Asalia | Livsstil og mote

Weekday Opening Party

  • 14.09.2016 kl.20:00

I dag var Kerly og jeg innom Weekday i Bogstadveien hvor de hadde åpningsfest. Morsomt med fotoboks, eller hva det var. Vi tok bilder og fikk de printet ut med en gang, eller etter kanskje fem minutter, hehe. 

 

Jeg hadde så klart buksesmekken åpen på begge bildene.. hahaha. Det vises heldigvis ikke. 

 


 

Jeg endte opp med å kjøpe en høyhalset genser og en basis singlet i grått. Vurderte å kjøpe meg en svart regnfrakk som jeg har tenkt på å kjøpe lenge, men da jeg prøvde den på meg, følte jeg meg ikke akkurat kjempelekker. Det føltes ikke riktig. I tillegg sa Kerly like før vi gikk inn i prøverommet at hun aldri ville gått med regnjakke. Det fikk meg til å tenke litt. At hun ikke hadde brukt regnjakke siden barneskolen. Jada, hehe. Har vel en vindjakke fra før jeg da, som egentlig er mer vind- enn regnjakke. Den tåler vel litt regn. Heldigvis har jeg som regel med meg paraply.  

Drikke fra Fentimans. Tror det er noe nytt. 

 Jeg smakte rose lemonade og Kerly tok den gule. Bildene ble i dårlig kvalitet siden jeg tok bilder med mobilen. De to øverste bildene skannet jeg, de var i alle fall ikke i bra kvalitet, men det gjør da ingenting. :) Viktig å skape minner fordi, hehe! 

 

#weekdayopening #event #mote #bogstadveien #oslo 

 

I dag lagde jeg forresten sesampanerte kyllinglår til middag som var fri for ost og gluten. Det ble veldig godt! At det er så enkelt å panere mat selv. Det må jeg teste med torskefilet. Jeg synes ikke torsk er spesielt godt egentlig. Jeg prøver nesten ukentlig å lage det med en ny vri i håp om at jeg skal begynne å like det. En gang kjøpte jeg panert torsk i frysedisken på dagligvarebutikken og det var godt! Det var torsk, kan du tro det? Jeg har også spist torsk på middag hos noen andre og likt det. Likevel synes jeg at torsk smaker nesten ingenting. Liker du torsk? Har prøvd å lage torsk kokt, i ovnen med pesto og med sitron, vårløk og olivenolje. Ikke noe av det har gitt mersmak. Jeg spiser det og trøster meg selv med at det er sunt i alle fall. 

 

Ønsker deg en fin kveld. 

 

Asalia 

6 Kommentarer

Henriette Celin

14.09.2016 kl. 21:26
Så søte drikker! Og herlige bilder ^^

Asalia

14.09.2016 kl. 22:09
Henriette Celin: Takk :)

Kathleen

14.09.2016 kl. 23:09
Så koselig det virket som på åpningsdagen til Weekday :D <3

Asalia

15.09.2016 kl. 18:46
Kathleen: Mhm :-D <3

SiljesWorld

15.09.2016 kl. 12:58
Ååh så herlig :D Håper du koset deg <3

Asalia

15.09.2016 kl. 18:46
SiljesWorld: Det gjorde jeg :D <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits