Asalia | Livsstil og mote

RYGGING MED TILHENGER BLE EN VIRAL SUKSESS

  • 11.03.2016 kl.20:03

På torsdagen hadde gruppen min og jeg vårt første nettverkstreff i år. Registreringen startet klokken 08.00. Både kaffe og frokostmat sto fremme som vanlig. 

bi alumni nettverkstreff markedsføring

Først ut var Øystein Halvorsen som er kreativ leder for Try. Her forteller han om den første skissen da de startet idemyldringen for Volkswagen. Han poengterte hvor viktig godt innhold er og at det ikke finnes noe fasitsvar. For eksempel så hadde de sett for seg at videoen med navnet "Volkswagen Trailer Assist" på 1:04 minutt skulle bli den store hit'en, men det ble heller denne på 1:41 med navnet "Behind the scenes" hvor de faktisk viste hvordan de bygde denne tilhengeren. Her kan du se videoen som ble den store virale suksessen for Volkswagen tidligere i år. 

iWfKj187-4A

bi alumni nettverkstreff markedsføring

Mette Fossum Beyer pratet blant annet om podcasten til Rema 1000. Det var interessant å høre på. De inviterer mennesker fra bransjen og tar opp temaer som for eksempel helse og sunnhet over det hun kalte en "kaffediskusjon". I tillegg har Rema inngått et samarbeid med Kolonihagen om brød. Det synes jeg var veldig interessant! Hadde lyst å spørre om brødet kommer til en Rema-butikk i nærheten av meg, haha. Brødet på den Rema-butikken ble i alle fall godt mottatt og kom på tredje plass over det mest solgte brødet. 

bi alumni nettverkstreff markedsføring

Svein Arne Haavik fra VG fortalte om hvordan VG sliter; de tunge tidene i mediebransjen. Videre pratet han om samarbeidet med Rema 1000, saken som ble klaget inn til PFU, adblock og content marketing. 

 

Fin dag med gratis frokost og faglig påfyll. Anbefales! 


#bi #alumni #markedsføring #volkswagen #rema1000 #vg #viral #hit #blogg 

 

Har du sett noen av disse to videoene før? 

 

Asalia 

 

Follow me HERE.

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits