Asalia | Livsstil og mote

12 tips til nettshopping

 • 07.09.2016 kl.20:35

Selv handler jeg hudpleie, sminke, klær, helsekost, bøker og annet småtteri på nett. Jeg synes det er veldig kjekt å sitte hjemme og klikke hjem varer, istedenfor å dra ned på kjøpesenteret hvor det er overfylt av mennesker. 

  

 • Du kan finne mye rimelig på nett. Iherb er en av mine favoritter. De har blant annet rimeligere helsekostprodukter enn i Norge. Dette gjelder også sminke samt andre skjønnhetsprodukter. 

 

 • Se på reviews, ergo hva andre kjøpere har sagt om produktet. For eksempel på Shein er det mange som har gitt tilbakemeldinger. De skriver om klesplagget er liten eller stor i størrelsen, om plagget var som forventet og så videre. Shein har dessuten "Style Gallery" hvor du og andre kan dele antrekksbilder. 

 

 • Handler du fra utlandet ville jeg handlet for maks 350 kroner inkludert frakt og forsikring, hvis ikke må du betale merverdiavgift og toll. Du kan lese mer om 350-kronersgrensen her

 

 • Bestill god tid i forveien. Særlig dersom du bestiller fra Kina og USA. Det kan ta tre til fire uker før du får varen. 

 

 • Ikke kjøp noe bare fordi at det er på salg. Er dette noe du faktisk har behov for? Når kommer du til å bruke det? 

 

 • Ikke kjøp vitamin- og kosttilskudd på nett. Hvis du likevel skulle gjøre det, les innholdsfortegnelsen nøye. Gjør litt research. Vær sikker på at varen ikke inneholder for høye verdier av noe eller kan være skadelig. Helsen din er viktig.  

  

 • Kjøp varen med en gang med kort, ikke utsett betalingen eller delbetal over tid. Har du ikke penger, ikke bruk penger. Du vil vel ikke ende opp på Luksusfellen? 

 

 • Lagre alle plaggene du liker i Wishlist, trykk på hjerte-ikonet til høyre. Deretter kan du gå til My Wishlist når du har sett deg ferdig og se på dine favoritter igjen. Ofte er det mye som kun ser bra ut bare ved første øyekast. I denne fasen kan du vurdere varen ordentlig. Er dette noe du kommer til å bruke? Til hva? Matcher det noe annet du har? Du må ha registrert deg på nettsiden for å få tilgang til dette. 

 

 • Se etter produktinformasjonen som gjerne står på samme side som produktet. For eksempel på Asos da jeg klikker meg inn på en kjole, står det «Product» «Brand» og «Info» til høyre. 

 

 • Se etter "Model Measurements". Da får en pekepinn på hvordan plagget i størrelse small sitter på en høy person for eksempel. 

 

 • Pass deg for for falske nettsider med merkevarer til latterlige lave priser. Ser det ut til å være for godt til å være sant, så er det for godt til å være sant! Forbrukerombudet har en oversikt over falske nettbutikker her.

 

 • Sko er ikke enkelt å kjøpe på nett bestandig. Her tar du en sjanse uten å ha prøvd på deg skoene. Kommer du til å bruke sko som ikke sitter bra på foten din? Dersom du skulle være så uheldig å kjøpe et skopar som ikke sitter godt, kan du kan likevel sende pakken tilbake og få det samme paret i en annen størrelse eller få pengene tilbake. Du betaler vel bare frakt tilbake, tror jeg.

 

#nettshopping #sko #tips #klær #skjønnhet #iherb 

 

Asalia 

11 Kommentarer

SiljesWorld

07.09.2016 kl. 21:15
Så fine og smarte tips :D Har du noen tips hvor man kan handle E.L.F sminke? Alle sidene eg finner shipper Ikkje til Norge..

Asalia

07.09.2016 kl. 21:31
SiljesWorld: Takk :D ELF er fra iHerb :)

Evelin

07.09.2016 kl. 21:34
tusen takk for så gode tips:D

skal tenke på disse tingene neste gang jeg nettshopper:D

Asalia

08.09.2016 kl. 08:23
eveliin: Bare hyggelig :D

SiljesWorld

07.09.2016 kl. 22:34
Tusen takk :D

REBECCA HOLDER

07.09.2016 kl. 23:19
Så mange gode tips! Det er jo SÅ deilig å sitte hjemme og lete etter produkter, hihi

Asalia

08.09.2016 kl. 08:23
REBECCA HOLDER: Ja, helt enig :D hihi

Henriette Celin

08.09.2016 kl. 00:10
Nyttige og gode tips ^^

Asalia

08.09.2016 kl. 08:23
Henriette Celin: :)

08.09.2016 kl. 20:20
Har du noen gode nettsider for klær?

Asalia

09.09.2016 kl. 17:46
Anonym: Jeg handler som regel på shein.com. Andre butikker er asos.com og ellos.no.

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits