... De før meg gikk inn. 


Her hadde vi endelig kommet av fergen. Takk, Gud! 

#Ferie #reise #forferdelig #ferge #Adri 

 

Har du opplevd noe lignende på ferge før?

 

Jeg har jo kun tatt Color Line tidligere og det har alltid vært bra. På hjemturen skal vi reise med Stena Line. Var litt usikker på om jeg ville poste dette, vil egentlig ikke ha det på bloggen. Men håper det kan være til nytte for noen om de vurderer ferge fra Italia til Albania noen gang. I så fall, vær sikker på at du bestiller rom! Og ikke forvent god service. Jeg vil avslutte innlegget med å si til alle som vurderer reise med ferge fra Italia til Albania - Avoid Adria.

 

Asalia 

ON THE ROAD

 • 14.07.2015 - 21:54

Det må jo fylles bensin X antall ganger når man kjører så langt, selvsagt. Dette var like før vi ankom vår siste destinasjon i dag. Så deilig å endelig være framme etter så lang kjøretur. Det er jo gøy å gjøre noe helt nytt. Vi kjørte ikke mer enn åtte og en halv time til sammen daglig, så det gikk jo greit. Bra vi er to som bytter på. 


#ferie #reise #roadtrip 

 

Asalia 

FARGERIKT I TYSKLAND

 • 14.07.2015 - 21:46

Her er noen bilder fra kvelden vi overnattet i Elzach i går, før vi kjørte videre til Sør-Frankrike. 


Dette var litt merkelig kunst. Hmm. 

#Tyskland #Elzach #ferie #reise 
 

Asalia 

COLOR FANTASY DEL 2

 • 13.07.2015 - 20:00

God kveld, lesere! Håper dere har det bra.

Nå er vi endelig fremme hos Adelbert i Elzach. Det ble en laaang kjøretur på litt over åtte timer. Her er bilder fra gårsdagen på Oceanic á la carte. Jeg er blitt så glad i asparges til forrett. Også måtte jeg prøve lammeskank til hovedrett som var ukens kjøttrett. Nam nam! #Colorfantasy #ferie #reise 


Asalia 

COLOR FANTASY DEL 1

 • 12.07.2015 - 15:46

I dag er vi på Color Line sin båt Fantasy. Vi er på vei til Frankrike. Og vi har valgt å kjøre helt dit med bilen! Tidenes road trip. Haha, det blir spennende. Jeg kommer til å forsøke oppdatere daglig gjennom hele turen. Første stopp er i Elzach i Tyskland. Vi skal prøve ut AirBNB for første gang og bo hos Adelbert. "Das bin ich". 

Ganske deilig med dobbelseng! Sove tett inntil kjæresten er jo bare aller best, hihi. Pluss at lugaren har kjøleskap, ganske perfekt ettersom jeg hadde med kjølebag med litt mat, haha. 

Er det forresten noe spesielt dere lesere vil jeg skal blogge om? Setter pris på alle forslag. 


#Colorline #ferie #reise #utpåtur 

Asalia 

KOSTER DAG 2

 • 10.07.2015 - 13:51

#Ferie #sommer #Sverige 

Asalia 

KOSTER DAG 1

 • 09.07.2015 - 22:58

Her er bilder fra gårsdagen i Sverige. 

#Ferie #Sverige #sommer #båt  

Asalia 

Asalia

Jeg har studert markedskommunikasjon og ble ferdig sommeren 2016. For tiden jobber jeg deltid som modell hos SB Produksjoner og statist. Jeg er også med som frivillig i BI Alumni sin nettverksgruppe for markedsføring. Håper du liker bloggen min og vil følge meg. Dersom du ønsker et bloggsamarbeid eller å sponse meg, ta kontakt på asalia_blogg@hotmail.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Bloglovin'
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no