Asalia | Livsstil og mote

FLYING BACK

  • 09.05.2016 kl.20:35

 

I dag sto jeg opp klokken 06.45 for å rekke flyet. Det ble en rask frokost på flyplassen. Det var veldig godt med sterk panini! Den ser ikke så god ut på bildet, men det var den. Det var enten grønn chilli eller jalapeño inni den. Selvsagt var den også varmet opp. Hvorfor er ikke sterk mat mer tilgjengelig i Norge? 

  

Fikk lest i bladet mitt på vei hjem. Jeg synes mange av klærne og tilbehøret i bladene er så dyre. Alle disse tre antrekkene koster over 10 000 kroner og det dyreste antrekket koster over 30 000 kroner. De aller fleste bruker da vel ikke så mye penger på klær? Merker jeg blir litt oppgitt når blikket vandrer over "prislappene" i bladet. Tror jeg må slutte med å se på prisen, bare se på det som inspirasjon.. Det feminine antrekket ble i alle fall min favoritt! Selv om at også det klassiske var lekkert. Jeg har fått sansen for såkalte tørkler rundt halsen, men ser ikke helt for meg når jeg skulle fått brukt det uten at jeg ser overpyntet ut.

 

Når jeg likevel prater om magasiner, så gleder jeg meg til å kjøpe den nyeste utgaven av Det Nye hvor Sophie Elise har fått rollen som gjesteredaktør! Det synes jeg er kjempegøy. Morsomt at de gjør et slikt samarbeid med en av Norges største bloggere. Som du sikkert vet blir det jo bare færre og færre magasiner i papirformat. Det er veldig bra at de tenker kreativt og nytt. Så jeg vet at denne utgaven av Det Nye vil selge veldig godt! Skal kjøpe bladet selv på torsdagen etter eksamen. Vanligvis kjøper jeg ikke Det Nye, det er det mange år siden jeg gjorde mer eller mindre fast. Nå abonnerer jeg på Costume som du ser her i fanget mitt. Skal du kjøpe den siste utgaven av Det Nye? 

 
 

I morgen legger jeg ut antrekksbilder. Nå skal det bli skikkelig godt å legge seg tidlig. Har tenkt å legge meg så tidlig som klokken 21.00 i kveld! Det blir en lang dag i morgen. Sov godt. :) 

 

#fly #reise #hverdag #blogg 

 

Asalia 
 

Følg meg her

3 Kommentarer

Henriette Celin

09.05.2016 kl. 21:37
Så godt!

Nei, det at klærne Costume har med i bladet koster så sykt mye syntes jeg er rart. "Normale" folk har vel ikke råd til det ;o

Ja, den utgaven vil jeg og ha tak i egentlig. Får se, hehe. Er et spennende samarbeid ja (:

Asalia

10.05.2016 kl. 16:00
Henriette Celin: Enig. Oh yes :-D Vi får løpe bort til nærmeste dagligvarebutikk og kjøpe :-D

Henriette Celin

10.05.2016 kl. 16:02
SV: Haha, ja ;-D

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits