Asalia | Livsstil og mote

Outfit & Amy Schumer

  • 02.09.2016 kl.17:03


 

Disse antrekksbildene er fra i går. Da hadde jeg faktisk på meg toppen slik den skal være på, haha. Sist gang hadde jeg den på skuldrene. Det er mye mer behagelig å gå med på den på skuldrene, fortenk. 

 


 

Jeg kunne vel ha strøket toppen litt ser jeg i ettertid. Det er bare så altfor sjeldent jeg orker å ta frem strykebrettet og strykejernet. Hvorfor? Jo, fordi det er sinnsykt kjedelig å stryke. Det må være noe av det kjedeligste jeg gjør ever. Når jeg først er i gang, stryker jeg gjerne 4-5 plagg i slengen, ber en stille bønn og håper det blir lenge til neste gang. Som regel går det noen uker eller måneder før jeg tar frem strykesakene igjen. Heldigvis har jeg ikke behov for å stryke plagg så ofte. Jeg bruker helst skjorter, bluser og topper som ikke krøller seg. Fremdeles er ikke kunnskapen min om hvilke stoffer som krøller seg og ikke helt på topp, men det kommer seg sikkert. Jeg burde likevel gå til innkjøp av en steamer. Et annet ord for steamer er tøydamper. Det har jeg tenkt på lenge. Da slipper man å sette opp det tunge strykebrettet. Har du prøvd steamer før?  

 


 

Hva synes du om antrekket? 

  

Dette er da et bilde av Amy Schumer. Hun var utrolig morsom! Pratet en del om sex, menn, kroppen sin og kjendistilværelsen. Jeg prøvde å ta bilder av henne på scenen, men siden vi satt så sykt langt bak, ble bildene dårlig. Kameraet mitt klarte ikke å fokusere så langt ifra. Jeg zoomet inn og tror jeg tok seks bilder av denne skjermen minst før det ble ok. Da jeg bestilte billettene for noen uker siden, klikket jeg på rad fem. Jeg trodde vi fikk plasser nesten helt foran. Tydeligvis viste ikke nettsiden alle sitteplassene i salen. Det samme sa venninnen min i går som jeg møtte på, at da de bestilte så salen helt annerledes ut. Da vi kom inn på Oslo Spektrum og gikk inn feil 208, forsto jeg raskt at vi satt gaaanske langt bak. Så jeg var meget glad jeg hadde på meg linser i går. 

 

Nå skal vi snart ut for å spise sushi. Jeg elsker sushi! Yum yum. Så skal vi til en venninne og kjæresten hennes senere i kveld. Håper du får en fin start på helgen. :) 

 

#antrekk #outfit #høst #standup #oslospektrum 

 

Asalia

5 Kommentarer

Henriette Celin

02.09.2016 kl. 17:23
En veldig fin topp, og et flott antrekk!

Kjedelig at dere hadde plasser litt langt bak da :-/ men håper opplevelsen likevel var bra (:

Kos deg ute på sushi og på besøk senere :-D

Asalia

03.09.2016 kl. 11:44
Tusen takk :-D Kos deg du og!

SiljesWorld

02.09.2016 kl. 18:05
Så utrolig fint antrekk <3 Så kjedelig at dere kom så langt bak.. Litt dårlig informasjon dere har fått eller ble informert... men håper kvelden var bra fordi om :)

Ha en finfin kveld :D

Asalia

03.09.2016 kl. 11:44
Tusen takk <3 Ja, sant. Ha en fin lørdag :-D

Henriette Celin

03.09.2016 kl. 12:08
SV: Takk ;-D

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits