Asalia | Livsstil og mote

Skien, håndkrem og Italia

  • 01.07.2016 kl.15:55


 

Ser ut som om venstre armen min er gigantisk og den høyre er tynn. Har ingenting spennende å melde om i dag. Det er deilig med helg! Selv om at jeg ikke merker særlig forskjell på helg og ukedagene nå som jeg har sommerferie. Jeg skulle egentlig på et kort statistoppdrag i dag, men det ble utsatt til neste uke på grunn av været. Vel, i neste uke er jeg ikke i Oslo. Jeg bestilte togbillett til Skien nå nettopp. Sååå Naldo, here I come! Hunden jeg passet på bor jo i Skien i nesten to måneder fremover, så da passer det jo bra at jeg stikker snuten innom. Yes, yes, yes! 

 


 

Jeg fikk dratt en tur ute for å kjøpe litt diverse småtteri som blant annet håndkrem. Denne fant jeg på tilbud på Kicks til kun 18 kroner! Førprisen var 59, så sto det 30 kroner. Når kassadamen slo den inn, sa hun at den var enda billigere. Da sa jeg at jeg like så greit kunne hente meg en til. Så kom jeg tilbake med to til. Jeg så etter akkurat slike faktisk, til å ha ved vasken på badet og på kjøkkenet. Veldig praktisk :D 

 


 

Jeg gleder meg så klart masse til min ordentlige sommerferie som går til Italia! Først skal vi være et par dager i Roma, før turen går videre sørover til en annen by. Så det blir spennandes! Jeg kommer til å oppdatere bloggen selv om at jeg er på ferie. 

 

Skal du reise innenlands eller utenlands i sommer? 

 

#tanker #hverdag #sommer #planer

 

Asalia

 

1 Kommentar

Irene

01.07.2016 kl. 22:10
Jeg reiser i natt men jeg aner ikke hvor :)

Blir en overraskelse fra mamma og stefar :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits