Asalia | Livsstil og mote

Jeg gjør som Sophie Elise

  • 23.09.2016 kl.17:33

Jeg leste på bloggen hennes her om dagen at hun ryddet opp i leppesminken sin. Jeg har egentlig samtlige leppestifer, lipglosser og liplinere i en egen toalettmappe stående på baderomshyllen, med unntak av en lipliner jeg bruker daglig. Den kom ikke med på dette bildet fordi den ligger trygt plassert i vesken min. Lypsylene mine har jeg for det meste ved siden av sengen, en i stuen og i vesken min. 

 

 

Jeg kastet nettopp en lipgloss som jeg har hatt i minst fem år. Den var ganske uttørket, haha. Den brune leppestiften til venstre i bildet vet jeg ikke om jeg får brukt mer. Den er faktisk helt krønsjet! Sånn kan det gå om man tar på toppen i all hui og hast uten å skru ned leppestiften. Jeg liker den fargen så godt, tenkte at jeg kunne få brukt den mer om jeg brukte en leppepensel. Hvor ofte bruker jeg det egentlig? Aldri, om jeg i det hele tatt har en lengre.

 

Når jeg likevel skriver om leppepensel og den slags; En gang kjøpte jeg et helt sett med mange forskjellige sminkekoster fra ELF. Noe sier meg at jeg burde kjøpe litt bedre koster av naturhår. De kostene jeg har røyter og føles ikke så bra på huden. Her om dagen så jeg meg i speilet etter et møte med gruppen min (kollegaene mine). Jeg hadde et kølsvart hår fra sminkekosten midt på kinnet og et hår fra øyevippen min som hadde falt av under øyet. Da følte jeg meg skikkelig fin... Ganske ofte egentlig ser jeg at jeg har et hår igjen på min nysminkede hud. Som ikke er hår fra min kropp! 

 

Tittet akkurat på en artikkel om hvordan sminkekost man burde velge. Disse syntetiske kostene som jeg har fra ELF egner seg til produkter i kremform og produkter som inneholder mye olje. Det vil si primer, foundation, concealer, eyeliner og leppestift. Disse er også enklere å rengjøre enn de i naturhår. Mens sminkekoster av naturhår passer best til tørre produkter som pudder, rouge og øyenskygger (referanse her). And that makes sense! For faktisk så har jeg merket at øyenskygge blir veldig stygt på meg og det samme med pudderet. 
 

Jeg har funnet ut av at leppestifter i nude og slikt bruker jeg nesten aldri, så det trenger jeg ikke kjøpe mer. Røde leppestifter kan jeg bruke en sjelden gang det er noe spesielt. Jeg vil ha et par matte leppestifter som er brune og/eller mørke. Det er lekkert. 

 Jeg kjøpte en hel pakke med masse lipglosser fra ELF til sikkert maks 100-lappen på nett for en god stund siden. Når jeg tenker meg om, så var det ei som kalte meg for "Lipgloss-Anne" på ungdomsskolen, hahahaha! Ganske komisk, spør du meg. Jeg gikk vel alltid med lipgloss på leppene, da. Nå bruker jeg mest lypsyl egentlig. Det er mest praktisk i forhold! Leppestift har en tendens til å smitte veldig av på glass og kopper når man drikker. Og å gå med lipgloss på leppene når man går med løst hår og det blåser, haha! Det er håpløst. 

 Rød leppestift er en klassiker. Alle jenter burde ha en rød leppestift, hehe. 

 

Rydder du opp i sminken din i blant? 

 

Jeg fikk akkurat vite at jeg skal jobbe på Arkaden i morgen, var litt usikker på om det var Bryn eller Arkaden. Trodde jeg kom til å starte klokken 10.00 som forrige helg, men det blir klokken 11.50 istedenfor. Det er jeg skikkelig glad for siden at nå trenger jeg virkelig å sove ut! Våkne av meg selv. Det fikk jeg ikke forrige helg som jeg vanligvis gjør. Så det gleder jeg meg til i morgen. Jubel og glede. 

 

Ønsker deg en fin fredagskveld. 

 

#skjønnhet #sminke #makeup #hverdag

 

Asalia

8 Kommentarer

SiljesWorld

23.09.2016 kl. 17:42
Så flink du er :D Alltid godt å ta en litt opprydding sånn at man vet om det er noe man trenger eller ikke :D

Asalia

23.09.2016 kl. 17:48
SiljesWorld: Hehe :) takk. Det er sant :D

Bitte-Louise

23.09.2016 kl. 17:58
Så utrolig flink du er. Jeg må rydde litt i lepperstiften mine jeg å :O Hehe, du må ha en super fin helg <3

Asalia

23.09.2016 kl. 22:39
Bitte: Takk :) Ønsker deg og en super god helg <3

lisarorvik

23.09.2016 kl. 18:30
Så flink du er, så mange fine farger :)

Asalia

23.09.2016 kl. 22:39
lisarorvik: Takk :)

Henriette Celin

23.09.2016 kl. 19:07
Lurt å gjøre. Burde absolutt gjøre det samme, da det er langt over et år siden jeg sist brukte sminke nå ;-P

Asalia

23.09.2016 kl. 22:39
Henriette Celin: Hehe, ikke sant :D

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits