Asalia | Livsstil og mote

FORTSETTE Å BLOGGE?

  • 28.03.2016 kl.22:28

 

I dag hadde jeg egentlig ikke tenkt å blogge. Jeg vurderer å blogge litt sjeldnere. Alt fra tre til seks ganger i uken. Kanskje daglig noen uker. Det er litt rart å tenke på. Nå har jeg jo blogget daglig siden juni i fjor utenom to dager bare, tror jeg. På en måte har det jo blitt en vane. Jeg synes det egentlig er gøy, samtidig som det er noe jeg "må" gjøre. Tenker på alle timene jeg har brukt på bloggingen. Jeg tjener jo ingen verdens ting på dette. Det er jo kun en hobby.

 Bildet er fra en modelljobb tidligere i år.

 

Jeg misunner likevel de som klarer å tjene penger på bloggen sin. De har jo flere lesere enn meg. Det er vel ikke noe hemmelighet at jeg skulle ønske jeg hadde mange flere lesere. Likevel er det slik at de fleste bloggere har få lesere. Det er fåtallet som er toppbloggere og som kan leve av det i alle fall. Jeg tror også at om jeg blogger sjeldnere så blir det kanskje mer kvalitet over innleggene jeg først legger ut. 

 

Noen ganger lurer jeg på om jeg skal fortsette å blogge i det hele tatt. Men jeg føler jo at jeg har mye på hjertet og at jeg liker å blogge. Så det er vanskelig å finne ut av. I tillegg kommer jeg jo til å starte i en fulltidsjobb etterhvert, og da blir det en utfordring å få tid til å blogge daglig i hvert fall. 

 

Er du noen gang usikker på hvor ofte du skal blogge? Eller om du skal fortsette å blogge i det hele tatt?

 

#tanker #personlig #blogg 

 

Asalia 

 

Follow me HERE

 

6 Kommentarer

Jeannie

28.03.2016 kl. 22:45
Kjenner til den tanken ja. Streifet meg noen ganger også 😛

Asalia

29.03.2016 kl. 13:20
Jeannie: Hehe :)

Terje og Yvonne

28.03.2016 kl. 23:52
Kjenner igjen følelsen, man føler på en måte at man ikke strekker til... Men håper du ikke blir borte for alltid liksom at du heller blogger kun noen ganger i uken, for om du slutter helt så vil du i alle fall bli savnet! <3

Asalia

29.03.2016 kl. 13:22
Terje og Yvonne: Vi får se :) Har ikke helt bestemt meg enda for hva det blir til. Skal forsøke å blogge litt sjeldnere å se hvordan det går. Naw, hyggelig <3

JuliaSofie

29.03.2016 kl. 14:43
Jeg sliter ofte med hva jeg skal blogge om i hverdagene. Jeg går jo på jobb, kommer hjem, gjør ikke noe spesielt, og går å legger meg. Det er liksom det mine dager som oftest består av, og det tror jeg ikke leserne vil lese om hver dag hehe. Men det er når jeg har fri slik som helger eller ferie at jeg ofte har mer spennende ting å skrive om da.

Asalia

29.03.2016 kl. 21:46
JuliaSofie: Hehe, forstår det. :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits